PDA

Pokaż pełną wersje : TETRO szaleje...

Zarkadius
20-07-2006, 19:13
Powiedzcie mi co sie dzieje z Wielkim Tetro Aureliusem? Przed momentem widzialem jak szalal po Carlin na 148 lvl, z rs i znow w innej gildii (czyzby przez jego szalenstwonikt go juz nie chcial?)...co z nim sie stalo? Taki szanowany (niegdys) przez wszystkich gracz, teraz odwala takie rzeczy...ten swiat schodzi na psy! Czesciowo rozumiem czemu zabil Rhu Inferno...ale teraz to przesada!!! Myslalem ze to porzadny normalny gracz a tu <<szok>> i zrobil sie z niego pk... Czemu nie moze grac normalnie jak kiedys?
Kiedys byl moim idolem, a teraz niechcialbym byc taki jak on>>>;(

kołbaś
20-07-2006, 19:25
jak dla mnie to po prostu on sprzedal konto i calko niezlo kase za to wzia

Zarkadius
20-07-2006, 19:27
nie wykluczone ale co za idiota gra teraz?

ravili
20-07-2006, 19:29
Powiedzcie mi co sie dzieje z Wielkim Tetro Aureliusem? Przed momentem widzialem jak szalal po Carlin na 148 lvl, z rs i znow w innej gildii..........
co to za idol? ktory ma 5 ownerow;/ZZAAALLL:baby:

Zarkadius
20-07-2006, 19:30
kazdy ma swoich idoli moim jest tetro a twoim moze byc np. Doda...:p

ravili
20-07-2006, 19:35
rozumiem jak bys mial 50lvl+ ale jesli ty masz 16lvl to nikt sie toba nie przejmuje... nara:D :D :D :D :D :D :D :D

Elder Nagan
20-07-2006, 19:36
Powiedzcie mi co sie dzieje z Wielkim Tetro Aureliusem? Przed momentem widzialem jak szalal po Carlin na 148 lvl, z rs i znow w innej gildii (czyzby przez jego szalenstwonikt go juz nie chcial?)...co z nim sie stalo? Taki szanowany (niegdys) przez wszystkich gracz, teraz odwala takie rzeczy...ten swiat schodzi na psy! Czesciowo rozumiem czemu zabil Rhu Inferno...ale teraz to przesada!!! Myslalem ze to porzadny normalny gracz a tu <<szok>> i zrobil sie z niego pk... Czemu nie moze grac normalnie jak kiedys?
acc sprzedawal na allegro dobry miech temu ;] a co do szacunku to nigdy nie byl szanowany i lubiany..moze przez kilku playerow jego sub ownerzy to byly jakies dzieci i kazdy znich robil male pa..tak czy inaczej od zakupienia tetra spadly mu 2 lvle oby tak dalej..a co do twojego idola to zdaje mi sie ze poprostu byles jego asslickerem:P

Zarkadius
20-07-2006, 19:39
nigdy nawet nie rozmawialem z tetro bo uwazalem ze powiem cos w stylu spie....a wtedy by mnie zmiotl z powieszni Kyry...he he...:mag: czary mary!!!

hehehe...16...lol

Elder Nagan
20-07-2006, 19:40
nigdy nawet nie rozmawialem z tetro bo uwazalem ze powiem cos w stylu spie....a wtedy by mnie zmiotl z powieszni Kyry...he he...:mag: czary mary!!!

idol by cie nie zostawil pozatym on jest takim samym dzieckiem jak ty

a gadasz jak bbys mial 5...

Zarkadius
20-07-2006, 19:42
ty moze taki stary jestes co?
a tak wogole to ile on ma lat?
Buahaha<<<<<<<<:blazen:>>>>>>>> ahahauB

WOGOLE TO KONIEC NIE GADAM Z TOBA BO ZACZNIEMY WRZUCAC NA SIEBIE...A JA NIE CHCE MIEC KONFLIKTOW

<POCWICZ SE JOGO MOZE SIE USPOKOISZ ZAMIAST WSZYSTKICH GNOIC>

DexteroO
20-07-2006, 19:49

WOGOLE TO KONIEC NIE GADAM Z TOBA BO ZACZNIEMY WRZUCAC NA SIEBIE...A JA NIE CHCE MIEC KONFLIKTOW

on nikogo nie gnoi, tylko po Twoich postach mozna wywnioskowac, ze nie masz wiecej niz 12 lat...

