zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Deklaracja WOJNY przez Luki Tharion'a

Malyszek
14-07-2006, 16:13
Jak zapewne wszyscy zainteresowani wiedzą odbywały sie ataki na guild'ie Seventh Kingdom przez guild'ie Dark Purples Faster Turtles i odwrotnie.

Wojna toczą dwie bardzo dobre gildie na serverze a są nimi mianowicie:
*Dark Purples Faster Turtles
przeciwko
*Seventh Kingdom

War Declaration by Luki Tharion
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1302760

Official War Statistic by Lindlay
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1302714

Władca Kuba
14-07-2006, 16:20
chętnie bym obejżał jakiś filmik z tych wojen:) Ale niestety na wersji 7.7 nie działa mi TibiaCam.Gram na Arcanii a nie wiedziałem o wojnie8o

$Szyma$
14-07-2006, 16:27
stawiam na seventh kingom hail seventh kingom

hava
14-07-2006, 17:10
7k nie ma za duzych szans w pojedynke gowno zdziala.DPFT + LH to najwyzsze lvl i najlepsi ms na servie.W otwartej bitiwe 7k by przegralo.Ale jesli beda walczyc z glowa moga wygrac.

Ageent
14-07-2006, 17:21
7k nie ma za duzych szans w pojedynke gowno zdziala.DPFT + LH to najwyzsze lvl i najlepsi ms na servie.W otwartej bitiwe 7k by przegralo.Ale jesli beda walczyc z glowa moga wygrac.

Mam to samo zdanie, choc jednak nawet z dobra taktyka to 7k ma nikle szanse na wygranie.
W DPFT & LH jest wiele i o wiele wiecej 100lvl + niz w 7k.
No i oczywiscie najlepsi sorcowie jacy uczestnicza w wojnie sa w DPFT ;)

Ale mysle ze bedzie ciekawie. Powodzenia 7k !!

Mam nadzieje ze bedzie kilka sskow z wojny na forum :)

Malyszek
14-07-2006, 18:36
jaknaraziejestcisza

Lindlay
14-07-2006, 20:26
LH juz nie istnieje, wszyscy moi najlepsi gracze poszli do DPFT a LH zniszczylem bo nie chcialem narazac reszty na niebezpieczenstwo... wiec jest wojna DPFT vs SK ;>

hava
14-07-2006, 22:23
Tak czy siak 7k nie ma za bardzo szans :/

Ageent
15-07-2006, 03:39
LH juz nie istnieje, wszyscy moi najlepsi gracze poszli do DPFT a LH zniszczylem bo nie chcialem narazac reszty na niebezpieczenstwo... wiec jest wojna DPFT vs SK ;>

Hehe to skoro all z LH przeszli do DPFT to i tak sa razem, to bez roznicy czy Lh & DPFT vs 7k czy sami DPFT vs 7k skoro all z LH i tak sa w DPFT teraz...:p
A ty Lindlay nie wchodzisz w wojne ;>??

notop
15-07-2006, 04:32
Tak czy siak 7k nie ma za bardzo szans :/
pozyjemy zobaczymy ;)

Dexous
15-07-2006, 17:52
Oficjalne fragi to 4:1 dla Seventh Kingdom.

Fragi SK :
- Jul 14 2006, 01:44:59 CET Killed at Level 100 by Iragon Deon
- Jul 14 2006, 02:01:26 CET Killed at Level 121 by Lamusini and by Zin Alin
- Jul 15 2006, 16:30:57 CET Killed at Level 200 by Iragon Deon and by Deiphobus
- Jul 15 2006, 16:26:17 CET Killed at Level 103 by Sua Mea and by Lurtz del'Motril

Fragi DPFT :
Jul 14 2006, 12:02:32 CET Killed at Level 106 by Damoon
:)

Szyszax
15-07-2006, 17:52
ja juz sam nie wiem za kim mam byc xD bo znam kilku ludzi z gildi prowadzacych wojne.Ale wolal bym zeby tym razem Sk panowalo moze bedzie lepiej :)

Malyszek
15-07-2006, 17:58
Oficjalne fragi to 4:1 dla Seventh Kingdom.

Fragi SK :
- Jul 14 2006, 01:44:59 CET Killed at Level 100 by Iragon Deon
- Jul 14 2006, 02:01:26 CET Killed at Level 121 by Lamusini and by Zin Alin
- Jul 15 2006, 16:30:57 CET Killed at Level 200 by Iragon Deon and by Deiphobus
- Jul 15 2006, 16:26:17 CET Killed at Level 103 by Sua Mea and by Lurtz del'Motril

Fragi DPFT :
Jul 14 2006, 12:02:32 CET Killed at Level 106 by Damoon
:)

Jak juz piszesz fragi to pisz kto zginal ;)

Malyszek
15-07-2006, 18:13
Lepiej nie zasmiecaj tutaj forum cyferkami.

Dodajac krotko polowa gildi zalozona przez Galirona (99ek) zostala zabita przez Fosfika, Perrymona, Farylin Mansona.

Sad but True.

Vice-Leader Seventh Kingdom, Frangel Zafire, napisala na oficjalnym forum, ze nie oczekuje na zadna pomoc ze strony guildi Ninth Orion a wytlumaczeniem dlaczego bylo, ze sa HUNTED 4ever

Amirez
15-07-2006, 18:26
Dla DPFT:
Fengrel Zafire-Jul 15 2006, 16:28:29 CET Killed at Level 98 by Damoon
and by Seba Shady
Auron'el-Jul 15 2006, 16:29:25 CET Killed at Level 102 by Damoon
and by Luki Tharion
Brunin Kyonshi-Jul 15 2006, 16:58:01 CET Killed at Level 81 by Abyheari Zenor
Dagenoth-Jul 15 2006, 16:40:27 CET Killed at Level 94 by Medivh Shady
Tompa Ruffs-Jul 15 2006, 16:29:02 CET Killed at Level 84 by Luki Tharion
and by Horuko

Dla SK
Xaiderek-Jul 14 2006, 02:01:26 CET Killed at Level 121 by Lamusini
and by Zin Alin
Caros Micus-Jul 14 2006, 01:44:59 CET Killed at Level 100 by Iragon Deon
Pikemonomon-Jul 15 2006, 16:55:04 CET Killed at Level 11 by Sarazering (nie zabity
przez nikogo z Sk ale Frag sie liczy)
Bedurion-Jul 15 2006, 16:30:57 CET Killed at Level 200 by Iragon Deon
and by Deiphobus
Troy Dragonbreath-Jul 15 2006, 16:26:17 CET Killed at Level 103 by Sua Mea
and by Lurtz del'Motril

Tak Wiec jest 5-5

PS: dodatkowy bonus:
- Healer The Druid : Banished: until Aug 04 2006, 19:11:30 CET because of excessive unjustified player killing

Medivh Shady
15-07-2006, 18:36
sryyy -.- miss

Medivh Shady
15-07-2006, 18:37
-Jul 15 2006, 16:55:04 CET Killed at Level 11 by Sarazering

to jak nie zabity przez nikogo to sie nie liczy :/ i pisz nicki !!!

http://www.notop.republika.pl/bedek%20owned.jpg << na ss widac ze ez pomagalo jednak 7k -.-

Amirez
15-07-2006, 18:38
Juz masz nicki:

Dla DPFT:
Fengrel Zafire-Jul 15 2006, 16:28:29 CET Killed at Level 98 by Damoon
and by Seba Shady
Auron'el-Jul 15 2006, 16:29:25 CET Killed at Level 102 by Damoon
and by Luki Tharion
Brunin Kyonshi-Jul 15 2006, 16:58:01 CET Killed at Level 81 by Abyheari Zenor
Dagenoth-Jul 15 2006, 16:40:27 CET Killed at Level 94 by Medivh Shady
Tompa Ruffs-Jul 15 2006, 16:29:02 CET Killed at Level 84 by Luki Tharion
and by Horuko

Dla SK
Xaiderek-Jul 14 2006, 02:01:26 CET Killed at Level 121 by Lamusini
and by Zin Alin
Caros Micus-Jul 14 2006, 01:44:59 CET Killed at Level 100 by Iragon Deon
Pikemonomon-Jul 15 2006, 16:55:04 CET Killed at Level 11 by Sarazering (nie zabity
przez nikogo z Sk ale Frag sie liczy)
Bedurion-Jul 15 2006, 16:30:57 CET Killed at Level 200 by Iragon Deon
and by Deiphobus
Troy Dragonbreath-Jul 15 2006, 16:26:17 CET Killed at Level 103 by Sua Mea
and by Lurtz del'Motril

Tak Wiec jest 5-5

PS: dodatkowy bonus:
- Healer The Druid : Banished: until Aug 04 2006, 19:11:30 CET because of excessive unjustified player killing

Ajco
16-07-2006, 01:26
Ja mam nadzieje ze wygra jednak SK. Wg. mnie przyda im sie pomoc NG ale to juz od nich zalezy...

PS.
kto inny mógłby założyć ten temat jak nie Małyszek ;]

Lindlay
16-07-2006, 03:12
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1302714

tu macie fragi ;] i kto juz wyszedl z sk : D

Lindlay
16-07-2006, 04:15
missclick.............

Aj Lajk Ju
16-07-2006, 04:31
http://www.notop.republika.pl/bedek%20owned.jpg

nie wiem skad te smiechy z Beduriona na forum tibia.com.
Policzcie ile osob go trapowalo i pomyslcie kto by przezyl takie combo?:o

Sacred Platinum Dragon
16-07-2006, 09:56
I bardzo dobrze ze Bedurion padł teraz ma za swoje mógł mi wysłac RH które wygrałem na loterii.

@Topic Mam nadzieje ze 7k wygra to moze nie bedzie takiego PA na Arcani.
Nadzieje mam ale w to wąpie :/

Amirez
16-07-2006, 11:29
nie wiem skad te smiechy z Beduriona na forum tibia.com.
Policzcie ile osob go trapowalo i pomyslcie kto by przezyl takie combo?:o

Popieram Całkowicie :D

I bardzo dobrze ze Bedurion padł teraz ma za swoje mógł mi wysłac RH które wygrałem na loterii.

