Pokaż pełną wersje : Berylia
Guardian anubite
15-07-2006, 14:29
Jak widomo na Beryli po wygranej wojnie zjednoczeni Gipo i Kh utworzyli gildię Geekhood.Wielu osobom nie odpowidali ponieważ robili podobno Pa , piszę podobno bo ja tego nie doswiadczyłem osobiście.W tle Beryli nadal za wygraną nie dał Rizzlaa utworzył on gildię SS w którą ładował wszystkich hunted od Geekhood oraz ludzi z Hateebred co się nie spłacili po przegranej wojnie. Dwa dni temu nastąpił przełom , potajemnie Gipo i SS się zmowili i złapali paru członków Geekhood (starego Knigthood) w trapa... popadali. Gildia SS i Geekhood zostały rozwiązane i ludzie z KH dołączyli do Knigthood a ludzie z SS wyższe lvl do Lifestyle. Nastąpiła między nimi wojna.
tu macie link do fragów. - http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1301996 .
Oprócz tego w między czasie lider gildi Lifestyle ogłosił oficjalnie że berylia jest wolna i wszyscy hunted od KH są wolni : tu macie link : http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1302506
Pozdrawiam i jeżeli zauwazyliscie jakieś błędy w informacjach dajcie znać:)
wszyscy huntowani przez Knighthood są wolni,ale huntowani przez GIPO juz nie,między innymi Excail
:)
Excail ma hunta i bardzo dobze :)
Wiem ze napewno wszystkich zdziwila ta akcja Gipo :D
@Rea'ivo
Nie bede pokazywał palcem kto na wojnie AO vs KH wołal na forach "Hail Excail! I will die for him!"
żal.pl -.-
w sumie 100+ sorc by sie przydał na wojnie,to pewne.Jonzz mógł to załatwić inaczej: pozwolić walczyć wszystkim,a takie sprawy rozwiązywać po wygranej wojnie
Rev'ico chłopcze jak on mial 90 lvl to ty w pieluchy jeszcze waliłeś...
@Rea'ivo
Nie bede pokazywał palcem kto na wojnie AO vs KH wołal na forach "Hail Excail! I will die for him!"
żal.pl -.-
Jakbys dokladnie wiedzial co sie pozniej dzialo to bys tego nienapisal
ale ok
WIELKI zaaal.pl
taaa jak on mial 80 lvl to mnie na serwie jescze niebylo a teraz on 107 a ja 91 8o 8o 8o
Guardian anubite
18-07-2006, 21:25
Tak na pewno jest to powód do dumy że miał 90lvl a ktoś miał mniejszy. No nie jeżeli uważasz jeden z najwyższych lvl za powód do dumy to gratuluję twojej głupoty bo jak widomo wysoki lvl - dużo czasu przy kompie. Dobra ale nie o to chodzi jest to temat o wojnie Kh-Lifestyle a nie znowu wjerzdzacie na Rev'ico , to tylko gra i może on być z kim chce i kogo chce zabijać. Nie bierzcie tego sobie na serio itp;p pozdro.
@up - Co racja to racja
Wracając do tematu wojny , to jak narazie kh zadko decyduje sie robic jakies akcje. Mam osobiscie nadzieje ze cos sie bedzie dzialo i niebedzie nudy B)
Guardian anubite
18-07-2006, 22:04
Oni mogą zrobić kupe w majty... jedynie korbo~~ co może pozabijać was na expie. Sam się o tym przekonałeś. Ogolnie czekamy aż Lifestyle się rozpadnie dojdzie jakaś ich część do Kh i będzie powtórka i tak ciągle:D
Oni mogą zrobić kupe w majty... jedynie korbo~~ co może pozabijać was na expie. Sam się o tym przekonałeś. Ogolnie czekamy aż Lifestyle się rozpadnie dojdzie jakaś ich część do Kh i będzie powtórka i tak ciągle:D
hehe :) ja sądzę , że do rozpadu lifestyle niedojdzie tak prędko.
wg mnie to jedyne co moze sie stac to dojscie kilku osób do kh np. Excail ( w co wątpie bo kh go nienawidzi)
taaa jak on mial 80 lvl to mnie na serwie jescze niebylo a teraz on 107 a ja 91 8o 8o 8o
Tylko porównajcie sobie pvp Excail a pvp Rev'ico
Excail,Xirub grają na Irdia więc tutaj raczej już nic nie będą robić a może pojdą na nowe światy pvp
Excail tu gra tylko poto aby utrzymać znajomości i dla zabawy na wojnie.. nikogo nieobchodzi jak szybko robiłes levele Rev'ico bo po updacie już tak niepolecisz. Zreszta jaki lvl byś niezrobił to i tak Excail cię będzie mógł piznąć w dowolnej chwili bo jestes lamą.... nic więcej...
