Pokaż pełną wersje : Tosz to skandal!
Pamiętacie jak ludziki z gery.pl napisali maila w którym powiedzieli naszym kochanym moderatorom forum i producentom tej stroni, że kopiują tematy z ich ******** serwera (kiedyś było coś takiego w dziale niusy)? Dzisiaj wchodze sobie na dział pt linki, a tam co? link do gery.pl... proponuje aby go wywalono z tej stronki bo oni są naszymi wragami :)!!!
Co wy na to? Jesteście za tak jak ja?
P.S.
Jeśli kogoś uraziłem to... nie jest mi przykro :-)
Pozdrawiam!
nawigator
09-10-2003, 22:32
tak nie nawidze tibi.gery.pl ta stronka jest prosta(i dla prostaków) śwmierdzi kałem. wchodzisz na forum a tam cie te mega gaduły popierduły bluzgają od noobów itp.
a pozatym co to za stronka szit nie stronka o tibi
prawdziwa stronka o tibi jest TIBIA.PL i tyle mam do powiedzenia
Nie wnikam co kto prywatnie czuje do tibia.gery.pl, ale trzeba przyznać, że była to pierwsz polska strona o tibii z prawdziwego zdarzenia. Długo była to jedyna porządna polska strona o tibii. Z tego względu myślę, że powinna zostać w linkach.
Na forum siedzi tam masa doświadczonych polskich graczy. Niestety faktem jest, że zachowują się jak wielu hi-lvlowców w tiibii i wychodzą z założenia, że jak ktoś nie wie wszystkiego, to trza go tempić zapominając, że kiedyś też byli newbie. Jednak ja to forum często odwiedzam, bo na prawdę można tam się wiele dowiedzieć, a i czasem jakieś pomysły na poradniki i inne rzeczy na tibia.pl zaczerpnę z ich forum.
ja mysle ze nasz moderatror ma racje a jesli chodzi o kasownie linkow to jest zly pomysl moze komus sie nie spodoba te forum to se nacisnie na link i zobaczyu tibia.gery.pl i tam se bedzie pisal.:D
ja i tak nie kozystam z tego l;inkuy wiec mi to obojetne
re:matkus
Chcę przyczepić się do poziomu wypowiedzi niektórych osób na waszym forum. Gdzieś w twoich postach czytałem, że nie lubisz osób nie stosujących się do netykiety. Spójrz na post nawigatora (vel derlika) w tym temacie.
Ja nie namawiam nikogo do kochania, nawet lubienia tibia.gery.pl, ale wypisywanie takich tekstów nie jest ani miłe do czytania m.in. dla mnie, ani grzeczne, ani nie świadczy dobrze o poziomie osoby piszącej, a zarazem o forum, które akceptuje takie teksty(o ile tak jest).
Także proszę o przemyślenie tego, co wyżej napisałem.
Pozdrawiam, Iwan.
Oryginalnie dodany przez Iwan
re:matkus
Chcę przyczepić się do poziomu wypowiedzi niektórych osób na waszym forum. Gdzieś w twoich postach czytałem, że nie lubisz osób nie stosujących się do netykiety. Spójrz na post nawigatora (vel derlika) w tym temacie.
Ja nie namawiam nikogo do kochania, nawet lubienia tibia.gery.pl, ale wypisywanie takich tekstów nie jest ani miłe do czytania m.in. dla mnie, ani grzeczne, ani nie świadczy dobrze o poziomie osoby piszącej, a zarazem o forum, które akceptuje takie teksty(o ile tak jest).
Także proszę o przemyślenie tego, co wyżej napisałem.
Pozdrawiam, Iwan.
zeczywiscie nawigator troche przesadzil, ale to jest jego zdanie
a co do gery.pl: nic do nich nie mam, stronka jest pozadnie wykonana i sporo na niej wiadomosci. forum stoi na bardzo wysokim poziomie. wiec sadze ze jak najbardziej link powinien zostac
nawigator
10-10-2003, 16:09
tak to jest tylko moje zdanie a forum moze stac na wysokim poziomie (chodzi mi o tibia.gery.pl) ale napewno nie osoby piszace na samym wejsciu zostalem zbluzgany poniewaz zalozylem temat tam gdzien ie trzeba i od tego sie zaczelo za kazdy temat mnie potafili jechać wiec kazdy chyba sie skapnie o co mi chodzi !!!
Dan the Automator
10-10-2003, 19:08
stronki bo oni są naszymi wragami !!!
Kup sobie mózg.
tak nie nawidze tibi.gery.pl ta stronka jest prosta(i dla prostaków) śwmierdzi kałem. wchodzisz na forum a tam cie te mega gaduły popierduły bluzgają od noobów itp.
a pozatym co to za stronka szit nie stronka o tibi
prawdziwa stronka o tibi jest TIBIA.PL i tyle mam do powiedzenia
Derlik!!
LOL największy n00b z gery. Więc STFU, pokazałeś w 3 dni że jesteś palantem, więc czego się spodzieałeś? Poklasku?
prosta(i dla prostaków) śwmierdzi kałem
LOL Sam jestes prostak razem z tym kałem :P
Mówicie że takie straszne? Jak normalnie się pytasz, nie robisz idotycznych tematów, używasz "szuaj" nim cos napiszesz, to nikt CIe nie objedzie!
@R.I.P
Wyraźnie się nudzisz, idź pozabijaj PK czy poucz się.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.