Pokaż pełną wersje : Wyniki Konkursu SMS – II edycja!
II edycja konkursu SMS (http://sms.tibia.pl) została zakończona. Oto zwycięzcy:
[EDIT]
Dotyczy Konkursu SMS: Na noc z 18 na 19 lipca 2006 planujemy przeniesienie infrastruktury do nowej serwerowni. W związku z tym przewidywana przerwa w działaniu wszystkichusług to ok. 8-9 godzin, od 24:00 do 9:00 19.07.2006.
Elmo Kath Obsidia PACC na 180 dni
Royal Ziq of Azura Azura PACC na 90 dni
Legolas Greenleafe Xantera PACC na 90 dni
Karol Smialy Refugia PACC na 90 dni
Lord Raxel Calmera PACC na 90 dni Najwiecej wyslanych SMS
Paihiwo Askara GLOCK G17 Heavy Weight - Replika
Gexus Korka Celesta GLOCK G17 Heavy Weight - Replika
Isekus Kyra GLOCK G17 Heavy Weight - Replika
Gratulujemy zwycięzcom. Nagrody dostaniecie w przeciągu 2 tygodni.
Gratulacje dla zwycięzców.
Ja niewygrałem. Eh 40zł poszło sie je***X(
ZALAMKA...puscilem pare sms i bardzo liczylem ze chcociaz raz bede mial pacc...ale cos...marzenia sa niczym...nie ma co =/ tylko kasa w bloto...dzieki moim sms-om ktos teraz dumnie posiada pacc :/ ale coz...tak musi byc i gratulacje wszystkim
Xuzassekk
15-07-2006, 21:47
Heheh gratulacje:):) masakraaa... ile ten ziomek wyslal sms ciekawe co najwiecej? :):)
ja pierdole 40 zl w plecy... ja to jestem lucky men
ciekawe ile te bylo max wyslanych sms...
..::QRAS::..
15-07-2006, 21:50
wlasnie ,ciekawe kto najwiecej wyslal ;o
\/ kilka nizej ahh przepraszam nie zauwazylem
Trollowiec
15-07-2006, 21:52
kurwa! 30 zeta w plecy po prostu zajebiście... a liczylem chociaz na glocka... X( kupilbym se pacca ale kurwa mam zajebistych starych i nie pozwalaja bo twierdzą że sa wazniejsze rzeczy. a kase kurwa mam
Xuzassekk
15-07-2006, 21:55
A jak ktos ma juz pacca i teraz wygral to bedzie mial 2 pacca? To sie dolicza do tego 1 czy jak to jest??? ;/:/ jak ktos ma pacca to bez sensu ze wysyla sms:/:/ jak ma pacca !!!!!!! powinni brac udzial osoby bez pacc:/:/ znaczy sie brac udzial wszyscy, ale pacca tylko CI bez pacca, bo po co tym co maja juz pacc? dodatkowo.. lool:/:/ bez sensu
Mess Damian
15-07-2006, 21:56
ja rzodkiewka jest supere 40 zl w plecy...
To było po polsku napisane?
QRAS - najwięcej sms-ow wysłał Lord Raxel ,jest to napisane w pierwszym poście
edyta: Oczywiście gratulacje dla wszystkich zwycięzców :)
A jak ktos ma juz pacca i teraz wygral to bedzie mial 2 pacca? To sie dolicza do tego 1 czy jak to jest??? ;/:/ jak ktos ma pacca to bez sensu ze wysyla sms:/:/ jak ma pacca !!!!!!! powinni brac udzial osoby bez pacc:/:/ znaczy sie brac udzial wszyscy, ale pacca tylko CI bez pacca, bo po co tym co maja juz pacc? dodatkowo.. lool:/:/ bez sensu
A czy to nasza wina (posiadaczy pacc) że ciebie na niego nie stać??
domyslajac sie tresci Twojego posta, brac udzial moga wszyscy, bo czemu komus niby zabraniac. Jak ktos ma PACCa to dolicza mu sie czas wygranego PACC.
