Pokaż pełną wersje : Orshabaal!!
Dzidzius
17-07-2006, 17:29
Dzis miedzy godzina 15 a 16 na Guardi zapanowal chaos, otuz Pan Znisczenia Powrocil. Orshabaal bo tak sie zwie ow Stwor spustoszyl Guardie.
Jdnakze zniszczylismy go.
Wielkie podziekowania dla :
Raucham : Bloker (107 ek)
i Shooterow.
Oto najwiekszy hit z lurowania :
16:41 Dzidzius: 16:36 YOU LOSE 1176 HITPOINTS DUE TO AN ATTACK BY ORSHABAAL.
Loot :
Gold, Crystal Ball, SSA, Enetgy Ring
Byłem jednym z shooterów. Wystrzelałem bp sd, a dostałem tylko 1k expa, przez to, że im uciekł na deep red hp i zdążył się uleczyć. Ogólnie fajne wydarzenie, tylko nooby za rzeką strasznie się wpychały na miejsca shooterów.
@Down
Stone Skin Amulet
Pan Jordi
17-07-2006, 17:42
Loot :
Co to jest SSA??
GZ dla Blokera! :D
Dzidzius
17-07-2006, 17:56
Wkurza mnie takie myslenie. Bo bloker odwalil najmniejsza robote co tam zatargac orsha po cyclo -.-
Wg mnie najwieksze gratzy naleza sie lurerom a zwlaszcza Dren'Maly, ktory lurnol orsha do mnie abym wziol go pod cyclo
Co to jest SSA??
ssa ? a wiesz co to annihilator ? to jest z tego questa:)
Scyzoryk27
17-07-2006, 18:03
Z anni~~ dostajesz SCA a nie SSA
Diabel Marcin
17-07-2006, 18:25
na anni~ dostajesz stone skin amulet?? ciekawe...Najwieksze GZ nalezy sie DZidzi !!!!!! GZZZZZZZZZZzzzzzzzzzz.... Ruacham jakby mial zrulowac orshe to by sie ze strachu posral >.<
Bardzo sie ciesze ze na moim ulubionym servie nie pokazal sie tylko napis: Rat pluge in Thais! :cup: :cup:
Szkoda że za późno przyszedłem ;P Bo zorientowałem się dopiero koło staku kiedy miałem płynąć do Venore ;/ W prawym ,górnym rogu ekranu zobaczyłem czerwony napis "ORCSHAABAL IS BACK" :p
A ja wiedzialem ze cos bedzie i dlatego wyslalem 3 sms na konkurs sms. I co? Jajco. Mialbym taka okazje. To jest 1 WIELKA lipa.X( ;(
Szkoda ze taki lipny loot :/
a z tymi noobami to racja ze bylo ich duzo ( bylem jednym z nich- chcialem zobaczyc co sie dzieje do czazu az przyjalem na klate od dorsza i demona)
troche duzo czasu zabralo to lurowanie :P
Dzidzius
17-07-2006, 23:45
Zgodze sie ze lurowanie zajelo duzo czasu. Ale to wina Serwera, co chwile sa lagi i freezy. To wlasnie byl powod ze Ancienciq nie bloczyl.
pawlusek
18-07-2006, 00:19
Gratuluje zabicia orsha. Co do lagów to fakt są i to często. Kicki też :/
Dzis miedzy godzina 15 a 16 na Guardi zapanowal chaos, otuz Pan Znisczenia Powrocil. Orshabaal bo tak sie zwie ow Stwor spustoszyl Guardie.
Jdnakze zniszczylismy go.
Wielkie podziekowania dla :
Raucham : Bloker (107 ek)
i Shooterow.
Oto najwiekszy hit z lurowania :
16:41 Dzidzius: 16:36 YOU LOSE 1176 HITPOINTS DUE TO AN ATTACK BY ORSHABAAL.
Loot :
Gz kiedys gralem na guardi na początku serwera . Było fajnie xd
Pandorian technomancer
18-07-2006, 16:25
Loot :
nOObish world
to i
nOObish loot :P
Ty jesteś n00bish. Look regulamin
Terranova
19-07-2006, 09:42
Slyszalem plotki, ze wypadl tez golden helmet.
Ale to pewnie tylko plotki.
Mam nadzieje, ze mimo wszystko cos fajnego wypadlo nawet jak Ruacham to ukrywa, to fajnie pomyslec ze Guardia - swiezy swiat ma jakiegos fajnego rare.
Ludzie piszcie jakies sczegoly o dzisiejszym ataku Orshabaala!
Pavel Ches
14-10-2006, 22:39
Loot z dzisiejszego ubitego orsha podobno był taki: "21:42 ANCIENCIQ [184]: DEMON SHIELD, TWO HANDED SWORD, 3 BLACK PEARS 200 GPS" jak sam Ancienciq poinformował ;)
Pozdrawiam ;)
Cygan Slejter
31-10-2006, 10:57
kurde chciałem popatrzeć sobie jak go klepią ale akurat nie zdążyłem
Super że go pokonali
Hail Guardia:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.