Huh sam się sobie dziwie ze rozmawiam z osoba która do niedawna "oddała by życie za Ks" zal.eu
Hail Seltzer xd
hail kajn ,
btw twoja postac za to tez expi w dol 8o ( wiem ze to new owner )
wow odkryłeś ameryke.Co mnie to obchodzi ;] Wole odejść z GOOD GUYS niz grac z gipo
Nie posty sie liczą ale osobistości jakie nimi grają.... wniosek: Rev'ico sie nieliczy ....
wow odkryłeś ameryke.Co mnie to obchodzi ;] Wole odejść z GOOD GUYS niz grac z gipo
Jul 17 2006, 22:27:19 CET Killed at Level 108 by Mokri Majmun
Jul 17 2006, 19:25:55 CET Killed at Level 109 by Rizzlaa
hihi :P
poprostu kajnowi sie nie chce grac na takim zrytym swiecie (w sumie sam tam robie chara nie wiem po co xd ) ale bynajmniej wyciagnal najwieksze korzysci jakie mogl ja zrobil bym to samo
teraz jeszcze to update poprostu tibia schodzi na psy ja tam wole 7.4
i się Kajnowi nie dziwie że sprzedał chara,chyba sam to zrobie:) jest ktoś może zainteresowany??B)
Excail tu gra tylko poto aby utrzymać znajomości i dla zabawy na wojnie.. nikogo nieobchodzi jak szybko robiłes levele Rev'ico bo po updacie już tak niepolecisz. Zreszta jaki lvl byś niezrobił to i tak Excail cię będzie mógł piznąć w dowolnej chwili bo jestes lamą.... nic więcej...
Huh sam się sobie dziwie ze rozmawiam z osoba która do niedawna "oddała by życie za Ks" zal.eu
hail seltzer hail kajn ;D
Weź Ty się do Excaila nie porównuj, spora cześc polaków umie szybko bic lvl, a prawda taka ze noobami byli są i bedą...
Oby Gipo wygonił ktoś z serva, a potem jeszcze zeby kh nie wracało i mamy stara dobra berylie ;p
hail seltzer hail kajn ;D
Weź Ty się do Excaila nie porównuj, spora cześc polaków umie szybko bic lvl, a prawda taka ze noobami byli są i bedą...
Oby Gipo wygonił ktoś z serva, a potem jeszcze zeby kh nie wracało i mamy stara dobra berylie ;p
Hueh:D ładnie to i pięknie by wyglądało,ale na chwile obecną nie ma takiej opcji,GIPO są za silni,a ich siła tkwi w tym że się trzymają razem,a nie jak polacy co sie sprzeczają i zabijają wzajemnie:confused: Berylia jest stracona już
zygmunt-apollo
23-07-2006, 00:40
hail kajn ,
ty revico nie badz taki kozak myslisz ze wszyscy cie zGipo kochaja ? nawet na filmiku widac jak do ks pisales "Haha owned" a Satamo "stfu revico" wiec nie masz co sie chwalic bo gdybym ja tam jeszcze gral to sd na pysk co 3h bys zgarnialxD
/roqe
zygmunt-apollo
23-07-2006, 00:44
wg mnie to jedyne co moze sie stac to dojscie kilku osób do kh np. Excail ( w co wątpie bo kh go nienawidzi)
chlopcze cie posralo czy co; o? a moze ty nie wiesz ze Makata to rl kolega Excaila i Xiruba : > jak beda chcieli to sobie bez problemu dojda do Kh wkoncu dawni starzy koledzy
ze tak powiem rehuehuehue ;d
Jak Satamo i Jonzz mieli kolo 50 leveli była wojna GiPO vs Rogues syndicate :) wtedy gipo oprócz znajomych nie mieli nic. No i podczas tej wojny Jonzz i Satamo bojąc się śmierci wezwali na pomoc Black Widows. No i black widows zaczęli niszczyc Rogues Syndicate i dzięki bw gipo wygrało xD a potem GiPo przyczyniło się do wykopania bw z serva :P ... zycie, co nie? ;d a jakby bw nie wtrącało się w gipo vs rogues syndicate byloby zapewne inaczej :)
Jak Satamo i Jonzz mieli kolo 50 leveli była wojna GiPO vs Rogues syndicate :) wtedy gipo oprócz znajomych nie mieli nic. No i podczas tej wojny Jonzz i Satamo bojąc się śmierci wezwali na pomoc Black Widows. No i black widows zaczęli niszczyc Rogues Syndicate i dzięki bw gipo wygrało xD a potem GiPo przyczyniło się do wykopania bw z serva :P ... zycie, co nie? ;d a jakby bw nie wtrącało się w gipo vs rogues syndicate byloby zapewne inaczej
Sam bylem w rogues i nikt z black widows mnie nie zabil tylko Gipo
Gipo nie otrzymalo zadnej pomocy od Black Widows...
