Pokaż pełną wersje : Co się dzieje po pacc?
POwiedzmy że wykupiłem sobie Pacc na 3 miesiące. Kupiłem pełno czarów które są dostępne tylko dla premium players i do tego wycisnąłem te 20 kawałków na promocję... czas upływa, a ja spóźnie się z płatnością za następne miesiące jeden dzień... Czy tracę czary i promocje?!?
Jeśli tak, to Cipowie są parszywymi kapitalistycznymi zdziercami i nie ma mowy że im zapłacę złamany grosz.
takie tematy już były
bez pacc nie możesz używać czarów, nie możesz iść na edron i daramę (a jak tam coś miałeś w depo, to masz problem), nie masz promo ani domku (zawartość domku przenosi się do depo).
Jak tylko ponownie kupisz pacc, odzyskujesz promo i czary.
Kapitalistami? No pewnie, a co ty myślisz? Taki jest świat! A myślisz że za co CIPowie mają zapłacić za serwery, łącza, obslugę, swój chleb? Może tobie mama daje chleb, komputer, internet i inne rzeczy za darmo, ale oni już nie są pod opieką rodziców i sami na to muszą zarobić. To by było za proste, jakoś muszą ludzi przekonywać do przedłużania pacca.
OK, ale utrata wszystkiego to byłoby po prostu zdzierstwo... jeżeli jest tak jak mówisz, to rozumiem to doskonale. Jest OK :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.