Pokaż pełną wersje : Ghoule dla facc
Otóż:
Chcialbym poexpić na ghoulach (wiadomo, exp i kasa ;p) tylko w tym jest problem że nie mam pojęcia gdzie są ghoule dla Facc , tzn. gdzie jest ich dość dużo gdzie mógłbym dobrze zarobić i poexpić.
Czy mógłby mi ktoś podać gdzie są takie tereny z ghoulami?
No i żeby było bezpiecznie , a nie że przy expieniu wyskoczy mi GS xD
Z góry dziękuje
Scyzoryk27
17-07-2006, 16:55
Polecam Ghostland i Catedre, ew. PoH;)
sorry za offtop ale... czy w twoim avatarze jest ten koles co wali z axa a jego kolega jest drutem i wali z ruzczki?? :D:D
dobre miejsce na ghoule:
Ghostland taka dziura otoczona kamykami (na mapie wychodzi kulko :) poziom -2 jak nikogo niema to gdy robisz kulko i wracasz do miejsca gdzie zabiles ghoula on jusz tam jest tylko uwaga czasem ludzie ropują DSy :)
Jeżeli chodzi o mój avek to nie bardzo wiem o co Ci chodzi bo postać z mojego avatara to Zeke z Shaman King :P.
Dzięki wielkie za namiar na Ghostland
Pzdr~
Scyzoryk27
17-07-2006, 17:15
Jeżeli chodzi o mój avek to nie bardzo wiem o co Ci chodzi bo postać z mojego avatara to Zeke z Shaman King :P.
Dzięki wielkie za namiar na Ghostland
Pzdr~
Chodzilo mu raczej o mój avatar:D :D
Offtop plx.
Już wiem o co chodzi xD TVN Fakty , Tibia , ta ?
Niezły tekst , koleś xD
Oile się niemyle to terz soą niedaleko Thais jak się idzie na roty na tej arenie to podrodze terz sa slimy a na wyrzszych piętrach sa ghule
SRR za ortografy :P
Jacek Zadumny
17-07-2006, 18:08
Ghoule są w Ancient Temple koło Thais. Są tam tylko Slimy. Jak chcesz na upartego walczyć z innymi potworami to polecam Dark Cathedral albo Ghostland. Zdecydowanie odmawiam wyprawy na PoH. W bardzo bliskiej odległości są nie tylko Demon Skeletony ale także lurnięte DLe oraz przede wszystkim GSy.
co jak co ale lurniętego dl'a to ja tam jeszcze nie spotkałem...
Ale młody jestem, może to jeszcze przedemną ;]
No a najlepszy będzie chyba ghostland..
Ja mam knighta i wale z axa, a mój kolega ma sorca i wali z różdżki. xD tvn fakty xD
A do tematu to ghoule są w ghostlandzie w dziurze na północnym- zachodzie na piętrze -2. Dobre miejsce jest też w Ancient Temple nie daleko slimów i fire devila.
Spellbreaker
20-07-2006, 14:57
ghostland jest dobty ale jak zluruja DS to nie ma nic do smiechu lvlv'owca
wiem bo 2 zaliczylem tam deda ale ktos je zlurowal na pierwszy poziom pod ziemia takze radze uwazac
a takpozatym to DC ale tez rzeba wuazac (DS, beho)
i PoH ale tam nie bylem
Spellbreaker
20-07-2006, 14:58
ghostland jest dobty ale jak zluruja DS to nie ma nic do smiechu lvlv'owca
wiem bo 2 zaliczylem tam deda ale ktos je zlurowal na pierwszy poziom pod ziemia takze radze uwazac
a takpozatym to DC ale tez rzeba wuazac (DS, beho)
i PoH ale tam nie bylem
Ghostland jest tam taka dziura, co jak zejdziesz to taki korytarz w kształcie krzyża. Idziesz na dół, i bijesz, bijesz, bijesz, ostrożnie, jest tam fire devil (2 zgony knajtem -.- ), jest tam pełno ghouli, ale musisz miec hmmy na fire devila. i w dodatku slime na prawo.
BlackIce
20-07-2006, 16:58
Ghostland jest za....... a co do zlurowanych ds one sa tylko grozne jak sa zaraz kolo wejscia inaczej prawie zawsze dasz rade go zabic albo uciec sam widzielm jak brat z kumplem druid 16 i pall 14 rąpowali sobie ds na góre zeby je zabic i nie mieli zadnych klopotów. catedra tez jest spoko tylko prawie zawsze ktos tam jest no i trzeba loot kawalek targac. Ja jeszcze polecam DTD quest tam po dodze do quetu jest sporo ghuli i mało kto sie tam zapuszcza
Ludwik Mati
20-07-2006, 22:06
Goule są w AB musisz zejsc na -2 w ab zejść 1- i potem w prawo a potem przez kamienie będzie tajemne przejście pomiędzy kamyczkami sa tam tez slimy skelety roty poison spidery no i tyle cya;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.