PDA

Pokaż pełn± wersje : nowy gs :/

SkiLo
12-08-2004, 01:07
http://siodemka.p.lodz.pl/~skilo/tibia/rec/fastgs.rec

obejrzyjcie jak szybki jest nowy gs !!!

merchior
12-08-2004, 03:01
Toc nie wyrabiam jak popier*** to jak ? teraz na gs'y od 50 lvl minimum? i to z haste? Może to zmieni± jeszcze bo to było by bez sensu, tylko z blokerem można bezpiecznie tam expić....LOL 62 pal nie wyrabiam !!!!

ancient kavu
12-08-2004, 10:18
Szkoda ze dowiedzialem sie o tym dopiero jak poszedlem na poh :/ Po prostu szok. 35lev bohy a gs mnie dogania bez problemu :/

Stomil
12-08-2004, 16:53
sorry ze zadaje glupie pytanie ale co jest mam nowa TibieCam sciagnolem pare filmikow i chce odpalic je tak jak kiedys ze strej juz niby filmik sie uruchamia a tu nagle BUM! i jakis blad Tibi wyskakuje i sie zamyka co jest pomocy!!!!!!??? :( :[

kosmen666
12-08-2004, 17:01
o ****a jego mac

szybkie sa bydlaki jedne

Peter001
12-08-2004, 17:03
o kurde, ale predkosc :(

A ja mialem nadzieje zapolowac na nie jeszcze w tym miesiacu :(

Hellscream
12-08-2004, 19:56
Kurde teraz to sie bydle zrobiło no ale to ma swoje plusy przynajmnije będzie mniej ludzi na poh'u szkoda tylko że nie dali za niego wiecej exp :(

Saga Paladyn
12-08-2004, 20:46
No to po expilem na POhu :( a juz mialem marzenia :/

energy_storm
12-08-2004, 20:51
jejeje ale ma speeda, nazarl sie zaduzo trawki czy jak? mam nadzieje nie spotkac go na swojej drodze przez jakies 30+ nastepnych lvl-i :)

Pozeracz
13-08-2004, 04:25
ehh pamietam jak kiedys bylo jeszce kiedy gs nie mogl cie dogonic ani prezjsc przez ff kiedys sie szlo i byl latwy loot a teraz ehhh nie mam sznas narazie na moim 24 lvl druid ubic takiego skurczybyka :( No nic nie ma co sie rozczulac nad tym gs byl zawsze dobry ale byl wtedy trche glupi a terz zeby go ubic trzeba sie troche pomeczyc bo przeciez taki potwor a tak latwy do zabicia byl. Nie nie ma tak latwo juz skonczylo sie juz szybkie expienie coraz dluzej to bedzie nam szlo w tej grze :)

Pozeracz
13-08-2004, 04:28
sorry ze zadaje glupie pytanie ale co jest mam nowa TibieCam sciagnolem pare filmikow i chce odpalic je tak jak kiedys ze strej juz niby filmik sie uruchamia a tu nagle BUM! i jakis blad Tibi wyskakuje i sie zamyka co jest pomocy!!!!!!??? :( :[

hehe bo noob jestes i tyle ci powiem nie wiesz co zrobic ?? nic nie zrobisz bo nie masz nowej TibiCam bo jeszce jej nie ma :P

SkiLo
13-08-2004, 10:47
hehe bo noob jestes i tyle ci powiem nie wiesz co zrobic ?? nic nie zrobisz bo nie masz nowej TibiCam bo jeszce jej nie ma :Pnoob to ty jestes. tibiacam versja 1.0 swietnie dziala. trzeba miec klienta 7.3 (czyli po update) i mozna spokojnie ten filmik obejrzec. Jezeli wyskakuje blad przy innych filmach to znaczy ze sa one pod starego klienta 7.26-7.27.

link do tibiacam jest w poscie przyklejonym na forum.
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=8485

Pjoter
13-08-2004, 13:55
Cipy teraz jush przesadzily, pomyslec ze na 25 lvlq pallem mozna bylo xpic na pohu na gs'ach (no newbie), a teraz 62 z utani wymiekal :P
o w k.....ę ;/
Jak by dali lepszy exp za nie i nowy stuff dortzucili to bym im wybaczyl, teraz to tylko knightme zrobic skille wywalone w kosmos i na poh a tam zero pallow :P LOL ! ;/

Pozdro all
Filmik dziala noramlanie ! :D

Knajcik
13-08-2004, 14:05
Hmm... Teraz tylko master sorcerzy będ± mogli chodzić na gsy ponieważ mog± zrobić ebomb i dobijać spokojnie z hmm albo z sd.

Maqq
13-08-2004, 21:17
Widziałem że GS teraz popiepsza ale troche głupszy jest widziałem na Tibii że gosciu fire fielda pu¶cił a gs w to wlazł Dzieki temu AOL znalazłem bo goscia zdedowal a sam się zjarał :)