zaloguj się

Pokaż pełną wersje : War Arcania

Szyszax
15-07-2006, 13:26
W tym temacie mozecie pisac o ciekawych wydarzeniach zwiazanych z wojna na Arcani. Mozecie tez podzielic sie swoimi opiniami na temat wojny :) zapraszam!!

Laf
15-07-2006, 16:00
Do Boju Polska!

Vrael
15-07-2006, 16:20
Ja osobiscie stoje za 7k, z dpft odeszlo troche ludzi tez, moze 7k sie powiedzie ;d

Mmm o taki temat mi chodzilo.

/Profanus

Nortonus
15-07-2006, 16:25
Szyszax wyjdź i nie wracaj.. Gdybyś się naprawdę interesował tą wojną to byś napisał kto kogo i dlaczego! A tu co widzę? GÓWNO!

Dwa..
Po co robisz następny temat? Zrobiłeś wcześniej zbesztali Cię bo dałeś gówno nie informacje i każdego obrażałeś.. A teraz zakładasz nowy temat żeby ludzie sami dali jakieś info? Po chuj? Może Cię za to pochwalą tak? Powodzenia ..

Co do insultingu
Dlaczego obrażasz Vrael'a? Dlatego, że powiedział to co myśli o tobie i reszcie tych "mondrych i yntęligentnych" graczy Arcanii, którzy myślą, że coś wiedzą, a wiedzą co? Gówno.. No i tutaj się zgadzam z Medivh'em.. Po co ma Cię przepraszać? Dlatego, że chciał Cię zabić? Fosfik raz mnie zabił i jakoś nie płaczę..

Twoja inteligencja(a raczej jej brak)..
..mnie powala. Najprostsze rzeczy interpretujesz tak, że są Bóg_wie_jakie(bo niby po co Morx sprzedał postać huntowaną? Przecież nie może mieć innej postaci!! NO WAII!!!!111oenoeneonee) Teraz sprawa DPFT vs. 7K.. Powiadasz, że reszta ludzi nienawidzi DPFT i cały serwer ich wypieprzy stąd.. BULLSHIT! Myślisz, że taki polaczek z poziomem 30-tym lub nawet ich grupka podleci do Beduriona i zacznie go nawalać? To masz coś z głową.. Wojna jest sprawą tych dwóch gildii i jak jakiś h-lv będzie chciał stać po jednej ze stron napewno go przyjmą.. A taki mniejszy lvl to co może? Jeśli jest druidem lub sorcem to najwyżej porobić im runki.. A reszta? Insultingiem nikogo nie zabijesz..

Diego'Odin
15-07-2006, 16:38
eetam taka woja nawet open battle nie ma
fosfik tylko 8lev bije
o i raz mu sie zdazylo zabic 36 lev
Gz fosfik

15:46 You see a dead human (Vol:10). You recognize Katia Muniz. She was killed by Fosfik.
15:46 You see a dead human (Vol:10). You recognize Hawk Archaon. He was killed by Fosfik.

Mordor
15-07-2006, 16:41
Według mnie lepiej pisać w tym temacie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84965
Tam założyciel wysilił sie i opisał krótko bo krótko ale poczatek wojny, a Szyszax jak wszyscy wiedzą założyl juz chyba z 4 topici na temat wojny na arcanii. Zastanawia mnie jedynie dlaczego on to tak przezywa jak i tak zapewne nigdy nie nabije lvl wystarczającego do wzięcia udziału w wojnie.

Szyszax
15-07-2006, 17:42
Według mnie lepiej pisać w tym temacie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84965
Tam założyciel wysilił sie i opisał krótko bo krótko ale poczatek wojny, a Szyszax jak wszyscy wiedzą założyl juz chyba z 4 topici na temat wojny na arcanii. Zastanawia mnie jedynie dlaczego on to tak przezywa jak i tak zapewne nigdy nie nabije lvl wystarczającego do wzięcia udziału w wojnie.
napisales ten post jak prawdziwy noob !! z kat wiesz ze nie mam wiekszego lvl poprostu na forum posluguje sie noob charem afff........

