Pokaż pełną wersje : PK z inferny :>
rendevar
14-07-2006, 23:47
witam postanowilem moim charem na infernie poexpic troszke :D (na ludziach)
za wiekszy lvl dostaje sie exp im wiekszy lvl tym wiecej expa.
zycze milej zabawy xD
http://rapidshare.de/files/25861099/pkkk111.rec.html
Works__1985
15-07-2006, 00:37
Filmik czysty w 100% ;p
Edit: no pk jak pk troche maly lvl masz to jeszcze kiepsko ci idzie pk loot to hmm niezbyt dobry ale jak z takich lvli to naco mozna liczyc :/
szkoda ze padles ;/
rendevar
15-07-2006, 00:47
wiesz znudzilo mi sie grac na iridi mam tam 35 druida :P wiec wbilemna inferne przyznam sie wlaczylem aimbota xD bo widzialiscie jak hmm i sd lataja :>na inferniemaly exchausted jest.jak bym mial 35 druida z 45 mg lvlem nainfernie to bym kosil 50 masterow i elderow. 2 sd na sek.
ps.czemu podejzenia ze musiales sprawdzac czy niema keya??czy zawsze sprawdzasz??
Olorion.
15-07-2006, 01:00
zaczynamy od 10/10
aimbot -3
twoj lvl -2
lvle fragow -2
wieje nuda -2
= 1/10
sry ale chvjowe
01:20 Pajerro of Steel: hhaahahah
ale super hahahahahhah ale cool ubic kogos z aimbota gdzie exhausted zmiejszone jest do 1 sek i spamowac sd, ale super hahahahaha
"hahahahaha" wez skoncz bo ja ciesze sie ze pvp mam dobre ale to nic nie daje z boterami.
Works__1985
15-07-2006, 12:43
ps.czemu podejzenia ze musiales sprawdzac czy niema keya??czy zawsze sprawdzasz??
Tak sprawdzam teraz każdy ściągnięty filmik ;)
rendevar
15-07-2006, 13:29
Luuuuudzie na infernie gra sie poto zeby zabijaaaac nazwa serva mowi sama za siebie. filmik krecilem poto zeby pokazac kolega jaki jest exchausted :>
wy tylko czekacie na filmy jak to 150 najt sieka demony z 100 masterem.... albo jak 10x 50 lvl ubija 100 lvla...
zobaczcie jak zyja low lvle.
Xzonixek
15-07-2006, 13:33
Na infernie nie tylko sie gra, aby popekowac-.- Myslisz ze tylko tacy ludzie z aimbotem + noob chary tam graja?? Zapytaj sie Zciulanego (Torin) jak fajnie sie gra na enfo-.-
4/10
rendevar
15-07-2006, 13:53
wiem ze nietylko ale czlowieku.nabilem 19 lvl i wracam z expa i co spotykam pk team 3x 20 lvl. i co ded...wiem ze da sie tam normalnie grac ale na faccu to niepolecam.... nastepnego dnia ide lognal sie przedemna 28 elder i co burst eplo sd. niema mnie.juz wole iridie :)
chociaz mam tam reda ale jestem szanowanym obywatelem i mnie nietykaja B)
wiem ze nietylko ale czlowieku.nabilem 19 lvl i wracam z expa i co spotykam pk team 3x 20 lvl. i co ded...wiem ze da sie tam normalnie grac ale na faccu to niepolecam.... nastepnego dnia ide lognal sie przedemna 28 elder i co burst eplo sd. niema mnie.juz wole iridie :)
chociaz mam tam reda ale jestem szanowanym obywatelem i mnie nietykaja B)
Nie tykają Cie co widac po twoich dedach. Ty s.u.k.o ja Ci nie odpuszcze dla mnie uzywac aimbota to koniec -.- xDDDD
rendevar
16-07-2006, 00:08
eeee ty sie dobrze czujesz??....uzywam bo nielubie padac od wiekszych lvli... sam widziales przyczepil sie 21 pall i 19 sork a ja 17 lvl i co sork dedl a pall ledo uciekl... bez aimbota bym mial next deda...
nie dzieki wole zyc niz pasc
eeee ty sie dobrze czujesz??....uzywam bo nielubie padac od wiekszych lvli... sam widziales przyczepil sie 21 pall i 19 sork a ja 17 lvl i co sork dedl a pall ledo uciekl... bez aimbota bym mial next deda...
nie dzieki wole zyc niz pasc
Na wszystko co ty tu powiesz znajde Ci sensowny sposób abys dobrze wyszedl i nie uzywal macro ...
