Pokaż pełną wersje : HunterFest 2006
Dan the Automator
20-07-2006, 12:03
Ktoś się wybiera?
Mijesce: Szczytno, 12-14 Sierpnia, Cena: 150zł
www.hunterfest.pl
Z "największych" gwiazd wystąpią:
Pierwszy dzień festiwalu: Opeth, TSA, Acid Drinkers,
Dzień drugi: Fear Factory, Sick Of It All, Amorphis, Hurt, Hunter,
Trzeci dzień: Children Of Bodom, Napalm Death, Born From Pain, Maroon, Indios Bravos. (http://hunterfest.pl/muzyka.php pełna lista, która będzie jeszcze uzupełniana, np ostatnio doszło Ill Nino)
Aha, i prosze nie mówić że mogłem to dać na Metal Militia - mogłem, jednak zakres muzyczny tego festiwalu to metal, rock i reggae.
Baron Kaldrick
20-07-2006, 12:09
Rok temu było chyba nieco taniej... Anyway, gdyby nie to, że zamieram pojechać na Woodstock i na ten cel przedupię pewnie kupę forsy, to pojechałbym. Tak czy owak, wolę chyba Woodstock - z powodu klimatu, bo zespoły nijak nie mogą się równać z tymi prezentowanymi na HunterFeście =]
Dan the Automator
20-07-2006, 12:12
Rok temu było chyba nieco taniej... Anyway, gdyby nie to, że zamieram pojechać na Woodstock i na ten cel przedupię pewnie kupę forsy, to pojechałbym. Tak czy owak, wolę chyba Woodstock - z powodu klimatu, bo zespoły nijak nie mogą się równać z tymi prezentowanymi na HunterFeście =]
A co gra na Woodstocku (z tych "większych")?
Wiesz, jak tak teraz podliczam, to wychodzi że cała ta zabawa pochłonie mi tak z 500zł :-P Koledzy się uparli że wolą kwatery, pole namiotowe jest bee.
Wybralbym sie ale cala uzbierana kase wydaje na gitare i piecyk ;/ szkoda bo zespoly sa naprawde dobre
Baron Kaldrick
20-07-2006, 12:17
Big Cyc, Vavamuffin (sux), Coma (emo sux), Lao Che (\m/\m/\m/), Carrantuohill, Indios Bravos, Farben Lehre i KSU.
kurde, mialem jechac jednak nie moge :( szkoda, ale za rok odrobie nieobecnosc ;)
milej zabawy wszystkim ktorzy sie wybieraja!
Dan the Automator
20-07-2006, 12:27
Wybralbym sie ale cala uzbierana kase wydaje na gitare i piecyk ;/ szkoda bo zespoly sa naprawde dobre
Jam mam właśnie wątpliwości czy nie wydać tej kasy (tzn pozbierać jeszcze troche :-P) na bass. Ale podobno są wakacje, więc troche szaleństwa nie zaszkodzi ;-)
Big Cyc, Vavamuffin (sux), Coma (emo sux), Lao Che (\m/\m/\m/), Carrantuohill, Indios Bravos, Farben Lehre i KSU.
Hej, przecież Come lubiłeś ;-)
Z tych co przedstawiłeś wybrałbym się na Vavamuffin, Lao Che (\m/\m/\m/\m/\m/\m/) i Indios Bravos (\m/\m/)
Baron Kaldrick
20-07-2006, 12:30
Dobo, ale usłyszałem najnowszą płytę (właściwie sam tytuł mi starczył - zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków, pełen mhrock po prostu =P) i byłem na jednym ich koncercie i mi wystarczyło =p
Dan the Automator
20-07-2006, 12:32
Dobo, ale usłyszałem najnowszą płytę (właściwie sam tytuł mi starczył - zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków, pełen mhrock po prostu =P) i byłem na jednym ich koncercie i mi wystarczyło =p
"Dziewczyny z którymi można iść na sok" (Tonacja) ;-)))?
Dla mnie to zawsze był taki średni zespół, wybił się takim średnim debiutem, a teraz tylko "zaprzepaszczone szansa na nagranie dobrej drugiej płyty".
fajna mieszanka metal&rock z Reggae:-)ciekawe jak to jest w praktyce;p jak to wszystko wygląda:-)myśle że Reggae to uzupelnienie pewnie;)milej zabawy ja jednak wole soundtropolis,love parade itp itd
Gdyby nie ta odległość... ;(
Dan the Automator
20-07-2006, 17:30
Gdyby nie ta odległość... ;(
Wiesz, z Warszawy nie jest tak znowu blisko, ale od czego jest PKS? Właśnie podliczyłem, i będzie to około 19zł w jedną stronę, więc znowu nie tak dużo :-).
Dla mnie to zawsze był taki średni zespół, wybił się takim średnim debiutem, a teraz tylko "zaprzepaszczone szansa na nagranie dobrej drugiej płyty". A przestań, debiut był bardzo dobry, ale Zaprzepaszczona Armia nie przypadła mi w ogóle do gustu.
Hmm, właściwie mieszkam na Pomorzu, może się wybiorę...
Lao Che. \m/ \m/ \m/ Hunter \m/ \m/ \m/
Trochę szkoda, że skład jednak gorszy niż na Woodstocku a trzeba tyle płacić. Ciekawe ile sobie taki CoB za koncert policzył.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.