Szyszax
15-07-2006, 17:47
Szyszax wyjdź i nie wracaj.. Gdybyś się naprawdę interesował tą wojną to byś napisał kto kogo i dlaczego! A tu co widzę? GÓWNO!

Dwa..
Po co robisz następny temat? Zrobiłeś wcześniej zbesztali Cię bo dałeś gówno nie informacje i każdego obrażałeś.. A teraz zakładasz nowy temat żeby ludzie sami dali jakieś info? Po cmęski narząd płciowy? Może Cię za to pochwalą tak? Powodzenia ..

Co do insultingu
Dlaczego obrażasz Vrael'a? Dlatego, że powiedział to co myśli o tobie i reszcie tych "mondrych i yntęligentnych" graczy Arcanii, którzy myślą, że coś wiedzą, a wiedzą co? Gówno.. No i tutaj się zgadzam z Medivh'em.. Po co ma Cię przepraszać? Dlatego, że chciał Cię zabić? Fosfik raz mnie zabił i jakoś nie płaczę..

Twoja inteligencja(a raczej jej brak)..
..mnie powala. Najprostsze rzeczy interpretujesz tak, że są Bóg_wie_jakie(bo niby po co Morx sprzedał postać huntowaną? Przecież nie może mieć innej postaci!! NO WAII!!!!111oenoeneonee) Teraz sprawa DPFT vs. 7K.. Powiadasz, że reszta ludzi nienawidzi DPFT i cały serwer ich wypieprzy stąd.. BULLSHIT! Myślisz, że taki polaczek z poziomem 30-tym lub nawet ich grupka podleci do Beduriona i zacznie go nawalać? To masz coś z głową.. Wojna jest sprawą tych dwóch gildii i jak jakiś h-lv będzie chciał stać po jednej ze stron napewno go przyjmą.. A taki mniejszy lvl to co może? Jeśli jest druidem lub sorcem to najwyżej porobić im runki.. A reszta? Insultingiem nikogo nie zabijesz..

wez chlpie naucz sie czytac albo idz an jaksi kurs rozumowania chyab zobei mnie z kims pomyliles ja obrazam taa to podaj przykald NOOB PLX to akurat jest moj noob char ktorym wypowiadam sie na forum omg........ swojego prawdziwego nicku eni ujawnie...... A dlaczego medvih ma mnei zabijac ?? a po druie h**j mnie to obchodiz ze cie fosfik zabil.....

Zdrów chlopcze :)

Vrael
15-07-2006, 17:51
SK boi sie open battlow powiadacie?
Bedurion:
Jul 15 2006, 16:30:57 CET Killed at Level 200 by Iragon Deon
and by Deiphobus
Troy Dragonbreath
Jul 15 2006, 16:26:17 CET Killed at Level 103 by Sua Mea
and by Lurtz del'Motril
Na edron bylo przed chwila takie male open battle :D
HAIL SK :D

Nortonus
15-07-2006, 17:52
A ty naucz się edytować.. Tak obraziłeś wiele osób m.in Vrael'a, ale teraz zachowujesz się gorzej niż 10-letni noob.

Mordor
15-07-2006, 17:57
Noob char którym wypowiadasz sie na forum <loool> nie musisz nicku podawac, więc po co to ? No ale nic poza tym napisałem "ZAPEWNE" a nie "NAPEWNO". Po drugie walka fajna była niestety ludzie z SK padli tez:/