Dobrego nigdy za wiele.
Neeeein Neeeein Stefan Neeeein:evul:
Okradliscie mnie banda Tibijskich decydentow!!!!:baby:
Nie no żartuje gratulacje dla graczy ktorzy mieli facc a teraz beda pacc :cup:
Rascal Alton
15-07-2006, 22:00
Ja tylko 3 smski w next wyśle 2 i tak aż do 0 :P
Xuzassekk
15-07-2006, 22:02
Hehe ciekawe ile wyslali sms? :D pewnie z 40 sms jak nic:D:D albo z 50 nawet :D:D to wiecej niz pacc warty ? :D
ja pierdole, kurwa nie wygrałem!!!!!!!!!
kurwa, kurwa, kurwa co za pojebana cenzura
gratuluje !!!!
X( X( 60 zl wje**** i h** z tego mam X( X(
Ivan of Fortera
15-07-2006, 22:08
Gratulacje :cup: wszystkim którym się poszczęściło. ech a myslałem że chociaż wygram glocka;)
PACCe opłacone, pozostałe:
Royal Ziq of Azura
Elmo Kath
zostaną wysłane w poniedziałek, natomiast nagrody rzeczowe w tym badz przyszlym tygodniu. prosze zwyciezcow pistoletow o przeslanie mi swoich danych adresowych na PW
Peter of Refugia
15-07-2006, 22:09
K**** skąd ja wiedziałem że nie wygram :/ Ehh wykrakałem trudno następny sms rusza nie długo :)
PACCe opłacone, pozostałe:
Royal Ziq of Azura
Elmo Kath
zostaną wysłane w poniedziałek, natomiast nagrody rzeczowe w tym badz przyszlym tygodniu. prosze zwyciezcow pistoletow o przeslanie mi swoich danych adresowych na PW
ale sie maja fajnie :P ja czekalem ponad tydzien:P:]
Cóż, niektórzy mają więcej szczęścia lub kasy na smsmy.
Gratulacje!
Alojzy Mamriel
15-07-2006, 22:15
ech jak tak malo nagrod narazie to nie wysylam. jak bedzie wiecej to wysle.
gratz dla winners:cup:
nagrod bedzie wiecej jesli bedzie wiecej jesli bedzie wiecej smsow...
dodalem Odtwarzacz MP3 na razie tyle udalo sie dostac, za apre dni bedzie wiecej nagrod.
Legolas Greenleafe
15-07-2006, 22:29
B) No, udalo mi sie :cup: Ciekawe ile wyslal gosc z najwieksza liczba sms ???
Wyslalem 42 sms i myslalem, ze wygram w tej konkurencji :p
Calen Futh
15-07-2006, 22:35
Gratuluje Elmo Kath'owi :D Grrr... Niema jak (przykład Elma) Mieć 170+ dni pacca i do tego wygrać dodatkowe 180. No i jak to jest? :D Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje. Jeszcze raz gratZ Byrol.
~Upiorro =]
hyhy, teraz obroncy tibi maja lepsze uzbrojenie!!! krzesla ida pod stol! Tera nadeszzla era glocka!!B)
BEDE BRONIL TIBII GLOCKIEM!!!:evul:
A to tak jak wszyscy gz :/
Ja wyslalem 6 smsow, i nie wygralem, oczywiscie gratuluje innym szczescia :). W nastepnej edycji wysle jednego smsa i bede liczyl na szczescie. A i do kolesia ktory pisze ze konkurs powinien byc dla FACC: nie kompromituj sie dzieciaku, jestes beznadziejnie zalosny... wkurzyles sie ze nie wygrales, to tylko gra, jak nie sprawia Ci to przyjemnosci to zrezygnuj bedzie o jednego idioty mniej.