1. Napadli Cie we dwóch, jesli umiesz znajdz sobie kumpli i napadnij ich w trzech a nie uzywasz nielegalnych programów >.>
2. LOL nie lubisz padac -.- , wiesz ja bardzo lubie i dlatego nie uzywam macro xD.
@up JA TEŻ LUBIE JAK BEDZIEMY FIRST 1000 LVL TO SIĘ POZABIJAMY DO 1 LVLA CO ? XD Please ja tak lubie xD
@Topic taki sobie ten film nic dodac nic ując-.-
Works__1985
16-07-2006, 01:33
pekin... zauważ że niema deda od 10lvl+ tylko od 100+ a takie coś zdarzyć może sie zawsze w dodatku że player ma rsa wpdnie 100+ depo przyblokuja nooby on jeszce narzuca garnków i padasz podaj prawdziwą nazwe swojego chara zobaczymy od jakich lvli ty masz dead... wypowiadajcie sie natemat jego filmiku ani na temat aimbota kturego na inferna i nietylko używa 80%...
rendevar
16-07-2006, 12:56
ja mam szczescie na iridi mam 34 lvl teraz bo dedlem 2x od +100 royal palkow xD
104 i 107 dokladniej.... po prostu niemialem szans...zjebalem chara troche niegdys mialem 37 lvl prawie 47 mg lvl teraz mam 34 lvl i 43,50% mg lvl....
jak sie ma red skula i padniesz to ci rowniutko 100% down..
pekin... zauważ że niema deda od 10lvl+ tylko od 100+ a takie coś zdarzyć może sie zawsze w dodatku że player ma rsa wpdnie 100+ depo przyblokuja nooby on jeszce narzuca garnków i padasz podaj prawdziwą nazwe swojego chara zobaczymy od jakich lvli ty masz dead... wypowiadajcie sie natemat jego filmiku ani na temat aimbota kturego na inferna i nietylko używa 80%...
Lol mówil ze ma znajomosci, jakby mial to by go nie ruszali nie ?
Nick mojego Chara .. Ja juz w tibie nie gral przez macro userów itd bo to sensu nie ma .. Peko de'Inferno - 34 sorc niegdys 48 lvl ale pkowalem i padalem :PPP BTW. W ogole nie macie racji bronicie aimbottera heh :/
noobowaty mistrz
16-07-2006, 13:33
OMG z botem to ja ci na zwyklym pvp moge pokazac jak sie sdekuje i zabije lepsze lvle niz ty na enfo z mniejszym exhaustem. Naucz sie grac normalnie.
1/10 (1 pkt za to ze film w ogole ma zwiazek z tibia a nie pasjansem)
rendevar
16-07-2006, 16:10
wow ale mi pojechales...na zwyklym pvp bys mi nasral z botem walniesz sd ja exura gran i co ??... i h*j
niegadaj jak mnie nieznasz a nie piepszysz zebym sie grac nauczyl.
"OMG z botem to ja ci na zwyklym pvp moge pokazac jak sie sdekuje i zabije lepsze lvle niz ty na enfo z mniejszym exhaustem. Naucz sie grac normalnie."
a co zabijesz na 20 lvlu 22 lvl ?? jestem ciekaw jaki masz lvl,prof,mg lvl iitd.
na zwyklym pvp botem jest latwiej trafic przynajmniej a na infernie nieliczy sie ze ktos ma wwiecej lveli o 4 albo 5 mg. liczy sie szybkosc i pvp gracza.
No tak liczy się pvp gracza a nie jego umiejętność posługiwania się botem.
rendevar
16-07-2006, 20:30
a co to za roznica ?? lepiej wygrac niz przegrac.mam dla was nowy film ale w nowym temacie :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.