Pokaż pełną wersje : czy mam szanse ze skilami...
Piotrek druid
12-08-2004, 08:19
jestem druidem na 9 levelu (oraz 9 mlvl ) o skilach 15/16
czy mam szanse np.zbic walkirie na zwarciu?
powiedzcie jakimi potworami mam a zjakimi nie mam szans.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
prośba żebraka:
dodajcie mi reputacje pls
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
poczatkującym druidom radze przeczytać uważnie wszystkie odpowiedzi.
P.S. SORRY ZA PISMO :berserk:
to nie ja prosze o repu wogule to nie ja to napisalem ktos sie mi wlamal!!!!!!!!!!!
Peter001
12-08-2004, 09:10
Dużo zależy od broni jaką posiadasz, ale valkirii raczej nie pokonasz(podobno są teraz silniejsze, ale dzisiaj ich jeszcze nie spotkałem :P). Na razie polecam Ci trenowanie na trolach, może rotach jeśli masz dobry sprzęt ;)
Lord Dreathan
12-08-2004, 09:23
Dużo zależy od broni jaką posiadasz, ale valkirii raczej nie pokonasz(podobno są teraz silniejsze, ale dzisiaj ich jeszcze nie spotkałem :P). Na razie polecam Ci trenowanie na trolach, może rotach jeśli masz dobry sprzęt ;)
Nie zgadzam sie tylko z tym zeby Druidem lub Sorciem trenic na czym kolwiek swoje skille... im one tak wolno lecą, że aż szkoda czas poświęcać na trening.
Osobiście uważam,że jeżeli już expic Druidem albo Sorciem to najlepiej iśc na waspy (te w pobliżu Ab'Dendriel), a zamiast trenić to trzaskac runy (Druid =Uhy, HMM , ewentualnie GFB , Sorc=Sd'ki,GFB,HMM)
re:Piotrek Druid.
Na pokonanie viki w zwarciu, potrzebował byś 20/22 skilli. Oraz fs-a, fire axe/knight axe czy skull staff/dragon hammer. No i przydatny jakiś 20lvl i przynajmniej 8mlvl aby jakąś vite wziąść.
Powinineneś ją wtedy z jedną vitą zabić.
Peter001
12-08-2004, 10:24
Nie zgadzam sie tylko z tym zeby Druidem lub Sorciem trenic na czym kolwiek swoje skille... im one tak wolno lecą, że aż szkoda czas poświęcać na trening.
Chodziło mi oczywiście o Expienie :P
Lord Dreathan
12-08-2004, 11:50
Re up : Wiem ze chodziło Ci o expinie bo o co innego miało niby Tobie chodzić ???
error błąd
12-08-2004, 12:00
bardzo watpie jak ja mam druida na 14lvl i 17 m lvl ze skillami 19 20 i bym za zadne skarby nie pokonal ja bez runek chodze na walkirie tylko z hmm (co najmniej 5 hmm)... prosze o reputacje plz
No wiec tak :
z podstawowym wyposazeniem jak dla 9 levelowca to chodz na:
Waspy
Trolle
Orci
snake'i
na roty (uwazaj zeby kilka nie obeszlo cie bo ded)
exp na tych potworkach do 12-13 levca
Nie zapuszczaj sie zbyt daleko od miasta!
Po 13 levcu exp jczesto na rotach ,mozesz na amazonkach i walkiriach (GFB,HMMY,itd.)nie wrecz!!!
od 15-17 mozesz zaczac bic BH jesli bedziesz mial SD'y
itd.
Powodzenia w zdobywaniu leveli!
ancient kavu
12-08-2004, 17:53
Re up: Z jednym bym się nie zgodził. Po pierwsze od ostatniego update beholdiery strasznie sie wzmocniły, a po drugie jeśli już chodzić to szkoda na nie sd.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.