Pokaż pełną wersje : Pytanie O Dragona
Bonished
19-07-2006, 20:30
Witam!
Mam male pytanko w sprawie draga. Czy Dragon z F Wave lub GFB walnac przez sciane lub kamien? prosze odpowiedzcie bo mnie to dreczy ;p. najlepiej jakbyscie SS'a wkleili.
z góry dzieki
nie nie moze ale z run przez sciany walic nie mozna
Nie, nie wali jak powiedział mój poprzednik, al to pytanie mogłeś wpisać do poradnika o dragu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12795.
S.T.E.K.
19-07-2006, 20:40
Wave'a drag raczej nie puści przez kamień, no chyba, że kamień jest między tobą, a dragiem, to możesz oberwać. Przez ścianę nie da rady walnąć, choć możliwe, że są od tego wyjątki (raz na ornamencie stałem za ścianą i czekałem aż kumple ubiją DLa i nagle dostałem wavem, z tym, że to była zasłona grubości jednej kratki). Z gfb trafia przez kamienie, ale przez ściany już nie, choć nleży pamiętać, że jest to atak obszarowy i jeśli drag atakuje np summona, a ty stoisz blisko summona (na tej samej linii) schowany za ścianą to też oberwiesz.
Tibijski Barman
20-07-2006, 01:38
A duzo defa ma dragon?
Tibijski Barman
20-07-2006, 01:39
A duzo defa ma dragon?
Raul de Bar
20-07-2006, 04:48
Czy duzo defa?
czytalem gdzies (wiec to tylko przypuszczenia), ze drag ma 26 arm...
jesli chodzi ci o to czy mozesz evul draga zabic, to spojrz na swoje skille.
od 70+ skilla z 2-handerem dasz rade draga na 1-2 uhy umeczyc.
Moim zdaniem, i tak nie opłaca się solować dragów bez SCA albo SoV'a :] przy skillach 90/90. Wtedy to się aż śmiga na Venore i expi bez opamiętania...
Ale jeżeli chcesz się przetestować, to polecam +70 i Dragon Lancke, chyba że Giant Sworda... 2-3 Uhy zejdą.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.