Pokaż pełną wersje : Arcania war (bedurion dead 199ek o ile sieniemyle)
Mandawiers
16-07-2006, 16:43
link:
http://rapidshare.de/files/25917649/ged_arcaniawar.rec.html
ta wojna troche dziwna bo SK niebija niektorych z turtli i pare razy wygladalo to jak parodia... ale mysle ze gdy ez dolonczylo sie i dzieki niemu trapneli beduriona zmieni sie to ;p
enjoy.
Tutaj macie nowyu link jak komus niedziala ten na gorze:
http://rapidshare.de/files/25917649/ged_arcaniawar.rec.html
Sacred Platinum Dragon
16-07-2006, 17:17
Sie mylisz bo Bedurin był 200ek a po deadzie 198 I bardzo dobrze ze padł nigdy go nie lubiłem
hehe nie wiem czemu ale po obejrzeniu tego filmiku nasuwaja mi sie okreslenia tej wojny: "dziwna wojna", "siedzaca wojna" :D skad inad dziwne ze ataki odbywaly sie przez wiekszosc akcji tylko z jednej strony... no i czemu niektorzy bronili poszczegolne osoby z przeciwnych gildii...?
Mandawiers
16-07-2006, 17:32
bo SK bije tylko niektore osoby a glownie sie zaczelo od tego ze bedurion sprzedal chara jakiemus izraelczykowi i zabil on sua mea i potem cos tam swirowali a ci z turtli bili tylko osoby z dawnej EZ a SK niebilo ich bo oni maja protecta
Sacred Platinum Dragon
16-07-2006, 18:48
To jest smiech na sali Fosfik niby neutral ale nawala kazdego kto yellow skulla ma. I wogole 7K nie maja taktyki, tylko biegaja w jedna i druga i padaja jak muchy. Oj ja juz widze ze wynik wojny jest przesadzony.
Rychulec
16-07-2006, 21:53
O lol 4 dni temu opuściłem serva a tu już bedurion ded:p
Ale to było pewne bo nowy owner i jeszcze pewnei grać zabardzo nieumie:p
Polak był lepszy;)
Heh...mam lepszy filmik, który kręcił Sua Mea...musze przyznać, że to prawda jak na razie wojna jest beznadziejna, a przedewszystkim najgłupsza jest sytuacja na forum... turtle już sami nie wiedzą jak przekonać ludzi do odwrotu...
Co do nowego ownera(czyt.ownerów) bedka to myślał chłopak, że jest nieśmiertelny ;] heh
haha nom ci ktorzy neigraja na stale na arcani moga troche byc zagubieni kto kogo atakuje no ale nieda sie tego wyjasnic tym ktorzy sa spoza arcani
To jest smiech na sali Fosfik niby neutral ale nawala kazdego kto yellow skulla ma. I wogole 7K nie maja taktyki, tylko biegaja w jedna i druga i padaja jak muchy. Oj ja juz widze ze wynik wojny jest przesadzony.
Ty za to asz taktyke dobra na wszytko, po jednym dedzie rookowac chara i płakać potem na forum :]
@notop
Bo to własnie Arcania jest XDDDDDDDDDD
jak to otworzyc.. wyskakuje mi ze mam wybrac program z listy :|
Lord Smencik
17-07-2006, 10:28
Cos nie dziala mi ten link \o/
nie da sie sciagnac bo rapid sie piz.ął i nic nie poradzisz, na drugi raz sie nauczycie ze to shit i nie ma sensu go uzywac ;p
Mastermind Toothy
17-07-2006, 11:47
Hail SK !! DPFT sux ^^.
hehe nie wiem czemu ale po obejrzeniu tego filmiku nasuwaja mi sie okreslenia tej wojny: "dziwna wojna", "siedzaca wojna" :D skad inad dziwne ze ataki odbywaly sie przez wiekszosc akcji tylko z jednej strony... no i czemu niektorzy bronili poszczegolne osoby z przeciwnych gildii...?
Wojna jest pomiedzy DPFT a 7K i NO .. sa tez postacie neutralne jak Fosfik Farylin czy Trivez ... Oni bija tylko NO (stare postacie bedace obecnie hunted forever na servie) poniewaz maja duzo znajomych w Turtlach jak i 7K ... jagby ktos z 7K ich zatakowal automatycznie dolaczyli by do DPFT ; p
Mandawiers
17-07-2006, 19:35
Heh...mam lepszy filmik, który kręcił Sua Mea...musze przyznać, że to prawda jak na razie wojna jest beznadziejna, a przedewszystkim najgłupsza jest sytuacja na forum... turtle już sami nie wiedzą jak przekonać ludzi do odwrotu...
Co do nowego ownera(czyt.ownerów) bedka to myślał chłopak, że jest nieśmiertelny ;] heh
podaj link bo widac ze sua jest blizej akcji ktora sie tam toczy
Niestety nie moge :P Sam sua zabronił...hehe B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.