Pokaż pełną wersje : Fire Ball czy Energy Field...??
Witam wszystkich jestem nowy na forum... ;) Ale to najmniej teraz ważne...
Chciałbym się was spytać co się bardziej opłaca... (o ile wogle sie opłaca) Fireball czy Energy Field... Jak ktoś wie coś na ten temat... (a jest dużo takich użytowników forum) to proszę o szybką odpowiedz :]
A więc :
- nie opłaca się żaden z tych czarów , jeśli chodzi o zarobki
- jak chcesz poćwiczyć Mlvl to możesz kupić jeden z nich
- Fire Ball jest bardziej opłacalny od Energy Field
Zdaje mi się że było kilka takich tematów ;)
Co ty gadasz energy field jest lepszy. Przynajmniej mozna z nim isc na gsa.
Co ty gadasz energy field jest lepszy. Przynajmniej mozna z nim isc na gsa.
Nom, a pozniej cieszyc sie, ze gs zabil cie jednym uderzeniem....
Czyli mam rozumieć że:
-Lepiej kupić Fire Fielda bo jest lepszy... (na Tibia.pl Pisze co innego...)
-Nie opłaca się ani tego ani tego chyba że mam kase...(Energy Field na Tibia.pl sie opłaca... niby...)
-Jeśli chcem poćwiczyć Mlvl... nie chcem mało sobie run kupiłem ? :]
min: Poson Field,Fire Field, Intense Healing...Zastanawiam się nad tym FB...
Temat do zamknięcia bądź usunięcia... chyba że ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia... :confused:
Edit: Gram na servie Non PVP... Więc nie zrobie czegoś takiego jak Skryhull naprzykład ;)
skryhull
17-07-2006, 11:20
z energy fieldem to można robić różne trapy albo go ustawić w jakimś przejściu, zarzucić dziesięcioma labelami* żeby zniknął i czekać aż ktoś przejdzie... Jedną runką można ustawić 3 takie fieldy w poprzek bramy thais a potem wziąść zarzucić to labelami albo szczurkami żeby nie było widać to wtedy taki brazul nawet jak kliknie myszką gdzieś na mapie to przejdzie po tym... a jak akurat ktoś ucieka przed pk na red hp... to jest dopiero ubaw :D ale lepiej tego nie zarzucać niczym dużym na przykład wooden trashem po krzesłach bo ktoś może się skapnąć... a widząc leżący label albo szczurka nie będzie wiedział że pod nim leży jeszcze 9 takich labeli*\szczórków a na samym dole field...
*label to ten znaczek co jest w parcelu i sie na nim pisze imie i miasto...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.