Jaki nick miałeś w rogues syndicate? oO Zapewne byłeś kimś kto zapłacił po 1 deadzie -.-
Jakoś ja, gorn, shaa i inni mieli deady od BW.
Dla przykładu gorn: Drop'siarz (kiedy byl w bw jeszcze) i bodajże althunus
a ja Mytsubi i Drops. Poza tym bw atakowali mnie kilka razy po tym.
hail kajn ,
EJ ALE SKĄD WIEDZIAŁEŚ?!!!
zygmunt-apollo
25-07-2006, 01:44
Jaki nick miałeś w rogues syndicate? oO Zapewne byłeś kimś kto zapłacił po 1 deadzie -.-
Jakoś ja, gorn, shaa i inni mieli deady od BW.
Dla przykładu gorn: Drop'siarz (kiedy byl w bw jeszcze) i bodajże althunus
a ja Mytsubi i Drops. Poza tym bw atakowali mnie kilka razy po tym.
z tego co pamietam to dropsiarz jeszcze nawet chyba nie gralxDDD a tak pozatym to draidz mystubi falerao narandell aerismorgull i gunnar morgul pomagalismy xD
z tego co pamietam to dropsiarz jeszcze nawet chyba nie gralxDDD a tak pozatym to draidz mystubi falerao narandell aerismorgull i gunnar morgul pomagalismy xD
dropsiarz grał... :P zabił gorna ;d draidz nie pomagal na 100% a co do reszty to nie pamietam ;)
zygmunt-apollo
25-07-2006, 23:37
dropsiarz grał... :P zabił gorna ;d draidz nie pomagal na 100% a co do reszty to nie pamietam ;)
chyba wiem lepiej bo bylem tam i pomagalem satamowi :) xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
/roqe
zygmunt-apollo
25-07-2006, 23:40
Jak Satamo i Jonzz mieli kolo 50 leveli była wojna GiPO vs Rogues syndicate :) wtedy gipo oprócz znajomych nie mieli nic. No i podczas tej wojny Jonzz i Satamo bojąc się śmierci wezwali na pomoc Black Widows. No i black widows zaczęli niszczyc Rogues Syndicate i dzięki bw gipo wygrało xD a potem GiPo przyczyniło się do wykopania bw z serva :P ... zycie, co nie? ;d a jakby bw nie wtrącało się w gipo vs rogues syndicate byloby zapewne inaczej
Sam bylem w rogues i nikt z black widows mnie nie zabil tylko Gipo
Gipo nie otrzymalo zadnej pomocy od Black Widows...
ty jestes chory po 1 to 50% Gipo to byle bw z aldory ; oo
@revi'co ; cos widze ze nieodpisujesz na posty xD
"potem GiPo przyczyniło się do wykopania bw z serva" cie j eb lo ; oo? czy mi sie tylko wydajexddddddddddddd
chyba wiem lepiej bo bylem tam i pomagalem satamowi :) xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
/roqe
chyba gówno wiesz -.- a raczej napewno...
zygmunt-apollo
26-07-2006, 13:26
chyba gówno wiesz -.- a raczej napewno...
ty chyba nie wiesz kim ja jestem XDDDDDd a jezli ja gowno wiem to ciekawe co ty wiesz mistrzuniuxD nwaet 50lvl nie miales naberyli a dysktuujesz jakbys kurwa byl w bw dt i knighthood;o
[QUOTE=zygmunt-apollo]ty chyba nie wiesz kim ja jestem XDDDDDd a jezli ja gowno wiem to ciekawe co ty wiesz mistrzuniuxD nwaet 50lvl nie miales naberyli a dysktuujesz jakbys kobieta lekkich obyczajówa byl w bw dt i knighthood;o[/QUOTE
To, że nie miał 50 lvla nie świadczy , że może być gorzej zorientowany od Ciebie.
