Pokaż pełną wersje : Mini pk (74 rp own3d) ASKARA
małe pkowanko :evul:
http://rapidshare.de/files/26161144/askara_pk.rec.html
szuki pkerek
18-07-2006, 13:30
Filmik warty sciągniecia :D
"TYLKO JA PRZEŻYLEM"8o
Zajebisty film (warto sciagnac)
Ladnie koles dal sie trapnac naab ;p no i nice loot z niego, ale i tak mogliscie sie nacieszyc lootem tylko na chwile hyh
Hhaha dobry filmik xD gz dla Was ... ; P jaka ekipa antypk xD
pozdro.
Batarel_divinci
18-07-2006, 16:55
Siemka. Jestem pewien ze ktorys z was jest Mishell'Core i Xel~ ci co probowali wczoraj spekowac Gahea i im nie wyszlo :p . Podsumowywujac jestescie all hunted :) Jak macie jeszcze jakies postacie to sie o nich dowiem. To good luck in pz ;). Nie pozwole tomaszwe pizgac
Siemka. Jestem pewien ze ktorys z was jest Mishell'Core i Xel~ ci co probowali wczoraj spekowac Gahea i im nie wyszlo :p .
eeee nie? :P
Podsumowywujac jestescie all hunted
może bym się przejoł gdyby nie to że te postacie mają hunta od pół roku :P
jaka ekipa antypk xD
nom,szkoda ,że nie przychodzili pojedyńczo :D:D
Masterix91
18-07-2006, 22:25
;S szkoda mi tych co padli przez was, nie grajcie na tym serwie lepiej już :evul: a co do harnasi to oni są Sux :evul: :evul:
szuki pkerek
18-07-2006, 22:51
;S szkoda mi tych co padli przez was, nie grajcie na tym serwie lepiej już :evul: a co do harnasi to oni są Sux :evul: :evul:
loool
na tym servie harnasie to zajebista rodzinka :D
mozna powiedziec, ze potrafimy kazdego ubic :P
loool
na tym servie harnasie to zauwielbiam jeść bananyista rodzinka :D
Widac po waszym zgraniu... lmao zamiast bic pala/sorka to wy klepaliscie knighta -.- i tego 74 pala mogliscie duzo wczesniej zabic tylko niewiem czemu sd nie pracowaly...
Jedyny błąd przy trapowaniu tego pallka to ,że źle go trapneliśmy na początku i tylko 1 ds go bil ;)
Gravestone Fighter
19-07-2006, 09:41
loool
na tym servie harnasie to zauwielbiam jeść bananyista rodzinka :D
Dobry Kawał <hahahahahahhahaha>
lol!!!nie mieliscie nawet najmniejszych szans z tym rp!dodatkowo mial chyba uhbota ^^ nice loot... a wszystko zaczeo sie od niewinego low lvla :)
zastanawiam sie tyko czy po deadzie straciles cos z eq?
szuki pkerek
19-07-2006, 10:27
lol!!!nie mieliscie nawet najmniejszych szans z tym rp!dodatkowo mial chyba uhbota ^^ nice loot... a wszystko zaczeo sie od niewinego low lvla :)
<hahaha>
uhbot?
zgarnołłem z niego bp uh :P
a ta banda antypk......grr gdyby przychodzili pokolei to by padali jak muchy
Mnie u takich lvl śmieszy to z czym oni wychodzą z dp ;] jak 74rp może sie ruszać bez destroy fieldów , o sdkach juz nie mówiąć ,jak by miał z bp sdków ktore by potrafil wykorzystać to przecierz sprzątną by dsy :)
I zauważyłem że najczęściej w trapach z użyciem dsów padają polacy :P
mają jakiś zwyczaj wpier**lania sie tam gdzie nie trzeba. I nie doceniaja grupy mniejszych lvl :)
;S szkoda mi tych co padli przez was, nie grajcie na tym serwie lepiej już a co do harnasi to oni są Sux
ciebie pewnie też kedyś ubiliśmy ;]a ci co padli to przez własną głupote B)
szuki pkerek
19-07-2006, 10:46
zastanawiam sie tyko czy po deadzie straciles cos z eq?
wypadly tylko bohy ktore lootnelismy z pala
wypadly tylko bohy ktore lootnelismy z pala
czyli chu.jowo....0 lootu i deady,ale zawsze macie dobrego fraga:)
Buhahuauhauha :p
"I SAID HUNTED" i dead'a zaliczył OWNED huauhahu :p
no ale potem wpadło towarzycho i bohy spadly z ciebie te tomaszowe :P xD
Masterix91
19-07-2006, 12:49
ciebie pewnie też kedyś ubiliśmy ;]a ci co padli to przez własną głupote B)
;S nie, macie za mało sprytu zeby mnie ubić ;s nawet nie wiesz kim jestem ...
to odbrze dla was
czyli chu.jowo....0 lootu i deady,ale zawsze macie dobrego fraga
pkuje tylko dla przyjemności :p zresztą ciężko się spodziewać tego że jak sie zabiło 74rp nie przybiegną jego kumple ;] szczególnie jak jest się tak lubianym na serwie jak ja :D:D
to odbrze dla was
jesteś nikim i to ODbrze dla ciebie ,że nie wiemy kim jesteś :)
szuki pkerek
19-07-2006, 18:31
to odbrze dla was
podaj swój nick cwaniaq :D
T3H_VirUs
19-07-2006, 18:50
Ten palek miał fajny title (pro by <jakis koles> and my pvp) LOOOL!111 pvp to u kolesia lezy i kwiczy, btw najs eq...a tak wogole to jak sie ma m walle to sie czasem uzywa :P Gdyby nie to ze za tym palkiem byla sciana by wam uciekł ;P hehe ... Gratki ;) Wiecej takich filmikow ;]8o
szuki pkerek
19-07-2006, 18:56
Juhaska troche zdupiła bo mogła jebnac m wall'a wdupić utani i s*******ac przed kolesiami ale wiadomo' że człowiek sie uczy na błedach :D
Ladnie koles dal sie trapnac naab ;p no i nice loot z niego, ale i tak mogliscie sie nacieszyc lootem tylko na chwile hyh
Pamietam jak ty sie pare miesiecy temu ladnie dales sie trapnac naabie. Pod thais na rotach jak trenowales afk xD Wystarczylo tylko kilka slimow szkoda ze nie bylo loota xD byl za to dobry uh boot.
GL & HF
-Chris_master-
19-07-2006, 20:20
fajny filmik, spoko frag :p
btw. ten tomaszwe to nwet nie rp heh
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.