Pokaż pełną wersje : gdzie jest resp??
mam dwa pytania dotyczące respu na Honerze (jestem newbie przyznaje się bez bicia, dotyczy to także forum) gdzie mam znaleźć respy 3 potworów: rabbitów, ratów oraz Cave ratów za wszystkie odpowiedzi z góry thx
Na każdym świecie jest resp taki sam. Poszukaj sobie w mapce respawnu na tibia.pl te potwory.
SZUKAJ!!!!X( jak chcesz te respy to na rooku na dół i na prawo X(
robee to ty???
to ja pikol z Icy.pl pamiętasz mnie?? to ty masz PACCA???????????? super gdybym wiedział ża mithsir to ty 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Geralt ze Spychowa
18-07-2006, 22:00
robee to ty???
to ja pikol z Icy.pl pamiętasz mnie?? to ty masz PACCA???????????? super gdybym wiedział ża mithsir to ty 8o 8o 8o 8o 8o 8o
o jakze to milo z twojej strony ze to zauwazyles! Wiesz jak to innych uzytkownikow interesuje?..... Wiesz co to sa prywatne wiadomosci?
Do tematu: szczury sa pod miastami, a kroliki dookola nich - pokrec sie wokol i na pewno zauwazysz. Bardzo duzo krolikow jest na poludnie od venore ;P
(jestem newbie przyznaje się bez bicia) przepraszam ale czy to przeczytałeś??? fakt powinieniem też napisać że to się tyczy foum zaraz to poprawię
@down: dobra teraz wszelkie pogadychy na privie lub gg
@piko~: oooo pamiętam Cię:] niestety PACCa już nie mam :S Ale nie zaśmiecajmy forum...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.