zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Odejść czy nie ??

Sir Simak
11-08-2004, 19:41
Moze ten temat był moze nie - nie wiem nawet czy w dobry dziale go umieszcza ale chcialbym uslyszec "za" oracz "przeciw"
Czy opłaca sie zmienic stary swiat na nowy ?????
Na lunarze mam co tu duzo mowic zajj***isty staff :P ale mam tylko 31 lvl i nigdy na bank nie zaistnieje tam :( z drugiej strony mam duzo znajomych wielkich lvl itp itd..... na nowej krainie nawet przecietny staff nie ma co liczyc narazie :(

Jak sądzicie ????????

Adamsik
11-08-2004, 19:55
Hmmm...
Zalezy jak podchodzisz do gry.
Dla mnie nie jest wazne to czy jestem najlepszy czy tez najgorszy.
Ja gram dla zabawy.
Masz rację. Na Lunarze juz się nie wybijesz.
Ale jeśli mówisz ze masz spoko stuff i niezly level to nie widze powodu do zmiany serva.
No ale to juz tylko i wylacznie twoja decyzja.

Zaglada
13-08-2004, 01:09
Jednym z najlepszych plusów przejścia na nowy server jest tanie kupno DOBREGO domu. Więc jeśli znajomi by się też przenieśli to nie wahaj się.

y3ll0w
13-08-2004, 01:40
Hmmm
Duzo razy sie nad tym zastanawialem i musze przyznac ze zawsze rezyngowalem od takich zamiarow. Nawet gdy Kavos Skydiver swego czasu (best friend z eternie nick Karioca) najlepszy lvl na hibernie prosil mnie abym sie przeniosl, odmowilem - tu n ie chodzi o to aby zaczynac od nowa tylko aby inwestowac w cos co sietworzylo, ulepszyc, rozbudowywac i cieszyc sie tym :)
poza tym bardzo ciezko zostawic przywzyczajenia do miejsc, ludzi sytuacji i zaczynac wszystko od nowa
jestem zupelnie przeciwny :)