Zarkadius
20-07-2006, 19:57
tak se tlumacz zreszta to mialo byc o tetro a nie o gnojeniu sie nawzajem
X( X( X( X( X( X( X( X(

~~Tarissa~~
20-07-2006, 20:04
Ciekawa sprawa.....no moze chlopak ma jakis odchyl albo mu sie nudzi..wszystko jest mozliwe....z tego co mi wiadomo Tetro sprzedal jakiegos swojego chara za dosc spora kase....ale chyba najlepiej by bylo gdyby on sam sie wypowiedzial na ten temat.....

DexteroO
20-07-2006, 20:08
sprzedal za gruba (jak on :P) kase, ale sie zaloze ze znow startnie jak dadza nowe swiaty pvp ;P

Zarkadius
20-07-2006, 20:16
podobno za 4000zl ciekawe...ja mysle ze on juz gra na ktorym z tych dwoch nowych swiatow

Jwitos
20-07-2006, 20:25
o ile wiem to nie sprzedawal na allegro tylko na ebay'u i za 1,500 euro :/

~~Tarissa~~
20-07-2006, 20:26
To jego sprawa za ile sprzedal ta postac.....w sumie to zarobil na tym kase...i niech gra gdzie tylko mu sie podoba...jedyny minus tej sytuacji to taki, ze zaczna na tym tracic inni gracze jezeli ten char trafil w rece urodzonego pekera.....:p

Dregar
20-07-2006, 20:27
sprzedal za gruba (jak on :P) kase, ale sie zaloze ze znow startnie jak dadza nowe swiaty pvp ;P

Wnioskuje z twojej wypowiedzi ze ogladales Tetro Dance na video google

@Zarkadius
Nie wiem ile ty masz lat ale z twoich postow wnioskuje i zgadzam sie z DexteroO ze nie masz wiecej jak 12 lat a wkazdym badz razie tak sie nie zachowujesz :P

@topic
sprzedal, nie sprzedal co to za ruznica ... chyba kazdy Hight lvl moze sobie pozwolic na odrobine PA ? ... swoja droga slyszalem ze tetro padl raz w dosc smieszny sposub a mianowicie zamiast dac exura vita dal 2 x z zedu utana vid :D

...:::Skowron:::...
20-07-2006, 20:28

hehehe...16...lol

jak on mógł być twoim idolem skoro nawet go nie znałeś, nie znałeś jego postawy więc czym Ci imponował? pomijając to że może i był szanowany i lubiany przez pare osób ale większość go nie lubiała gdyż sharowal [kazdy wie], i nie liczył się z niczym, wiesz każdy może mieć swój autorytet- rozumiem, ale nie rozumiem jak można pokładać ideologie na takim człowieku jak Tetro~ .

~~Tarissa~~
20-07-2006, 20:45
..:::Skowron:::...]jak on mógł być twoim idolem skoro nawet go nie znałeś, nie znałeś jego postawy więc czym Ci imponował?
__________________________________________________ _________________

Wiesz nie mozna do tego podchodzic w taki sposob.....moze Tetro mu nawet imponowal nickiem albo nie wiem lvlem..... np. masz jakiegos idola muzycznego i za co go cenisz ??..za muzyke za image.....za cokolwiek ale on moze miec totalnie inne przekonania niz ty.....wiec dajcie spokoj chlopakowi ..bo nie ma sensu tego takie dociekanie......:p On sie w nigo zapatrzyl w niego i niech mu bedzie <peace all> :)

Zarkadius
20-07-2006, 20:45
przedtem se robilem jaja i gadalem jak bachor teraz na serio...jaki najwyzszy lvl mial tetro...151?

pivope
20-07-2006, 21:33
przedtem se robilem jaja i gadalem jak bachor teraz na serio...jaki najwyzszy lvl mial tetro...151?
taki z ciebie jego "kibic" i niewiesz jaki mial lv?? nigdy z nim niegadales i jest twoim idolem ?? niewiem czym on moze imponowac chyba tylko lvlem:)

Karrith
20-07-2006, 21:35
taki z ciebie jego "kibic" i niewiesz jaki mial lv?? nigdy z nim niegadales i jest twoim idolem ?? niewiem czym on moze imponowac chyba tylko lvlem:)

moglby imponowac lvlem jesli zdobylby go sam :) a tak wogole to jego najwieksze osiagniecie to zapamietanie passow do tibii..

