zaloguj się

Pokaż pełną wersje : prace o teamtyce diablo, starcraft oraz warcraft

kołbaś
14-07-2006, 16:24
Blizzard ogłosił konkurs na najlepszy fan art o tematyce Diablo, Starcrafta lub Warcrafta - Blizzard Art Contest 2006. Można tworzyć dzieła w dowolnych technikach, w formatach 2D lub 3D, przedstawiające bohaterów, potwory lub lokacje z owych gier. Zdobywcy pierwszych miejsc otrzymają nagrody o łącznej wartości 10,000 dolarów:
podróż dla dwóch osób do Los Angeles/Newport Beach oraz lunch, lub obiad z zespołem Blizzarda,
tablet graficzny,
sprzęt marki Area-51® 7500 PC,
oprawiony w ramkę obrazek z podpisami pracowników Blizzarda,
220 dolarów na zakupy w sklepie online Blizzarda
lub pieniądze
Na artystów, którzy zajmą drugie miejsce czekają upominki warte 1,400 dolarów. Zwycięskie prace zostaną opublikowane na oficjalnej stronie Blizzarda. Po dalsze szczegóły zapraszamy pod ten http://www.blizzard.com/inblizz/contests/artcontest2006/

a no pomyslalem ze ktos kto lubi starcrafta/warcrafta/diablo sobie cos narysuje i moze wygra powodzenia dla wszystkich

ANALIZER
14-07-2006, 16:42
A gdzie wysyłać prace ??

kołbaś
14-07-2006, 16:47
jak przyczytasz na tej stronie to zobaczysz ale jak nie znasz angola to pytaj sie na tej stronie www.imperiumd2.phx.pl

Koszyk
14-07-2006, 17:26
Ciekawe :) ale ja nie wezme udzialu niestety ;( nie mam talentu :) ale zycze innym powodzenia :)

Zalgadis
14-07-2006, 17:31
Może ja coś rozkminie :]

Blacko
16-07-2006, 21:22
Z tego co wiem konkurs przeznaczony jest dla mieszkancow USA/Kanady/Korei/Francji/W. Bryt i jakichś kilku innych dziwnych państw tak więc nam pozostaje obejść się smakiem :p

kołbaś
17-07-2006, 07:52
to gówno wiesz konkurs jest dla wszystkich i wszyscy mogą wziąść udział jednak konkurencja jest spora no sami zobaczcie fanarty jakie gracze przesyłają

Baron Kaldrick
17-07-2006, 08:41
to gówno wiesz konkurs jest dla wszystkich i wszyscy mogą wziąść udział jednak konkurencja jest spora no sami zobaczcie fanarty jakie gracze przesyłają

THIS CONTEST IS OPEN ONLY TO RESIDENTS OF THE UNITED STATES OF AMERICA, CANADA (EXCLUDING THE PROVINCE OF QUEBEC), AUSTRALIA, NEW ZEALAND, FRANCE, THE UNITED KINGDOM, AND SINGAPORE WHO ARE OVER THE AGE OF MAJORITY IN THEIR COUNTRY OF CITIZENSHIP

Czyli pocałuj jeża w dzyndzelek i naucz się czytać, palantunio.