:baby:

@Topic Mam nadzieje ze 7k wygra to moze nie bedzie takiego PA na Arcani.
Nadzieje mam ale w to wąpie :/

PA i tak bedzie Ale przynajmniej juz wiadomo jakie Dlatego jestem za Dpft
:evul:

Diego'Odin
16-07-2006, 12:50
kto robil tego ss?
sua? nie ladnie botow uzywac

a bedek pewnie padl bo boot mu nie wytrzymal

Amirez
16-07-2006, 13:54
kto robil tego ss?
sua? nie ladnie botow uzywac

a bedek pewnie padl bo boot mu nie wytrzymal

Jak masz trapa takiego to mozesz miec z 5 botow i nie przezyjesz :D
B)

Szefie :)
16-07-2006, 14:04
Wpier***** sie w sam srodek Sk myslac ze jak ma 200lvl moze wszystko :)

Ninth Orion _/

Amirez
16-07-2006, 14:14
Wpier***** sie w sam srodek Sk myslac ze jak ma 200lvl moze wszystko :)

Nie wiadomo jakie byly rozkazy od Turtli moze sie przeliczyl poprostu
to teraz nowy owner jak wbije 200 znowu bedzie mial juz 4 lvl na swoim koncie :D
:evul:

Aj Lajk Ju
16-07-2006, 15:11
Na forum tibia.com dpft czesto pisalo ze 7k ubijalo z botami, Perrymon skarzyl sie ze Sua Mea i kilku innych jej ziomkow atakowalo go z aimbotami, teraz widac juz, ze jednak turtle mieli racje - SK uzywa botów :o.
wsytarczy looknac na fotke, na ktorej widac wlaczone np. tbi.gg...B)

Gagagigo
16-07-2006, 15:19
zdychajcie DPFT, tym razem wam sie nie uda...
Seventh Kingdom wygra...
btw. Bedurion, gz dead'a

Malyszek
16-07-2006, 18:21
Z guildi Seventh Kingdom nie umieja sie bic. Nie sluchaja rozkazów, stoja na tylach zamiast wspomagac z przodu knightów

Amirez
16-07-2006, 19:49
zdychajcie DPFT, tym razem wam sie nie uda...
Seventh Kingdom wygra...
btw. Bedurion, gz dead'a

Lol Madra wypowiedz :D

Na forum tibia.com dpft czesto pisalo ze 7k ubijalo z botami, Perrymon skarzyl sie ze Sua Mea i kilku innych jej ziomkow atakowalo go z aimbotami, teraz widac juz, ze jednak turtle mieli racje - SK uzywa botów .
wsytarczy looknac na fotke, na ktorej widac wlaczone np. tbi.gg...B)

Juz wczesniej pisalem ze Sua Mea posiada tibia gg a tak zawsze broni on jak to on nie lamie zasad gry jak by nie mogl sie przyznac tak uzywam tibia gg i po sprawie bo i tak wiele osob tego uzywa.... Ale on woli sie zblaznic jak daje fotki i wychodzi na jaw all :baby:

Nowax
16-07-2006, 20:29
:) omg polowa z was uzywa botow a czepiacie sie innych ;)

*Wube*
16-07-2006, 20:46
Hmm.. boty ; p wiekszosc ich uzywa lecz czasem sa spore straty ; P (jesli ktos pamieta valaisa i reszte) : P
Hail DPFT ; P

Amirez
16-07-2006, 21:11
Hmm.. boty ; p wiekszosc ich uzywa lecz czasem sa spore straty ; P (jesli ktos pamieta valaisa i reszte) : P
Hail DPFT ; P

Lol jakos nie chce mi sie wierzyc ze akurat zostali shaczeni przez boty a nie przez turtli bo akurat sami shooterzy w tym samym czasie
Mozesz Mozesz

notop
16-07-2006, 21:23
Lol Madra wypowiedz :D

Juz wczesniej pisalem ze Sua Mea posiada tibia gg a tak zawsze broni on jak to on nie lamie zasad gry jak by nie mogl sie przyznac tak uzywam tibia gg i po sprawie bo i tak wiele osob tego uzywa.... Ale on woli sie zblaznic jak daje fotki i wychodzi na jaw all :baby:
omg czy ty slepy ejstes,screen byl zrobiony z odtwarzanego filmu a nie w czasie akcji bo na to czasu niema,wlaczylem swiatlo by bylo lepiej widac,chchesz zorbie ci 2-go screena bez,skoncz juz [plakac,

a co do bedka w jakim on trapie byl?? mogl isc w gore w bok tylko ten cymbal jest zagupi na to,zreszta tak to ejst jak sie kupuje chara na 197 irobi 3 lvlv tylko;]

Mordor
16-07-2006, 21:52
Damn, Notop wyprzedziłes mnie :( Też chciałem im dobic tym ze to foto tylko z filma :PP

Aro aka papa
16-07-2006, 22:15
a co do bedka w jakim on trapie byl?? mogl isc w gore w bok tylko ten cymbal jest zagupi na to,zreszta tak to ejst jak sie kupuje chara na 197 irobi 3 lvlv tylko;]

Nie przezywaj tak tego czlowieku bo osiwiejesz. Glupio ci ze cie pojechal solo i teraz co post jedziesz po kolesiu jaki to on "zagupi".

ps. Wersja dla noobow z tego forum przed ktorymi Sua lubi cynic:

Sua wcale nie zostal pojechany przez Bedka solo...on poprostu chcial pasc dlatego sie nie uhal!!!

*Wube*
16-07-2006, 22:20
Nie przezywaj tak tego czlowieku bo osiwiejesz. Glupio ci ze cie pojechal solo i teraz co post jedziesz po kolesiu jaki to on "zagupi".

Sua wcale nie zostal pojechany przez Bedka solo...on poprostu chcial pasc dlatego sie nie uhal!!!

Haha Racja xD a za jakis czas pewnie Bedek znowu solo walnie xd

Amirez
16-07-2006, 22:20
omg czy ty slepy ejstes,screen byl zrobiony z odtwarzanego filmu a nie w czasie akcji bo na to czasu niema,wlaczylem swiatlo by bylo lepiej widac,chchesz zorbie ci 2-go screena bez,skoncz juz [plakac,

Taa i powiesz za chwile jeszcze ze nie uzywasz tego jak grasz normalnie bo wolisz uzywac Utevo Lux itp. :D
Mozesz!! Mozesz !!

Doom Terror
16-07-2006, 22:32
zdecydowana wiekszosc wypowiedzi nadaje sie na zal.pl -,- jezeli uzywa ktos botow to predzej czy pozniej zostanie zbanowany wiec klotnia jest bezsensu , a poziom topicow o arcanii jest zalosny , bardziej zalosny niz klotnia dwoch 10 latkow wiec zachowajcie nieco kultury , nie wygraszajcie sobie przez kabelek itp B) co do screena to jest on piekny i po tym jak Bedurion kozaczyl na forum tibia.com wspaniale bylo zobaczyc jak traci te swoje 2 lvl (jak tak dalej pojdzie to niedlugo ta postac bedzie miala nizszy lvl jak przed zakupem , z czego bym sie cieszyl niezmiernie :) ) pozdro&pocwicz

notop
17-07-2006, 06:24

ojjj chyba neiwesz caqlej prawdy,fakt ze sie nieuhalem niebyl spowodowany ze stalem afk czy ze jestem debilem i pozwolilem zeby mnie ek zabil,poprostu 2 dni wczesniej mialem sytuacje taka ze bil se ludzi do red hp(mnie takze) bo mial z tego fun a kto sie uhal to znow go bil do red,niemialem many ani czasu na gupia zabawe ,myslaem ze se zjebie mnie do red i da siana,jadnak sie pomylilem,ale cale to zdarzenie i jego zabawy z jechaniem ludzi do redhp pokazuje jaki inteligentny jest nowy owner bedka

pozatym zauwaz chlopcze ze neiwyzywam nikogo innego z turtli tylko jego,a powod jest :,
po 1 ja wojny neichcialem zadnej,
po 2 wole se expic niz sie napiep~ (tak tak wiem ty wolisz to 2-gie)
po 3 jakby lider turtli byl bardziej odwazny i umial sie zachowac jak lider a nie jak(co to ja niejestem) to na 2 dzien po tym deadzie sprawa bylaby zalatwiona,
a po 4 przyznaj sam ze czesc turtli poprostu sie nudzila,znaczna czesc od dawna nieexpi a tylko loguje sie by kogos zabic,albo narobic zadymy

niestetypoziom inteligencji na ziemi jest staly

a ludzi coraz wiecej
zrozumialbym jakby wojna byla z konkretnego powodu ale te podane przez was sa.... moze neizalosne ale poprostu smieszne;

ps. najbardziej mnie rozsmiesza ze haka troya przypisuje sie nam,tylko chyba zaden debil z sk by niedal takiego comenta troyowi zeby specjalnie mysleli ze to sk haklo go;],no ale wy niewidzicie tego ze to prowokacyjka na zywca,szukaliscie powodu do wojny,to go se wymysleliscie;]

a co mnie rozsmiesza glidia galirona niepomaga nam,oni maja poprostu prywatna wojne z turtlami wiec niewiem dlaczego obcej glidi ktora niema z nami zadnych ukladow podpisujecie fragi do swoich

Aro aka papa
17-07-2006, 11:53
ojjj chyba neiwesz caqlej prawdy,fakt ze sie nieuhalem niebyl spowodowany ze stalem afk czy ze jestem debilem i pozwolilem zeby mnie ek zabil,poprostu 2 dni wczesniej mialem sytuacje taka ze bil se ludzi do red hp(mnie takze) bo mial z tego fun a kto sie uhal to znow go bil do red,niemialem many ani czasu na gupia zabawe ,myslaem ze se zuwielbiam jeść bananyie mnie do red i da siana,jadnak sie pomylilem,ale cale to zdarzenie i jego zabawy z jechaniem ludzi do redhp pokazuje jaki inteligentny jest nowy owner bedka

pozatym zauwaz chlopcze ze neiwyzywam nikogo innego z turtli tylko jego,a powod jest :,
po 1 ja wojny neichcialem zadnej,
po 2 wole se expic niz sie napiep~ (tak tak wiem ty wolisz to 2-gie)
po 3 jakby lider turtli byl bardziej odwazny i umial sie zachowac jak lider a nie jak(co to ja niejestem) to na 2 dzien po tym deadzie sprawa bylaby zalatwiona,
a po 4 przyznaj sam ze czesc turtli poprostu sie nudzila,znaczna czesc od dawna nieexpi a tylko loguje sie by kogos zabic,albo narobic zadymy

niestetypoziom inteligencji na ziemi jest staly

a ludzi coraz wiecej
zrozumialbym jakby wojna byla z konkretnego powodu ale te podane przez was sa.... moze neizalosne ale poprostu smieszne;

ps. najbardziej mnie rozsmiesza ze haka troya przypisuje sie nam,tylko chyba zaden debil z sk by niedal takiego comenta troyowi zeby specjalnie mysleli ze to sk haklo go;],no ale wy niewidzicie tego ze to prowokacyjka na zywca,szukaliscie powodu do wojny,to go se wymysleliscie;]

a co mnie rozsmiesza glidia galirona niepomaga nam,oni maja poprostu prywatna wojne z turtlami wiec niewiem dlaczego obcej glidi ktora niema z nami zadnych ukladow podpisujecie fragi do swoich

