Pokaż pełną wersje : Czy można kupic Great Axe?
Mater Matizu
14-07-2006, 10:55
:axeman: Pomocy mam tylko to jedno pytanko czy great axe mozna zdobyc z jakiegos questu czy poprostu lezy sobie gdzies w domku tak jak golden helmet???;(
A i jeszcze ile on moze kosztowac? :axeman:
nie dziesiec znakuf! biale literki!1!!!111oneoneone!
Przy założeniu, że ktoś go posiada i byłby skłonny odsprzedać - tak, można go kupić od gracza (bądź od NPC o którym nikt nie wie :>).
W praktyce raczej szans nie ma, więc zapomnij.
Thorus Saphira
14-07-2006, 11:57
1. Nie można.
2. Nie ma.
3. Gdzie ty widzałeś golden helmet, na otsie? Też jest nie do zdobycia jak great axe.
Zalgadis
14-07-2006, 12:02
great axe jest przedmiotem bardzo starym i keidys byl dostepny teraz niemozna go juz zdobyc(moze mozna ale my niewiemy)
wiecf jest niedostepny jesli by go ktos mial
to albo by nie chcial sprzedac
albo za taka sume jakiej ty niemasz
Rekin Master
14-07-2006, 12:09
1. Nie można.
2. Nie ma.
3. Gdzie ty widzałeś golden helmet, na otsie? Też jest nie do zdobycia jak great axe.
greaty axe leza w domach starych graczy, co do helmetu nie jestem pewny,sam osobiscvie nie sprawdzilem :))
Kilku (wiem ze 2 osoby na pewno) sa w posiadaniu golden helmetu...i to nie na otsie >.<
Mam/mialem nawet filmik na ktorym koles chyba szedl kogos zabic badz gdzies huncic i mial golden helmet na glowie, byl to ~110ek.
1. Nie można.
2. Nie ma.
1. A może jednak ,skąd wiesz .
2. Wcale nie ma :D
3. Widziałem dużo razy golden helmet , great axe , great shield , Wystarczy
uważniej popatrzeć . A co do OTS'a to nie mów że jeżeli ty grasz w tą podróbkę Tibi , to nie znaczy ze każdy to robi .
Dene De'Lar
14-07-2006, 12:18
Great Axe mozesz zdobyc prawdopodobnie (bo mozliwe ze gdzies jest na niego quest ale narazie chyba go nikt nie zna) na dwa sposoby
1 - za ogromne zasługi dla Tibii i raczej napewno nie za wykrycie jakiegos buga tylko cos bardziej tworczego.
2 - kupic (jezeli Ci ktos sprzeda) na Antice
Pare lat temu byla loteria ( zorganizowana przez hlvl'a) na ktorej mozna bylo wylosowac GAxe. Co sie z nim dalej dzieje niewiadomo moze juz jest w wodzie xD
A na Antice i Novie napewno jest jeszcze kilka
cichorek
14-07-2006, 13:19
Golden helmeta widziałem na filmiku:P Ma go Polak który gra na antice:P To był chyba film z bicia demodrasa.
@Edit:
Tak! To było bicie demodrasa.
Golden Helmet ma kilka osób. Great Axe podobno miał Paranoik (Aldora), ale go sprzedał. Podobno kiedyś (ale to tak baaaardzo kiedyś) Great Axe spadał z DLi i Demonów.
Zalgadis
14-07-2006, 15:15
tak spadał
a z warlocków chyba też czy to był mls ?xD
Golden Helmet ma kilka osób. Great Axe podobno miał Paranoik (Aldora), ale go sprzedał. Podobno kiedyś (ale to tak baaaardzo kiedyś) Great Axe spadał z DLi i Demonów.
Tak a ja mam 3 mlsy w depo i nosze na raz Great Axa i Blassed shielda.
@Temat
Owszem można kupić to tylko ~6kk (~6 000 000 gp) na antice
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.