PDA

Pokaż pełną wersje : Czy to już koniec ?

Mui
18-07-2006, 23:41
...koniec bo na to się zapowiada! Non stop wojny, PA mozna spotkac wszedzie, oberwac hunta mozna za nic doslownie za nic. Coraz mniej osob online, aktualnie srednio 300 osob max 350 w ostatnim czasie... Co bylo na początku ? 900 osob online... no tak niby nowy serwer i dlatego... ale przyczyny są inne i osoby na nim grające dobrze znają sytuacje.

Sam jestem bliski opuszczenia tego serwera bo on nie ma przyszlosci! A gra na nim jest nie oplacalna bo naprade coraz mniej przyjemna... :baby:

Mysle, ze nikt nie powinien i napewno nie zakfestionuje moich slow no chyba ze te 30 levelowcy, ktorych koledzy kupili postacie i..... Ehm.. Azeris, Glaxu, Tetro~, Xezbeth itp... ehh ci ich nowi ownerzy cuz... NOOBY!

Graliscie na Kyrze ? Opusciliscie ja ?
Jak mozecie to napiszcie co myslicie o przyszlosci Kyry...
Wiem, ze jest glowny topic o swiecie na forum, ale moj post przeminal by jak mgla wsrod klutni... :)
Gram od samego początku Kyry od pierwszego dnia powstania... zmienilo sie bardzo sie zmienilo..

Guardian anubite
19-07-2006, 00:34
Gralem 50lvl mialem hunta dostalem i spier...dala...lem i na Beryli zamieszkalem. To w skrócie o kyrze odemnie

Wald_Kerius
19-07-2006, 00:50
Przyszłość Kyry była dla mnie jasna kiedy upadła jedna z najsilniejszych i najnormalniejszych gildi na tym serwerze. Mówię tu o Painbringers. NG nie miało wtedy jeszcze w 100% władzy. Tetro itp jeszcze nie kozaczyli az tak bardzo w stosunku do wszystkich graczy. W momencie gdy ta gildia rozpadła się, cześć ludzi wstąpiło do BS, inni założyli własne gildie, a niektórzy wstąpili do Noob Gildii(NG). Od tamtej pory przestałem już grać na tym serwerze głównie ze względu na hunta od NG ale i hacka. Zaraz potem legendarny już Xeretza starał się dokopać Aureliusowi, jednak jego plan poszedł na marne. Od tamtej pory cały czas serwer stawał się areną wszelkich konfliktów między NG i innymi. Każdy robił co chciał nie patrząc na innych. W sumienie ma się czemu dziwić. Ten świat to jest absolutny jak na razie fenomen pod względem dzielenia konta. Śmiało mogę powiedzieć, że 2/3 z h-lvl na tym serwerze to są oszuści a nie gracze.

Winkler
19-07-2006, 08:54
Przyszłość Kyry była dla mnie jasna kiedy upadła jedna z najsilniejszych i najnormalniejszych gildi na tym serwerze. Mówię tu o Painbringers. NG nie miało wtedy jeszcze w 100% władzy. Tetro itp jeszcze nie kozaczyli az tak bardzo w stosunku do wszystkich graczy. W momencie gdy ta gildia rozpadła się, cześć ludzi wstąpiło do BS, inni założyli własne gildie, a niektórzy wstąpili do Noob Gildii(NG). Od tamtej pory przestałem już grać na tym serwerze głównie ze względu na hunta od NG ale i hacka. Zaraz potem legendarny już Xeretza starał się dokopać Aureliusowi, jednak jego plan poszedł na marne. Od tamtej pory cały czas serwer stawał się areną wszelkich konfliktów między NG i innymi. Każdy robił co chciał nie patrząc na innych. W sumienie ma się czemu dziwić. Ten świat to jest absolutny jak na razie fenomen pod względem dzielenia konta. Śmiało mogę powiedzieć, że 2/3 z h-lvl na tym serwerze to są oszuści a nie gracze.
eee sorki, ale musze sie wtracic. Sam bylem czlonkiem painbringers i jakos ta gildia nigdy nie miala wladzy/nawet nie probowala jej zdobyc. Najpierw byla neutral, a potem stala sie zwyklym popychadlem NG. Leader PB (juz nawet nicku nie pamietam) zawsze trzes dupa przed NG.
@Mui: o ile wiem, to azeris nadal jest w rekach starych ownerow, chyba ze mi czegos nie powiedzieli o.0

Defroy
19-07-2006, 09:21
Leader PB byl nim Achilles~,ta wojna w szczegolnosci nie nalezala do Tetra,ani do Xeretzy.Ng robilo pa ,a ja razem z nim.A co do PB ,ono nigdy nie mialo wladzy ubijali ich jak szlo za red skulle,za skulle,za nic.Robil To Xeretza,z czlonkami Ng.Pozniej wiadomo czemu zostal wyrzucony z Ng chodz dla mnie byl to absurt.

