Pokaż pełną wersje : Nasze cele w tibii
Dziundzior
17-07-2006, 23:11
W tym temacie chciałbym by został poruszony temat, w którym określili byście swój cel. Nie chodzi mi o to byście napisali: "Gram dla zabawy". Tu chodzi o lekkie "poruszenie" wyobraźnią. Opiszcie także, co po osiągnięciu celu?
-Kończy sie przygoda z tibią? :)
-Czy też gracie dalej? :D
Szukałem podobnych tematów (nie znalazłem).
Szukałem podobnych tematów (nie znalazłem).
To kurfa, popatrz do encyklopedii PWN.
Pełno takich tematów.
Dziundzior
17-07-2006, 23:20
@up
Wystarczy ,że w krótkim poście napisał w podpunktach do czego dążysz a nie tyrał odrazu . next time nie spammuj bezsensownymi postami ;)
Pozdro :)
@tworca tematu
to ty powinienes ruszyc wyobraznia i zastanowic sie w jakim celu stworzono gry, nie tylko komputerowe...
mario devil
17-07-2006, 23:57
Szukałem podobnych tematów (nie znalazłem)
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.....
Dziundzior
18-07-2006, 00:05
@2xup
Stworzenie gier (nie tylko komputerowych) ma na celu zjednoczenie sie graczy, którzy korzystają z tego typu rozrywki. Nie sprecyzowałem dokładnie o co chodzi w założonym przezemnie temacie otóż:
Gram w tibie :
-Bo mam dużo znajomych
-Lubie łowić ryby (tylko przykład :p )
-Lubie pk'ować (no cóż :confused: )
Głównym celem jaki sobie obrałem jest
-zdobycie xx lvl'a i xx skilli (?)
-Ubicie solo np. Dl'a
Po dokonaniu wszystkiego kończe z tibią (np :) )
@Dziundzior
zjednoczenie graczy? masz na mysli gry druzynowe? bo jakos nie potrafilbym zjednoczyc sie ze swoim przeciwnikiem ;p zauwaz, iz istnieja tez gry komputerowe, w ktorych istnieje typ rozgrywki 'single-player'
Moim Celem w tibie jest zabijanie osob ktore uzywaja Cave botow ^^ haha usmialem sie jak zobaczylem ten temat ...
King Mati
18-07-2006, 06:17
zdobywanie wyzszych lvl i itp
Dziundzior
18-07-2006, 08:41
@Kafhud
We wcześniejszym poście wyraź stwierdziłeś że chodzi ci nie tylko o gry komputerowe. Wybacz, ale nie słyszałem o możliwości gry w szachy jako "single player" :D
To to może mieć jakiś cel?
Aynahanir
18-07-2006, 17:25
ja chce zdobyć crystal coin, kupić sobie wymarzony eq, zrobić ponad 100lvl, załatwić parę potworków (lista za długa, nie bedę wymieniał) i największy cel: kupić sobie pacccccccccccccccccccccccccccccca
Ja juz polowa drogi do sukcesu :D jeszce tylko 50 lvli i moj wymazony Annihilator Quest xD jak ja to lubie :D :D :D
ravilvon
19-07-2006, 22:26
Ja chcialbym:
-Wbic 50lvl+
-Poblokowac ludzi bo,sprawia mi to przyjemność:evul:
-Kupic sobie wymazone eq:p
Pozniej sprzedal bym postac na Allegro
Moze gral bym jeszcze...:)
Yoh Asakura
20-07-2006, 00:22
Jak patrze na te wasze marne wypociny na temat celu w Tibii to się nie dziwie, że ta gra nie ma klimatu. Czy dla was naprawdę liczy się tylko to żeby wbić lvl xxx, zdobyć skille xxx a potem sprzedać postać na allegro ? Gdzież się podziało zapomniane w Tibii odgrywanie ról ? Gdzie ja się pytam ? Czy naprawdę te resztki klimatu i ludzie go podtrzymujący zostali skonsumowani przez manie lvl'owania ? No cóż, zboczyłem "trochę" z tematu, przepraszam i więcej grzechów nie pamiętam :<
A mój cel w Tibii ? Było nim stworzenie alter ego które będzie miało własne życie i weźmie udział w tworzeniu historii podczas bitew o epickim rozmachu, niestety przeliczyłem się.
Golempol
20-07-2006, 01:35
Mam nadzieje doczekac sie klimatu rpg w całej tibi. Zasłynąć z czegos byc znanym i na kazdym kroku slyszc "Patrzcie to on!". Odkryć największą zagadke tibi (Pits of Inferno). Niewidze w expienie zadnej przyjemnosci 50 lev nabijałem przez rok ale o tibi zdobyłem wiedze. Kto wiedział z was czemu ferumbras atakował? Albo kto to był Falanus? Jak długi jest Desert? Ilu z was wie jakie sa misje w Explorer society? Zostaje w tej grze tylko dlatego ze moge dostrzec jeszcze odrobine klimatu rpg...
No i jeszcze najwazniejsze... Przyjaciele. Ile wy byscie zyskali gdyby nie oni? Zawsze pomogą, porozmawiaja...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.