Kafes
20-07-2006, 21:35
szukacie idoli w Tibii? huHEUHEUheiuahudaaiudhcsaacuibnsa lol :(

20-07-2006, 21:39
..:::Skowron:::...]jak on mógł być twoim idolem skoro nawet go nie znałeś, nie znałeś jego postawy więc czym Ci imponował?
__________________________________________________ _________________

Wiesz nie mozna do tego podchodzic w taki sposob.....moze Tetro mu nawet imponowal nickiem albo nie wiem lvlem..... np. masz jakiegos idola muzycznego i za co go cenisz ??..za muzyke za image.....za cokolwiek ale on moze miec totalnie inne przekonania niz ty.....wiec dajcie spokoj chlopakowi ..bo nie ma sensu tego takie dociekanie......:p On sie w nigo zapatrzyl w niego i niech mu bedzie <peace all> :)
chodzi tu o to dlaczego tetro~ był jego idolem, ja mojego idola cenię za jego czyny, jesli on ceni tetro~ za jego czyny to by bylo dosc dziwne

udez w stol a nozyce sie odezwom <lol2>
nie musisz teraz mowic ze sciemniales bo itak nie zmienisz opini ktora wyrobiles piszac wczesniejsze posty, odpowiedz mi tylko na pytanie - dlaczego tetro byl twoim idolem, nie przejmuj sie kapeluszami ktorzy twierdzom ze jestes dzieciak i nic nie wiesz - nieznaja cie to niemoga wiedziec B) ale mniejsza o to itak opinie masz teraz taka a nie inna ze tak powiem - na wlasne zyczenie

~~Tarissa~~
20-07-2006, 23:44
Wszystko jest mozliwe nikt nie powiedzial ze nie ...moze wlasnie czyny Tetra~ naszemu koledze imponuja......wierz mi rozni ludzie chodza po tej ziemi...czasem nawet szkoda slow....:creature:

Lindlay
20-07-2006, 23:55
Jeśli twoim idolem jest tetro aurelius to jestes naprawde nie szanujacym sie czlowiekie : )

Kreek
21-07-2006, 01:15
Eh... On zaczoł temat Tetra, czemu znowu ciśniecie po jakimś chłopcu który wypuścił się z stwierdzniem że Tetro to jego idol (podkreślił nawet że nim BYŁ).
Tetro to nowy owner teraz, char sprzedany za 1500 euro.
Odezwa do ludu; "Kontynułujcie" temat tak jak to robią Szwedzi na forum tibi com, nie wyzywajcie się, bez sensu zresztą, mowcie same konkrety ;]
Pozdro

scorp
21-07-2006, 08:49
szukacie idoli w Tibii? huHEUHEUheiuahudaaiudhcsaacuibnsa lol :(

AUHAUHAUHEUAHUHEUEHuheuheAUHEAheuhea.... :)
Nie wiem jak mozna miec idola w tibii, przeciez to sa jeba** pixele

Zarkadius
21-07-2006, 09:13
tetra musial kupic polak bo mowi po polsku (moze sie nauczyl)

Lasooch
21-07-2006, 09:35
kazdy ma swoich idoli moim jest tetro a twoim moze byc np. Doda...:p

Rotfl pwnt haha omg -,-

Jak idolem czyimś może być postać w Tibii? I który z ownerów jest Twoim idolem?

Elder Nagan - nie kradnij avków, ok? Ryba już taki ma. Tylko, że Ryba ma dopisane 'Ryba'. Tylko tym się te avki różnią.

Ile ONI mają lat, jeśli masz ownerów Tetra na myśli.

Alien Wight
21-07-2006, 09:59
idol by cie nie zostawil pozatym on jest takim samym dzieckiem jak ty

a gadasz jak bbys mial 5...

lol...takim samym ale chyba ułomnym dzieckiem:D:D To ma byc dla mnie idol? jakis nubek co na botach naklepał 100 lv w dwa tygodnie?:D
a nie wciskajcie kitu ze zrobił to uczciwie...

bo jest tylko kilka mozliwosci :albo boty ,macro itd
-albo 5 ownerów
-albo ćpał amfetamine dwa tygodnie i grał jak psychopata (ale watpie zeby tak było)
a dla mnie kazdy jeden pionek jadący na bocie ,aim bocie czy cos...wszystko co wspomaga grę to skończony idiota ,jakies boty na swiatło czy cos ,do leczenia sie ,do bajerów ,bo wiem takie osoby bez bota nie zazbiją rata ;)
a więc wszyscy boterzy -pojechałem po was;) a teraz bluzgajcie mnie (uderz w stół a nożyce się odezwą)

~~Tarissa~~
21-07-2006, 10:34
lol lol lol :D tak masz racje chlopak sie nauczy z czasem i bedzie wogole fajnie....wiec gdy nowy owner sie troche podszkoli znow bedzie mogl zostac Twoim idolem .....o nic sie nie martw......wszystko sie ulozy........