Teraz jestem dla ciebie chlopcem a jeszcze pol roku temu lizales mi dupe zebym cie uratowal
"22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?:P"
Zachowalem sobie ten hotkey bo przypomina mi jakim lapsem jestes...taki cichutki byles przez dlugi okres az nie wbiles do 7k.
Co do insultow to jechales jechales po Turtlach chlopcze malinowy i to czesto wytykajac "inteligencje niektorych polaczkow z dpft". Wogole to co ty masz za faze z tym poziomem inteligencji na swiecie, przeczytales w ksiazce o tym i pomyslales sobie ze cool byloby takie cos wtracic do posta?
I nie wkrecaj sie tak w reason tej wojny to jest tylko gra czlowieku, zawsze mozesz zmienic serv na non-pvp jak na zwyklych nie dajesz rady.

Malyszek
17-07-2006, 18:38
Guildia Ninth Orion dolaczyla do guildi Seventh Kingdom

Medivh Shady
17-07-2006, 18:44
ta i 7k robi mass invita -.- , moze im to cos da ale watpie , raczej bedzie wiekszy chaos niz teraz jest u nich. ale to ich sprawa

Lindlay
17-07-2006, 19:20
A wiec Deiphobus i Dark thork pokazali jacy z nich ludzie ;] Polecieli w h*ja jak nic ;] Ludzi ktorzy chcieli ich wypier.... z servera oni do gildi przyjeli :> To sie nazywa lapanie ostatniej deski ratunku ;] Dobra pozdrawiam :D

notop
17-07-2006, 21:19
Teraz jestem dla ciebie chlopcem a jeszcze pol roku temu lizales mi dupe zebym cie uratowal
"22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?:P"
Zachowalem sobie ten hotkey bo przypomina mi jakim lapsem jestes...taki cichutki byles przez dlugi okres az nie wbiles do 7k.
Co do insultow to jechales jechales po Turtlach chlopcze malinowy i to czesto wytykajac "inteligencje niektorych polaczkow z dpft". Wogole to co ty masz za faze z tym poziomem inteligencji na swiecie, przeczytales w ksiazce o tym i pomyslales sobie ze cool byloby takie cos wtracic do posta?
I nie wkrecaj sie tak w reason tej wojny to jest tylko gra czlowieku, zawsze mozesz zmienic serv na non-pvp jak na zwyklych nie dajesz rady.
lol ja do kazdego tak gadam,pozatym okreslenie"chlopcze" bylo wlasnie mile a nie wulgarne,wczensiej juz mwoilem ja wojny neichcialem i do turtli procz bedka i mzoe perrego nic niemialem wiec niewidze sensu bys gadal i przypominal txt sprzed roku

Amirez
17-07-2006, 22:19
lol ja do kazdego tak gadam,pozatym okreslenie"chlopcze" bylo wlasnie mile a nie wulgarne,wczensiej juz mwoilem ja wojny neichcialem i do turtli procz bedka i mzoe perrego nic niemialem wiec niewidze sensu bys gadal i przypominal txt sprzed roku

Mi sie wydaje ze ty masz jakies kompleksy chyba. Od all masz jakies oczekiwania bzdurne To tylko Graa !!!
Mozesz !! Mozesz !!

Laf
18-07-2006, 09:20
Mi sie wydaje ze ty masz jakies kompleksy chyba. Od all masz jakies oczekiwania bzdurne To tylko Graa !!!
Mozesz !! Mozesz !!

Każdy je ma...

Malyszek
18-07-2006, 10:10
A wiec Deiphobus i Dark thork pokazali jacy z nich ludzie ;] Polecieli w h*ja jak nic ;] Ludzi ktorzy chcieli ich wypier.... z servera oni do gildi przyjeli :> To sie nazywa lapanie ostatniej deski ratunku ;] Dobra pozdrawiam :D

to dlaczego w DpFT sa tacy ludzie jak Ljubo de'Omerta, Rexis ? ^^ Rexis byl nawet w NG :o

Punxbolt
18-07-2006, 16:34
to może ja dodam coś od siebie o Bedku i dpft.

jakieś 2 miesiace temu grałem druidem wbiłem 37 lev i sellnałem bo mi sie ta profesja znudziła...dlaczego? bo się też wkurzyłem dlaczego? wychodze z depo i co się dzieje Bedek mnie zjechał za free do red hp -.-' ( jeszcze stary owner)...za pare dni ubili mnie goście z dpft też pod depo za nic w sumie zdazyłem tylko wyjsc ( push m-wall SD dead :/ ) siedze w jaskini jakis czas i nagle wbija sie jakis noob dostaje kicka on mnie ubija. Ide goscia ubic ( knight jakis 34 lev wiec bym nie mial problemów) nagle dostaje msg od dark thork ( chba ten koleś nie pamietam dokłądnie bo to dawno było) zę jak go uderze to mam hunta ( wtf?? ). Jednym słowem turtle przeginaja taki zwykły koleś co sobie chce pograć w wolnych chwilach dostaje baty za nic?

od nikoigo z 7K czy NG EZ czy kogokolwiek innego nie dostało mi sie jak od turtli i to za free...teraz też się zastanawiam nad zmianą serva na non-pvp ( dużo noobów ale mniej takich PA ) pójde do kolegów którzy tez dostali hunta lub padli za nic....

btw. teraz mam najta i jego również sprzedam przez takie osoby jak turtle i ich znajomi z rl którzy szantażuja i nie pozwalaja grać normalnie na tym serwerze a gram na nim od jego urodzenia i szkoda mi go zostawiać.

pozdrawiam Dzedzej, Uhdzedzej, Dzejk'dzej jak kto woli

*Wube*
18-07-2006, 17:46

jakieś 2 miesiace temu grałem druidem wbiłem 37 lev i sellnałem bo mi sie ta profesja znudziła...dlaczego? bo się też wkurzyłem dlaczego? wychodze z depo i co się dzieje Bedek mnie zjechał za free do red hp -.-' ( jeszcze stary owner)...za pare dni ubili mnie goście z dpft też pod depo za nic w sumie zdazyłem tylko wyjsc ( push m-wall SD dead :/ ) siedze w jaskini jakis czas i nagle wbija sie jakis noob dostaje kicka on mnie ubija. Ide goscia ubic ( knight jakis 34 lev wiec bym nie mial problemów) nagle dostaje msg od dark thork ( chba ten koleś nie pamietam dokłądnie bo to dawno było) zę jak go uderze to mam hunta ( wtf?? ). Jednym słowem turtle przeginaja taki zwykły koleś co sobie chce pograć w wolnych chwilach dostaje baty za nic?

od nikoigo z 7K czy NG EZ czy kogokolwiek

Nom napewno cala banda 100+ Turtli przyszli zabic 37 druida i jeszcze pewnie ustawili Ci PA 300 k <:P ? a od EZ czy tam NG nie dostales batow poniewaz oni nie moga za wiele zrobic an tym servie xD

notop
18-07-2006, 18:02

od nikoigo z 7K czy NG EZ czy kogokolwiek innego nie dostało mi sie jak od turtli i to za free...teraz też się zastanawiam nad zmianą serva na non-pvp ( dużo noobów ale mniej takich PA ) pójde do kolegów którzy tez dostali hunta lub padli za nic....

btw. teraz mam najta i jego również sprzedam przez takie osoby jak turtle i ich znajomi z rl którzy szantażuja i nie pozwalaja grać normalnie na tym serwerze a gram na nim od jego urodzenia i szkoda mi go zostawiać.

pozdrawiam Dzedzej, Uhdzedzej, Dzejk'dzej jak kto woli
a ja tylko dodam ze dark thork to z sk jest chyba
ze to bylo dawno jeszcze jak byl w dptf

Punxbolt
19-07-2006, 01:11
Nom napewno cala banda 100+ Turtli przyszli zabic 37 druida i jeszcze pewnie ustawili Ci PA 300 k <:P ? a od EZ czy tam NG nie dostales batow poniewaz oni nie moga za wiele zrobic an tym servie xD

chodzi mi o to jak ludzie bedac w dpft bądź majac w gildii znajomych zabijają ludzi którzy do kury biedy nabijają na FACC taki lev grajac na totalnym luzie bo sie akurat szykowałem do matury i nie miałem czasu na gre wbiłem, dorobiłem sie to przyjdzie jakiś cfaniak i mnei ubije za to zę z depo wyszedłem? no to sorry jezli Ty taką gre lubisz i takie zachowanie popierasz to Ci moge tylko współczuć....rozumiem serwer pvp ale kurka czy ja biore udział w jakiejś wojnie?

a ja tylko dodam ze dark thork to z sk jest chyba
ze to bylo dawno jeszcze jak byl w dptf

tak mówiłem jak był za czasu w dpft widać co ta marka robi z ludźmi -.-'

normalni ludzie tacy jak ja chca sobie od czasu do czasu pograc wbijajcie sobie te swoje lev prowadzcie wojny i co tam ejszcze ale pamietajcie że nie tylko wy tam gracie....człowiek sie stara zęby sobie DL'a upolwać 1st time w życiu to wyskoczą takie i popsuja wszystko -.-'

