Pokaż pełną wersje : Furora PK WMV !!
Mexycanin
14-07-2006, 15:40
Elu.
To tak prezentuje drugi film z seri PK :] Tym razem Pk na Desertach i normalne PK Duzo fragow. Film Trwa 20minut wiec jak mozna sie domyslec duzo zajmuje :/ (160mb~) No ale Zapraszam do ogladania i Komentowania ;p
Jak ktos ma ten film i dobrego neta to niech go uploaduje bo u mnie to w ch.j czasu...
A tu daje drugi film fragi tez z pierwszego + nowe ale teraz film robiony Widnows Movie Maker 2.1 a nie jak poprzedni WMM 1.1 :p
http://www.**************/transfer.php?action=download&ufid=B7E56CA9094F6632
Coment plx ;]
Elu.
voperiamus
14-07-2006, 15:42
Gratz PK ale szkoda mi tych noobow :(
Ziomal, film trwa 20 minut, a sciaga mi go 40min. Wtf? Server zrabany, czy
moze wcisnales jakiegos robala tam? -.- Jesli chcesz zeby ludzie ogladali zrob ReHosta, najlepiej na www.rapidshare.de, lub www.megaupload.com
~Amas
Mexycanin
14-07-2006, 19:26
@UP
Sam jestes robal...
Na rapida niedalem bo "Upload-limit: Unlimited! (Max. 100 MB per file! Split-archives allowed!)"
A na megaupload uploadowalo mi z 2h i ch.j niewyszlo.
@voperiamus
Niewiem jak sciagnoles to w 2minuty i obejrzales.
Elu
Michalusik
14-07-2006, 20:53
zapowiada się dość ciekawie :) lubie pk a i dla niedowiarków link jest czysty i wszyscy powinni dawać tam filmy gdyż jest o wiele szybciej i do 1GB pojemności. Jak się ściagnie dam edit ;P.
pozdro.B)
@filmik nawet nawet ale mogło być lepiej moze następny filmik bedzie lepszy :)
haahahhaha najs najs pokazales niezle pvp ale mogles zrobic pare przejsc... nie no, spox jak na 1 wmv !
CZEKAMY NA 2 !!!!!
sciagac i kometowac bo spox;]
Filmik zajebioza. Polecam!! Widze, że każdy następny film jest coraz lepszy. Tak trzymaj :]
Pzdr Stawiq :}
Bofedojo
15-07-2006, 20:03
Slabe wykonanie... mogles troche powycinac niektore fragmenty, bo jak bijecie przez pare minut tego samego kolesia to troche nudne jest. Ogolnie film sredni.
Mexycanin
15-07-2006, 23:30
@Up
To byl moj 2wmv ogolnie ;p a pracowalem na Windows Movie Maker 1.1 :s a to jest shit :/ teraz zrobilem wmv'ke pod WMM 2.1 i jest lepsza :) a takze nowe fregi jutro ja dam na forum :]
Elu.
"Error
The link you have clicked is not available."
ah.... rehost plz?
Mexycanin
16-07-2006, 08:49
Rehostnolem nowy film bo tego starego mi sie niechce ;p
A wiec nowy/lepszy o tej samej tematyce macie tu:
http://www.**************/transfer.php?action=download&ufid=B7E56CA9094F6632
Coment plx :P
Error
The link you have clicked is not available.
megaupload.com
Mexycanin
16-07-2006, 22:42
Bump
Film rehostniety;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.