Pokaż pełną wersje : Wojna o Wladze !!!!Pythera!!!!!
Jak wszysc grajacy na swiecie Pythera wiedza ze toczy sie walka o Wladze !! Br vs Pl !! Do polakow przylaczyla sie garstka Br. Polacy expuja jak szaleni a br sie boja wychodzic z depo. Jedynie low levele expuja . http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Final+Heaven Oto link w ktorym mozna zobaczyc gildie Polakow. A oto Gildia Br. http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Hail+Rio+Preto
jak narazie Polacy wygrywaja ale wszstko moze sie zmienic.
Damu Unix
14-07-2006, 21:09
Jak ja nie lubie takich noobów.
Po 1.To nie jest wojna BR vs PL.
Po 2. W Final Heaven jest garstka Polaków.
Damu Unix
14-07-2006, 21:10
Po 3.Polacy prawie nic nie expia poza kilkoma osobami.
HAIL HRP.
Mylisz sie napisalem ze Do Polakow przylaczyla sie garstka br . Gildia Pl expi i tlucze br . Polowa br wypisala sie z wojny placac . Np Coronel Peko i wiele innych .
..::Guti::..
15-07-2006, 00:46
kurna, no nie moge.............
Jak nie wiesz nic o wojnie nie udzielaj sie. W Fh przewazaja Brazylijczycy i to nie jest wojna Pl vs Br. Tylko o to zeby na servie dalo sie grac.
Damu to nie prawda ze Fh nie zdoywa lvli. Fh zdobylo wiecej lvl niz hrp.
Ohh tam Jestem w tej Wojnie wiec najlepiej wiem nudzi mi sie wiec tutaj pisze :P A Fh zdobywa lvl tylko kilka osob narazie niegra :P a hrp wcale sie nie loguje prawie
Guardian anubite
15-07-2006, 07:33
Jak wszysc grajacy na swiecie Pythera wiedza ze toczy sie walka o Wladze !! Br vs Pl !! Do polakow przylaczyla sie garstka Br. Polacy expuja jak szaleni a br sie boja wychodzic z depo. Jedynie low levele expuja . http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Final+Heaven Oto link w ktorym mozna zobaczyc gildie Polakow. A oto Gildia Br. http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Hail+Rio+Preto
jak narazie Polacy wygrywaja ale wszstko moze sie zmienic.
Lepiej jakbyś pisał nazyw gildi a nie kto jakiej narodowości bo wyszedłeś na frajerA:P
Damu Unix
15-07-2006, 11:43
Rolek noobie wez idz z tego forum....Coronel Peko nigdy nie był w wojnie...
W FH jest 12 Polaków,a gilidia ma 50+ osób...to wydaje mi sie że tam jest garstka Polaków.
..::Guti::..
15-07-2006, 12:55
Rolek jestes na wojnie??? buashsahhsahashsahsahsahhsahsahshsahsahsahsah
Gówno wiesz o pytherze. Pewnie masz chara z 15 lvl nie wiecej. I przestan pisac o wonie jak gówno wiesz............
Wiedźmin
15-07-2006, 14:12
up@:
To, że ktoś gada według ciebie głupoty, nie znaczy, że musi być n00bem, albo low lvlem. Zastanów się nad tym czasem, oile oczywiście posiadasz takowe zdolności.
Przpraszam za offtop.
Silvaeris
15-07-2006, 16:47
Hrhr kolejny mądry, prawdziwy i adekwatny temat o wojnie "PL vs BR". Brawo dla autora ;-)
Damu, za to Ciebie pociesze, nie expiłem bo miałem sesję na jednym kierunku studiów i egzamin wstępny na drugi, a że najprawdopodobniej się dostałem + jadę do pracy do Anglii to już w ogóle nie będe expić i Twoja statystyka na korzyść HRP będzie miała PODSTAWY ! Gratki ziom ! :baby:
wojny wojny wojny, na moim serwie (Lucera) nic się nie dzieje=/ była wojna br vs pl i dostaliśmy ostro po dupie gdyż najwyższy lvl polak jest bodajrze greg paladin ( 126lvl czy jakos tak) a w elementalis( najlepsza guild na lucerzem br) jest większośc 110 lvl+;/ tak więc dostalismy op dupie i high pl lvl zwiali na inne serwy=/
biedroniasty
15-07-2006, 19:27
Prowokacja okazała sie nadzwyczaj skuteczna :D
Każdy wyraża swój sprzeciw,gdy widzi te wymioty,które autor napisał :)
Athaniel
16-07-2006, 21:01
Hrhr kolejny mądry, prawdziwy i adekwatny temat o wojnie "PL vs BR". Brawo dla autora ;-)
Damu, za to Ciebie pociesze, nie expiłem bo miałem sesję na jednym kierunku studiów i egzamin wstępny na drugi, a że najprawdopodobniej się dostałem + jadę do pracy do Anglii to już w ogóle nie będe expić i Twoja statystyka na korzyść HRP będzie miała PODSTAWY ! Gratki ziom ! :baby:
xD to dlatego jesteś teraz często online? ;p
O ile dobrze pamiętam to ty przyniosłeś (przesłałeś) rzeczy jak dedłem na dragu dzięki za to, jeśli to ty ;D
Samotox...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.