Excail i Xirub w Knighthood :o
Hail Knighthood ! xP
zygmunt-apollo
26-07-2006, 23:19
.pogromcy beryli !
up lol no byles.. chyba stales kolo typa z kh.
Jakbys byl mialbys gc otwarty i pisalo by knighthood zaden polak nie byl w knighthood na berylia
[QUOTE=Nirvy]
szkoda tylko ze ja bylem w Bw , Ao , Dt , hmm jeszcze pozniej w bw z kh ;o
masz tu screnny jakbys nie wierzyl ze bylem w kh "http://img.photobucket.com/albums/v336/Aldora/Tokk/hydras.jpg"
co to jest Tibia Auto v 1.3.0. BETA
poaz tym dlaczego na pulpicie wszystko nie jest w jezyku polskim?:O przyklady?:>
ms video
ms image
ms music
inicio :O
a i jeszcze pod godziną masz taki fajny napis domingo :O
hehewhehhehehehehehhe
no sory chyba ze na codzien pracujesz z takim windowsem :>
[QUOTE=Nirvy]
szkoda tylko ze ja bylem w Bw , Ao , Dt , hmm jeszcze pozniej w bw z kh ;o
masz tu screnny jakbys nie wierzyl ze bylem w kh "http://img.photobucket.com/albums/v336/Aldora/Tokk/hydras.jpg"
Typowe dziecko które myśli: "a jakiego ja lvla nie miałem! i w jakiej to ja gilldii nie byłem! o ho ho! I z tego powodu wiem wszytko! jestem najmądrzejszy, najinteligentniejszy i w ogóle! reszta ssie!"
I jak wspominał Nirvvy - to że nie miałem levela dużego, nie znaczy wcale że nie wiem co i jak... Poza tym nie widzę na tym screenie żadnego dowodu że byłes w kh oO
BTW: ciekawe czy normalnie tak zasuwasz po hiszpańsku oO o i Alt też gada po hiszpańsku, ale to wiadomo że cześć altha jest ze spain ;)
hmm, del'toro znowu z kh sie 3ma =D i jeszcze samme.
Co z tego wyniknie ? x), oby KH wygrało a potem kto wie jak sie dogada excail z ks'em. Cała berylia, najpierw sie nienawidzą walczą ze sobą, potem jakaś 3 gildia się wmiesza, i kolejny war bla bla bla. Kiedy wreszcie sytuacja bedzie stabilna, kiedy przegrani przestaną wracać? Kiedy Zwycięzcy przestaną się wybijać Oo ...?
~~Nigdy~~ Hail Berylia ;]
na berylii tak jest poniewaz na poczatku serva zaczelo na nim grac wiele mocnych ekip(doswiadzceni gracze , bynajmniej nie nooby) i dalej staraja sie tu grac ; ]
Dzis bylo fajnie =D wiele polskich low lvl sie polaczylo i lalim szwedow xd nawet ulbaard musial dac loga bo mial goraco ok 70 na poczatku nas tam bylo fajnie widziec brazyli i szwedow pod dp xD mam rec ale chyba nie warto rzucac
Co do tgo ze nigdy polakow w kh nie bylo to nieprawda.Polacy (Rev'ico Sterwor i Daark Pallek ) byli w gildi Geekhood ktora byla polaczeniem Gipo i KH
@up Czy ty jesteś Daark Palek? -.-
A wiec który to Olcio panowie ?;>
Bo ten co mi tak efiul pocisnoł to wiem która pipa zdaje sie.. mega peker aim bot <rotfl> żal człowieku, nie wiesz z kim gadasz więc stfu ;*
I nikogo naprawde nieobchodzi jak sie ustawisz z tym normalnym ownerem na podwórko nabie -.-', posmamuj mamie swoim tamangoochi w domku :)
@retard-apollo
Ohs noes! Miałeś 95 level! Straszne! To znaczy że wiesz wszystko lepiej od innych! Ohs noes! Btw: cheatowanie wiąże sie z hackiem co? Mr. Imthebest
btw: umawiasz sie na dwor na forum, zeby pokazać jaki to ty boski nie jesteś? oO Wychodzisz na dwór! Jaaaaaaaa! Chce byc taki jak ty jak dorosne! oO
xulever12
29-07-2006, 01:21
Dlatego ja nie gram na światach PvP :)
Telupeje
29-07-2006, 02:06
A wiec który to Olcio panowie ?;>
Ja. A Ty to kto?