Nowax
19-07-2006, 02:08
współczucie :(

notop
19-07-2006, 05:54
chodzi mi o to jak ludzie bedac w dpft bądź majac w gildii znajomych zabijają ludzi którzy do kury biedy nabijają na FACC taki lev grajac na totalnym luzie bo sie akurat szykowałem do matury i nie miałem czasu na gre wbiłem, dorobiłem sie to przyjdzie jakiś cfaniak i mnei ubije za to zę z depo wyszedłem? no to sorry jezli Ty taką gre lubisz i takie zachowanie popierasz to Ci moge tylko współczuć....rozumiem serwer pvp ale kurka czy ja biore udział w jakiejś wojnie?

tak mówiłem jak był za czasu w dpft widać co ta marka robi z ludźmi -.-'

normalni ludzie tacy jak ja chca sobie od czasu do czasu pograc wbijajcie sobie te swoje lev prowadzcie wojny i co tam ejszcze ale pamietajcie że nie tylko wy tam gracie....człowiek sie stara zęby sobie DL'a upolwać 1st time w życiu to wyskoczą takie i popsuja wszystko -.-'
a z tym sie zgodze totalnie ze dla mnie od zawsze bylo chore protegowanie noobow przez haj lvlv,pozneij taki noob robi co chche a inni cierpia,nigdy do tego reki nieprzykladalem i nigdy zadnego nooba nieprotegowalem pomimo ze moglem neizla kase na tym zbic,jednak wole niemiec spamu i problemow z noobami jak byle 15 lvlv pro by ja zabije 40 lvlv dla zabawy mowiac"niechcial mi wyjsc z cave"

Malyszek
19-07-2006, 22:01
Fosfik w dalszym ciagu fraguje ludzi z dawnej guildi Era Zero

*Wube*
19-07-2006, 22:48
Fosfik w dalszym ciagu fraguje ludzi z dawnej guildi Era Zero

Nie lubi ich albo niechce zeby sie odrodzili xD pewnie jedno i drugie ; )

Shyan Aurelius - Jul 19 2006, 17:18:17 CET Killed at Level 88 by Fosfik

Khazar
20-07-2006, 11:00
@Punxbolt:

Cry me a river...

I co, Ty mysllisz to tylko na Arcanii tak jest ze Cie ktos z panujacej aktualnie gildii na servie zabije? A probowales grac na Titanii z Unitem? A probowales grac na Isarze z Del'toro? Jak nie to nie wylewaj nam tu swoich zalow, a jak tak to tez powinienes siedziec cicho i dobrze wiedziec, ze WSZEDZIE gdzie panuje jakas gildia zawsze bedzie PA. Bylem swiadkiem niejednej takiej sytuacji gdzie 15 lvl lal innych 20 a gdy tamci wolali swoich protektorow wypadalo 4 kozakow i protektor czytal tylko na swoim ekranie "Pay or hunted forever!".

I nie mysl ze jak 7k wygra to bedzie inaczej. To jak ze zmiana rzadu w panstwie jest. Najpierw rzadzi jedna partia a druga jedzie po niej i oglasza super postanowienia po to tylko zeby przejac wladze. no i ludzie wybieraja ta druga partie, ta z poczatku cos probuje zmienic ale jak sie juz zadomowi na dobre w rzadzie to niewiele albo wogole nei rozni sie od tej wczesniejszej. Na Arcanii BYLOBY tak samo. 7k wygraloby, z poczatku jacy to oni nie sa cool i w porzadku, chwala i uznanie wsrod ucisnionego przez DPFT plebsu i masa MSG o fri itans. Mijaja dni, tygodnie, miesiace, koledzy z 7k sie nudza tym i zaczynaja spammerow zabijac. No i niby maja powod - spam. Pozniej zacznie im przeszkadzac to ze jakis 15 lvl chodzi w ich outficie (o ile jakis beda miec) i zacznei sie zabijanie za outfit, a pozniej to juz z nudow i tak znowu ten wielce ucisniony plebs bedzie sie darl ze 7k to Pa i chca DPFT spowrotem. Taka prawda.

i niech mi ktos nie probuje wciskac glodnych kawalkow, ze tak nie bedzie
, ze oni beda rzadzic sprawiedliwie. Do 7k przyjeci zostali ludzie, ktorzy sa tam tylko przez swoje walory bojowe. Po teoretycznie wygrajnej wojnie kolesie na bank nie wyjda z 7k, bo przeciez byc czlonkiem rzadzcej gildii jest calkiem dobrze. No i ludzie pokroju tych wszystkich falszywcow, co przy ludziach walcza o wyzwolenie Arcanii, a tak na prawde chodzi im o to tylko zeby rzadzic servem i moc robic co chca, beda robic PA na calej linii i pozniej zamiast obecnego "Fu*k DPFT" bedzie "Fu*k 7k". INACZEJ NIE BEDZIE!

Zaraz poleci post "obronny" od Sua'i, ze on tak na pewno nie bedzie robil, bo on jest ten dobry, to DPFT jest zle, a jak 7k wygra to na pewno PA nie bedzie, bo oni nie z tych. Ze tak powiem baju baju... 7k prowadzi wojne przeciwko DPFT a nie przeciwko PA, a po co? Po to zeby swoje wlasne PA "zaaplikowac". Niewazne ile wojen cala Tibia juz przezyla, zawsze bylo tak, ze po jednym zwyciezonym PA przychodzilo drugie. A myslicie ze dlaczego caly czas sa wojny, skoro teoretycznie po zwalczeniu PA-guild rzadzacej na servie przez teoretycznie gildie non-PA nie powinno byc juz wojny nigdy, a swiat powinien byc piekny?

Jak ktos czytal opowiadania Sapkowskiego o Wiedzminie (1 czesc) to powinien sobie przypomniec tytul jednego z rozdzialow: "Mniejsze zlo". I chyba wojna jest tym mniejszym zlem, bo po zwyciezeniu gildii rzadzacej zawsze jest ten miesiac spokoju przed nastepna fala PA. I to dla tego miesiaca spokoju wszyscy sie tak drzecie i zlozyczycie DPFT.

Nowax
20-07-2006, 12:28
@up zgadzam się z Toba w 100%.
Co to Sua Mea mysle ze on by raczej nie byl jakims big pa ale napewno kazdy w jakims mniejszym czy wiekszym stopniu wykorzystuje to ze ma sie wladze na servie.
Wogole ta wojna to zajebiste zamieszanie. Jezeli dpft wygra nie bedziemy mieli chyba zadnych hlvli oprocz turtli ktorzy nie sa hunted, tak przynajmniej mi sie wydaje biorac pod uwage to ze Sk invita all 50lvl+ (kazdy o tym juz wie :P). Jezeli SK, to ja juz wogole niewiem, skoro ich czlonkami sa osoby ktore byly na liscie hunted4ever :| chyba ze sk odpierdzieli i potem ich wywali :|
W sumie mi i tak losy wojny sa obojetne...chociaz czasem sam juz niewiem :|

Lindlay
20-07-2006, 13:13
Nie ma nic zlego w PA taka jest prawda : - D

*Wube*
20-07-2006, 23:41
a z tym sie zgodze totalnie ze dla mnie od zawsze bylo chore protegowanie noobow przez haj lvlv,pozneij taki noob robi co chche a inni cierpia,nigdy do tego reki nieprzykladalem i nigdy zadnego nooba nieprotegowalem pomimo ze moglem neizla kase na tym zbic,jednak wole niemiec spamu i problemow z noobami jak byle 15 lvlv pro by ja zabije 40 lvlv dla zabawy mowiac"niechcial mi wyjsc z cave"

hmm mi sie wydaje ze bales sie jak taki noob cos zrobi i potem Turtle sie dowala do Ciebie ze go pro ; p jakbys byl w Turtlach inaczej bys robil...

Retukss
21-07-2006, 13:44
co to za roznica kto wygra i tak bedzie PA i tak... moze wieksze moze mniejsze. poczekamy zobaczymy

Malyszek
22-07-2006, 20:37
Totalny pogrom w dzisiejszej bitwie
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1304247
Link do statystyk

Laf
22-07-2006, 20:51
Link do statystyk

O kur**...

22-07-2006, 22:19
Total own3d? :)

Malyszek
22-07-2006, 23:02
Na dzien dzisiejszy na to wyglada :p Ale jeszcze nie wszystko przesadzone

Czerwony PK
22-07-2006, 23:25
Hiehiehie... xDDD
To chyba już 3 czy 4 wojna którą wygrali/wygrają turtle na tym servie.
Te wszystkie "rebelie" nie mają sensu. Turtle to czołówka tego servera więc itak nikt im nie podskoczy.

Czerwony PK
22-07-2006, 23:26
Hiehiehie... xDDD
To chyba już 3 czy 4 wojna którą wygrali/wygrają turtle na tym servie.
Te wszystkie "rebelie" nie mają sensu. Turtle to czołówka tego servera więc itak nikt im nie podskoczy.

Santa Claus
22-07-2006, 23:34
lol a kto powiedzial ze to koniec wojny?
to prawda ta bitwa troche nam nie wyszla, ale jeszcze wszystko moze sie zmienic ;). Pozatym nie spodziewalismy sie ze Fosfik z ekipa zaatakuje nas z drugiej strony;p. Tak wiec z tej bitwy wyszedl totalny chaos z naszej strony, ale wojna szybko sie nie skonczy.

notop
22-07-2006, 23:34
ała zabolalo;]
ale czasami zimny prysznic dodaje kopa,zobaczymy czy czasem nieugasi zabardzo

Czerwony PK
22-07-2006, 23:36
sryy...double post

Nowax
23-07-2006, 02:00
:o taaa Fosfik zawsze odpierdzielal i bardzo dziwne bylo to ze nie bierze udzialu w war, mozliwe ze juz wczesniej mieli takie plany ze uderzy z zaskoczenia :P :confused:

Miku
23-07-2006, 04:10
Notop, przypomnij mi, jaki byl dzisiaj wynik opena? 22:2 dla turtli o/ ? :D

notop
23-07-2006, 10:34
Notop, przypomnij mi, jaki byl dzisiaj wynik opena? 22:2 dla turtli o/ ? :D
24;2

a co do fosfika,moze sie niekochalismy nigdy zabardzo ale teraz mnie zaskoczyl swoim zachowaniem,txt na forum oraz dojsciem do turtli spowrotem,w szczegolnosci ze walczy przeciwko swoim kumplom(esp) ale tlumacze sobie to bardzo logicznie i przypuszczam ze to prawda,wyszedl zcekal ktora strona bedzie na wygranej by dolaczyc sie do nich i byc ciagle kims.chyba 90% serwa by tak zorbilo jakby moglo;](szczegolne pozdrowienia dla rexsi,oraz innych huntowanych pol roku temu przez turtli a teraz im pomagajacym;])

-ps. w tym poscie jest 0 zlosliwosci zeby zaraz sie nierzucali;]--

Aro aka papa
23-07-2006, 11:16
24;2

a co do fosfika,moze sie niekochalismy nigdy zabardzo ale teraz mnie zaskoczyl swoim zachowaniem,txt na forum oraz dojsciem do turtli spowrotem,w szczegolnosci ze walczy przeciwko swoim kumplom(esp) ale tlumacze sobie to bardzo logicznie i przypuszczam ze to prawda,wyszedl zcekal ktora strona bedzie na wygranej by dolaczyc sie do nich i byc ciagle kims.chyba 90% serwa by tak zorbilo jakby moglo;](szczegolne pozdrowienia dla rexsi,oraz innych huntowanych pol roku temu przez turtli a teraz im pomagajacym;])

-ps. w tym poscie jest 0 zlosliwosci zeby zaraz sie nierzucali;]--

Nie mysl tyle bo widac ze ci to nie wychodzi. Fosfik wbil do nas bo przyjeliscie cale ex ez a co obiecywaliscie ze sie nie stanie. Zreszta i tak od rozpoczecia wojny staliscie na przegranej pozycji wiec nie wiem skad ta gadka o wybieraniu lepszej strony.