:faceoff:

~~Tarissa~~
21-07-2006, 10:35
Czyli jak nam juz wiadomo kazdy ma swoich idoli i swoje pasje ...:p wiec postarajmy sie to uszanowac .......to all bedzie dobrze :]

exminator
21-07-2006, 12:23

tetro sprzedał postac za jakos około 2000-3000 zł
A teraz Garlerdeon(czy jakos tak):baby: postac seluje przez Allegro

Heh jeszce Moothonost i Arystos bedzie najlepszy na servie:P

Dregar
21-07-2006, 14:33
aff :\
jeden pisze ze za 4000 tysiace zl inny ze za 2000-3000 tyscy zl inny ze za 1500 euro nie wazne za ile sprzedal tyle ile jest osob na forum tyle bedzie wersji za ile tetro sprzedal chara ...

21-07-2006, 16:24
ludzie wy wogle w ktora strone myslicie?

wiekszosc ludzi mowi ze tetro sprzedal postac - no i co w zwiazku z tym?- nic.

wiec po co mowicie jeszcze po ile sprzedal? -po nic.[zeby ktos wiedzial? -po co komu to wiedziec]

i nawet jesli juz jedna osoba wymienila jakas konkretna cene to zostawcie to juz w spokoju a nie poprawiajcie 4000zl na 2000-3000zl albo na 1500 euro - a kogo to obchodzi?

chcesz tyle kasy zrob sobie postac z kumplami i ja sprzedaj a nie gadasz bez sensu- to sa oznaki zazdrosci [kieruje to do wszystkich zainteresowanych]

@do tych co uwazaja ze nie mozna miec idola w tibi
otoz mozna miec- komus sie podoba pg i to jest jego indywidualna sprawa i niemacie na to wplywu.

jednemu sie podoba to innemu tamto, kazdy czlowiek jest inny, jakby wszyscy byli tacy sami swiat bylby nudny, wiec juz zejdzcie z Zarkadiusa i z Tetro~ [nieladnie kogos obgadywac:baby: ]

:angry:

Elder Nagan
21-07-2006, 16:55
[QUOTE=Lasooch]Rotfl pwnt haha omg -,-

Elder Nagan - nie kradnij avków, ok? Ryba już taki ma. Tylko, że Ryba ma dopisane 'Ryba'. Tylko tym się te avki różnią.
QUOTE]

przykro mi ale ja mialem szybciej tego avatarka ;]

to konto jest od poczatku obsidi i od tamtej pory go mam z strony z avatarami poniewaz podpisuje sie Dr@g0n ;] btw.pozdro :P

Winkler
22-07-2006, 11:26
eee Tetro nigdy nie byl normalny. Nie wiem jaki owner jest teraz, ale na poczatku serva juz pokazywal, ze jest niedopieszczonym dzieciakiem, ktory odreaguje swoje stresy/problemy w grze wyzywajac sie na innych.

Kafes
22-07-2006, 16:22
zjedz zupe

jaronosk
22-07-2006, 20:35

Nie garlerdon sprzedaje tylko geddarm --.--
naucz sie kojażyć fakty.

Thchuridam
22-07-2006, 20:43
idole w tibi <0wn3d!>.
Ten zaka~~ ma z 10-12 .
Tetro sprzedal postac za 1,500 euro :<.
Tetra na servie lubilo kilkunastu playerow :<.
Tetro ma jeszce 2 braci ,czyli sharowali w 3 a nie w 5 ;-).

Thx.close topic.

Osiol221
22-07-2006, 20:48
po prostu narobil sobie w h u j wrogow i nie ma jak tam grac a gadanie ze sprzedac postac to tylko wasze wymysly... jak widze kazdy ma inne informacje a prawda jest taka ze te wasze gadanie o sprzedanej postac to gucio prawda :]

szwagiereczek
23-07-2006, 08:40
A teraz Garlerdeon(czy jakos tak) postac seluje przez Allegro

Heh jeszce Moothonost i Arystos bedzie najlepszy na servie.

http://allegro.pl/item116940903_132_sorcerer_kyra.html
Jeśli chodzi ci o tą aukcje to popatrz idioto na screena i zastanów się co piszesz.

Def
23-07-2006, 13:25
skad on ma demon legi? :P

Lasooch
23-07-2006, 14:01
przykro mi ale ja mialem szybciej tego avatarka ;]

to konto jest od poczatku obsidi i od tamtej pory go mam z strony z avatarami poniewaz podpisuje sie Dr@g0n ;] btw.pozdro :P

Chyba, że tak, to zwracam honor ^^"

Ale Rybę po prostu częściej na forum widzę, to myślałem, że on był pierwszy, a Ty mu bezczelnie skroiłeś, bo bywały już takie sytuacje. A teraz wygląda na to, że to Ryba jest thiefem ;<

szwagiereczek
23-07-2006, 14:26
skad on ma demon legi? :P

To jest fake młocie...

