zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Konkursy na tibia.pl

Hegemmon
18-07-2006, 17:40
Bylo ich juz sporo, rozdalismy multum nagrod, ale zamierzamy rozdac ich znacznie wiecej. Ktory z typow konkursu odpowiada ci najbardziej

Wald_Kerius
18-07-2006, 17:53
"Konkurs SMS" to jest dobry pomysł. Chyba jak nigdy dzięki niemu możecie rozdać ludziom w nagrode pacca oraz inne nagrody. Wysłanie jednego sms'a prawie nic nie kosztuje, a jak sie ma szczęście można wygrać pacc. Jest to konkurs który w jakiś sposób może przyciągnąć nowych użytkowników, jednak w tym przypadku nie wygrywa najlepszy. Co innego konkurs "Frankenstein competition" tu liczy się wkład użytkownika i wygrywa ten kto najbardziej przyłożesię do pracy. Tak więc oba te konkursy przypadły mi do gustu i jestem za tym aby były nadal kontynuowane.

edit. Btw. nie widzę sondy tylko jej wyniki. To coś z przeglądarką czy jeszcze coś innego?

Celoz
19-07-2006, 08:15
Osobiście uważam, że konkursy w których trzeba wykazać się wiedzą o tibii są najlepsze. pokazują, kto w tą grę umie grać jak człowiek - wolno expi ale zdobywa doświadczenie o tibii, a nie jak robot - 12H dziennie i nic nie wie.

Patol
19-07-2006, 09:21
Najlepsze sa te gdzie mozna wykazac sie odrobina sprytu :). Ale bardzo podoba mi sie konkurs sms w ktorym mozna wygrac pacca. Moze mi sie uda :p .

Noro
19-07-2006, 13:05
Najbadziej podoba mi się konkurs SMS.:)

Matti Hautamekki
19-07-2006, 21:22
najlepszy jest SMS konkurs ;D

Aranton
19-07-2006, 23:49
Najbardziej mi odpowiadaja konkursy graficzne :dance:

zimne_piwo
20-07-2006, 13:29
Do mnie przemawiają konkursy wieloetapowe. Każdemu może się powinąć noga i raz popełnić błąd, ale jeżeli się postara to ten błąd nie przeszkodzi w zdobyciu pierwszego miejsca ;p

P.S. Chciałbym, żeby ruszyła kolejna edycja typerka xD Co o tym pomyśle myśli 'góra'?

Niggellis
20-07-2006, 23:48
oczywiście konkurs sms :)

Każdy ma równe szanse ( anie jak w PZPN'ie, korupcja że szok i lewe bilety )

A propos - jak mam już pacca, a wygram np. 95 dni pacca w konkursie sms, to przedłużacie go?

Trichondrius
23-07-2006, 15:45
Hmm.. Na ja zszkojue wszystkich :D
Konkurs SmS ;D każdy ma równe szanse ,i nietrzeba dużo wiedzieć :))

Walekifa
26-07-2006, 20:38
"KOnkursy dla prawdziwych tibiomaniaków"

Jednak jest to forum o tibii, i tutaj konkursy powinny być z nią związane. Połączył bym to osobiście z wiedzą o tibi. etc. Chodzi poprostu o to by wygrana trafiała do zasłużonego tibijczyka,a nie do farciarza,czy kogoś,kto umie rysować.

Artimansee
29-08-2006, 08:29
...a nie do farciarza,czy kogoś,kto umie rysować.

Wg mnie chyba nie należy popadać w same skrajności i nie promować tylko jeden taki a nie inny rodzaj konkursu.
Wg mnie powinny być różne konkursy, a więc i przes sms - ktoś może woli wysłać smska i liczyć na szczęście (lepiej może niż wydać na n-tą tapetę); konkursy graficzne - jeśli ktoś ma talent - a pewnie sporo ludzi takich jest - dlaczego miałby pod egidą Tibii czegoś nie narysować, stworzyć coś; konkursy wszechstronne czy z wiedzy o Tibii - ktoś kto nie umie rysować, zawsze może się pochwalić swoją wiedzą czy innymi talentami.

Także wielość konkursów to plus i jak każdy coś może wybrać dla siebie to jest to.
Ja tam nie krytykuję innych i dla mnie każdy przemyślany pomysł jest na swój sposób dobrym pomysłem.

Dla mnie Tibia.pl to wspaniałe miejsce dla Tibijczyka a konkursy wszelakiego rodzaju to bardzo dobra rzecz!! ;)

Glarand
30-08-2006, 10:26
ja tam wole konkursy konkursy w ktorych trzeba wykazac sie wiedza, sprytem i inicjatywa. Taki konkursy na temat tibi sa super 8o