PS. Giertych zalatwil ci amnestie z polskiego na maturze czy ty naprawde jestes taki tepy ze nie dostrzegasz zlosliwosci w tym co sam piszesz?

notop
23-07-2006, 12:47
Nie mysl tyle bo widac ze ci to nie wychodzi. Fosfik wbil do nas bo przyjeliscie cale ex ez a co obiecywaliscie ze sie nie stanie. Zreszta i tak od rozpoczecia wojny staliscie na przegranej pozycji wiec nie wiem skad ta gadka o wybieraniu lepszej strony.

PS. Giertych zalatwil ci amnestie z polskiego na maturze czy ty naprawde jestes taki tepy ze nie dostrzegasz zlosliwosci w tym co sam piszesz?
mature ja zdalem jak ty miales komunie;]
pozatym niejestem zlosliwy,a po 2 nie ja przyjelem "ex ez" jakbys neiwiedzial od 6 tyg niemam neta i wogole niegram w tibie(max na 5 min co 2 dzien sie loguje"
a po 3 neistalismy na przegranej pozycji,poprostu tak wyszlo jak jest mi to ryba narazie i tak niegram;]

Santa Claus
23-07-2006, 15:58
no i padl 142ms z dpft :)

Malyszek
24-07-2006, 09:07
Jest to "dopiereo" siodmy frag dla Seventh Kingdom.

Aro aka papa
24-07-2006, 09:19
mature ja zdalem jak ty miales komunie;]
pozatym niejestem zlosliwy,a po 2 nie ja przyjelem "ex ez" jakbys neiwiedzial od 6 tyg niemam neta i wogole niegram w tibie(max na 5 min co 2 dzien sie loguje"
a po 3 neistalismy na przegranej pozycji,poprostu tak wyszlo jak jest mi to ryba narazie i tak niegram;]

w takim ukladzie musialbys byc po 30stce
Zlosliwy jestes
Przyjmowac nie przyjeles bo ty nie jestes od tego w 7k
dziwne ze net nagle ci sie spierniczyl jak zaczela sie wojna
tak staliscie na przegranej pozycji od samego poczatku
nie grasz i raczej juz na tym serwie nie pograsz

notop
24-07-2006, 11:37
w takim ukladzie musialbys byc po 30stce
Zlosliwy jestes
Przyjmowac nie przyjeles bo ty nie jestes od tego w 7k
dziwne ze net nagle ci sie spierniczyl jak zaczela sie wojna
tak staliscie na przegranej pozycji od samego poczatku
nie grasz i raczej juz na tym serwie nie pograsz
oj popytaj sie ludzi nawet w turtlach ze net stracilem jakies 7-8 tyg przed wojna a od 5 tyg mam lacze na ktorym sie grac nieda ,co raczej kazdy potwierdzi

a co do przegranej pozycji,moze i,rozsmiesza mnie tylko ze po raz 2 stajecie przeciwko duzej czesci ludzi ktorzy wam zawsze pomagali,chodzi mi tu o esp ludzi
a tak dla ciekawosci ci powiem ze jak juz neta odzyskam zaczne grac moim 2-gim charem na arcani,podobnie jak duza czesc ex ez ktora tu gra a wy nawet neiwiecie o tym ze macie coniektorych w turtlach,to mnie najbardziej rozsmiesza:D

Thomasi
24-07-2006, 11:40
no wrocilem z wakacji i sie chociaz nudzic nie bede^^

a co do tegojak ktos napisal o rexsim itp

od poczatku jak powstalo LH wiadomo bylo ze w momencie wojny dojda oni do dpft i ci co byli kiedys hunted przez dpft stana sie miesem armatnim;]a po wojnie sadze ze i tak 90% z nich dostanie hunta od zolwi i nie bedzie ze pomagali im w wojnie....

Lindlay
24-07-2006, 12:30
Boli was to ze dolaczyli ? A jak Fos poszedl to wasi membersi placza (retarded pino), wiesz shut up guys, bo Ljuba to SK chcialo kill za nic, pozatym EZ tez dolaczylo do ludzi ktorzy ich chcieli wypier... z servera a jakos nie placzecie nad tym ? Pozatym stare czasy...

Thomasi
24-07-2006, 12:53
mnie nic nie boli^^tylko mowie ze i tak pozniej zrozumieja ze to byl zly pomysl^^

Aro aka papa
24-07-2006, 13:09
a co do przegranej pozycji,moze i,rozsmiesza mnie tylko ze po raz 2 stajecie przeciwko duzej czesci ludzi ktorzy wam zawsze pomagali,chodzi mi tu o esp ludzi
a tak dla ciekawosci ci powiem ze jak juz neta odzyskam zaczne grac moim 2-gim charem na arcani,podobnie jak duza czesc ex ez ktora tu gra a wy nawet neiwiecie o tym ze macie coniektorych w turtlach,to mnie najbardziej rozsmiesza:D

Widac ze nie duzo ci trzeba aby cie rozsmieszyc (patrz swoje posty o poziomie inteligencji). A co do ludzi co nam pomagali w przeszlosci...nikt nie kazal im sie stawiac, dobrze wiedzieli czego chcielismy od nich ale widac stwierdzili ze moga sobie z niami pogrywac inaczej.

notop
25-07-2006, 11:57
Widac ze nie duzo ci trzeba aby cie rozsmieszyc (patrz swoje posty o poziomie inteligencji). A co do ludzi co nam pomagali w przeszlosci...nikt nie kazal im sie stawiac, dobrze wiedzieli czego chcielismy od nich ale widac stwierdzili ze moga sobie z niami pogrywac inaczej.
taki piekny post ktos dal na tibia com forum,pamietaj ze teraz jestes z turtlami mzoe juz z 2 lata ale zawsze mzoe przyjsc czas ze staniesz po 2 stronie,do tego wiele nietrzeba...bardzo neiwiele(popatrz na mnie)

Thomasi
25-07-2006, 12:04
w tibi wszystko sie potrafi bardzo szybko zmienic;]

p.s sua kiedy necik odzyskasz?

PiXik
25-07-2006, 12:40
Link do statystyk
jakiś filmik do tej bitwy?bo w statystykach wygląda pięknie
btw.to że Turtle wygrają było wiadome od początku:-)

notop
25-07-2006, 12:58
w tibi wszystko sie potrafi bardzo szybko zmienic;]

p.s sua kiedy necik odzyskasz?
narazie mam z komurki neta ale neinadaje sie do grania a na normalny narazie niemam licze ze kolo wrzesnia/pazdziernika cos skoluje narazie sie zastanawiam czy garc na arcani czy isc na nowy ale pomysle;]

Thomasi
25-07-2006, 19:50
eh...i tyle powiem:D

Laf
25-07-2006, 21:40
wie ktoś kiedy sie wojna skończy, bo nie ma blockerow na hunty :DD

notop
25-07-2006, 21:54
wie ktoś kiedy sie wojna skończy, bo nie ma blockerow na hunty :DD
hmm kiedy niektore dzieci uswiadomia sobie ze kozaczenie na tibi to nietosam,o ze rl,i ze bedac moze bogiem tam,sa nikim tutaj

Khazar
25-07-2006, 22:02
hmm kiedy niektore dzieci uswiadomia sobie ze kozaczenie na tibi to nietosam,o ze rl,i ze bedac moze bogiem tam,sa nikim tutaj

czytajac Twoja wypowiedz naprawde trzeba sie naglowic, zeby zrozumiec o co Ci biegalo. Kiedy juz odszyfrowalem co tam napisales miedzy tymi literowkami i brakami spacji wyczytalem, ze wg Ciebie ludzie sa w Tibii nikim, a bogami w rl. To sie czasem odwrotnie nie mowi?... Chyba, ze wg Ciebie ktos moze byc bogiem na rl...

notop
25-07-2006, 22:41
czytajac Twoja wypowiedz naprawde trzeba sie naglowic, zeby zrozumiec o co Ci biegalo. Kiedy juz odszyfrowalem co tam napisales miedzy tymi literowkami i brakami spacji wyczytalem, ze wg Ciebie ludzie sa w Tibii nikim, a bogami w rl. To sie czasem odwrotnie nie mowi?... Chyba, ze wg Ciebie ktos moze byc bogiem na rl...
nah mowilem ze w tibi udaja boga,jakby mieli wladze,jakby byli kims....... bedac w rl nikim,zwyklymi dziecmi,...zwyklymi smieciami ktorych kazdy ma gdzies

dobrze odszyfrowales ale odwrotnie:)

Khazar
25-07-2006, 23:08
- "kozaczenie na tibi to nietosam,o ze rl,i ze bedac moze bogiem tam,sa nikim tutaj"

przerobione zostaje na :

- "kozaczenie na tibii to nie to samo co rl, i ze bedac moze bogiem tam sa nikim tutaj"

Mowiac "tam" na forum internetowym w dodatku o Tibii kazdy zrozumialby RL, wiec ciut namieszales ;]

