zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Konkurs SmS'owy -.-

Azelithy
16-07-2006, 16:59
Witam zrobiłem ten temat dlatego,że ten konkurs to jedna wielka ściema X( tibia.pl podstawila swojich ludzi,ponieważ mój kumpel wyslal 37 sms'ów i jak by to ładnie powiedziec "KURWA NIC NIE DOSTAŁ" :).Więc nikt mi k u r w a nie wmówi,że to nie ściema :].

Zaraz pewnie dostane bana bo odkryłem,że to oszusci i znajdzie sie wymówka np.zły dział -.-

Gall Dordor
16-07-2006, 17:02
Troche zly dzial.;p

Zalgadis
16-07-2006, 17:03
swiesz ze ktos nie jestr nadziany i nie wyslal 38 smsow?;p

Azelithy
16-07-2006, 17:03
nie mam zabardzo gdzie to wpisac bo dzial konkursy jest zamkniety nie moge tam nic napisac. ;|

moj kumpel wyslal z prywatnego telefonu jego starszego wiec firma za to placi a nikomu by sie nie oplacalo wysylac 38 smsów bo za to by sami kupili pacca

Raul
16-07-2006, 17:16
Zaraz pewnie dostane bana bo odkryłem,że to oszusci i znajdzie sie wymówka np.zły dział -.-
Rotfl, kolejny wyróżniający się idiota w dziejach forum. Proponuję temat pozostawić dla potomności.

morwi
16-07-2006, 17:18
nie mam zabardzo gdzie to wpisac bo dzial konkursy jest zamkniety nie moge tam nic napisac. ;|

moj kumpel wyslal z prywatnego telefonu jego starszego wiec firma za to placi a nikomu by sie nie oplacalo wysylac 38 smsów bo za to by sami kupili pacca

to zamiast wysyłać smsy z telefonu ojca to neich ojciec mu da tą kase na pacc i neich se kupi omg !

Azelithy
16-07-2006, 17:25
to zamiast wysyłać smsy z telefonu ojca to neich ojciec mu da tą kase na pacc i neich se kupi omg !
jezu juz wychodze z tego forum bo malo kumaci sa ci ludzi
jak to byl firmowy telefon to jego stary za to nie placi.A jak by miał mu dac na pacc to by musiał zapłacić...

@Raul:Na jakiej podstawie uwazasz,że jestem idiotą może ty nim jesteś.

@Vandoz:A przeczytałeś co wcześniej napisałem??NIE Wiec nie pisz nic jak nie przeczytasz wszystkiego w temacie,napisałem ,że nikt by tak nie zrobił bo by sie nie opłacało zamiast 100 sms mógłby sobie kupic pacca,nie pisze się "I DIOTO" tylko idioto,ty gównozwisie.

Vandoz
16-07-2006, 17:26
@Raul:Na jakiej podstawie uwazasz,że jestem idiotą może ty nim jesteś.
Poprostu ma racje. B)

No i? A moze ktos CHCE wygrac, i wysle nawet 500 SMS-ow? Zabronisz? NIE!
A Ty po co zalozyles ten temat?
Boli Cie, ze Twoj kumpel nie dostal PACC-a?
Ops.. Nie wnikam.
Ma ktos film z parady? Niech nasz kolega pokaze siebie :)

Witam zrobiłem ten temat dlatego,że ten konkurs to jedna wielka ściema X( tibia.pl podstawila swojich ludzi,ponieważ mój kumpel wyslal 37 sms'ów i jak by to ładnie powiedziec "kobieta lekkich obyczajówA NIC NIE DOSTAŁ" :).Więc nikt mi k u r w a nie wmówi,że to nie ściema :].

Ah?
A nie wiesz ze ktos moze wyslac, np 100+ sms-ów i dlatego wygra?
Omg...

@UP
"jezu" pisze sie Jezu , I DIOTO!

EDIT: Przerczytalem. -.- A NIE POMYSLALES, ZE KOGOS TO NIE OBCHODZI I WYSLE NP ( trzeba ustepowac "glupim")
40 + ?

p.l
16-07-2006, 17:30
@Na jakiej podstawie uwazasz,że jestem idiotą może ty nim jesteś.

bo takich jak Ty było tutaj na pęczki ...

Azelithy
16-07-2006, 17:35
Poprostu ma racje. B)

No i? A moze ktos CHCE wygrac, i wysle nawet 500 SMS-ow? Zabronisz? NIE!
A Ty po co zalozyles ten temat?
Boli Cie, ze Twoj kumpel nie dostal PACC-a?
Ops.. Nie wnikam.
Ma ktos film z parady? Niech nasz kolega pokaze siebie :)

Ah?
A nie wiesz ze ktos moze wyslac, np 100+ sms-ów i dlatego wygra?
Omg...

@UP
"jezu" pisze sie Jezu , I DIOTO!

EDIT: Przerczytalem. -.- A NIE POMYSLALES, ZE KOGOS TO NIE OBCHODZI I WYSLE NP ( trzeba ustepowac "glupim")
40 + ?
Nie bo za 40+ tez moze sobie kupic pacca kpw?

Dabek
16-07-2006, 17:38

A czy potrafisz sobie wyobrazić że Twój kumpel nie jest najmądrzejszym człowiekiem na świecie i nie tylko on mógł wysłać smsy z czyjegoś telefonu?

Vandoz
16-07-2006, 17:46
TAK!? Ile razy mam CI mowic, ze ktos np. nie chce kupic PACC na RL TYLKO Przez ten konkurs i dlatego wyslyla te 40 SMS-OW? Dotarlo?

@Offtop
Sorka, za duza czcionke, ale koles trudno kapuje B)

@Dr. Omander
Po co pisac posty?
Koles i t6ak bedzie stawial na swoim. Choc nie ma racji :)

Dr. Omader
16-07-2006, 18:05
O wow.. Jaki ty mONdry i genialny jestes... Naprawde... A w swoim malym nieuzywanym rozumku nie mogles dojsc do tego ze skoro twoj kolega z firmowego telefonu wyslal 37 smsow, to moze ktos tez z firmowego wyslal np. 100? Bo wygrany wyslal duzo wiecej...

BTW nie wiem co za ludzie robia firmy w ktorych nawet nie jest sprawdzane gdzie pracownicy dzwonia i nikogo nie dziwi ze ktos wyslal dajmy na to 50 smsow po ponad 7zl kazdy... Moze sobie to jeszcze w koszta ktos wciagnie? Oj Urzad Skarbowy mialby radoche jakby zobaczyl 50 smsow na konkurs typu audiotele wrzuconych w koszta... ;)

Rybzor
16-07-2006, 20:48
Nie wiem czemu ten temat nie jest zmakniety ;P

Co za kretyn pozjadał wszystkie rozumy i wydaje mu sie, że ma wgląd do tego kto wyslal ile smsow, że jest TAK PEWIEN ze to on wyslal najwiecej -.-. Dobrze, że tacy ludzie nie wygrywając tych 90 dni expienia na scarabach bo potem byłby kolejny temat "mam 20 lvl i pac-ca na czym ekspic?!?!". Afff