Pzdr.! i jeszcze raz gratuluje i zycze wygranej wszystkim w nastepnej edycji!!! :)
Heheh gratulacje:):) masakraaa... ile ten ziomek wyslal sms ciekawe co najwiecej? :):)
Ten ziomek to moj rl friend i wyslal smsow na kwote wieksza niz wartosc pacca ;)
Nowicjush
15-07-2006, 23:18
Gratulacje dla zwycięzców B)
Ehh... znów się nie udało X( ;( ;( ;(
może następnym razem :] się uda
Aaaaaaaaaaaaaa JA CHCE PACCa ;( ;( ;( ;( ;(
Rinnaroc
15-07-2006, 23:21
Gz zwycięzcom =]. Jak tak dalej pujdzie to będzie pacc na rok do wygrania:D Ja wysłałem 1 sms'ka żeby wspomóc tibia.pl finansowo ;> Tylko nie rozumiem tych ludzi, którzy wysyłają smsy za więcej kasy niż jest warty pacc, bo dla mnie to jest skończony debilizm :p
Lord'Tichondrius
15-07-2006, 23:47
a ja wygralem pacca na 180 dni a wyslalem tylko 20 smsow :)
i sie z tego ciesze hehe tera bede mial golodnie pacca na rok bo mam juz 180 dni swojego pacca :D:) :cup: pozdro DLA UPIORRO!!! :**
Master Aparatka
15-07-2006, 23:49
Cóż lipa :/ kasa poszła sie rypać, w sumie na nic nie liczyłem, nigdy mi sie nic wygrac nie udało :PP. :) Gratuluje all zwycięzcom.
Cristiano Lisek
16-07-2006, 00:11
A czy to nasza wina (posiadaczy pacc) że ciebie na niego nie stać??
nie wasza wina ale to nie znaczy ze jestesmy gorsi a pacca zwykle maja rozpieszczone dzieciaki ;p
Rascal Alton
16-07-2006, 00:28
nie wasza wina ale to nie znaczy ze jestesmy gorsi a pacca zwykle maja rozpieszczone dzieciaki ;p
HAHAHHAHAHA
Koleś z krzesła spadłem.
Rozpieszczone dzieciaki nie dostana zezwolenia na pacca od rodziców, ponieważ "tibia to narkotyk".
Pacca mają zazwyczaj ludzie w wieku 14+ (młodszym starzy nie pozwalają kupić).
Właściwie to tibia uczy jednego wedlug mnie oszczędności, jak ktoś chce sie liczyc musi mieć pacca, a żeby mieć pacca nie można wydawać każdej kasy którą zarobimy,dostaniemy.
YEAH wysłałem 7 smsów i lipa. W tej edycji jak nie będzie innych pacców do wygrania oprócz jednego na 180 to będzie głuuupio. Może wyślę jednego, kiedyś miałem szczęście (50zł na ziemi) może teraz się poszczęści... Warto pomarzyć -.-
Ivan of Fortera
16-07-2006, 01:19
Fajno!
Teraz można wygrać 180 pacc i:)
odtwarzacz mp3 :) :D
no teraz to smsy sie posypia;)
nawet mój :p
tylko ze musze doładować karte na telefon;(
P.S. Jeszcze raz - Gratulacje tym co wygrali:cup:
5 smsów w błoto. Zresztą i tak nie mam co robic z kasą na komórce.
Wystarczy 1 i łut szczęścia. Takie podejście jest chyba najlepsze.
witekr77
16-07-2006, 05:16
gratuluje wszystkim zwyciezca z tej edycjii a w szczegolnosci graczowi refugii;) ja na 3 edycje wyslalem juz sms w podziekowaniu za moj pacc z 1 edycji:) ale by byly jaja jakbym w 3 tez wygral :)))) ale ja nie mam az takiego szczescia :) szczegolnie ze 2 dni i mi wypadly 2 rare :) vampire shield i knight legs :) ps. moglibyscie wkacu odbanowac refugia thead??:/ bo dostal temat bana na 7 dni a do tej pory nikt nie sciagnal a juz jest 16 czyli ban sie przedluza o 2 dni ;/
Huahua... Fajny stereotyp nie znalem go jeszcze. Ja Pacc'a kupuje zawsze ze swojej kasy a nie z kasy rodzicow a to ze nie umiesz uzbierac kasy to twoja wina :P
Alien Wight
16-07-2006, 09:40
Bynajmniej teraz jest fajna zabawa ,mozesz wysłać smska i moze paccek sie trafi...wg mnie to bardzo fajna sprawa...oby to działało ciągle:)
Alien Wight
16-07-2006, 09:42
hahaha stary stary...daj spokój....poczytaj poradnik "jak być fajnym" tam jest opisane z ironą o typach takich jak ty - "prawdziwy twardziel gra na faccu "
tak naprawde zazdroscisz a twoja głupia gadka sama pzrejawia taką dziecinnosc:)
O jacie ja wyslalem tyle sms i nic. Wiecej nie biore udzialu. X( X( X(
ALe gratuluje.
