Pokaż pełną wersje : tibiacam -.-"
Royal II
20-07-2006, 11:49
Dlaczego kiedy chce obejrzeć filmik, który pobrałem, niechce sie odtworzyć a wszystko robie normalnie (tyle, że ja używam tibiacam NG),więc może mi ktoś to wytłumaczyć ??
NIce filmik kiedys gralem na Kyrze i jak ogladalem film zabiliscie wielu moich kumpli i nawet o tym nie wiedzialem dopóki filma nie obejrzalem xDDD
Ogladam i "lol jego tez zablil xD" itd
Pozatym nie wiem czego film nie dostal oceny 5 tych złotych kółeczek czy co to :P -.-
Royal II
20-07-2006, 16:38
double post, można go usunąć...
Royal II
20-07-2006, 16:41
to jest ktoś w stanie wyjaśnić czemu filmy niechcą mi się odtworzyć (znaczna większość)
Cyber Mech
20-07-2006, 16:52
Według mnie to oczywiście jest spowodowane niekompatybilnością filmów z wersją Tibicam. Radze ściągnąć najnowszą Tibicam na www.google.pl po czym ściągać filmiki pod najnowszą wersję. Pozdrawiam.
Według mnie to oczywiście jest spowodowane niekompatybilnością filmów z wersją Tibicam. Radze ściągnąć najnowszą Tibicam na www.google.pl po czym ściągać filmiki pod najnowszą wersję. Pozdrawiam.
ja kiedys tak samo dla brata polecilem nowego klienta tibi...duren sciagnal a po paru minutach był hack-moja rada szukaj na stronach FANOWSKICH tibii...a nie pseudo-fanowskich.
Royal II
20-07-2006, 20:37
dalej nikt niewie czemu niemoge filmów oglądać ;(
a w tym update bedzie co oglądać X(
Zamkniety w domku
20-07-2006, 22:47
Bo filmy nakrecone zwykla tibicam nie chca sie otworzyc w tibicam ng - uzywac zwyklej tibicam
Royal II
20-07-2006, 23:06
ja pobierając zwykłą tibiecam niemoge jej używać, tzn. jak pobiore filmik to jak włączam tibie i tibiecam i wybieram filmik to wyskakuje mi jakiś error i takie moje oglądanie...:( :( :(
ja pobierając zwykłą tibiecam niemoge jej używać, tzn. jak pobiore filmik to jak włączam tibie i tibiecam i wybieram filmik to wyskakuje mi jakiś error i takie moje oglądanie...:( :( :(
oj chyba K***A masz windows 98:( albe ME:( ale oczywiscie od czego są przyklejone tematy..i kto by je tam czytał..
zrozum to:
-film był kręcony TibiCam
-ty masz TibiCam NG więc film nie bedzie działać pod TibiCam NG
-musisz sciągnąc TibiCam..ale oczywiscie jak masz winde 98 no to H**A sie naoglądasz
używaj czasem mózgu...czasem
Royal II
21-07-2006, 14:27
po pierwsze mam windows xp a po drugie z bluzgami gdzie indziej niemoja wina, że nerwowo odbierasz takie tematy :p
aha i w przyklejonych tematach i poprzez szukanie nic nieznalazłem mogącego mi pomóc, czy nikt niewie co zrobić ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.