Wald_Kerius
19-07-2006, 10:05
Ja nie mówię, że PAiN miało kiedyś władzę tylko, że NG nie było jeszcze w 100% silne i nie kozaczyło tak jak to było potem. Prawdą, że PAIN było w pewnym sensie neutralne wobec konfliktów i Achilles nie starał się nic z tym zrobić, i to był błąd. Trzeba jednak zauważyć, że była to druga gildia na serwerze z która trzeba było się liczyć. Nikt tam prawie nie stosował ani PA ani nic w tym stylu. To odróżniało nas od Noob Gildii (NG). Na sam koniec PAIN załapałem hunta od NG i musiałem z gildii pod groźbą, że cała gildia dostanie hunta. Achilles zgodził się i tylko potwierdziło to, że PAIN to tylko gildia która będzie uległa od NG. Mi poleciało 20 lvl'i a zaraz po tym PAIN sie rozpadło a NG nie miało się już kogo bać.

Winkler jaki miałeś nick w Pain?

paior
19-07-2006, 10:31
...koniec bo na to się zapowiada! Non stop wojny, PA mozna spotkac wszedzie, oberwac hunta mozna za nic doslownie za nic. Coraz mniej osob online, aktualnie srednio 300 osob max 350 w ostatnim czasie... Co bylo na początku ? 900 osob online... no tak niby nowy serwer i dlatego... ale przyczyny są inne i osoby na nim grające dobrze znają sytuacje.

Sam jestem bliski opuszczenia tego serwera bo on nie ma przyszlosci! A gra na nim jest nie oplacalna bo naprade coraz mniej przyjemna... :baby:

Mysle, ze nikt nie powinien i napewno nie zakfestionuje moich slow no chyba ze te 30 levelowcy, ktorych koledzy kupili postacie i..... Ehm.. Azeris, Glaxu, Tetro~, Xezbeth itp... ehh ci ich nowi ownerzy cuz... NOOBY!

Graliscie na Kyrze ? Opusciliscie ja ?
Jak mozecie to napiszcie co myslicie o przyszlosci Kyry...
Wiem, ze jest glowny topic o swiecie na forum, ale moj post przeminal by jak mgla wsrod klutni... :)
Gram od samego początku Kyry od pierwszego dnia powstania... zmienilo sie bardzo sie zmienilo..

Azeris nie sellnol chata glaxu niegra po 1
Po 2 pain~ nigdy nie miało władzy zabijali nas za rs a rozpadło się, bo część poszła do bm a co do kyry wydaje mi się ze teraz jest lepiej trochę, bo LS nie zabija all rs 50 +

to jest moje zdanie

Mui
19-07-2006, 11:35
@Winkler: No raczej nie. Chyba, ze ktorys z ownerow upadl na glowe i nie wie co robi... czyli zachowuje sie jak n00b. :)

Ehmm widze, ze jednak potwierdzacie moje zdanie, ze gra na tym serwerze jest bezsensowna... wystarczy czekac kiedy na kyrze bedzie ~100 osob online xD bo za jakis czas do tego niestety dojdzie. Pozostaną PA oraz ich koledzy z rl :baby: Babaj Kyra! Teraz trudny wybór nowego serwera ;) hmm... Nebula ;)

NIGDY SIE NIE SPODZIEWALEM, ZE KYRA STANIE SIE TAKIM GOWN*M.
PRZEZ DLUGO OKRES POZA KYRA NIE WIDZIALEM LEPSZEGO SWIATA!
DZIS JEST TO DLA MNIE NIC.

Talib
19-07-2006, 11:57
Nie chcialem grac na Kyrze, bo mi sie nawa nie podobala. Dobrze zrobilem :D

Duke Dran
19-07-2006, 12:01
Mój Duke już tam nie gra od dawna :P narobiłem sobie takiego bajzlu że ruszałem się z depo :P heuheuehuehue nie wiem czy wracać na ten świat.

Nerion De'Ether
19-07-2006, 13:08
Aktualnie srednio 300 osob max 350 w ostatnim czasie...

Tak, a zauważyłeś może ile jest osób na innych nowych serverach pvp? Mniej! Jeżeli chcesz grać na servie gdzie gra dużo osób i jest to server pvp to zapraszam na Antice/Aldore albo jakis server zlokalizowany w Usa.

Również gram na kyrze od czasu jej powstania i faktycznie kiedyś było lepiej... Jednak teraz wcale nie jest tak źle jak mówisz, można normalnie grać, nie uzyska się hunta za nic. Pewnie teraz pomyślisz, że mam znajomości czy coś, wręcz przeciwnie dużo h-levelow mnie nie "lubi".