5 smsów w błoto. Zresztą i tak nie mam co robic z kasą na komórce.
(i inne durne tego typu teksty)
Widzę, że ci, którzy nie wygrali, wyrzucili kasę w błoto. Ale popatrzcie na to inczej: przyczyniacie się do tego, że będzie więcej konkursów, także paccowych nagród. Wtedy, przy większej liczbie(pacców lub smsów) może właśnie to wam uda się zdobyć bardzo fajną nagrodę za niewielką kasę.
Nicolass
16-07-2006, 10:30
W tym konkursie sms może wygraćktośktos nawet wysłał jednego smsa ??
A gdybyś wygrał PACC'a to bys go nie aktywował, bo byś nie chciał mieć miana rozpuszczonego dzieciaka?
Gratuluje zwycięzcom, ale wysłać smsy przewyższające kwote PACC'a to troche dziwne.Lepiej sobie kupic normalnie.Chyba ze ktos wysyłał z czyjejś komorki ;p
Alojzy Mamriel
16-07-2006, 11:10
Widzę, że ci, którzy nie wygrali, wyrzucili kasę w błoto. Ale popatrzcie na to inczej: przyczyniacie się do tego, że będzie więcej konkursów, także paccowych nagród. Wtedy, przy większej liczbie(pacców lub smsów) może właśnie to wam uda się zdobyć bardzo fajną nagrodę za niewielką kasę.
Ja wyśle sms, jak bedzie wiecej nagrod. Ale niech nikt tak nie robi bo wkoncu nikt niw wysle sms i nie dodadzą nagrod. ja tez nie mam co robic z kasa.
Gratuluje zwycięzcom, ale wysłać smsy przewyższające kwote PACC'a to troche dziwne.Lepiej sobie kupic normalnie.Chyba ze ktos wysyłał z czyjejś komorki ;p
dobry pomysl ! pojde sobie po domach i zapytram czy nie moge czasem j sms wyslac bo zapomnialem komroki i wogole bajeczki opowiadać az mi sie z 20 kodow uzbiera i jeszcze dojdze 3 z mojej komorki i moze wygram
Lord'Tichondrius
16-07-2006, 12:07
:cup: hehe ja wyslalem tylko 20 smsow iu wygralem pacca na 180 dni hahaha. tera mam pacca na rok bo juz mialem swojego na 180 hahah :D
Ametystowec
16-07-2006, 12:08
A już myślałem że coś wygram jak żeście wysyłali SMS PONAD 90zł...8o
Cuż, gratulacje dla zwycięzców a ja mam żałobę;( :D
Co do postów typu "Jak oni mają PACC'a to im sie nienależy taki konkurs"
...Ach te dzieci niewygrali to już są oburzeni ale kiedyś to zrozumieją że tak naprawde każdy ma to gdzieś te ich żale.
Pozdr. i jeszcze raz GZ
Fire glutek
16-07-2006, 12:22
Gz zwycięzcom =]. Jak tak dalej pujdzie to będzie pacc na rok do wygrania:D Ja wysłałem 1 sms'ka żeby wspomóc tibia.pl finansowo ;> Tylko nie rozumiem tych ludzi, którzy wysyłają smsy za więcej kasy niż jest warty pacc, bo dla mnie to jest skończony debilizm :p
Wiesz jak rodzice placa za komorki to poco sie przejmowac ze sie wydalo na pacc wiecej niz ile jest warty :p coto jest ten GLOCK??