Doom Terror
15-07-2006, 18:28
Name: Bedurion
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 198
World: Arcania
Residence: Venore
House: Seagull Walk 1 (Venore) is paid until Jul 25 2006
Guild membership: Dark Purple Trial Turtle of the Dark Purples Faster Turtles
Last login: Jul 15 2006, 16:31:02 CET
Comment: 11:36 You see dirt.
Thanks for Damoon and Katah, my best friends in the world.
Perrymon my ****.
In memory of Troy Dragonbreath.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Jul 15 2006, 16:30:57 CET Killed at Level 200 by Iragon Deon
and by Deiphobus

nareszcie ktos ubil tego noob'a co kupil postac na 197 lvl :) Gratz

Medivh Shady
15-07-2006, 18:31
wynik bitwy dzisiejszej

Ninth Orion ( tej gildi sie nie liczy na wojnie ;) ale padli to napisalem )

-Lamac
-Amas Impio
-Harycane
-Morximal
-Shyan Aurelius
-Szefo
-Verith

Fragi turtli

-Fengrel Zafire
-Auron'el
-Brunin Kyonshi
-Dagenoth
-Tompa Ruffs

Fragi 7k
-Bedurion
-Troy Dragonbreath

Amirez
15-07-2006, 18:33
wynik bitwy dzisiejszej

Ninth Orion ( tej gildi sie nie liczy na wojnie ;) ale padli to napisalem )

-Lamac
-Amas Impio
-Harycane
-Morximal
-Shyan Aurelius
-Szefo
-Verith

Fragi turtli

-Fengrel Zafire
-Auron'el
-Brunin Kyonshi
-Dagenoth
-Tompa Ruffs

Fragi 7k
-Bedurion
-Troy Dragonbreath

Dla DPFT:
Fengrel Zafire-Jul 15 2006, 16:28:29 CET Killed at Level 98 by Damoon
and by Seba Shady
Auron'el-Jul 15 2006, 16:29:25 CET Killed at Level 102 by Damoon
and by Luki Tharion
Brunin Kyonshi-Jul 15 2006, 16:58:01 CET Killed at Level 81 by Abyheari Zenor
Dagenoth-Jul 15 2006, 16:40:27 CET Killed at Level 94 by Medivh Shady
Tompa Ruffs-Jul 15 2006, 16:29:02 CET Killed at Level 84 by Luki Tharion
and by Horuko

Dla SK
Xaiderek-Jul 14 2006, 02:01:26 CET Killed at Level 121 by Lamusini
and by Zin Alin
Caros Micus-Jul 14 2006, 01:44:59 CET Killed at Level 100 by Iragon Deon
Pikemonomon-Jul 15 2006, 16:55:04 CET Killed at Level 11 by Sarazering (nie zabity
przez nikogo z Sk ale Frag sie liczy)
Bedurion-Jul 15 2006, 16:30:57 CET Killed at Level 200 by Iragon Deon
and by Deiphobus
Troy Dragonbreath-Jul 15 2006, 16:26:17 CET Killed at Level 103 by Sua Mea
and by Lurtz del'Motril

Tak Wiec jest 5-5

PS: dodatkowy bonus:
- Healer The Druid : Banished: until Aug 04 2006, 19:11:30 CET because of excessive unjustified player killing

Mordor
15-07-2006, 19:26
Dla DPFT:
Fengrel Zafire-Jul 15 2006, 16:28:29 CET Killed at Level 98 by Damoon
and by Seba Shady
Auron'el-Jul 15 2006, 16:29:25 CET Killed at Level 102 by Damoon
and by Luki Tharion
Brunin Kyonshi-Jul 15 2006, 16:58:01 CET Killed at Level 81 by Abyheari Zenor
Dagenoth-Jul 15 2006, 16:40:27 CET Killed at Level 94 by Medivh Shady
Tompa Ruffs-Jul 15 2006, 16:29:02 CET Killed at Level 84 by Luki Tharion
and by Horuko

