PDA

Pokaż pełną wersje : Co się dzieje po pacc?

Quackor
09-10-2003, 23:31
POwiedzmy że wykupiłem sobie Pacc na 3 miesiące. Kupiłem pełno czarów które są dostępne tylko dla premium players i do tego wycisnąłem te 20 kawałków na promocję... czas upływa, a ja spóźnie się z płatnością za następne miesiące jeden dzień... Czy tracę czary i promocje?!?

Jeśli tak, to Cipowie są parszywymi kapitalistycznymi zdziercami i nie ma mowy że im zapłacę złamany grosz.

MatKus
09-10-2003, 23:54
takie tematy już były
bez pacc nie możesz używać czarów, nie możesz iść na edron i daramę (a jak tam coś miałeś w depo, to masz problem), nie masz promo ani domku (zawartość domku przenosi się do depo).
Jak tylko ponownie kupisz pacc, odzyskujesz promo i czary.

Kapitalistami? No pewnie, a co ty myślisz? Taki jest świat! A myślisz że za co CIPowie mają zapłacić za serwery, łącza, obslugę, swój chleb? Może tobie mama daje chleb, komputer, internet i inne rzeczy za darmo, ale oni już nie są pod opieką rodziców i sami na to muszą zarobić. To by było za proste, jakoś muszą ludzi przekonywać do przedłużania pacca.

Quackor
10-10-2003, 00:22
OK, ale utrata wszystkiego to byłoby po prostu zdzierstwo... jeżeli jest tak jak mówisz, to rozumiem to doskonale. Jest OK :)