Pokaż pełną wersje : Jackiew - rp-online
No wiec tak, jak zapewne kazde z was wie lub nie wie, niedawno ruszyl projekt rp-online.. oczywisicie chetnych i ambitnych grafikow zapraszamy do uczestnictwa..
Ale do rzeczy, chcialem zaprezentowac moja czesc galeri jaka stworzylem do tego projektu, oczywiscie z biegiem czasu bede dodawal nowe "czesci galeri" ale to wkrotce...
Oka,
http://img70.imageshack.us/img70/5729/uallsuck4jb.png
wszelkie prawa zastrzezone :)
no to by bylo tego na tyle, zapraszam do komentowania moich wypocin i samego projektu, link na obrazku :)
Dark Sven
14-07-2006, 19:55
Raz, po raz wchodze na tą strone... gratuluje!
Prace ładne... Mam nadzieje, że będzie to nowy hit tak jak tibia...*
Powodzenia
*Chyba, że zamierzacie wypierdolic cos takiego jak pacc za 100 -.-
najprawdopodobniej bedzie cos w rodzaju pacc, ale po pierwsze nie bedzie on dawal nic ulatwiajacego gre, nie tak jak w tibi ze 90% to dla pacc... tutaj zakupujac pacc bedziesz przyczynial sie do rozwoju gry, (wiecie utrzymanie serva kosztuje ;/) .. nie bedzie on drogi
a to Tylko czesc tego co na RP jest :D ...
btw, Jackiew, nie zapomnij zrobic konara (dom) do miasta elfow ;p (zrob najlepiej 2-3 pietrowego).
*aha, na 1 pietrze (nad parterem) moze byc juz taki jak by domek na drzewie... oo ...to jest lepsze niz taki konar...to napisze na RP .. jak to se wyobrazam :D .
Zalgadis
15-07-2006, 00:14
bardzo mi sie podoba ten miecz na srodku troche wyżej ;p
ja moge coś zrobić dla was tylko mówcie co skały trawe itemy czy cuś msg me(animacje czarów rox xD)
Descartes
15-07-2006, 00:19
Ty najlepiej zrób nową trawę. ;p
Projekt doceniam i życzę powodzenia, szkoda tylko, że to jest tak bardzo podobne do Tibii =/
Kuraj moze ty zrobisz trawke, bo Jackiew jakos sie do tego nie pali ;)
slawekmag
15-07-2006, 20:45
Jak zobaczyłem te grafki...
To pomyślałem sobie że widze NAJŁADNIEJSZE pixelarty jakie dotąd widziałem...
Najlepsze podłogi, szczegulnie ta szara..., oraz kamienna ściana ;)
P.S: Na kiedy przewidywane "wpuszczenie" graczy?
Przecież nigdzie nie pisze, że to pixelarty
no to tak po pierwsze to nie pixelarty ;) poprostu "grafiki"...
po drugie data wpuszczenia to prawdopodobnie dopoiero po wakacjach tak oficjalnie, zapraszam na forum mozna duzo sie dowiedziec i zalapac na bete , niestety duzo grafik do zrobienia a malo czasu- praca grafika ciezka, niestety niektorzy tego nie doceniaja ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.