Pokaż pełną wersje : nuda ale zobaczcie
dragon ball II
18-07-2006, 14:06
nudny film na rooku ale to mój pierdszy ;)
link : http://rapidshare.de/files/26120194/rook_nuda.rec.html
Thchuridam
18-07-2006, 16:27
pierwszy *
zmien nick i wyjdz z forum bo kaleczysz nie tylko polski ale i Dragon Ball.
cu
pierwszy *
zmien nick i wyjdz z forum bo kaleczysz nie tylko polski ale i Dragon Ball.
cu
Widać, że jesteś bardzo uprzejmy. Miło powitałeś naszego nowego gościa na forum...
Koleś nie przejmuj sie jakimś patafianem ;) Ale na przyszłość powinieneś wiedzieć, że filmików z rooka z reguły nikt nie chce sciągać. No chyba, że jest to kolejny fejk typu "dwarven shield na rooku" ;)
noobowaty mistrz
18-07-2006, 20:11
Co to ma byc? 8o
1/10
Ten 1 pkt za to ze filmik w ogole jest o tibii.
Thchuridam
18-07-2006, 21:18
Widać, że jesteś bardzo uprzejmy. Miło powitałeś naszego nowego gościa na forum...
Koleś nie przejmuj sie jakimś patafianem ;) Ale na przyszłość powinieneś wiedzieć, że filmików z rooka z reguły nikt nie chce sciągać. No chyba, że jest to kolejny fejk typu "dwarven shield na rooku" ;)
Ucze dzieci polskiego .
btw.patafian to mow do kolegow bo ja do nich nie naleze ;o.
-=DanieL=-
19-07-2006, 01:54
nudny film na rooku ale to mój pierdszy ;)
link : http://rapidshare.de/files/26120194/rook_nuda.rec.html
Nie pierdzi się na forum :<.
O Boże! Uwielbiam patrzeć jak low lvl zabija różne gówna co dają mu po 20 expa(masochizm?).
Ciekawy filmik, warty uwagi. GZ Loota!
Dałeś czadu ziom ! More plx
Oooo, widać jest jeszcze tu ktoś z zapałem. Ale jest słomiany i po kilku newbie Ci minie, nie martw się :').
@Topic
"Film jest do kitu, ale zobaczcie" - super, a obejrzysz mój film jak idę na torch qest? Co prawda trwa 10h i w końcu padam na racie, ale zobaczysz? Plx. Hah.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.