Def
23-07-2006, 18:21
no to mlocie na allegro powinien dostac nega bo to widocznie jakis kurwa oszust.

Elder Nagan
23-07-2006, 19:43
Chyba, że tak, to zwracam honor ^^"

Ale Rybę po prostu częściej na forum widzę, to myślałem, że on był pierwszy, a Ty mu bezczelnie skroiłeś, bo bywały już takie sytuacje. A teraz wygląda na to, że to Ryba jest thiefem ;<

heh luzik ja nie twierdze ze zthiefowal bo to na stronce z avatarami jest a ze mu przypadlo do gustu do trudno:P "..no to zwracam honor" ja powiedzialem do do nauczycielki od biologi to slowa z jej ust brzmialy tak "ty mi gowniarzu honoru zwracac nie bedziesz.." ale ja sadze ze jest all good a to co widzicie to poprostu albo fake albo ots jakies jest...

Kasia_hate etelek
23-07-2006, 22:46
co to za idol? ktory ma 5 ownerow;/ZZAAALLL:baby:

Ty Masz 2 ownerow minelo 4 miechy kupiles 2 pacca i zrobiles tylko 38 !!!
So...What did you say????Nobish plz ....Zal ..Uwazasz ze jestes naleprzy ??
Pozdro 600 8o

ravili
24-07-2006, 12:50
Ty Masz 2 ownerow minelo 4 miechy kupiles 2 pacca i zrobiles tylko 38 !!!
So...What did you say????Nobish plz ....Zal ..Uwazasz ze jestes naleprzy ??
Pozdro 600 8o

kur** nie uwazam tak debilu a napisalem to jak juz mam 1 ownera a ty pochwal sie tym jak kupiles postac na 20lvl kupiles pacca i w ciagu 90dni zrobiles 10lvl aaa kupiles 100k i je straciles-.-

ps:zobaczcie jego wszystkie posty zawsze kazdego jezdzi;/X(

24-07-2006, 13:33
po 1. skonczcie tzw. off topic - kogo obchodzi kto w ile dni nabil ile lvli i ile kasy stracil - to jest kazdego indywidualna sprawa, jeden expi szybciej, drugi wolniej i niema co sie tu czepiac.

po 2. juz temat tetro zostal przewalkowany na wszystkie strony, tylko spam sie szerzy.

@do adminow/modow - ZAMKNIJCIE TEN TEMAT

Euratielek Dard
04-08-2006, 10:20
Tetro Aurelius - zostal kupiony przez mojego kolege ,ktory ma 14 lat.I uczy sie ze mna w szkole.

Koles nie wiesz,tylko mnie rosmieszasz on nie kupil postaci za cash po pierwsze.Po co sie wypowiadasz i wymyslasz wlasna historyjke jesli nie wiesz ...

Sova
04-08-2006, 11:47
jak czytalem ten temat do polowy to mi szczena opadla z waszej glupoty ...
po 1 Tetrem graly 3 osoby wlasciciel konta jego brat i sasiad
po 2 tetro sprzedawal rowno czensie na allegro i na e bayu
po 3 postac nie zostala sprzedana za 1500 euro tylko poskie pl na allegro za 2500zl nowy owner ma tka zjebane pvp ze to poezja kill noob plix moze powroce na server:D:D :D

Sova
04-08-2006, 11:49
po 3 postac nie zostala sprzedana za 1500 euro tylko poskie pl na allegro za 2500zl nowy owner ma tka zuwielbiam jeść bananyane pvp ze to poezja kill noob plix moze powroce na server:D:D :D

Euratielek Dard
04-08-2006, 12:56
po 3 postac nie zostala sprzedana za 1500 euro tylko poskie pl na allegro za 2500zl nowy owner ma tka zuwielbiam jeść bananyane pvp ze to poezja kill noob plix moze powroce na server:D:D :D

Udajesz cwaniaka a nic nie wiesz,niby moze i kupil tetro aurelius na allegro ale nie dal mu kasy tylko dal mu komorke i rower.... Nowy owner jest "noob" ..
A ty przeciez lepiej wiesz prawda ,chodz znam go na rl
PS: Teraz w nowym update naprawde trzeba miec pvp ,wyjdz i nie wracaj koles.Moze ty masz problemy z nacisnieciem F1 itd