Dla SK
Xaiderek-Jul 14 2006, 02:01:26 CET Killed at Level 121 by Lamusini
and by Zin Alin
Caros Micus-Jul 14 2006, 01:44:59 CET Killed at Level 100 by Iragon Deon
Pikemonomon-Jul 15 2006, 16:55:04 CET Killed at Level 11 by Sarazering (nie zabity
przez nikogo z Sk ale Frag sie liczy)
Bedurion-Jul 15 2006, 16:30:57 CET Killed at Level 200 by Iragon Deon
and by Deiphobus
Troy Dragonbreath-Jul 15 2006, 16:26:17 CET Killed at Level 103 by Sua Mea
and by Lurtz del'Motril

Tak Wiec jest 5-5

PS: dodatkowy bonus:
- Healer The Druid : Banished: until Aug 04 2006, 19:11:30 CET because of excessive unjustified player killing
hmm musisz spamowac takim samym postem we wszytkich topicach na temat wojny??

Amirez
15-07-2006, 21:38
hmm musisz spamowac takim samym postem we wszytkich topicach na temat wojny??

Musze !!!! A co ??

Karrith
15-07-2006, 23:18
kichakichakicha

Amirez
15-07-2006, 23:28
to ze jesli musisz to rob to sobie w notatniku a nie na forum, bo takich jak ty nikt tutaj nie chce.
Ty mi nie mow gdzie ja mam pisac bo po to jest forum zeby pisac co ktos mysli nawet 20 razy jak bede chcial

@topic
jak bedurion padl?? przeciez to trzeba byc idiota zeby majac tyle hp i taka predkosc dac sie zabic..

Nie wiesz a mowisz trapa mial a nie idiota na trapie kazdy by padl wiec wiesz.. n/c ty pisz lepiej w notatniku

Crused
15-07-2006, 23:51
Jest może jakiś filmik z dzisiejszych walk ?

Karrith
16-07-2006, 06:17
kichakichakicha

Mordor
16-07-2006, 09:14
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84965&page=3 < tu ktos dał fotke z trapa na Bedku :]

Szyszax
16-07-2006, 09:27
aha spoko :) a Ninth Orion rozumiem dolaczylo do SK :P tylko jedno mnie dziwi bo w Turtlach sa teraz ludzie z dawnej Ez :D i czy beda sie bic nawzajaem??

Medivh Shady
16-07-2006, 10:48
dzisiaj przed ss 7k zrobilo massloga i cos im nie wyszlo od nas nikt nie padl a od nich:
- Dark Thork
- Lamusini

Wczoraj wieczorem padl jeszcze:
- Ice'Kimhera

xD baciki dostaja

Laf
16-07-2006, 11:27
Medivh podobno kogos posłałes do piachu... RESPECT xD

Amirez
16-07-2006, 11:39
jesli juz chcesz pisac na forum to przestrzegaj ogolnoobowiazujacych zasad, ktore dotycza KAZDEGO uzytkownika.

Mozesz !! Mozesz !!

nie wiem, poniewaz mnie tam nie bylo. w trapie nie kazdy, a szczegolnie 200 EK(w dodatku 7k nie ma wielu dobrych shooterow)-gdyby jego koledzy z gildii umieli walczyc to by go z trapa wyciagneli(chyba ze teren na to nie pozwalal, jesli tak bylo to zwracam honor).
Lol nie ma shooterow omg co ty mowisz wydaje mi sie ze kilku by sie znalazlo
-Sua Mea
-Shadowcrying
-Tompa Ruffs
-Caradis
-Iragon Deon
To tylko kilku takich z mniejszym lvl tez sporo jest :D o palkach nie powiem nawet

Edit. Fosfik nie walczy a fraguje dla Dpft :evul: I dobrze robi :D
Hail Turtles :D

Hydro
16-07-2006, 12:27
mnie swoja droga niektorzy zadziwiaja bo pa bedzie to samo nawet jak dpft przegra .wczoraj sie zalogowalem to czesc dpft siedziala na edron

Amirez
16-07-2006, 13:08
mnie swoja droga niektorzy zadziwiaja bo pa bedzie to samo nawet jak dpft przegra .wczoraj sie zalogowalem to czesc dpft siedziala na edron

