Pokaż pełną wersje : Lagi straszne od 2 dni
Witam
Czy ktoś też zaobserwował? Od 2 dni są straszne lagi. Sprawdzałem na Solera i Xantera z różnych komputerów (oczywiście podłączonych do innych łączy). I to lagi są nawet przy małej ilości grających.
Pozdrowionka
Te lagi spowodowane sa prawdopodobnie wprowadzaniem nowego update'u na servery tibi.
chyba tak.....
a to troche denerwuje....
gram rankiem (unikając tłumów) a tu LAGI!!!
Lord optyk
12-08-2004, 17:19
nie wiem jak na innych światach ja gram na danubi i też mam straszne lagi plz help me :((((((
Na Trimerce lagi zauważyłem od poniedziałku. Mimo ponad 40 fps, miałem duze opóźnienia między kroczkami, nawet cycki mnie doganiały... :|
Juliusz Cezar
12-08-2004, 18:22
Gram na Harmoni i nie mam żadnych lagów :) chyba, że po południu kiedy jest duże obciążenie sieci X(
Faxero paladyn
12-08-2004, 18:25
Ja już miałem takie coś.......... kiedyś bardzo dawno temu. Aktualnie korzystam z usług neo ( wiem, że to nie jest wyjście z sytuacji ale przyczyn może być tysiące choć najprawdobodobniejsza to jak ujęli w postach up update..........
o, właśnie ten temat chciałem zrobić. Mniej wiecej o godzinie 14 w dzień po update zaczęły mi sie takie lagi, że z depo edron do statku szedłem 15 minut.. (była to godzina 9, wiec bardzo mało ludzi na serverach) Mam nadzieje, ze sie to zmieni, bo nawet moim sorcem runów porobić nie moge z tymi lagami, bo co chwile musze exita robić =/
Powiedzcie mi tylko czy tak będzie długo, czy musze coś zrobić z netem, ale net mi chodzi normalnie, tylko tibia dziwnie =/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.