Aro aka papa
26-07-2006, 00:24
nah mowilem ze w tibi udaja boga,jakby mieli wladze,jakby byli kims....... bedac w rl nikim,zwyklymi dziecmi,...zwyklymi smieciami ktorych kazdy ma gdzies

dobrze odszyfrowales ale odwrotnie:)

Zal mi ciebie czlowieku...jesli to prawda ze masz 26 lat to jeszcze bardziej mi jest ciebie szkoda bo gdybys mial 16 to jeszcze bym zrozumial ale 26 i takie rozumowanie to juz zakrawa na uposledzenie umyslowe. Bluzgasz ludzi od smieci bo dostales hunta na char w grze online...wez ty sie ogarnij troche. Kompleksy masz jakies?Lubisz poniezac innych zeby poczuc sie lepiej bo w rl ci nie wychodzi tak jakbys chcial?Bo w grze ci nie wyszlo...bo hunta dostales?...poprostu zenada

Thomasi
26-07-2006, 13:06
to tylko gra spuscie troche powietrza^^

Mordor
26-07-2006, 18:42
dla niektórych to nie jest tylko gra, to jest ich całe zycie :P

Retukss
27-07-2006, 13:03
z tego co widze to kolejne fragi dla DPFT :P aktualnie 51:7
oby SK jeszcze sie podnioslo ;)
jedno mnie dziwi.... ze fosfik jeszcze nie padl xD

notop
27-07-2006, 13:04
Zal mi ciebie czlowieku...jesli to prawda ze masz 26 lat to jeszcze bardziej mi jest ciebie szkoda bo gdybys mial 16 to jeszcze bym zrozumial ale 26 i takie rozumowanie to juz zakrawa na uposledzenie umyslowe. Bluzgasz ludzi od smieci bo dostales hunta na char w grze online...wez ty sie ogarnij troche. Kompleksy masz jakies?Lubisz poniezac innych zeby poczuc sie lepiej bo w rl ci nie wychodzi tak jakbys chcial?Bo w grze ci nie wyszlo...bo hunta dostales?...poprostu zenada
ten post byl bardziej dydykowany do tych ktorzy maja 20 lvl i pro by jakis haj lvlv oraz udaja ze sa kims na tibi,zal mi jest tych wlasnie,a poczesci zal mi jest tych ktorzy daja takim blaznom pro. za kase,niestety sprzedajni sa wszyscy
a pozatym niewidze zebym kogos obrazal(name niepodalem ) a i tak wiadomo o kogo chodzi
pozatym odrazu zazznaczam ze nie o cale dptf bo niektorzy z LH a teraz dptf pomimo ze maja mnie w tej chwili gdzies sa naprawde spoko,a nawet powiem wiecej ze osoby ktorych nienawidzilem okazaly sie kumplami,czas jednak zmienia wszystko,jednak takze tych ktorzy byli kumplami przed wojna a teraz pisza tylko"pier@#@#$ sie"

Aro aka papa
27-07-2006, 15:07
ten post byl bardziej dydykowany do tych ktorzy maja 20 lvl i pro by jakis haj lvlv oraz udaja ze sa kims na tibi,zal mi jest tych wlasnie,a poczesci zal mi jest tych ktorzy daja takim blaznom pro. za kase,niestety sprzedajni sa wszyscy
a pozatym niewidze zebym kogos obrazal(name niepodalem ) a i tak wiadomo o kogo chodzi
pozatym odrazu zazznaczam ze nie o cale dptf bo niektorzy z LH a teraz dptf pomimo ze maja mnie w tej chwili gdzies sa naprawde spoko,a nawet powiem wiecej ze osoby ktorych nienawidzilem okazaly sie kumplami,czas jednak zmienia wszystko,jednak takze tych ktorzy byli kumplami przed wojna a teraz pisza tylko"pier@#@#$ sie"

nie no stary, z twoim czytaniem i pisaniem ze zrozumieniem to ja nie wiem jak ty mature zdales...masz mature wogole?bo zaczynam powatpiewac. Pozatym co ty mi tu opowiadasz o przyjazni z kims kogo w zyciu w rl nie widziales...to jest tylko gra ale jesli ty szukasz przyjaciol w grach online to gratuluje...udanego rl. Widze ze lubisz cynic na tym forum przed noobami zachwyconymi twoim lvlem etc. ale zastanow sie czasem 2 razy zanim cos napiszesz bo robisz z siebie posmiewisko czlowieku.

PiXik
28-07-2006, 01:30
up:to Ty zadaj sobie pytanie...czy jesteś normalny
bo w Tibii poznalem wielu ludzi bardziej wartych uwagi niz na rl.a na Zycie w rl nie narzekam a w tibie nie gram:)

Aro aka papa
28-07-2006, 11:01
up:to Ty zadaj sobie pytanie...czy jesteś normalny
bo w Tibii poznalem wielu ludzi bardziej wartych uwagi niz na rl.a na Zycie w rl nie narzekam a w tibie nie gram:)

Na czatach tez wymiatasz czy tylko w Tibii?
A jesli w tibii znalazles ludzi "bardziej wartych uwagi niz na rl" tzn. ze malo czasu spedzasz poza chata i nie wiesz gdzie szukac albo obracasz sie w towarzystwie takim jak notop.

PiXik
28-07-2006, 11:33
Czy ty jesteś takim idiotą czy tylko udajesz?Nie zapoznaje ludzi ani na gg ani na czatach.Napisalem ,że w Tibii można spotkać bardziej wartościowych ludzi niż na rl, z podkreśleniem można.W rl Oczywiście można spotkać jeszcze lepszych:-)ja ma przyjaciół i tu i tu z czego w tibii oczywiście mniej.Można też spotkać miłych ludzi ktorzy mogą zostać twoimi "kolegami"
ps.to ,że ktoś gra w tibię i może tam spotkać nowych kumpli.przyjaciół to nie znaczy że nie wychodzi z domu i nie ma kolegów i przyjaciół na zewnątrz.
ps.ja daje sobie spokoj z takim kaszalotem jak Ty .pa
ps2.bardziej wartych uwagi można znaleść.MOŻNA.ale jak widać pewną część mojego posta olałeś

notop
28-07-2006, 12:26
niezryjcie sie juz jak dzieci to tak do obu

a pozatym mature zdalem i dosc dobrze,poprostu mzoe ejstes zamalo kumaty by zrozumiec to co pisze?,albo moze bierzesz wszystko tak do siebie ze nierozumiesz podtextow zawartych w tym co pisze,niemowie o przyjazni jaka sie ma w rl ale czy niemozna miec np b dobrych kumpli w tibi pomimo nieznania ich z rl? moze ty kazdego olewasz,moze ciebie kazdy olewa,ja na samej arcani mam z 5 osob ktore wiem ze zawsze mi pomoga a nie sprzedarza jak mieso armatnie,pozatym dawno temu opowiadalem juz jak mnie uczono grac w tibie i nigdy ! nieprzekladalem inteligencji,umiejetnosci gry oraz znajomosci tibi na lvl jaki ktos ma,znam bardzo duzo zajebsitych osob majacych 40 lvlv a duzo noobow majacych 150+ ,wiec mowiac ze sie chwale lvlv to sie mylisz,i to bardzo.pewnie nikt ci tego niepowiedzial ale nawet na tibi majac szacunek dla innych,inni beda mieli szacunek dla ciebie(niepisz mi tylko jak wiele osob mnie nienawidzi itp bo polowa to dzieci patrzacych ze niemoga zorbic lvl i tylko bawiaca sie w"jestem bogiem"

Wiatrak
28-07-2006, 15:46
jezdzenie po kims kto znalazl czlowieka z ktorym sie dogaduje to tez troche dziwne... co prawda ludzie naduzywaja slowa przyjaciel bo nazwanie kogos przyjacielem to powazne stwierdzenie ale malo osob sie nad tym zastanawia

@notop
"nie" z czasownikami piszemy osobno..
twoje posty sa bardzo trudne do odczytania ale od strony gramatycznej rozumiem szybkie pisanie ale czasem przyda sie tez popracowac nad jakoscia tego tekstu
i mysle ze jak juz uzywac znakow interpunkcyjnych to zgodnie z gramatyka i jakimis spacjami a nie wstawianie w rozne miejsca zeby bylo

Wiatrak
28-07-2006, 15:53
double... to przez te reklamy co wyskakuja i mi sie zawiesila przegladarka :P:P

Aro aka papa
28-07-2006, 15:59
Czy ty jesteś takim idiotą czy tylko udajesz?Nie zapoznaje ludzi ani na gg ani na czatach.Napisalem ,że w Tibii można spotkać bardziej wartościowych ludzi niż na rl, z podkreśleniem można.W rl Oczywiście można spotkać jeszcze lepszych:-)ja ma przyjaciół i tu i tu z czego w tibii oczywiście mniej.Można też spotkać miłych ludzi ktorzy mogą zostać twoimi "kolegami"
ps.to ,że ktoś gra w tibię i może tam spotkać nowych kumpli.przyjaciół to nie znaczy że nie wychodzi z domu i nie ma kolegów i przyjaciół na zewnątrz.
ps.ja daje sobie spokoj z takim kaszalotem jak Ty .pa
ps2.bardziej wartych uwagi można znaleść.MOŻNA.ale jak widać pewną część mojego posta olałeś

Napisales ze poznales i zabrzmialo to jednoznacznie przynajmniej dla mnie. Z drugiej strony skoro tak latwo sie denerwojesz to cos w tym musi byc...

ps. nie musisz sie tlumaczyc ze masz rl etc. ufam ci na slowo lol

@notop

Twoje posty chyba ty tylko rozumiesz na swoj sposob...jest w nich tyle chaosu ze nawet Miodek by sie pogubil.
Co do przyjazni to nie przekonasz mnie ze mozna poznac kogo w grze online na tyle zeby nazwac go przyjacielem. Zreszta sam tego doswiadczyles bedac wycykanym przez bylych "przyjaciol", co nie upowaznia cie zeby jechac po nich czy innych wyzwiskami typu "smiecie" etc. to jest gra, jeden sie w nia wkreca drugi ma w dupie i robi walki przywyknij do tego i wyluzuj.

