Pokaż pełną wersje : Xerena nice akcja
Nic niebede pisal zobaczcie sami.
http://rapidshare.de/files/26039255/okasoaksoaks.rec.html
Nazwa taka bo niebylo czasu z wymyslaniem ;p
Co jest tylu widzialo ten filmik i no comments ?? -.-" heh
Comments plxxxx
Mr.Minister
17-07-2006, 15:14
Ogladam wlasnie ;) mowisz tak tajemniczo wyglada na pozcatku jak zwykla akcja pk z zemsty ale zobacze zaraz :)
@edit
O kur.. to chyba bedzie ostre ogladam dalej :)).. mogles sie posunac bo gowno widac..i praktycznie nie wiadomo na kim atak :P filmik moze spox ale operator do luftu ;)
Hmm czy ja wiem, z tego co zobaczyłem na filmie, to oni zaliczyli na was 2 fragi, a wy na nich 1. Koleś ładnie się uhał, to fakt.
Straznik Monopolowego
17-07-2006, 16:12
Film fajny tylko czemiu wylaczyles?
Hmm czy ja wiem, z tego co zobaczyłem na filmie, to oni zaliczyli na was 2 fragi, a wy na nich 1. Koleś ładnie się uhał, to fakt.
Zeby sie sam uhał to by padl po pierwszym kombie.. Uhała go cała banda 80+ stojaca za nim.
Mopsmaster
17-07-2006, 18:17
Jakie gówno :p
Na poczatku powiem ze to filmik z akcji z wojny nie tylko zwykle pkowanie
Odp:
@ Mr.Minister - niemoglem sie posunac poniewaz niemoglbym strzelac z sd
@ Donas - i co z tego ze 2 fragi my zabilismy kolesia z Tengu (best gildi na servie jak narazie)
@ Straznik Monopolowego - wylaczylem bo akcja sie skonczyla tengu sie wycofalo a nam brakowalo juz z leksza run i mf wiec lepiej bylo sie lognac to wszyscy dalismy logi
@ Moppy - HAIL DS!! :d
@ Mopsmaster - jak sie ma na full przewijanie to tak jest...
26 min filmiku wypas ;d
Skromny pacyfista
18-07-2006, 14:54
Juz mnie to zdeczka wnerwia.. jeszcze nie ma tibiacam na win98 / me o,O ;(
@mops
To jak z tym lodem? mam 20 gp :D
Zaliczylismy wtedy tez 2 fragi ;]
noobowaty mistrz
18-07-2006, 20:50
9/10
Byloby 10 zeby sie lepiej operator ustawial.
T3H_VirUs
18-07-2006, 21:20
Jezeli slepy jestes... to ten koles mial druida healera pewnie ze 100+ bo z deep red koles dawal sio na max hp... =P A wg mnie sd spam w prawie 90 ek to jest cos.. Gratki...
P.S. Szkoda ze loota nie zakosilicie ;]
Mh dlaczego nie opiszesz filmiku?
Ogladam se commenty i mysle se:
"mhh warto obejzec.."
sciagam a tu bulaaa! A moze cos mi sie rypie ?:/ Czy filmik jest pod 7.6 czy 7.7?
Jezeli slepy jestes... to ten koles mial druida healera pewnie ze 100+ bo z deep red koles dawal sio na max hp... =P
Na xerenie nie ma druida 100+. Napewno ktos go troche leczyl bo bylo widac.
A co do filmiku...
Szkoda ze nie pokazales jak pozniej padlo kilku od was. Frag na Bante tez ladny. Nie zdazyl sie wyuhac od double ue + sd spamm ;)
Btw.
@Inve~
Dlaczego ciagle mowicie ze expicie wszedzie a nawet 1 lvla ostatnio nie zrobiliscie z tego co widzialem?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.