Pokaż pełną wersje : PoH i lurer
Witam.
Dla wszystkich którzy mają 40lvl lub mniejszy i grają na Titani, chodzą na poh radze opuścić to miejsce jeśli zobaczycie gościa o nicku Dano Rivi 120 elite knight. Dziś za sprawą 2 zlurowanych gsów i 4 cyklopów i zasypanego wejscia na slimy zaliczyłem deda wychodzilem z jaskini X( . Ten pan luruje wszystko orci, dragony, dsy, gsy co się da. To takie ostrzeżenie dla graczy na Titani których jest chyba niezawiele ...
Idz sie polacz ze padles :\
o ile sie orientuje to w update 7.6 wprowadzenie anty lurowanie a ze zapusciles sie za daleko to nie moja wina ... fakt faktem ze gsa mozna z konca POHa na poczatek zlurowac
Duke Dran
20-07-2006, 21:53
Zagraj na Refugi tam zamiast pk jest luring : p
@Nie ma to jak 2 dragi lurnięte pod skałkę + kilka cyców up. Przezyłem uff....
Master Vilum
23-07-2006, 09:32
Witam.
Dla wszystkich którzy mają 40lvl lub mniejszy i grają na Titani, chodzą na poh radze opuścić to miejsce jeśli zobaczycie gościa o nicku Dano Rivi 120 elite knight. Dziś za sprawą 2 zlurowanych gsów i 4 cyklopów i zasypanego wejscia na slimy zaliczyłem deda wychodzilem z jaskini X( . Ten pan luruje wszystko orci, dragony, dsy, gsy co się da. To takie ostrzeżenie dla graczy na Titani których jest chyba niezawiele ...
Dano Rivi wiem ze to lurer i pa miej sie odniego z daleka ale i tak przyjdzie na niego czas predzej czy pozniej sie doigra....ostatnio mial zemna konflikt...i zrezygnowal i potem mi pomagal....a tak ogolnie mam go gdzies:)
Satan666
23-07-2006, 15:12
Kogo to interesuje dziecko?:baby:
Master Vilum
23-07-2006, 16:14
Kogo to interesuje dziecko?:baby:
Jak jestes z Galany to wara stad dzieciaku:(
Mam pytanko do Prostego. Od kiedy ten typ luruje tam potworki ? Bo nie jestem pewien czy moim knightem uciekłbym od nich
[...]ostatnio mial zemna konflikt...i zrezygnowal i potem mi pomagal....a tak ogolnie mam go gdzies:)
Widze ze moj bro sie rozbrykal ;] Vilum Ty zawsze miales plecy u BR itd :)
Master Vilum
23-07-2006, 21:21
Widze ze moj bro sie rozbrykal ;] Vilum Ty zawsze miales plecy u BR itd :)
Hehe takie zycie:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.