Thomasi
28-07-2006, 16:05
@up a i tu sie mylisz;] bo w tibi jak inni juz napisali mozna poznac kogos b. wartosciowego i mowie to z wlasnego doswiadczenia mimo ze ta osoba obecnie nie gra w tibie nadal utrzymujemy kontakt i darze go pelnym zaufaniem...a ty najwidoczniej trafiles na tych swoich pseudo przyjaciol co mu dasz inva do domq i ma kisiel w gaciach i ci w nocy all wyniesie;] trzeba tez umiec dobierac sobie ludzi ktorzy maja cie otaczac to juz polowa sukcesu;] i jak ktos wyzej napisal jezeli ty darzysz szacunkiem innych to i inni beda nim darzyc ciebie co napewno przyniesie korzysci;]

Aro aka papa
28-07-2006, 16:19
@up a i tu sie mylisz;] bo w tibi jak inni juz napisali mozna poznac kogos b. wartosciowego i mowie to z wlasnego doswiadczenia mimo ze ta osoba obecnie nie gra w tibie nadal utrzymujemy kontakt i darze go pelnym zaufaniem...a ty najwidoczniej trafiles na tych swoich pseudo przyjaciol co mu dasz inva do domq i ma kisiel w gaciach i ci w nocy all wyniesie;] trzeba tez umiec dobierac sobie ludzi ktorzy maja cie otaczac to juz polowa sukcesu;] i jak ktos wyzej napisal jezeli ty darzysz szacunkiem innych to i inni beda nim darzyc ciebie co napewno przyniesie korzysci;]

Cos w tym napewno jest, ale widac ze twoje i moje pojecie przyjaciela bardzo sie rozni. Sa roznice miedzy przyjacielem, kumplem a znajomym.

PiXik
28-07-2006, 16:51
brawwwo:-)
nic dodać nic ująć
ps.Wojna skończona chyba,chociaż życze powodzenia

Thomasi
28-07-2006, 17:53
skonczona^^??ona sie jeszcze na dobre nie zaczela;]

Lindlay
28-07-2006, 18:04
Ta, nie zaczela, 35 osob wyplacilo sie, 52:7 we fragach, my expimy, wy offline cos nie tak ? lol

Thomasi
28-07-2006, 18:17
no i dobrze niech sie wyplacaja a zeby zostalo chociaz 50 na ktorych zawsze mozna liczyc;] lindl mowisz jakbys pierwszy raz uczestniczyl w wojnie;] a jak bylo w wojnie EZ??nie przypomina ci to czegos^^??wiec dopokoi nie zobacze przez deipha topicu ze to koniec wojny to ta wojna sie nie skonczy;] a na to szybko nie liczcie

Aro aka papa
28-07-2006, 18:25
no i dobrze niech sie wyplacaja a zeby zostalo chociaz 50 na ktorych zawsze mozna liczyc;] lindl mowisz jakbys pierwszy raz uczestniczyl w wojnie;] a jak bylo w wojnie EZ??nie przypomina ci to czegos^^??wiec dopokoi nie zobacze przez deipha topicu ze to koniec wojny to ta wojna sie nie skonczy;] a na to szybko nie liczcie

Ta wojna byla dla was przegrana zanim sie na dobre zaczela. Zostaly wam mass logi tylko a i tak narazie wam to nie wychodzi. Nie macie zgrania wiec wiele nie zrobicie. Szczerze mowiac trzymam za was kciuki zebyscie cos wkoncu pokazali bo jak narazie to idzie wam najgorzej ze wszystkich z ktorymi walczylismy.

Mam nadzieje ze zobaczymy sie jeszcze na open pewnego dniaxD

Thomasi
28-07-2006, 18:40
co do zgrania to przyznam racje;]ale wszystko jest do nadrobienia...mamy pewne plany i liczymy ze przyniosa porzadany efekt;]a na open sie napewno spotkamy^^no chyba ze nie wyjdziecie xD

Nowax
28-07-2006, 21:33
:) rety loodzie ;D zbastujcie :D:D
Co do tych przyjaciół z tibi :P, to powiem Ci Arowix :p mialem sporo niby takich przyjaciół 90% okazało sie skobieta lekkich obyczajówysynami :PP z resztom sie poklucilem albo straciem kontakt i pozostał tylko jeden :D do ktorego mam 100% zaufania. On nie gra zreszta juz i tak bo ma hunta od was :D a utrzymuje z nim kontakt i tak i to jest naprawde dobry koles :D.

Notop pisze troche niezrozumiale, ale czepianie sie interpunkcji w temacie wojny nie ma wogole sensu... :D :D :D

Ahh.. no i czekam na jakies atrakcyjne filmy z bitew albo masslogow:D

btw. nie wrzucajcie tak na siebie :)

Thomasi
28-07-2006, 22:15
jak nie bedziemy na siebie wrzucac to temat zdechnie:D:D

notop
28-07-2006, 23:43
ja mam 2 na arcani zaj#@$%@ tych kumpli/przyjaciol zalezy jak kto chche to nazwac w tym 1 jest w dptf;],a z pozostalych swiatow mam 2 i pomimo ze tam niegram od dawna do dzis gadamy codziennie i z 1 sie nieraz spotykam na piwku jak jestem w wrocku

arowix ty masz raczej problemy z znajdowaniem i zawiazywaniem znajomosci ,moze dlatego kazdego odpychasz swoim zachowaniem

Nowax
29-07-2006, 01:25
jak nie bedziemy na siebie wrzucac to temat zdechnie:D:D

:D :D normalka jak w każdym temacie o Arcani :D

Thomasi
29-07-2006, 01:37
wkoncu cos sie musi dziac:)

@ no i wlasnie o cos takiego co powiedzial notop mi chodzi...niektorzy powinni zrozumiec ze to jest gra i nawet jak sie jest w wojnie z kims to to jest tylko wojna jakimis glupimi postaciami a nie nalezy przez to byc do kogos uprzedzonym jak widze np zachowanie soul i seby shadyego no to mi sie smiac chce...to ze ktos jest z SK to juz wystarczajacy powod do tego zeby wogole sie nie odzywac itp a przed wojna zachowanie bylo normalne...dla mnie tacy ludzie sa poprostu smieszni...nastepnym przykladem jest text wlasnie soul shadyego nawet to gdzies zapisalem^^"on byl w EZ i za to trzeba go tepic" dla mnie taki czlowiek nie odroznia gry od rzeczywistosci bo co za roznica czy ktos ma dopisek ze jest z SK czy DPFT??to nie powinno zmieniac nastawienia do tego czlowieka, dlatego uwazam ze kilka osob powinno pomyslec nad podejsciem do tej gry i do tego co ta gra robi z ich psychika^^

Aro aka papa
29-07-2006, 11:30
ja mam 2 na arcani zaj#@$%@ tych kumpli/przyjaciol zalezy jak kto chche to nazwac w tym 1 jest w dptf;],a z pozostalych swiatow mam 2 i pomimo ze tam niegram od dawna do dzis gadamy codziennie i z 1 sie nieraz spotykam na piwku jak jestem w wrocku

arowix ty masz raczej problemy z znajdowaniem i zawiazywaniem znajomosci ,moze dlatego kazdego odpychasz swoim zachowaniem

Raczej nie, poprostu nie wierze w przyjazn przez net, a czy odpycham swoim zachowaniem czy ja wiem...poprostu jestem szczery i sram na to czy komus sie to podoba czy nie tym bardziej ze nie zalezy mi na opinii czy respekcie ludzi z gry online ktora traktuje jako fun.

@Thomasi
dla mnie takie zachowanie to nic dziwnego to jest gra niektorzy twierdza ze nawet rpg=pwiec moze seba wkrecil sie w klimacik war loool:P
Seba to jeszcze nic...pomysl sobie o Farym i Fosie...kolesie znali sie z Deipho i Thorkiem od 4+ lat z tibii...a teraz deipho z thorkiem strasza ich ze dostana baty w rl etc. lol to jest dopiero faza
a czy ta gra ma wplyw na psychike jak twierdzisz?na pewnych ludzi napewno ale w wiekszosci na dzieci z nierozwinietym abstrakcyjnym mysleniem, ktore "wala z axa"=p

jaronosk
29-07-2006, 12:07
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa:
- a teraz deipho z thorkiem strasza ich ze dostana baty w rl etc. lol to jest dopiero faza.

kumple z rl co sa w SK widzieli zdjęcie Deipho, ponoć taki wyyebany byczek jest, że normalnie chciałbym to zobaczyć jak im wpiepszą w rlu :evul: hueuhe

co do przyaźni pzrez neta zgadzam sei że to złudna rzecz, ja bym raczej powiedział że kogoś sie tam lubi bardziej lub miej i jest sie lojalnym w stosunku do takich ludzi/ dla mnie to max co może być z relacji między ludzkich przez gre. /chyba że sie najpierw ludzie poznali w tibi, a potem lepiej w rlu ;]

Co do wojny, to SK jest przykładem że nie przewaga liczebna a zgranie jest najważniejsze w walce ;] chociaż kumple mi mówią że szykują cośdobrego./we will see.

peace

Thomasi
29-07-2006, 12:53
jaka przewaga liczebna??;]co z tego ze mamy XXXXX ludzi w gildie jezeli nie pameitam kiedy online bylo wiecej niz 10^^ n/c co ci ludzie ostatnio robia

notop
29-07-2006, 15:03
kumple z rl co sa w SK widzieli zdjęcie Deipho, ponoć taki wyyebany byczek jest, że normalnie chciałbym to zobaczyć jak im wpiepszą w rlu :evul: hueuhe

jak chchesz cio dam kilka foto bys mogl sie bawic skura;]

hava
30-07-2006, 15:14
Hehe nie mialem dostepu do neta 2 tygodnie wchodze na strone i patrze na fragi 52:7.Myslalem ze to bedzie jakos inaczej wygladac ale widze ze 7k dostaje po dupie i to strzasznie :/ Mialem nadzieje ze wygracie :/ Albo bedziecie walczyc przynajmniej a tu kupa.Macie duzo czlonkow wezcie sie zorganizujcie jakos zeby przynajmniej troche wiecej turtli popadalo.

