Pokaż pełną wersje : Freestyle
Azelithy
20-07-2006, 22:11
Witam pewnie kazdy z was wie co to freestyle,wiec moj kumpel byl zalamany i napisalem mu freestyle o nim jemu sie podobal(pisalem odrazu nie myslalem nad zadnym slowem 5 minut tylko odrazu pisalem).A wiec macie tu tekst sprubojcie sie wczuc i zaglosujcie w sondzie czy mam dalej robic teksty czy nie.
Boro ziomie nie lam sie jest w zyciu wiele sciem i nie warto nimi martwic sie.
Yo sluchaj tego bitowego zakonczenia twoja laska to byla jedna wielka sciema,
znajdziesz sobie 100x lepsza bo jestes spox ziom,a nie jakis p i e r d o l o n y łom.
| Nie warto plakac nad swym zgarbionym losem,bo zawsze jest wyjscie z sytuacji,wiesz to?Sprawdz mnie.... |
Boro chociaz teraz wiesz,ze w twoim zyciu nie bedzie sciem,ale za to pare lez,jade dalej choc k u r w a nie mam texta ale za to lubie k u r w a Dancehall ( chyba tak sie to pisze )
wemnie jest potencjal wiec tu rymy skaldam,wemnie jest potencjal wiec bora poskladam,chulam jak churagan,jak tornada oj i o litosc ziomow blagam bo kiedy ja gadam tak nie najlepiej
to czuje sie jak bym komus obesral sedes.
Dopiero zaczynam.......dzieki za wsparcie super ppl na tym forum,nara temat do usuniecia.
taki badziew, co w tym fajnego ? nie wiem...
Baron Kaldrick
20-07-2006, 22:17
Wyjdź.......
Witam pewnie kazdy z was wie co to freestyle,wiec moj kumpel byl zalamany i napisalem mu freestyle o nim jemu sie podobal(pisalem odrazu nie myslalem nad zadnym slowem 5 minut tylko odrazu pisalem).A wiec macie tu tekst sprubojcie sie wczuc i zaglosujcie w sondzie czy mam dalej robic teksty czy nie.
znajdziesz sobie 100x lepsza bo jestes spox ziom,a nie jakis p i e r d o l o n y łom.
| Nie warto plakac nad swym zgarbionym losem,bo zawsze jest wyjscie z sytuacji,wiesz to?Sprawdz mnie.... |
Boro chociaz teraz wiesz,ze w twoim zyciu nie bedzie sciem,ale za to pare lez,jade dalej choc k u r w a nie mam texta ale za to lubie k u r w a Dancehall ( chyba tak sie to pisze )
wemnie jest potencjal wiec tu rymy skaldam,wemnie jest potencjal wiec bora poskladam,chulam jak churagan,jak tornada oj i o litosc ziomow blagam bo kiedy ja gadam tak nie najlepiej
Dopiero zaczynam.......dzieki za wsparcie super ppl na tym forum,nara temat do usuniecia.
Nie, to badziew.
Walekifa
20-07-2006, 22:23
A rób se co chcesz! Ja tutaj nie widzę nic wielkiego,każdy tak potrafi.
Takie sobie. Najważniejsze że Twojego elo-zioma tym poratowałeś, bo to nie musi byc super-extra podobające się wszystkim.
nie jest zle :P takie male pocieszenie :P jak na pierwszy raz to moze byc ale nie powiem zeby to bylo cos :P
Prawie jak Mezo
jestem pozerem jezdze rowerem ^^
Azelithy
20-07-2006, 22:28
A rób se co chcesz! Ja tutaj nie widzę nic wielkiego,każdy tak potrafi.
Tak?To wyslij mi na pw swoje jesli tak uwarzasz..oto w tym chodzi ze jedziesz z glowy odrazu a nie |myslisz nad tekstami godzinami |
Shanhaevel
20-07-2006, 22:31
Tak?To wyslij mi na pw swoje jesli tak uwarzasz..oto w tym chodzi ze jedziesz z glowy odrazu a nie |myslisz nad tekstami godzinami |
"Zrup lebiej nupie!1"- chyba nabardziej żałosna próba wybronienia się...
UwaŻasz.
Elówa ziomale, zaraz zapodam fristajla qwa słuchać:
Do autora tematu kieruje te słowa
Elo joł nara.
Mocny jestem, no nie?
OnlyM(PL)
20-07-2006, 22:42
Yo gangsta kolej na mnie yo!
Siedze z ziomalami i ziomalkami pod blokiem elo elo
Dubiemy sloniola i sssssaąąąączymy browary aha aha
tera jaramy ziolo i jestesmy tredny yoooooooooooooooo!!!111
Thats all yo! pzdr
xDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddd
Rob dalej texty!
[ ]Nie to badziew!, rob dalej
[ ]akie sobie stac cie pewnie na lepsze,rob dalej!
[ ]swietne/spox,rob dalej!
-.-'
Po pierwsze to temat chyba do działu "Twórczość". (mam rację?)
Po drugie - daj sobie z tym spokój, zią. Fristajlować też trzeba potrafić ;)
Yoh Asakura
20-07-2006, 23:30
Zajebisty tekst ziooom, zapodaj go na ulicy a zara przyczepi się do ciebie jakaś dojara, tylko nie zapomnij lepic bałwana a będzie kul. Tylko uważaj na blachary bo jak swoim "freestylem" zdobędziesz sławe i będziesz jeździł włoskimi samochodami to takie mogą się przyczepic. To pozdro i nara, jesteś kul, w ogóle daj sfuj autograf bo chcem se na ścianie powiesic.
@up
Weź go nie dołuj :P może koleś ma 10 lat i jeszcze nie rozumie co robi, a może jeszcze bedzie kiedyś dobry :P kto wie... xD
Klikłem na badziew co niezbyt przemyslalem, owszem to badziew, ale rob to dalej, trening czyni mistrza. Dancehall to takie raga rege czy jakies inne takie cos co nie ?
To raczej powinno być nagranie a nie tekst..
Już na mp3.pl są lepsze freestyle niż ten twój..
Weź się za coś innego.
PS:
Prawie jak O.S.T.R. ;)
Walekifa
21-07-2006, 00:09
Teraz wieżdża wale,cie fristajlem powale, elo elo raz.
Przydałaby sie kasacja,bo kompletna kompromitacja joł! .
Syce! Zaraz lece założyć temat.
O k***a chłopie ale mi poprawiłeś humor tym fristajlem :). Miałem coś jeszcze dodać, ale postanowiłem, ze nie będę 'zioma' dołował ;P.
spider-bialystok
21-07-2006, 00:29
A mi sie podobalo :<
Nie patrz na tych noobow, pisz dalej, pozdro600 \o/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.