Moze i to samo PA ale jakos sentymentalnie wole byc PA-owan przez tych samych bo wiadomo na czym sie stoi a nowi to nowe zasady watpie ze jak wygra SK bo bedzie tak sprawiedliwie i kolorowo :D Jak zapowiadaja :D

Poll
16-07-2006, 15:23
lol Medivh co Ty bredzisz,masslog we 2 osoby?Oo
Ja i Thork tylko tam bylismy,i to tylko oja wna byla,bo horuko chcialem ubic,nie spodizewalem sie ze zasadzka,no ale mam za swoje.xDDD...tak czy owak.gz fraga,ale nie mow ze maslog bo bylo 2 kontra 20:P...to chyba masslogiem nie nazwiesz.xD.Ale przyznaje dalem sie zrobic jak dziecko,tak czy siak,frag to frag;d

jaronosk
16-07-2006, 15:52
@UP

Lamu, powiedz czemu nie dolączycie sie do galirona, yebac to ze kiedys walczyliscie z nimi, pzrteciez oni graja na kyrze i tylko sie loguja poto zeby pomóc wam pokonac dpft. Przeciez walka z NO jest w chuy mniej istotna i jak każda wojna przynoszaca tylko minusy (runy, ich fragi na was). Są mądre polskie przysłowia: ,, cel uświęca środki" i ,, wróg mojego wroga jest moim przyjacielem".
Możecie skozystać z ich pomocy na czas wojny a po wygranej se ich lać dopiero ---.--- nieczaje was.

jaronosk
16-07-2006, 15:57
btw. pomogli wam ubić Bedu ~.~

Szefie :)
16-07-2006, 16:01
Dokladnie :) Jestesmy gotowi do pomocy...

Poll
16-07-2006, 16:32
jesli znalbys dobrze historie arcani to wiedialbys ze nigdy z galirionem nie bylismy tak naprawde wrogami.Zreszta ja podchodze inaczej do wojny niz wielu ludzi.Traktuje to jak zabawe,bo ta gra jest zabawa i zjezdzanie kogos za to ze gra przeciw mnie jest bez sensu.tak jakby wyklinac w CSie ekipe z terorystow jak jestes w counterach,za to ze Cie ubili.:pto tylko gra

nie lubie za to sytuacji kiedy znam kogos z tibi 1,5 roku zawsze z ta osoba wszytsko konsultowalem,pisze jak do przyjaciela co sadiz ow syztskim i z kim by byl w war jakby byla.napisalem mu nawet ze duze szanse ze bedzie,a On to wszystko opowiada komus innemu,mimo ze mowilem zeby nikomu nie mowil.zawiesc moje zaufanie to jedyna rzecz za ktora moge zostac czyims koszmarem w tibi.Pozdro Ljubo:*

jaronosk
16-07-2006, 16:42
[QUOTE=Poll]jesli znalbys dobrze historie arcani to wiedialbys ze nigdy z galirionem nie bylismy tak naprawde wrogami.Zreszta ja podchodze inaczej do wojny niz wielu ludzi.Traktuje to jak zabawe,bo ta gra jest zabawa i zjezdzanie kogos za to ze gra przeciw mnie jest bez sensu.tak jakby wyklinac w CSie ekipe z terorystow jak jestes w counterach,za to ze Cie ubili.:pto tylko gra

Respect ,

ale offtop :p

Powiedziałeś tutaj oczywiste rzeczy /przynajmniej dla mie/ bo jednak gra w tą gre duża masa poyebów. Ale nieopdowiedziałeś na moje pytanie na temat NO.....