Btw: cheatowanie wiąże sie z hackiem co? Mr. Imthebest
Akurat Mr. He'sthebest nie czitowal! Hackli nas albo dlatego, ze spanisz ołner czitowal, albo spanisz ołnera knajtsolo hacknal przez msn (jak ktos nie wie, ze sie tak da, to niech nie skrzeczy czegos w stylu "ty nopie nie da siem!").
Dlatego ja nie gram na światach PvP
Dlatego? Dlaczego? Pewnie dlatego, ze po kazdym zgonie od playera placzesz.
Ja. A Ty to kto?
Akurat Mr. He'sthebest nie czitowal! Hackli nas albo dlatego, ze spanisz ołner czitowal, albo spanisz ołnera knajtsolo hacknal przez msn (jak ktos nie wie, ze sie tak da, to niech nie skrzeczy czegos w stylu "ty nopie nie da siem!").
Dlatego? Dlaczego? Pewnie dlatego, ze po kazdym zgonie od playera placzesz.
Wiec po co sharujesz z hiszpanem najglupsza rzecz jaka w zyciu czytalem 8o
Etan Marth
29-07-2006, 10:07
chyba temat mial byc o sytuacji berylii a nie lkotni kto komu pomaga, kto z kim sharuje konto...
właśnie, co tam nowego na beryli się dzieje, jakies fragi, ktoś płacił?
No Ty mnie Olcio nie bedziesz kojarzył :D, pozatym czy to ważne, co tam u Petza :D... tęsknie za nim ;<
Telupeje
29-07-2006, 14:56
Wiec po co sharujesz z hiszpanem najglupsza rzecz jaka w zyciu czytalem
Zebys nobie mial zagadke. Jak go nie znasz to zamknij gebe i sie na jego temat nie udzielaj.
Sharowanie jest pewnego rodzaju czitowaniem, więc nie pi.erd.ol :)
A tak wiem że da sie hacknąć przez msn ale to że sharowaliście z hiszpanem to już tylko wasz problem i wasze frajerstwo :)
Telupeje
29-07-2006, 15:59
A co za roznica czy szaruje z polakiem czy hiszpanem?
@Telepuje
Jak zawsze nie masz racji i starasz kogos pojechac robiac to samo ..Wiesz jaka jest roznica miedzy tym czy sie sharuje z polakiem czy hiszpanem , taka sama jak bys porownal sharowanie z expieniem na bocie . widac dalej zyjesz swoim Althunuskiem .
Telupeje
29-07-2006, 20:31
Dosyć spora...
To moze mi wyjasnisz jak spora?: )
@UP
eee? Ciekawe rzeczy mi tutaj opowiadasz, ale althunuska od 70 lvlu w gore mialem w dupie.
zygmunt-apollo
29-07-2006, 21:07
@Telepuje
Jak zawsze nie masz racji i starasz kogos pojechac robiac to samo ..Wiesz jaka jest roznica miedzy tym czy sie sharuje z polakiem czy hiszpanem , taka sama jak bys porownal sharowanie z expieniem na bocie . widac dalej zyjesz swoim Althunuskiem .
o.o jak moze zyc altuhnuskiem jak althunusek last login 15~lipiecxDDD?
@all ownerzy althunusa
Wy razem wzięci wydajecie się mieć mniejsze iq niż ja sam... Chyba podobnie jak tetro uciekaliście ze szkoly żeby grać w tibie... Ehhh nie bede z wami gadał dopóki nie uznam że to jest konieczne, warte odpowiedzi :)
Telupeje
30-07-2006, 01:31
@all ownerzy althunusa
Wy razem wzięci wydajecie się mieć mniejsze iq niż ja sam... Chyba podobnie jak tetro uciekaliście ze szkoly żeby grać w tibie... Ehhh nie bede z wami gadał dopóki nie uznam że to jest konieczne, warte odpowiedzi :)
A moze po prostu nie wiesz jak odpowiedziec na moje pytanie; / Wciaz nie wiem czemu lepsze jest szarowanie z jakims bucem z polski niz z dobrym ziomem z hiszpani. Dla was zapewne dlatego, ze jakby was wych.ujal to byscie nie mogli pojechac mu wpie.rdo.lic; /
Dodam , ze skonczylem grac althunusem na 70 lvlu a hiszpanski owner zaczal grac na okolo 78 wiec z nim nie szarowalem. Chce jedynie wiedziec czemu szarowanie z hiszpanem jest glupsze niz szarowanie z polakiem. Skoro dla was to taki debilizm to zapewne macie w tej sprawie doswiadczenie: )
A co do uciekania ze szkoly grac w tibie, musze cie rozczarowac, ale to nie bylo konieczne. Berylia powstala troche przed wakacjami, a w wakacje raczej do szkoly sie nie chodzi wiec nie mozna z niej uciekac: ). Hiszpan dolaczyl do Zygmunta jakos pod koniec wakacji. Jako, ze hiszpan chodzil do szkoly wieczorem to mogl spokojnie grac az Zygmunt nie wrocil ze szkoly wiec nie bylo powodu do uciekania.
Tak wiec swoje porownywanie nas do tetra mozesz se w du.pe wsadzic, ponadto to, ze nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie i czepianie sie przez to mojego IQ swiadczy jedynie o tym, ze to twoje jest niskie, nie moje. :- )
A moze po prostu nie wiesz jak odpowiedziec na moje pytanie; / Wciaz nie wiem czemu lepsze jest szarowanie z jakims bucem z polski niz z dobrym ziomem z hiszpani. Dla was zapewne dlatego, ze jakby was wych.ujal to byscie nie mogli pojechac mu wpie.rdo.lic; /
Może dlatego, że właśnie hiszpan okazał się frajerem, który jak twierdzisz dał sie zhackować? Tym bardziej biorąc pod uwagę to, że później althunus brał udział w wojnie z KH, a wielu KH (w tym liderzy ;)) to hiszpanie. Oprócz tego sharowanie z Polakiem jest lepsze, bo nie widać od razu, że sharujesz. Bo to jest BARDZO dziwne jak char, którym grali polacy zaczyna nap.ierdala.ć po hiszpańsku!
I z twojej wypowiedzi wnioskuję, że uważasz siebie za "buca z polski", tak jak i innych Polaków.
Dodam , ze skonczylem grac althunusem na 70 lvlu a hiszpanski owner zaczal grac na okolo 78 wiec z nim nie szarowalem. Chce jedynie wiedziec czemu szarowanie z hiszpanem jest glupsze niz szarowanie z polakiem. Skoro dla was to taki debilizm to zapewne macie w tej sprawie doswiadczenie: )
Nie mam doświadczenia. Mam o prostu mózg, który używam.
A co do uciekania ze szkoly grac w tibie, musze cie rozczarowac, ale to nie bylo konieczne. Berylia powstala troche przed wakacjami, a w wakacje raczej do szkoly sie nie chodzi wiec nie mozna z niej uciekac: ). Hiszpan dolaczyl do Zygmunta jakos pod koniec wakacji. Jako, ze hiszpan chodzil do szkoly wieczorem to mogl spokojnie grac az Zygmunt nie wrocil ze szkoly wiec nie bylo powodu do uciekania.
Tak wiec swoje porownywanie nas do tetra mozesz se w du.pe wsadzic, ponadto to, ze nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie i czepianie sie przez to mojego IQ swiadczy jedynie o tym, ze to twoje jest niskie, nie moje. :- )
Nie wyczuwasz aluzji, metafory w wypowiedziac innych? Jeśli nie zapytaj rodziców, kolegów, moze wytłumaczą ci co miaem na myśli.
I jak widzisz umiem odpowiedzieć na twoje pytanie. Czy teraz jesteś zadowolony?
