Pokaż pełną wersje : Orki pod Latarnia Morską
Solaris the Wizard
21-07-2006, 11:37
Witam. Jak codzień szedłem do Latarni, aby połowić ryby.A tu nagle orki.Oto film, który opisze to zdażenie.:) Alagamon to mój Paladyn na securze.
A oto film
http://rapidshare.de/files/26493921/Orkowiepodlatarnia.rec.html
Licze na miłe komentarze.
Zalgadis
21-07-2006, 11:46
lol? mogłeś pasek zasłonić teraz będa scię reportować -.-
jak jest raid orcow na thais to sie tam pokazuja
Nike Nindza
21-07-2006, 12:12
Ja się wypowiem na temat twego boota jest super z nim? pograj dłużej to zobaczysz skutki w nim jest keylogger z reszta prawie tak jak we wszystkim z dzialu downald z tibia.org.pl . . .
Always hunted
21-07-2006, 13:07
up@ niestety, na tibia.org.pl wszystkie pliki są czyste ;(
orrrkiiii nic specjalnego....
dzięki, nie zauważyłem :P
i sam sprawdzałem tamtejsze "cheat&helps" ;( więc wiem ;(
Mistic_Jin
21-07-2006, 13:10
up@ niestety, na tibia.org.pl wszystkie pliki są czyste ;(
orrrkiiii nic specjalnego.... i czemu w dziale filmy?
nie bylbym taki pewny, bylo pelno tematow o tym ze tamtejsze "MC" zawiera keylog~ wiec.
a, w dziale filmy, bo na dole masz film;)
@pkr
Tak, ale nie było ataku orków na Thais.
bota wybacze, ale multiclienta nie! Muahahaha!!!
Nike Nindza
21-07-2006, 17:02
Żeby były czyste to wogle by tych bootów nie było oni tak zarabiają kase z reszta wczesniej tez skanowalem i tez nic nie wykrywalo ale wszedl uptade antivirka i wykrylo ruwnie dobrze moze byc teraz tak samo. . .i było mnustwo bylo temtów o hacki spowodowane bootem z tibia.org.pl bo nic im w kompie nie wykrywalo ale jednak mieli hacka i mieli także jakis boot z tibia.org.pl wiec chyba wiadomo o co chodzi z resztą sam sie przekonałem o tym
Always hunted
21-07-2006, 21:01
Żeby były czyste to wogle by tych bootów nie było oni tak zarabiają kase z reszta wczesniej tez skanowalem i tez nic nie wykrywalo ale wszedl uptade antivirka i wykrylo ruwnie dobrze moze byc teraz tak samo. . .i było mnustwo bylo temtów o hacki spowodowane bootem z tibia.org.pl bo nic im w kompie nie wykrywalo ale jednak mieli hacka i mieli także jakis boot z tibia.org.pl wiec chyba wiadomo o co chodzi z resztą sam sie przekonałem o tym
Osoby który ściągnęły bota/mc z tibia.org.pl i zostały shakowane, zawsze krzyczą że to tibia.org.pl ich shakowała. A niekoniecznie tak jest. A może po prostu weszły na stronę keylogger.freepaccanditems.br.com.pl albo coś takiego, albo sharują konto.. etc etc i po prostu muszą na coś zwalić winę... a że wiedzą że ściągneli bota, to zwalają winę na keyloggery w bocie z tibia.org.pl idealne wytłumaczenie!!!!! yay, wiem kogo winić, i to tibia.org.pl, a nie moja głupota jaka się objawiła przy wchodzeniu na keylogger.freepaccanditems.br.com.pl \o/ \o/ \o/ \o/
Jest też inny rodzaj ludzi, którzy po prostu zakładają takie tematy na forum, żeby ludzi zniechęcić do ściągania... wiem bo sam tak robiłem :D
PS:jak oni zarabiają na tym kasę? o.O
BTW, to nie jest MC, to jest paint+Tibia xD a nie Tibia+TibiaOnMC
Nic specjalnego ;) też raz miałem zaszczyt widzieć orków w latarni piew był (Warrior,Shaman,berserker,Leader,Warlord) chyba tak
btw: botter, nie zdziwię się, jak dostaniesz BANA
Solaris the Wizard
21-07-2006, 21:35
@Celoz
To nie jest Tibia MC -.-
Powód zobacz na pasek start.Jest tylko jedna ikona z Tibią :baby:
@EDIT
SS usunięte
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.