Pokaż pełną wersje : Podróże dla facc
Czy są możliwe podróże do niektórych miast i wysp na facc? jak ktos wie niech napisze z kąd i dokąd :)
Wydaje mi sie ze nie ma nie bendzie i nie bylo...Ale w przyszlosci moze sie to zmienic..Wogole to facc moze jedynie poginac na piechotke po mainie :)
Fajny sport:)
(czasem gs czasem cyclop nie w tym miejscu co trzeba):)
Ale takie sa uroki facc;)
Mozna popłynąc na foldę, senję i vegę.
Externus
12-08-2004, 10:10
mozna jeszcze plynac na isle of king bez pacca
Można także na Draconie dojść bez PACC-a. (draconia to wyspa)
Można także na Draconie dojść bez PACC-a. (draconia to wyspa) jest jakies przejscie podziemne czy jak ? napisz gdzie :D
ps; jaka to wyspa ze za zabicie monka musisz placic ??
Externus
12-08-2004, 10:34
ta wyspa z monkami jest scisle powiazana z pewnym questem
re: Elmer
Na Draconie idzie sie przez HellGate.
Za zabicie Monka musisz płacić na Isle of Kings.
----------------
Edited by Berials
Przypomniało mi się że jescze na Fibule można bez PACC-a dojść :). (Fibula to wyspa ,a idzie się tam tunelem).
ok,
a więc dla FAC(którym też jestem) polecam na niższym lvl Folde a na wyższym Fibule.
na Folde mozesz płynąć z portu obok carlin (lewo,gura)za jakies 30gp,
spotkasz tam frost trolle, winnter wolfy, mino orki rotwormy, czyli raczej kiepskie potworki ale na poczatek dobre i to.
na Fibule jak juz ktosd wspomnial idzie sie tunelem mieszczacym sie pod thais,
trzeba kupic klucz nie pamietam za ile ale to od zebraka na samym dole wyspy, spotkasz tam szkielety, ghule, dsy, beholdery, wiecej nie pamietam ale nie bylem tam dlugo,
Dla bardziej zainteresowanego expieniem i loootem polecam hg pierwsze pietro 8o
ok,
a więc dla FAC(którym też jestem) polecam na niższym lvl Folde a na wyższym Fibule.
na Folde mozesz płynąć z portu obok carlin (lewo,gura)za jakies 30gp,
O kurde a ja juz kilka portow przeszedlem ( ab, carlin, thais) i szlag mnie trafial skad mam tam popłynąć thx !
evilek212
12-08-2004, 17:55
na 99% wydaje mi sie ze chodzi o north port zobacz sobie na mapce na tym serwerze jezeli dobrze mi sie zdaje prosze o +1 point :d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.