Sova
04-08-2006, 16:45
Udajesz cwaniaka a nic nie wiesz,niby moze i kupil tetro aurelius na allegro ale nie dal mu kasy tylko dal mu komorke i rower.... Nowy owner jest "noob" ..
A ty przeciez lepiej wiesz prawda ,chodz znam go na rl
PS: Teraz w nowym update naprawde trzeba miec pvp ,wyjdz i nie wracaj koles.Moze ty masz problemy z nacisnieciem F1 itd
ale przynajmniej potrafie sam grac a nie jak wy w 3 jednym charem wogule brechtam z ciebie ziomus i nie mow do mnie koles jak bedziesz mial moje lata to porozmawiamy a teraz jestes dlamnie gnojkiem wiec przymknij sie
a po 2 moze i nie potrafie expic tka szykbo jak wy w 3 ale sam zrobilem 100ek w rok i co z tego ale przynajmniej sam a zreszta po tym up date praktycznie rozni sie tym z enie mozesz rownoczesnie sie uhnac i walnac nic do tego pvp nie ma a jak masz beznadziejne pvp to ic na non pvp tam cie nie zabija roffi:P a jak chcesz sie nauczyc to ic na pvp enf. heh dzieci

Anum
04-08-2006, 17:06
...nie ma a jak masz beznadziejne pvp to ic na non pvp tam cie nie zabija roffi:P a jak chcesz sie nauczyc to ic na pvp enf. heh dzieci
Name: Mlody Kox
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 15
World: Candia
Czyli mam rozumieć, że ty masz "beznadziejne pvp"? A na e-pvp by się nauczył tylko jak padać.

Euratielek Dard
04-08-2006, 17:39
@Sova
Dla mnie wiek nie ma nic do tego.Zachowujesz sie jakbys byl bez mozgu ,albo lubisz robic z siebie debila.Kto ci powiedzial ze ja gralem tetro,jesli masz takie odloty ,to juz nie moj problem ,zapewne pomyliles dzialy.Po pierwsze od zawsze gram sam ,osoba ktora kupila ta postac tez gra sama.A jak masz jakies pretensje to pojedz do Braniewa i powiec mu jaki on jest zly bo robil sharing,albo gral sam tego nikt nie wie.Chlopczyku widze tylko ze masz jakies zaburzenia w twoim rozumowaniu...Ale to juz nie moja sprawa jesli rodzona matka nie mogla cie z tego wyciagnac.Wiesz o moje pvp sie nie boj,lepiej zbojrz na siebie masz 15lvl i niczym soba nie reprezentujesz.A masz czelnosc oceniac innych.Gralem tylko raz na no-pvp to byla Celesta i stwierdzilem ze to nie dla mnie,a jakbym byl tak slaby jak twierdzisz nie bylbym w gildi Next Generation.To szczyt noobostwa oceniac kogos jesli nic sie o kims nie wie twierdzisz ze mam beznadziejne pvp,to powiedz na jakiej postawie to stwierdziles?Posta wczesniej napisales ,ze powrocisz na kyre i zabijesz nooba.Chyba nawet nie wiesz co te slowo znaczy,i znow oceniasz kogos bezpoctawnie.Watpie abys kogo kolwiek zabil twoimi 15 lvl-ami
PS: Bo tym co napiales nie mam zamiaru ciebie oceniac ,ludzie ocenia sami ^^ Przestac krytykowac tych ,ktorym nawet do piet nie dorastasz,albo mniej jakie kolwiek argumenty.Pozniej dziwimy sie ze jestesmy tak zacofanym krajem jak mamy w szeregach takich inteligentow jak "Sova".

Sova
05-08-2006, 00:36
@Sova
Dla mnie wiek nie ma nic do tego.Zachowujesz sie jakbys byl bez mozgu ,albo lubisz robic z siebie debila.Kto ci powiedzial ze ja gralem tetro,jesli masz takie odloty ,to juz nie moj problem ,zapewne pomyliles dzialy.Po pierwsze od zawsze gram sam ,osoba ktora kupila ta postac tez gra sama.A jak masz jakies pretensje to pojedz do Braniewa i powiec mu jaki on jest zly bo robil sharing,albo gral sam tego nikt nie wie.Chlopczyku widze tylko ze masz jakies zaburzenia w twoim rozumowaniu...Ale to juz nie moja sprawa jesli rodzona matka nie mogla cie z tego wyciagnac.Wiesz o moje pvp sie nie boj,lepiej zbojrz na siebie masz 15lvl i niczym soba nie reprezentujesz.A masz czelnosc oceniac innych.Gralem tylko raz na no-pvp to byla Celesta i stwierdzilem ze to nie dla mnie,a jakbym byl tak slaby jak twierdzisz nie bylbym w gildi Next Generation.To szczyt noobostwa oceniac kogos jesli nic sie o kims nie wie twierdzisz ze mam beznadziejne pvp,to powiedz na jakiej postawie to stwierdziles?Posta wczesniej napisales ,ze powrocisz na kyre i zabijesz nooba.Chyba nawet nie wiesz co te slowo znaczy,i znow oceniasz kogos bezpoctawnie.Watpie abys kogo kolwiek zabil twoimi 15 lvl-ami
PS: Bo tym co napiales nie mam zamiaru ciebie oceniac ,ludzie ocenia sami ^^ Przestac krytykowac tych ,ktorym nawet do piet nie dorastasz,albo mniej jakie kolwiek argumenty.Pozniej dziwimy sie ze jestesmy tak zacofanym krajem jak mamy w szeregach takich inteligentow jak "Sova".

