zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowe Klopoty (Pythera)

Rolek
20-07-2006, 02:11
Hrp teraz wspomaga Demonic Justice. Do tej gildi przlaczylo sie dzuo osob. o to link :D http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Demonic+Justice

Do tej gildi nawet przlaczyl sie Azkaz Amizad z FH ktory zabil Coronel green,Mefin Tuzahus i kilku innych .Nawet Peko i Neco dolaczyli do wojny. Moze dlatego ze mozna bedzie walic z battle kto wie ? :) Fh ma marne szanse na wygranie . Ale maja szanse zgranie i dobry atak wystarczy do Pokonania hrp. Za pierwsza bitwa HRP vs Fh wygrali HRP. A za drugim razem wspolpraca Fh wziela gore i pokonali HRP moze i teraz tak bedzie?

Vis
20-07-2006, 02:29
Do tej gildi nawet przlaczyl sie Azkaz Amizad z FH ktory zabil Coronel green,Mefin Tuzahus i kilku innych .Nawet Peko i Neco dolaczyli do wojny.

Ja nie widzę ich "przyłączonych". Są zaproszeni do gildii, ale to nie znaczy że się przyłączą. Wśród tamtych osób jest nawet Bauer Pelego, który już od "pewnego czasu" jest deleted ;)

Nie przekreślałbym jeszcze FH :)

biedroniasty
20-07-2006, 10:59
Wyjdź i zamknij za sobą drzwi X(

n3sTo
20-07-2006, 11:15
Rolek założyłeś kolejny temat o wojnie o której nic nie wiesz....... X(
Kolejny raz zostałeś wyśmiany.... może lepiej dać sobie spokoj..........:evul:

biedroniasty
20-07-2006, 11:56
Jeśli ktoś troszeczke dokładniej spojrzy na te listę, to może dojśc do ciekawego wniosku.3/4 tej zgrai to :
- chary z deleted
-chary z permamently banished
-chary na rooku
-chary ,które sa retired 4ever
-chary,kompletnie nie zamieszane w wojne

Nie wiem,co oprócz śmiechu te invity maja oznaczać::p Zdecydowanie najlepsze jest zaproszenie Xypera :]

Dart_Ridaow
20-07-2006, 12:06
Jeśli ktoś troszeczke dokładniej spojrzy na te listę, to może dojśc do ciekawego wniosku.3/4 tej zgrai to :
- chary z deleted
-chary z permamently banished
-chary na rooku
-chary ,które sa retired 4ever
-chary,kompletnie nie zamieszane w wojne

Nie wiem,co oprócz śmiechu te invity maja oznaczać::p Zdecydowanie najlepsze jest zaproszenie Xypera :]

Ja wiem co mają oznaczać:D ze skroll zj.... się z krzesła