Pokaż pełną wersje : Rasizm międzynarodowy
Nie wiem jak was ale mnie to bardzo wku....rza. Co za różnica czy jesteś brazylijczykiem czy polakiem?? I to człowiek i to człowiek... A jednak tępią siebie nawzajem niewiadomo czemu=/ Wkurza mnie ten rasizm międzynarodowy. Spokojnie expisz a tu podchodzi koleś i się pyta: Pl?? Ty mu: yes; i cie lac zaczyna;/ to jest totalnie bezsensu- dlatego że jestem polakiem to mam obrywac od brazoli??? Tylko dlatego że jestem polakiem i dlatego że się nie urodziłem w Brazylii to mam przeryp=/ Ludzie!!! Dorośnijcie wreszcie!!! Tak samo Brazylia- Jak polacy sa silniejsi o brazylijczyk oberwie dlatego że nie jest polakiem=/ Ludzie!!! To jakaś Paranoja!!!!
..::QRAS::..
15-07-2006, 23:25
nie wiem co chciales tym osaignac? wyrzalic jedynie ,bo takich tematow ukazujacych rasizm jest full.
Rinnaroc
15-07-2006, 23:26
I tak to się nie zmieni, tak już będzie zawsze, że br będą tępić pl i na odwrót. Life's brutal ;)
I nic nie zrobisz - taki jest i będzie. I nie rozumiem sensu tego tematu. By się poużalać tu?
BTW. Jaki rasizm? Może się mylę, ale rasizm to nienawiść do innej rasy (np. murzynów), a nie innego kraju :S
Piotrek Marycha
15-07-2006, 23:38
rasizm to nienawisc do innego narodu tylko daltego ze jest.... innym narodem?? w kazdym razie cos w tym stylu, poza tym tak samo murzyn moze byc rasista bo nienawidzi bialych(albo zoltych?)
Swoja droga to jest nie tyle rasizm co rywalizajca, tylko jakies dzieciuchy podlapaly ze niby wojna jakas jest....
Zalgadis
15-07-2006, 23:39
to że cię zabił albo zjechał do reda to nie nasza wina
są ludzie i taborety
ja do brazylijczyków( nie brazoli sam zaczynasz zachowywać się rasistowsko do nich)nic niemam nawet niektórzy są fajnii :)
są to wyjątki ale jak sie taki trafi to trzymasz z nim kilka lat chyba ze go zrookuja to na gadulcu albo czyms takim
Brazylijczycy nie są najgrosi!!
pomyśl ze poalcy pytaja się
br? yes Die noob
i kto tu jest rasistą?;p
Michal9000
16-07-2006, 00:01
Przykro mi że cie Brazylijczyk zabił, ale "Life is brutal and full of zasadzkas, and sometimes kopas w dupas bardzo very mocno"
btw- brazylijczyk mnie nie zabił=/ a rasizm owszem jest to odraza do innych kolorów ale użyłem chyba wyrażenia "rasizm międzynarodowy" pozatym to nie był mój pomysł postu tylko kolegi który nie ma ani nie chce tutaj robić konta. A brazoli używam bo jest krócej a nie dlatego że ich tępie;p ale gorsze jest to że polacy się nawzajem tępią, **** wie czemu=/
Wkrótce wyrośniemy także z wojen, które są w gruncie rzeczy pojedynkami narodów...
Lew Tołstoj
Prawdziwy rasizm, to ideologia. Rasizm w tibii, to zabawa dzieci, które nie mają się na kim wyzyc. Moze chca byc fajni? Bo fajnie jest powiedziec "br to smiecie", kiedy samemu zachowuje sie po stukroć gorzej. Rasizm w tibii jest o tyle glupi, ze przewaznie staje sie zaspokojeniem rzadzy mordu kilku osobnikow.
Dark Brozyn
16-07-2006, 01:04
Wkrótce wyrośniemy także z wojen, które są w gruncie rzeczy pojedynkami narodów...
Lew Tołstoj
Prawdziwy rasizm, to ideologia. Rasizm w tibii, to zabawa dzieci, które nie mają się na kim wyzyc. Moze chca byc fajni? Bo fajnie jest powiedziec "br to smiecie", kiedy samemu zachowuje sie po stukroć gorzej. Rasizm w tibii jest o tyle glupi, ze przewaznie staje sie zaspokojeniem rzadzy mordu kilku osobnikow.
urzekły mnie te słowa
Zalgadis
16-07-2006, 01:12
Up@ ta takie mądre xD
to nieużywaj tak ich skrótówy jak "Brazole"
bo ktoś może przez to o nas mówić Polaczki,Polaczeczki,Polacy to lumpeksiarze itp.(wrzut na polski naród nieznam)
Myślę że z walki między ludźmi się nie zakończą ponieważ zazdrość jest z każdym z nas pzrecież przez nią najczęsciej są walki,kradzieże i morderstwa
np. on ma lepsza komórke odemnie ide mu ją ukraść lub go zabić za to -.-
A nie mozesz powiedziec "go away i hate you all br an pl" wtedy prawdopodobnie cie zostawi:D.
Rasizm w tibi jest jeszcze gorszy niz w rl (chyba) nie z powodu strat, ale z zachowania.
Rasizm byl bedzie i jest. Niestety musimy sie z tym pogodzic albo wogule przestan grac(na piewien czas) w tibie poniewaz juz ci to nerwy puszcza(tak bedzie najlepiej).
Jedna rada brzmi JAK ON TOBIE TAK TY MU.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.