synu ja na kyrze mam 79rp wiec pogadamy kiedy indziej poszeldm na nev server bo mialem dosyc tych cen praktycznie ledwo sie wzracaly hunty wiec po co??
po 2 nie napisalem ze ty sharujesz konto tetra tylko napisalem kto je sharowal czaisz?? czy jeszcze sie czytac nie nauczyles ze zrozumieniem heh
po 3 tetro byl zemna w gildi wiec wiem co z niego za placek byl w czasie wojny za kazdym razem dawal ....
po 4 ladny loot wypald gdy poszli po tetra apadl tetra blooker:d heh kyra to przeslzosc wszyscy odchodza z tego serva niestety cennik jest nie oplacalny ... i skoncz juz pisac albo anucz sie czytac ... bo naprawde nie chce mi sie z toba prowadzic bez sensownego dialogu:baby:

Wizair
05-08-2006, 01:03
Awwwww Gadacie a nie wiecie Znam Tetra Z rl -.-
On chce Sie odorać od Polskich noobow A to Ze ma Erressa to nie znaczy ze Pekowal lol On nie musi pekowac Pozdro Daniel :P

Borucao
05-08-2006, 09:00
moglby imponowac lvlem jesli zdobylby go sam :) a tak wogole to jego najwieksze osiagniecie to zapamietanie passow do tibii..

Coś ci sie Pomyliło On Passow nie zapamietał. on mial te pasy na Karteczce z Myszką Miki 8o :p ;) A Tak Na serio to On zadbym idolem nie jest :/ Co to za Idol Jak gra Nie Fair ??- ŻADEN
Ciekawe Ile Każdy Owner Dostał Kasy za Sprzdanie tego Konta X(

Euratielek Dard
05-08-2006, 10:45
ale przynajmniej potrafie sam grac a nie jak wy w 3 jednym charem wogule brechtam z ciebie ziomus i nie mow do mnie koles jak bedziesz mial moje lata to porozmawiamy a teraz jestes dlamnie gnojkiem wiec przymknij sie
a po 2 moze i nie potrafie expic tka szykbo jak wy w 3 ale sam zrobilem 100ek w rok i co z tego ale przynajmniej sam a zreszta po tym up date praktycznie rozni sie tym z enie mozesz rownoczesnie sie uhnac i walnac nic do tego pvp nie ma a jak masz beznadziejne pvp to ic na non pvp tam cie nie zabija roffi:P a jak chcesz sie nauczyc to ic na pvp enf. heh dzieci

Ehh ja mam sie nauczyc czytac czlowieku ,smieszysz mnie (a nie jak wy)czyli to bylo do mnie ,albo lepiej pisz pod okiem swojej starej.Ciekawe jak ty mozesz znac go lepiej odemnie jesli bylem znim prawie od samego poczatku w gildi "Next Generation",a teraz gra nowy owner ,ktory jest moim kumplem z rl.Chlopczyku chwalisz sie 79 lvl jakby to byl jakies osiagniecie ?Smieszysz mnie... Postac sprzedalem na 73 lvlu,bym gral dalej by byl top 5 na 100%
http://s3.photobucket.com/albums/y63/Derids/?action=view&current=UO0163.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Jesli masz zamiar jeszcze cos napisac zawolaj stara,albo starego i niech ci pomoga napisac cos rozsadnego... Bo jesli masz wiecej lat odemnie to nie mam zamiaru z downem korospendowac ...

Sova
05-08-2006, 13:40
dziecko jak tetro mial 100 ja mialem 79 i od czasow wojnynie grm abo wojna byla o tetra i przez tetra tetro wystawil i tyle a w Ng bylem od samego poczatku wiec mi nie marudz

poisoner
05-08-2006, 13:58
Jak mozna kogos kto zabija niewinnych ludzi uwazac za swojego idola? Zal.pl
Wielkosc tetro polega na tym ze ludzie sobie normalnie expia a on mowi "leave".