Air soft gun - model pistoletu na kulki.
Widzę, że ci, którzy nie wygrali, wyrzucili kasę w błoto.
i tego typu durne txty tego użyszkodnika lalallaalla~!1111+==
Primo: Daruj sobie komentowanie moich wypowiedzi.
Secundo: Wysłałem esy. Przyczyniłem się jak na razie do zasponsorowania PACC-a i ASG dla kilku osób. Czy to w jakiś sposób mnie pociesza? Nie. Czy coś z tego mam? Nie. Czy kogoś za to obwiniam oprócz braku szczęścia? Nie. Więc w moim mniemaniu wyrzuciłem kasę w błoto.
Skoku Skoczek
16-07-2006, 14:07
Czy ktos moze mi powiedzieć ile ten gość wyslal sms żę wygral pacca na 3 miechy??? Bo to serio musialo byc duzo i tam tylko podpowiadam zeby przeliczyl czy nie wyszlo mu to drozej niz kupno pacca!!!:p A jak cos to PLZ napiscie ile on wyslal tych sms???
Avery_twine
16-07-2006, 14:12
No ta... ja tez kase troche w bloto mam :( chu*nia poprostu przynajmniej mam satysfakcje ze tibia.pl wspomogłem jakoś ;p (chociaz jej nie odczuwam zbytnio) i gz dla zwyciezcow 3 smsy to nie duzo teraz beda 2,1 i do 0
Primo: Daruj sobie komentowanie moich wypowiedzi.
Secundo: Wysłałem esy. Przyczyniłem się jak na razie do zasponsorowania PACC-a i ASG dla kilku osób. Czy to w jakiś sposób mnie pociesza? Nie. Czy coś z tego mam? Nie. Czy kogoś za to obwiniam oprócz braku szczęścia? Nie. Więc w moim mniemaniu wyrzuciłem kasę w błoto.
Zgadzam sie w pelni. Sam rowniez czulbym sie zawiedziony,gdybym wyslal esa i nic nie wygral. No i co z tego, ze jakis xx wygral pacc za moja kase? Super pocieszenie...
Calen Futh
16-07-2006, 15:28
Czy ktos moze mi powiedzieć ile ten gość wyslal sms żę wygral pacca na 3 miechy??? Bo to serio musialo byc duzo i tam tylko podpowiadam zeby przeliczyl czy nie wyszlo mu to drozej niz kupno pacca!!!:p A jak cos to PLZ napiscie ile on wyslal tych sms???
Wystarczy popatrzyć na strone wczesniej:
a ja wygralem pacca na 180 dni a wyslalem tylko 20 smsow :)
i sie z tego ciesze hehe tera bede mial golodnie pacca na rok bo mam juz 180 dni swojego pacca :D:) :cup: pozdro DLA UPIORRO!!! :**
No to już chyba wszystko jasne. Btw. Dzieki Master za pozdro ;*** Tez Cię kocham xD
~Upiorro
arrtturrekk
16-07-2006, 15:56
Mam pytanie kiedy odbedzie sie losowanie III edycji
http://eny.pl/sms/index.php na samym dole masz 1 sierpnia.
dodalem 2 pacce
lisek1050
16-07-2006, 16:17
Ehheh :) No paccwe są dobre :) heheh :) :) :cup:
Coraz więcej tych nagród. Gz dla wygranych. Ja teraz nie mam kasy na komie więc :D. W ogole wqrzylem sie na Tibie.pl bo wyslalem kilka sms-ow i odpowiedzialem na pytania i wpisalem dane a to wyskkoczylo ze nie można wyświetlić strony (...). Jeszcze raz gz i sierpniu puszcze sms'ka :P
Gras'era
16-07-2006, 19:12
ja wysłałem 1 sms;/ tylko czego obisidia zawsze wygrywa??elysai nigdy do tej pory wyslalem 2 sms mzoe sie skucze bosal a jest szansa że ktos wyśle 1 sms i wygra??;) bo ja swoim knightem potrzebuje pacca :p bo mam hutned od 60+ facc obym miał ja teraz sczescie sorka za błendy ale do duby klawiature mam ;/
Don Torpedos
16-07-2006, 19:59
Hmmmm. wakacje... można iść do pracy i zarobić sobie :) i kupić tego paca xD
Ponczekm
16-07-2006, 20:27
wysle pare smskow i moze wygram pacca :) a tak wogole to zauwazylem na forum pare dzieci NEO :( :baby:
Kitty Kat
16-07-2006, 21:10
Wyslalm Smsa na konkurs o pacca na III edycje i wpisalm inny e-mail niz ma ta postac na tibi.com czy musi byc ten sam e-mail co na tibia.com czy moze byc inny?? Czy mam szanse jszcze wygrac pacca??;( Prosze o odp. Gz dla zwyciescow.........
nie musisz podawac maila takiego jak na tibia.com to ma tylko sluzyc kontaktowi w razie problemow.
masz szanse :cup:
Gratuluje :]
Możę wezme udziałw następnej edycji :)
Alojzy Mamriel
16-07-2006, 22:26
Coraz więcej tych nagród. Gz dla wygranych. Ja teraz nie mam kasy na komie więc :D. W ogole wqrzylem sie na Tibie.pl bo wyslalem kilka sms-ow i odpowiedzialem na pytania i wpisalem dane a to wyskkoczylo ze nie można wyświetlić strony (...). Jeszcze raz gz i sierpniu puszcze sms'ka :P
dziwne, mniev sie wydaje ze NARAZIE są 4 nagorody, a w drugiej było 8 :D czzyli wiecej nagrod bylo w drugiej. jak cos dodadza to sie zgodze
@down
jakbym o tym nie wiedzial! przeciez sam nawet to pisalem. zobacz na 5 lub 4 strone.
a sam przexciez napisales ze nagrody sposnorują te firmy a nie sms, chociarz pacc jest z smsow (mp3 jest dzieki firmie, a koszty sie zwrocą dieki sms)
czy tak trudno jest zrozumiec ze im wiecej smsow jest wyslanych tym wiecej nagrod dodajemy ? w II i I edycji tez na poczatku byla I nagroda potem zwiekszalismyw miare mozliwosci
wyslalem sms-a dostalem kod wpisuje go i nic plx HELP :D pisze Bledny KOD
Roventa 2
16-07-2006, 23:05
X( Wysłałam sms i dostałam zły kod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nicolass
16-07-2006, 23:43
Kiedy bedą ogłoszenia 3 edycji sms ?:)
Legolas Greenleafe
16-07-2006, 23:50
Juz pisali, 1 sierpnia.
Vendraal
16-07-2006, 23:50
U mnie to samo, wpisuje dokladnie ten sam kod, ktory dostalem w smsmie i nie moge wyslac zgloszenia -.-
Kitty Kat
17-07-2006, 08:59
A jak napisze bledny mail w konkursie o paca to co sie stanie?? podalem w razie czego numer komy :( ale nie wiem czy cos to da :( ?? .............. Prosze o rade... THx
GZ dla zwycięsców, jakbym mial kase na komórze to bym jednego smska wysłał ;).
ci co dostali bledne kody prosze przeslac je na maila
[email protected] z data otrzymania kodu oraz ze swoimi danymi
Alojzy Mamriel
17-07-2006, 11:44
wyslalem 4 sms 4 zle kody. HELP
Widze ze inni tez maja takie problemy !
e juz nigdy nie wysle. 20 zl dostaliscie wiecej wam nie dam !! (w poprzedniej edycji wyslalem 2, ale byly dobre kody)
Justysia_=*
17-07-2006, 11:49
wyslalem 4 sms 4 zle kody. HELP
Widze ze inni tez maja takie problemy !