Interius
16-07-2006, 19:18
Ma ktos jakies filmiki z bitew ;p? lub screeny jak tak to dajcie tutaj

Pozdro Profanus .. Almaris here ;]

Amirez
16-07-2006, 19:50
@UP

Lamu, powiedz czemu nie dolączycie sie do galirona, yebac to ze kiedys walczyliscie z nimi, pzrteciez oni graja na kyrze i tylko sie loguja poto zeby pomóc wam pokonac dpft. Przeciez walka z NO jest w chuy mniej istotna i jak każda wojna przynoszaca tylko minusy (runy, ich fragi na was). Są mądre polskie przysłowia: ,, cel uświęca środki" i ,, wróg mojego wroga jest moim przyjacielem".
Możecie skozystać z ich pomocy na czas wojny a po wygranej se ich lać dopiero ---.--- nieczaje was.

Teoretycznie masz racje :D

Aro aka papa
16-07-2006, 21:50
@UP

NO ma hunta od Fosfika/Farego i paru innych osob, wiec 7k boi sie oficjalnie z nimi skumac bo trzesa dupa jak Fosa zaregauje.

Amirez
16-07-2006, 22:22
NO ma hunta od Fosfika/Farego i paru innych osob, wiec 7k boi sie oficjalnie z nimi skumac bo trzesa dupa jak Fosa zaregauje.

LOL

Mozesz!! Mozesz !!

jaronosk
16-07-2006, 22:47

Wiem właśnie o tym, ale każdego da sie zabić ;

Hydro
16-07-2006, 22:56
cos jakos cicho ostatnio przez te 2 dni zadnych fragow jak na razie, a jak byly to mnie poprawcie.do tego co kazdego da sie zabic to racja chociazby trap na beduriona gdzie byl znajomy mojego kolegi

Bean
16-07-2006, 23:58
Ma ktos jakies filmiki z bitew ;p? lub screeny jak tak to dajcie tutaj

Pozdro Profanus .. Almaris here ;]

Jest filmik: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=85193

Jedno mnie dziwi: Fosfik leje i fraguje ludzi z 7K i NO a oni go olewają bo myślą że jest neutralny n\c. Dobry sposób na wygranie wojny:D. Może sobie spokojnie biegać, walić SDkami i nie martwić się że go ktoś zabije:D :D :D .

Aj Lajk Ju
17-07-2006, 03:37
Ja nie potrzebuje tego filmiku.
ja wiem wszystko, a moja teoria na temat wojny to : ARCANIA ISH ARCANIA PK !!111

Doom Terror
17-07-2006, 04:55
te obrazki sa z warcrafta 3 :D gram w warcrafta i pierwszy koles to bohater orkow blade master (mistrz ostrzy) drugi od gory to bohater nocnych elfow demon hunter (lowca demonow) a trzecia od gory to loczniczka (archerka) - strasznie lawto sie ja zabija :evul: , takze hydro ma avatar z warcrafta , bohatera orkow farseer'a (wrozbita) ;] jak ktos takze gra w w3 niech mi napisze na priv to bedziemy mogli pograc solo ew. at :) (ale do at musisz miec dobr micro jak cos :] ) co do filmiku to prosilbym kogos kto zdarzyl sciagnac aby wrzucil na www.************** i podal linka , z gory thx :) co do tych obrazkow to daje tu linki , klikajac na dany obrazek pokaze sie wam tak ajk wyglada w grze :P najpierw ludzie: http://battle.net/war3/human/units/ , orkowie: http://battle.net/war3/orc/units/ , nieumarli: http://battle.net/war3/undead/units/ oraz nocne elfy: http://battle.net/war3/nightelf/units/ jezeli ktos by chcial pogadac o w3 , moze mi napisac na priv , zagadac do mnie w grze itp ;]
*down - sry I am what i am :P Ja juz tak mam ;] btw twoj post to tez offtop ^_^

Mordor
17-07-2006, 07:07
te obrazki sa z warcrafta 3 :D gram w warcrafta i pierwszy koles to bohater orkow blade master (mistrz ostrzy) drugi od gory to bohater nocnych elfow demon hunter (lowca demonow) a trzecia od gory to loczniczka (archerka) - strasznie lawto sie ja zabija :evul: , takze hydro ma avatar z warcrafta , bohatera orkow farseer'a (wrozbita) ;] jak ktos takze gra w w3 niech mi napisze na priv to bedziemy mogli pograc solo ew. at :) (ale do at musisz miec dobr micro jak cos :] ) co do filmiku to prosilbym kogos kto zdarzyl sciagnac aby wrzucil na www.************** i podal linka , z gory thx :) co do tych obrazkow to daje tu linki , klikajac na dany obrazek pokaze sie wam tak ajk wyglada w grze :P najpierw ludzie: http://battle.net/war3/human/units/ , orkowie: http://battle.net/war3/orc/units/ , nieumarli: http://battle.net/war3/undead/units/ oraz nocne elfy: http://battle.net/war3/nightelf/units/ jezeli ktos by chcial pogadac o w3 , moze mi napisac na priv , zagadac do mnie w grze itp ;]

Te obrazki to jego podpis a nie post, więc po co robisz tu offtopa ^..-

Szefie :)
17-07-2006, 11:44
Jest filmik: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=85193

Jedno mnie dziwi: Fosfik leje i fraguje ludzi z 7K i NO a oni go olewają bo myślą że jest neutralny n\c. Dobry sposób na wygranie wojny:D. Może sobie spokojnie biegać, walić SDkami i nie martwić się że go ktoś zabije:D :D :D .

Nie wiesz do konca to nie pier*** ok? -.-

st1L
17-07-2006, 11:51
napisales ten post jak prawdziwy noob !! z kat wiesz ze nie mam wiekszego lvl poprostu na forum posluguje sie noob charem afff........
Do wszystkich dzieci grajacych w Tibie i majachych problemy z ortografia.. pisze sie "skąd" a nie "z kąt" czy "z kont".... tyle

Hydro
17-07-2006, 12:33
co do wojny jak na razie cisza ...... .btw. umiescilem farseera bo nim czesto gram fakt latwo moze zginac, ale na wzszym lvl jest trudnym przeciwnikiem.patrzylem na jednostki necro i dopatrzylem sie smiesznego bledu miedzy innymi zamiast dead lord jest dread lord (lord dredow?).

szyszax nie wolno posiadac double accounta mam nadzieje, ze cie jakis gm zbanuje

filmik niezly tylko mnie zastanawia co znaczylo don't kill farylin?

*Wube*
17-07-2006, 13:29
filmik niezly tylko mnie zastanawia co znaczylo don't kill farylin?

Farylin , Fosfik to postacie neutralne ktore zabijaja tylko NO , jagby ktorys z 7K zatakowal Farylina , Fosfika czy tam Triveza dolaczyli by oni do DPFT ... 7K chyba nie chce do tego dopuscic xD

Karrith
17-07-2006, 14:35
cdopatrzylem sie smiesznego bledu miedzy innymi zamiast dead lord jest dread lord (lord dredow?).

dread nie oznacza rodzaju fryzur. jesli przegladniesz slownik ang pol to zobaczysz ze dread oznacza min. straszliwy.

Hydro
17-07-2006, 15:43
racja moj blad przy okazji na filmiku byl kawalek jak jeden z 7k strzelal do farylina i sie powstrzymal XD

ImonteX
17-07-2006, 16:51
Wczesniej napisałem temat że morze dojść do wojny pomiedzy tymi gildiami i wtedy mnie wszyscy brechtali .X( i gadali ze poco oni mieli walczyc

Doom Terror
17-07-2006, 16:55
wrzuci moze ktos jeszcze raz ten filmik bo juz nie mozna sciagnac , proponuje wrzucic na ************** z gory thx za help :P btw Hydro - Dread Lord oznacza "Upiorny Władca" przynajmniej tak przetlumaczyli na polski ;] co do farseer'a to moj ulubiony hero - do zabijania ;]