Euratielek Dard
05-08-2006, 16:20
@Sova
To podaj nick ...

Xerc
05-08-2006, 23:23
Idol w tibii, to tylko kilka p*********h pixeli, a wy kłuciecie się jakby ktoś uraził waszą matkę, żal ;(

0lik
10-08-2006, 12:17
ten nowy owner kupil postac za 3,5 tys zeta 8o :D

Shadows
11-08-2006, 01:44
Awwwww Gadacie a nie wiecie Znam Tetra Z rl -.-
On chce Sie odorać od Polskich noobow A to Ze ma Erressa to nie znaczy ze Pekowal lol On nie musi pekowac Pozdro Daniel
Real name: Igor
???

Sathan Bell
11-08-2006, 01:55
Ponczek szaleje... No prosze ;D pozdro od Airena :]

Rudolf303
12-08-2006, 11:27
Tetro sprzedał hara.Moj kolega gadal z Toksim palkiem na Danubii ktory jest jendmy z onwerow Tetro (chyba dostali za niego ponad 1500 zl)

0lik
12-08-2006, 12:44
kula dostal za niego 3500zł z tego co wiem

Brozyn
13-08-2006, 14:16
a mój kolega gadał z tatą kolegi jego kolegi. był on jednym z ownerów tetra i sprzedali tego chara za 1200zł, krowę, 2 świnie i spodnie z reportera.

Pastor Palladyn
13-08-2006, 14:26
............

0lik
14-08-2006, 11:49
a mój kolega gadał z tatą kolegi jego kolegi. był on jednym z ownerów tetra i sprzedali tego chara za 1200zł, krowę, 2 świnie i spodnie z reportera.

napiszesz takie pierdoly i co?
myslisz ze blyszczysz?

Skra Avar
14-08-2006, 11:54

hehehe...16...lol

hahah a Ty masz 20 xDDDD

Anvi_Powah
14-08-2006, 14:53
Tetro sprzedał hara.Moj kolega gadal z Toksim palkiem na Danubii ktory jest jendmy z onwerow Tetro (chyba dostali za niego ponad 1500 zl)

dzieci i ryby glosu nie maja ;]
po 1 to dostal 4 tysie
po 2 to zadem typ z danubi nie byl i nie bedzie ownerem tetra
po 3 jestes glupi.

Anvi_Powah
14-08-2006, 14:59

NIE CZAJE WAS NIKT Z WAS NIE ZNA TETRA (TOMKA) I PIERDOLICIE ON NIE MA ZADNEGO BRATA A POSTAC SPRZEDAL ZA 4 TYSIE I NA CHUJ JESZCZE TUTAJ SEI WYPOWIADACIE.

hava
15-08-2006, 21:54
Hmm patrzac na chare Tetra na tibia.com mi sie smiac chce.Ten nowy player to jakis kozak:D Deda na dragon lordach i w ogole ;( Ta to smiech na sali,zjechac taka postac o 8 lvl:D

Poof
22-08-2006, 22:40
Coś ci sie Pomyliło On Passow nie zapamietał. on mial te pasy na Karteczce z Myszką Miki 8o :p ;) A Tak Na serio to On zadbym idolem nie jest :/ Co to za Idol Jak gra Nie Fair ??- ŻADEN
Ciekawe Ile Każdy Owner Dostał Kasy za Sprzdanie tego Konta X(

A TY co taki pewny że Tetro sharuje ?

Tjor masaker pro skater
23-08-2006, 07:44
nie rozumiem niektórych ludzi wypowiadających sie w tym temacie, usłyszą jakąś plotkę potem jeszcze przekręcają. Lognijcie sie do rl i pomyślcie a rzeczach istotnych, kłotnie typu "tetro sprzedal chara za 1500?? nie bo za 1499,99!!11"
są pozbawione sensu.

bb

0lik
23-08-2006, 08:43
a ty wlazisz na topic o jakims serverze o ktorym zapewne nic niewiesz, pie.rdoli.sz jakies bzdury i myslisz ze blyszczysz?

Tjor masaker pro skater
23-08-2006, 09:36
up@ nie ma to jak wyważone odpowiedzi dorosłych userów, w moj poprzednim poscie użyłem grzecznego języka i w miare zrozumiałego, bynajmniej dla mnie.Teraz specjalne tlumaczenie posta dla ciebie - lepiej nie piszcie nic jesli macie pi3rdoli. pasi? btw powtarzasz odpowiedzi może czas zmienic płyte ?:baby: