Pokaż pełn± wersje : Skrzynki i mapki.
Chodzi mi o to czy ktos moglby ktos zrobic mapke gdzie znajduja sie skrzynki do wysylania listow/parceli dla FACC. Bylbym bardzo wdzieczy (nie tylko ja ale innych osbo ktore sa zainteresowane tym). Z gory dzieki.
Dwimenor
15-07-2006, 21:28
W każdym mieście + Folda
Reszta dopiero po wykonaniu postmana.
Zresztą nie widzę sensu w takiej mapce. Dokładnej lokalizacji na mapie świata nie zaznaczysz, a jak już jesteś gdzieś gdzie jest ta skrzynka(tzn, zamierasz z niej skorzystać) to jest w tak oczywistym miejscu, że od razu rzuca się w oczy.
@Dwon
Mówisz o głównym urzędzie pocztowym. Fakt, zapomniałem o tym. Jak się nad tym zastanowić, to zdaje się że w Outlaw camp jeszcze jest.
Co i tak nie zmienia faktu, że dokładna lokalizacja wszystkich na mapie świata nie jest możliwa do zaznaczenia.
A jak ktoś chce gotową mapkę zamiast poszukać to jest leń i tyle.
@up
Nie tylko w miastach i na foldzie. Jest także między Thais a mostem dwarfów, w miarę blisko Dwarf Bridge. Można tam nawet kupić paczkę i list ;) Bardzo dobre gdy niesie się loot z katedry.
No dzieki o Foldzie to wiedzialem i dlatego myslalem ze sa jeszcze gdzies indziej. Trzba zbierac na PACC'a. :(
Jeszcze skrzynka na fibuli ale to chyba raczej zaliczyli¶cie do miast ale fibula to wiocha :p
A nie zakladajac nowego tematu i postu na Gdzie expic na .... Czy dam rade isc na roty pod Fibula? i Czy to bedzie oplacalne? Pod avkiem macie- plate set steel helmet k axe g shield. Bede omijal Ds-y. B)
ShinjiIkari
16-07-2006, 19:24
A czy roty na mainie moga byc nieoplacalne?-.- chyba ze bedziesz strzelal w nie runami, to wtedy beda...
jakbys potrzebowal leczenia(watpliwe) to exura...
(tak pamietam o tym ze klucz kosztuje 800 gp, ale po dluzszym siedzeniu na rotach i robieniu lootbagow ze swordow i mace wyjdziesz na +)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.