Nie będe się bardziej rozpisywał, bo nie ma to sensu. W każdym razie kyra jest jednym z fajnych servów, na których sie coś dzieje.

Mui
19-07-2006, 15:58
Nie będe się bardziej rozpisywał, bo nie ma to sensu. W każdym razie kyra jest jednym z fajnych servów, na których sie coś dzieje.
Jezeli mozna tak nazwac dedy i ciagle wykupywanie blessow itp.. to tak bardzo duzo sie dzieje!

Tak, a zauważyłeś może ile jest osób na innych nowych serverach pvp? Mniej!Z Kyrą niebawem będzie to samo, po prosty tamte serwery są starsze... Kyre czeka to samo ;)

Kiedyś grając na Shiverze brzydziłem się br i tym co oni wyprawiają, a na Kyrze mamy to samo od rodaków! Ehh.... :(

Nerion De'Ether
19-07-2006, 16:48
Jezeli mozna tak nazwac dedy i ciagle wykupywanie blessow itp.. to tak bardzo duzo sie dzieje!
Lepsze to niż nic ;)

Z Kyrą niebawem będzie to samo, po prosty tamte serwery są starsze... Kyre czeka to samo

Pożyjemy zobaczymy...

Miszczoslav
19-07-2006, 17:47
to jest smieszne... Kyra jest w.y.jebana Xd mi sie podoba ;]

michalll
19-07-2006, 19:14
No nie wiem czy początki kyry były lepsze niż teraz. Pamietam jak były bite rekordy ludzi online, jak wstałes 5 min po ss juz nie mogłeś expić, dlatego przestałem tam grać dawno temu, teraz robie tylko noob chary do pekowania. Pod pewnymi względami kyra jest teraz lepsza niż dawniej, łatwiej jest expić, ale te wszystkie wojny są troche śmieszne. Najgorsze są tu początki, wielu moich kolegów zanim zdobyli 20 lvl padli 5 razy od PK, a tych pk nie mozna zabijac bo to noob chary h lvli i właśnie za to jest wiele huntów, mi to nie grozi bo tam na szczęście nie gram :p

fannet
20-07-2006, 01:09
kyra kyra kyra .. każdy chciał być na tym servie najlepszym, żeby się lognąć czekało się po 12 godzin, a teraz, swiat prawie jak premia, tylko że ludzie online to nooby, nie wiem, moim zdaniem jeżeli tetro, i reszta, "dziwadeł" nie przestana grać to na servie bedzie online : Tetro and guys (gay), i noobki którzy losowo wybierają swiat .. :) kyra nie ma przyszłośći ...

Łolek
20-07-2006, 06:24
Tak btw to wlasnie Tetro sprzedal chara i ma go teraz meeeeeeeega noob

Miszczoslav
20-07-2006, 10:39
widze ze fannet duzo wiesz o Kyrze lol2

Antonio AlinxD
20-07-2006, 16:24
po pierwsze z 3 dni temu..przyszli po mnie Azeris..Rhu...itp nooby z LS ganiali mnie z 10 minut w thais az ucieklem do depo.

po drugie hunce se w cycopolis a tu 3 po mnie przylazlo..ale znowu ucieklem

po trzecie w 3 dorwali mnie (wszyscy oczywiscie z LS) w carlin i znowu im sie nie udalo :P

po czwarte nagorsze bylo...to(w tym samym dniu)robie se lootbagi z 20000oz juz mialem ...lotu..patrze ktos idze oczywiście Azeris i reszta spółki....nubku sa takie załosne ze jak mnie trapneli to nawed fb nie puscili zal.pl mi ich..

no a to przyklad jak jestem huncony..----5:20 You lose 428 hitpoints due to an attack by Foriuss.
15:19 You lose 358 hitpoints due to an attack by Foriuss.
:12 You lose 346 hitpoints due to an attack by Rhu Inferno(to bylo sd nie zadne ue) :>B) ha ciecie jeszcze mnie nie dopadli widac ze jestem Hu*net numer 1

szwagiereczek
20-07-2006, 16:59
Antonio ty dostałeś hunta za to, że biłeś kumpla Azerisa tylko dlatego, że tamten miał skulla i za dość niestosowne słowa. Acha i wtedy w Thais gonił cie Azeris z Solanixem i jakieś nooby co liczyły na loot. Udało ci się uciec tylko dlatego, że Rhu dobiegł jak byłeś kilka sqm od depo.

~~Tarissa~~
20-07-2006, 18:03
Nie gram dlugo na Kyrze ....w sumie to ucieklam na Kyre....ja uwazam ze to jest naprawde fajny server...oczywiscie...nie moge podwazac zdania wiekszosci z was ..bo moze i bylo kiedys lepiej....:confused: , ale teraz nie jest wcale zle...Jednym slowem mowiac Kyra w porownaniu z Thoria to istny raj..serio!!:]