Viva la Espania! :]
Telupeje
30-07-2006, 16:59
Może dlatego, że właśnie hiszpan okazał się frajerem, który jak twierdzisz dał sie zhackować?
Nikt nie mowil, ze to napewno jego hackneli.
Oprócz tego sharowanie z Polakiem jest lepsze, bo nie widać od razu, że sharujesz. Bo to jest BARDZO dziwne jak char, którym grali polacy zaczyna nap.ierdala.ć po hiszpańsku!
I tak kazdy wiedzial, ze althunus szarowal wiec co za roznica po jakiemu gada?XDDD Rownie dobrze mozna napisac, ze w hotkeyach mialem pelno zdan po hiszpansku i udawalem, ze gadam w tym jezyku.
I z twojej wypowiedzi wnioskuję, że uważasz siebie za "buca z polski", tak jak i innych Polaków.
Akurat siebie nie=)
W tym jasno wynika, że jestes pewien że hackneli Spanish ownera. Więc nie udawaj mądrego...
I tak kazdy wiedzial, ze althunus szarowal wiec co za roznica po jakiemu gada?XDDD Rownie dobrze mozna napisac, ze w hotkeyach mialem pelno zdan po hiszpansku i udawalem, ze gadam w tym jezyku.
Taka, że jak to stara się ukryć jest jeszcze w MINIMALNYM stopniu szanowany, a że otwarcie się do tego przyznaje to szacunku brak całkowicie.
Zebys nobie mial zagadke. Jak go nie znasz to zamknij gebe i sie na jego temat nie udzielaj.a plakales po hacku ;f? idz se na ots tam cie nie hackna
Telupeje
31-07-2006, 00:08
a plakales po hacku ;f? idz se na ots tam cie nie hackna
Ty zapewne plakales po tym jak cie kiedys na beryli pewnie zabilem i tera sie probujesz na forum wyzywacxDDDD
Ty zapewne plakales po tym jak cie kiedys na beryli pewnie zabilem i tera sie probujesz na forum wyzywacxDDDD
Póki co jedyne osoby, które wyzywają sie na forum to ty i zygmunt... Takie no... niedorozwoje 2 próbujące walczyć ze swoimi kompleksami na forum :)
Telupeje
31-07-2006, 03:40
Póki co jedyne osoby, które wyzywają sie na forum to ty i zygmunt... Takie no... niedorozwoje 2 próbujące walczyć ze swoimi kompleksami na forum :)
Na forum? Akurat wszedlem w inny temat i ktos kogos wyzywal; (((!
A moze chodzilo ci o ten temat? No to cie rozczaruje ale w przeciwienstwie do ciebie, ja JESZCZE nikogo nie obrazilem, niedorozwoju...oh...juz obrazilem. : ( Chociaz nie! Nazywam jedynie rzeczy po imieniu!
Przypomne jeszcze, ze to nie ja zaczalem ta klotnie, wiec to chyba ty masz zamiar walczyc na forum z kompleksami, ale nie wnikam.xD
A szkoda nie udalo ci sie :p masz za wysokie mniemanie o sobie wiesz? Jak idziesz na zakupy to tez w kilku :)?
Telupeje
01-08-2006, 05:32
A szkoda nie udalo ci sie :p masz za wysokie mniemanie o sobie wiesz? Jak idziesz na zakupy to tez w kilku :)?
Ty chyba w zlym temacie posta napisales bo ten twoj to jakos nie pasuje.
Zebys nobie mial zagadke. Jak go nie znasz to zamknij gebe i sie na jego temat nie udzielaj.
jeszcze nikogo powiadasz? ^^ Jeszcze jeśli chcesz poszukam starych tematów, gdzie najeżdżasz na ludzi :)
Ile jeszcze razy mam ci udowodnić że jesteś idiotą, któy najwidoczniej nie pamięta co robi? :)
jeszcze nikogo powiadasz? ^^ Jeszcze jeśli chcesz poszukam starych tematów, gdzie najeżdżasz na ludzi :)
Ile jeszcze razy mam ci udowodnić że jesteś idiotą, któy najwidoczniej nie pamięta co robi? :)
może sharuje konto na tibia.pl z hiszpanem
Wine_Capone
12-10-2006, 12:32
Sie zdziwil chlopak :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.