PDA

Pokaż pełną wersje : Arcania war (bedurion dead 199ek o ile sieniemyle)

Mandawiers
16-07-2006, 16:43
link:
http://rapidshare.de/files/25917649/ged_arcaniawar.rec.html

ta wojna troche dziwna bo SK niebija niektorych z turtli i pare razy wygladalo to jak parodia... ale mysle ze gdy ez dolonczylo sie i dzieki niemu trapneli beduriona zmieni sie to ;p
enjoy.

Tutaj macie nowyu link jak komus niedziala ten na gorze:
http://rapidshare.de/files/25917649/ged_arcaniawar.rec.html

Sacred Platinum Dragon
16-07-2006, 17:17
Sie mylisz bo Bedurin był 200ek a po deadzie 198 I bardzo dobrze ze padł nigdy go nie lubiłem

Mandark
16-07-2006, 17:27
hehe nie wiem czemu ale po obejrzeniu tego filmiku nasuwaja mi sie okreslenia tej wojny: "dziwna wojna", "siedzaca wojna" :D skad inad dziwne ze ataki odbywaly sie przez wiekszosc akcji tylko z jednej strony... no i czemu niektorzy bronili poszczegolne osoby z przeciwnych gildii...?

Mandawiers
16-07-2006, 17:32
bo SK bije tylko niektore osoby a glownie sie zaczelo od tego ze bedurion sprzedal chara jakiemus izraelczykowi i zabil on sua mea i potem cos tam swirowali a ci z turtli bili tylko osoby z dawnej EZ a SK niebilo ich bo oni maja protecta

Sacred Platinum Dragon
16-07-2006, 18:48
To jest smiech na sali Fosfik niby neutral ale nawala kazdego kto yellow skulla ma. I wogole 7K nie maja taktyki, tylko biegaja w jedna i druga i padaja jak muchy. Oj ja juz widze ze wynik wojny jest przesadzony.

Rychulec
16-07-2006, 21:53
O lol 4 dni temu opuściłem serva a tu już bedurion ded:p
Ale to było pewne bo nowy owner i jeszcze pewnei grać zabardzo nieumie:p
Polak był lepszy;)

Ka$z3r
16-07-2006, 22:56
Heh...mam lepszy filmik, który kręcił Sua Mea...musze przyznać, że to prawda jak na razie wojna jest beznadziejna, a przedewszystkim najgłupsza jest sytuacja na forum... turtle już sami nie wiedzą jak przekonać ludzi do odwrotu...

Co do nowego ownera(czyt.ownerów) bedka to myślał chłopak, że jest nieśmiertelny ;] heh

notop
17-07-2006, 06:13
haha nom ci ktorzy neigraja na stale na arcani moga troche byc zagubieni kto kogo atakuje no ale nieda sie tego wyjasnic tym ktorzy sa spoza arcani

Mordor
17-07-2006, 08:10
To jest smiech na sali Fosfik niby neutral ale nawala kazdego kto yellow skulla ma. I wogole 7K nie maja taktyki, tylko biegaja w jedna i druga i padaja jak muchy. Oj ja juz widze ze wynik wojny jest przesadzony.

Ty za to asz taktyke dobra na wszytko, po jednym dedzie rookowac chara i płakać potem na forum :]

@notop

Bo to własnie Arcania jest XDDDDDDDDDD

Sir Lio
17-07-2006, 09:45
jak to otworzyc.. wyskakuje mi ze mam wybrac program z listy :|

Lord Smencik
17-07-2006, 10:28
Cos nie dziala mi ten link \o/

Grenni
17-07-2006, 10:55
nie da sie sciagnac bo rapid sie piz.ął i nic nie poradzisz, na drugi raz sie nauczycie ze to shit i nie ma sensu go uzywac ;p

Mastermind Toothy
17-07-2006, 11:47
Hail SK !! DPFT sux ^^.

*Wube*
17-07-2006, 13:36
hehe nie wiem czemu ale po obejrzeniu tego filmiku nasuwaja mi sie okreslenia tej wojny: "dziwna wojna", "siedzaca wojna" :D skad inad dziwne ze ataki odbywaly sie przez wiekszosc akcji tylko z jednej strony... no i czemu niektorzy bronili poszczegolne osoby z przeciwnych gildii...?

Wojna jest pomiedzy DPFT a 7K i NO .. sa tez postacie neutralne jak Fosfik Farylin czy Trivez ... Oni bija tylko NO (stare postacie bedace obecnie hunted forever na servie) poniewaz maja duzo znajomych w Turtlach jak i 7K ... jagby ktos z 7K ich zatakowal automatycznie dolaczyli by do DPFT ; p

Mandawiers
17-07-2006, 19:35
Heh...mam lepszy filmik, który kręcił Sua Mea...musze przyznać, że to prawda jak na razie wojna jest beznadziejna, a przedewszystkim najgłupsza jest sytuacja na forum... turtle już sami nie wiedzą jak przekonać ludzi do odwrotu...

Co do nowego ownera(czyt.ownerów) bedka to myślał chłopak, że jest nieśmiertelny ;] heh

podaj link bo widac ze sua jest blizej akcji ktora sie tam toczy

Ka$z3r
17-07-2006, 20:56
Niestety nie moge :P Sam sua zabronił...hehe B)