Volerasi
31-07-2006, 16:54
Nawet gdy ,któraś z gildi przegra będą potem mass logi przez x-czasu ;p

poppers
31-07-2006, 20:07
http://www.allegro.pl/item118203871_arcania_153_elder_druid_.html

notop nie szkoda ci chara..?

sporo kasy za postac z huntem.. ;)

edit
przed chwila sie dowiedzialem ze to fake..

dobry walek, jesli rzeczywiscie to sprytny jestes notop, oy sprytny.. :p

notop
01-08-2006, 06:12
http://www.allegro.pl/item118203871_arcania_153_elder_druid_.html

notop nie szkoda ci chara..?

sporo kasy za postac z huntem.. ;)

edit
przed chwila sie dowiedzialem ze to fake..

dobry walek, jesli rzeczywiscie to sprytny jestes notop, oy sprytny.. :p
juz pisalem na forum tibi com i tu sie powtorze ze jakas menda(przypuszczam ze z dptf) zalosnie stara sie mi zalatwic bana,bardzo tani chwyt

Romeo De La Morte
01-08-2006, 07:13
W sumie Sua po co miał byś niby chara sprzedawać, a ta teoria z dpft jest jak najbardziej trafna...Chcecie znac moje zdanie na temat tych wojen ?

Według mnie to nie ma sensu, marnujecie tyle kase że to szok !Tracicie exp,skile,mlvl a co zyskujecie satysfakcje ze kogos zabiliscie, jak dla mnie to jest chore, ale skoro wam sie to podoba to rubcie co chcecie :] Ja wole poskilować niz walczyć ... Z reszta moj lvl to sie nie nadaje po zejde na ue i sd Fosfika 8o

No cuz

Powodzenia w zabawie w wojenke...

Edit; !

Sprzedaż zakończona
Kupujący: pendrak41 (1)

Kwota do zapłaty: 2 500,00 zł (plus ewentualne koszty transportu)

To jest napewno wałek :P

Dispater
01-08-2006, 09:51
Heh, Romeo, jeśli takie jest twoje zdanie na temat wojen to zapewne w ani jednej jeszcze nie walczyłeś i nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. Gdy między dwiema stronami pojawiają się poważne spięcia, dochodzi do wojny, która jest marnotrawieniem kasy tylko wtedy, gdy nikt nie ma szans na jej wygranie, tzn. obie strony są sobie równe i maja wystarczające lvle by walczyc dlugo zanim staną się bezużyteczne. W innych przypadkach wszystko prowadzi do jednego celu czyli do dominacji nad serwerem, na którą opłaca się wydać każdy gp które się posiada.
Co z tego, że masz wysoki lvl, super skile, kilka milionow kasy, jesli nic nie mozesz zrobic w grze, twoje zdanie sie nie liczy i w razie klopotów zostajesz totalnie sam, bo inni też nie chcą walczyć? ;)

Romeo De La Morte
01-08-2006, 15:05
Może i nie brałem udziału w zadnej wojnie za to w walkach, i zemstach udział brałem, nie jest to miłe gdy kogos zabijam (robie to tylko w obronie własnej) nigdy pierwszy nie atakuje jak juz kogos zabije to mam wyzuty sumienia bo wiem co to znaczy paść za nic !! nie jest to przyjemne jest to koniecznosc... zawsze sa 2 wyjscia. 1 najprostrze zabic i koniec, drugie to kompromis tego słowa wiekrzosc z was nie zna prawda? Wielu z wasz sie obuzy ale powiedzcie mi czy to nie prawda ?

Moje zdanie jest nadal takie samo "Wojny sa beznadziejne i nikomu nie potrzebne" Jezeli was nie przekonałem do mojego zdania, bijcie sie mordujcie gincie mi do tego nic to jest tylko wasza sprawa :D

hava
01-08-2006, 23:38
Romeo.Czlowieku to tylko gra nie zycie piszesz to jakbys kogos w rl zabijal ze sie bronisz,ze wojny.To tylko gra i widze wielu nie moze tego jakos zrozumiec.
Wojny sa potrzebne bo trzeba walczyc jakos o swoja dupe.Wojna to wojna za darmo nikt nie dostaje oklepu.Sie tu zalisz ze wyrzuty sumienia czlowieku ubijesz mu ludzka w grze i co moze kondolecje mu wyslesz.Zal mi takich ludzi.

Romeo De La Morte
02-08-2006, 08:21
Rozruzniam real od tibii-.-

No ok jak juz chcecie sie bić na arcani to weźcie sie bijcie o pricelist a nie o jakies guwno X( Jak widze ze ktos sprzedajego bohy za 35k to az mnie skręca!! Gdzie de czasy co bohy po 60 chodziły ? Dsm po 140 k teraz widze ze 80 !! co sie dzieje ? Czy wy nie zauwazyliscie ze ceny sa prawie jak na Antice ? (Bohy u dijna kosztuja 30k, wiec mozecie jeszcze spuscic 4 k i bedzie dijn price gz)

W sumie to i na woijnach kase tracicie, i przez tanie sprzedawanie tracicie, i wogule niemyślicie racjonalnie i ekonomicznie !

No myśle ze jak juz tego nie zrozumiecie to zal mi was :P

Volerasi
02-08-2006, 10:16
@Romeo
Wojny są po to , żeby grupa ludzi (gildia) Walczyły o panowania na servie.
Co ci da jak masz w pip siana etc. a gówno mozesz zrobic w polityce servera nikt nie liczy sie z twoim zdaniem...
Ludzie biorący udział w wojnie wiedzą , że moga pasc w kazdej chwili.

Co do P-list to odnosi sie podobnie ta strona , ktora wygra ta wyznacza Ceny.
Więc jak widzisz wojny są potrzebne ;]

notop
02-08-2006, 18:19
.Wojna to wojna za darmo nikt nie dostaje oklepu..

ahahaha chyba neiwiesz o czym gadasz.moglbym cie zabic imionami osob ktore dostaly hunta za free no bo za posiadanie zbyt duzego lvlv to raczej nie jest reson

.
Zal mi takich ludzi.
mi zal tych ktorzy pisza pierdoly a sami niewiedza nic

Romeo De La Morte
02-08-2006, 19:51
Ja nie napisałem ze wojny sa nie potrzebne, tylko ze jak juz sie bijecie to juz siebijcie o cos co bedzie pozyteczne, wszyscy wiedza jaka gildia żadzi na arcani od xxx czasu.

Po za tym mi to nieprzeszkadza ze sie bija ;]

Fajnie potem sie filmiki oglada, wojna jest fajna dopuki nie dotyczy mnie.

Osobiscie staram sie nie popadac w zadne konflikty i jestem neutralny...Cos jeszcze macie mi do zazucenia B)

Thomasi
02-08-2006, 22:34
ja ci mam cos do powiedzenia^^
dla takich jak ty sa wlasnie servery non-pvp;]

po co grasz w tibie??zeby miec 109289128 lvl?? czy zeby zabic 1291 demonow?i miec 129183 mpa w domq??

bo ja akurat gram w tibie zeby czerpac z niej przyjemnosc a dla mnie przyjemnoscia jest wlasnie to kiedy moge w jakis sposob wykorzystac charr nad ktorym badz co abdz troche pracowalem a wlasnie takim momentem jest wojna^^i jest to moim zdaniem najciekawsze co moze byc w tibi;]

Turon De'Galx
03-08-2006, 02:16
Tomasi w 100 % sie z Tobą zgadzam ;]
Szkoda, że już nie mam swojego chara bo z pewnością bym teraz walczył...
Chociaz z tego co narazie widze nic sie nie dzieje... mam nadzieje, że to sie zmieni...

Hail NG >> EZ >> SK

Romeo De La Morte
03-08-2006, 10:06
Nie na servie no-pvp nie umiem grac
W tibie gram dla przyjemnosci

Troszke zle mnie zorzumieliscie :)

*Wube*
05-08-2006, 00:25
ja ci mam cos do powiedzenia^^
dla takich jak ty sa wlasnie servery non-pvp;]

po co grasz w tibie??zeby miec 109289128 lvl?? czy zeby zabic 1291 demonow?i miec 129183 mpa w domq??

bo ja akurat gram w tibie zeby czerpac z niej przyjemnosc a dla mnie przyjemnoscia jest wlasnie to kiedy moge w jakis sposob wykorzystac charr nad ktorym badz co abdz troche pracowalem a wlasnie takim momentem jest wojna^^i jest to moim zdaniem najciekawsze co moze byc w tibi;]

Tak wojna jest ciekawa i bardzo fajnym punktem tibia... ale nie wiem czy jest przyjemnoscia tracenie calego czasu ktory sie poswiecilo na postac.. chociaz niech kazdy robi jak chce ; )

Dispater
05-08-2006, 16:34
Brawo! Brawo! dla 7k które nie bało się przewalic walki na własnym masslogu!

Khazar
05-08-2006, 18:15
Brawo! Brawo! dla 7k które nie bało się przewalic walki na własnym masslogu!

Szydera :)

Medivh Shady
05-08-2006, 18:46
a no cos im nie wyszlo ;(

05-08-2006, 19:30
No niestety :) nieudalo sie, ale to jedynie wina tego ze mamy szpiega w gildi.

Medivh Shady
05-08-2006, 19:35
No niestety :) nieudalo sie, ale to jedynie wina tego ze mamy szpiega w gildi.

normalka -.- zawsze tak bylo ze zlalazl sie kret w gildi ;) wy pewno tez macie kreta u nas

pozatym tam gzdie my stalismy teren jest zbugowany . z 4x mialem na tym mostku debuga

Nowax
06-08-2006, 17:17
oh yeah a ja jestem na jakims pojebanym obozie w kolobrzegu :)

06-08-2006, 18:26
normalka -.- zawsze tak bylo ze zlalazl sie kret w gildi ;) wy pewno tez macie kreta u nas

pozatym tam gzdie my stalismy teren jest zbugowany . z 4x mialem na tym mostku debuga

A ja nie mialem :)

btw. jak padl Lord Stulzer?

Laf
06-08-2006, 22:03
A ja nie mialem :)

btw. jak padl Lord Stulzer?

Miał debuga ;DD

Naprawde, gadałem z nim

Thomasi
07-08-2006, 14:27
szefo ale na gg to mi mogles napisac;]

p.s jak sie robi mass invity to nie dziwne ze sa szpiedzy:D

07-08-2006, 22:38
No ja bylem temu przeciwny, ale wiadomo nikt sie mnie nie slucha :)

*Wube*
08-08-2006, 12:23
No ja bylem temu przeciwny, ale wiadomo nikt sie mnie nie slucha :)

Chyba o mass invitach decyduja vice oraz lider ;);)