e juz nigdy nie wysle. 20 zl dostaliscie wiecej wam nie dam !! (w poprzedniej edycji wyslalem 2, ale byly dobre kody)
Lol... zobacz co bosal napisal... wyslij te kody na ten e-mail i naprawia szkOde^^ a kody beda sie liczyc^^
4 kody?? 4*3=12 ^^
ja tu widze 12 zlotych a nie... 20
Alojzy Mamriel
17-07-2006, 11:53
Lol... zobacz co bosal napisal... wyslij te kody na ten e-mail i naprawia szkOde^^ a kody beda sie liczyc^^
4 kody?? 4*3=12 ^^
ja tu widze 12 zlotych a nie... 20
mowie ci ze w poprzedniej wyslalem 2 sms
4+2=6
6*3,66= ok. 22 zł
zapomnialas o VAT.
Naprawde myślisz ze nie wyslalem maila ?? oczywiscie ze wyslalem
Justysia_=*
17-07-2006, 11:57
mowie ci ze w poprzedniej wyslalem 2 sms
4+2=6
6*3,66= ok. 22 zł
zapomnialas o VAT.
Naprawde myślisz ze nie wyslalem maila ?? oczywiscie ze wyslalem
a sry z deka przeplaciles... ja w 1 edycji wyslalm drugiego, w 2, tez jednego
i teraz wysle jednego.. to jest jakies 12 zlOty... a teraz mm mp3 to wyzle moze nawet 2 =P
Alojzy Mamriel
17-07-2006, 11:59
a sry z deka przeplaciles... ja w 1 edycji wyslalm drugiego, w 2, tez jednego
i teraz wysle jednego.. to jest jakies 12 zlOty... a teraz mm mp3 to wyzle moze nawet 2 =P
Oo, a ja myśle ze ten MP3 nie kosztuje 2 zlote, i może nie chce wygrac tego mp3, ale pacca, bo wtedy może wroce do gry.
@down
juz bosal o tym pisał. nie musisz podawac maila na tibia.com, ale podaj taki z ktorego korzystasz np. po to jesli wygrasz mp3 to im przez maila przeslesz swoje dane (adres zamieszakania itd). W razie kosultacjoi tez potrzebujesz maila
Kitty Kat
17-07-2006, 12:03
A jak napisze bledny mail w konkursie o paca to co sie stanie?? podalem w razie czego numer komy ale nie wiem czy cos to da ?? .............. Prosze o rade... THx
lord orzech
17-07-2006, 12:44
O kurde X( Pisało wcześniej e-mail ma sluzyc tylko jako coś do kontaktu tak jak numer komy X(
ciekawe czy te repliki maja mocne uderzenie bo bym sobie kupil do zabijania wróbli :)
tomili666
18-07-2006, 19:55
Witam Admina i cala reszte
Mam wielką proźbę do kogoś kto wie
Ile wyslal SMS ten który wygral za największą ilość
Bo ja wyslalem SPORO wiecej niż za 4 dychy czy 5 dych
I chcialem tylko wiedziec ile mi zabraklo
Więc jeśli nie możesz tu napisac (Admin) to napisz mi PW
Bardzo był bym wdzięczny;)
BTW. To jest moje nowe kąto bo do starego mi passy wcielo a mail przestal dzialac;D
nie nie moge patrz regulamin. zreszta nie wiem nawet po co w tamtej edycji ktos wyslal X smsow a w tej ktos inny wysle Y smsow
tomili666
19-07-2006, 00:19
nie moge po prostu uwierzyć ze ktos wyslal wiecej sms niz ja:D
btw. W tej edycji nie ma nagród za najwieksza ilosc sms? why:(?
@down ależ ty jestes smieszny... ...kłaniam ci się chlopie...
Master Mind
19-07-2006, 00:48
nie moge po prostu uwierzyć ze ktos wyslal wiecej sms niz ja:D
btw. W tej edycji nie ma nagród za najwieksza ilosc sms? why:(?
Jak wyslesz 1000 smsow to wygrasz pacca na rok ,passy do Bubble i posade admina w tibia.pl ,slyszales o tym?
jutro rano dodam info kto wygral telefon i PACC za najwiecej smsow
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.