zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gs

Yuas
21-07-2006, 13:42
Czy mogly mi ktos napisac gdzie jest pojedynczy resp Giant Spidera
i najlepiej gdyby tam bylo troszke presztrzeni?
z gory thx

P.S. byc moze byl juz taki temat . nie znam dobrze tego forum wiec nie wiem .
wiec jesli byl to sorry

Scyzoryk27
21-07-2006, 14:01
jesli chcesz miec gs'a na przestrzeni to idz na PoH, mozna sobie zlurowac pojedynczo

Robee
21-07-2006, 14:28
Na Blood Herbie jest też pojedynczy resp. Z przestrzenią troche gorzej, bo trochę mało miesca jest, ale są schody, więc można uciec w razie niebezpieczeństwa.

Rybzor
21-07-2006, 18:22
Na daramie tez mozna sie pobawic, masz mala gorke z GSem

Dandrok II
21-07-2006, 18:28
przy okazji czy na 54 levelu uciekne gsowi na pohu, bez uzywania utani gran hur? bede bil z burst arrows i hmm

Scyzoryk27
21-07-2006, 18:32
przy okazji czy na 54 levelu uciekne gsowi na pohu, bez uzywania utani gran hur? bede bil z burst arrows i hmm

mysle ze z BoH da rade:D

szymon287
21-07-2006, 18:52
mysle ze z BoH da rade:D

ja mysle ze nie ucieknie... musis miec utani hur/gran hur

Cepeq
21-07-2006, 18:53
@Dandrok
tylko bierz go w krzaki i tam się z nim baw.. wtedy powinieneś dać rade..
bo na prostej jak walnie mocnego haste to cie dogoni..

Vrith
21-07-2006, 18:57
Gs na great haste biega jak 55 lvl z bohami jezeli sie myle niech mnie ktos poprawi :)

Tukan pogromca sebka
21-07-2006, 21:41
O.o to jak juz jest teraz temat z Gs'em to ja mam pytanie. Czy z 28 levelm skilami 78/77 i eq: crusader helmet, crown armor, knight legs, boh, vampire shield, bright sword, platinum amulet dam rade gsowi sam ?? (oczywiscie wezne ze soba bp uh i hmm) dal bym rade z takimi skilami levlem i eq?? aha i mój magiczny to 5. Dam rade sam ?

Lord Arturs
21-07-2006, 21:50
banalnie, ale wez 2 reczna bron.

Tukan pogromca sebka
21-07-2006, 22:23
banalnie, ale wez 2 reczna bron.

Tak myslisz?? :D oke to jak doskiluje 80/80 to sprobuje :]

Mati66
22-07-2006, 07:02
Na pólnocny-zachud od darashii jest taki spawn GS'a na skałce, łatwo go tam zabić :)

Tukan pogromca sebka
22-07-2006, 13:04
Na pólnocny-zachud od darashii jest taki spawn GS'a na skałce, łatwo go tam zabić :)

Fajnie by było....ale nie mam Pacc'a :) mam zamiar dopiero kupic ale dzieki :) przyda mi sie ta informacja Mati :D

Adolfik
22-07-2006, 16:56
przy odrobinie szczęscia i tych skilach zabijesz gs, tylko uwazaj żeby ci sie drugi nie lurnoł......... 8o

grudzien
24-07-2006, 22:29
O.o to jak juz jest teraz temat z Gs'em to ja mam pytanie. Czy z 28 levelm skilami 78/77 i eq: crusader helmet, crown armor, knight legs, boh, vampire shield, bright sword, platinum amulet dam rade gsowi sam ?? (oczywiscie wezne ze soba bp uh i hmm) dal bym rade z takimi skilami levlem i eq?? aha i mój magiczny to 5. Dam rade sam ?

Może byś dał radę ale jest to kompletna strata uh i hmm bo wątpię żeby ci coś wypadło :/ :]

Gardi
25-07-2006, 10:51
to jak już jest temat to skorzystam: wciąż interesuje mnie pojedynczy GS ale tylko i wyłącznie dla FACC, i nie tak żeby sobie lurować pojedynczo.
druga sprawa jakies skile powinien mieć knight żeby w miarę spokojnie bloknąć GSa przy EQ mniej więcej : BS,Warrior helmet, k armor, p legi, v shield ? :confused:

paruvkovic07
25-07-2006, 11:23
skoro jest temat o GS pozwole sobie zapytac o pojedyncze Giant Spiderki dla FACC.

P.S:jaki musze miec lvl i EQ zeby solowac GS palem?;)

franek pogromca cipsoftu
25-07-2006, 14:39
Na pohu jest tez resp gsa na skalce.

Neo_pl
25-07-2006, 15:42
Ja tam sobie jak dzisiaj expiłem na guardach chodziłem co jakiś czas na Gska zchodziłem :)

(Kopalnia gdzie jest crusader helmet qest) idziesz powoli 1 cie goni i masz duzo miejsca do uciekniecia :) Ja to zawsze jak dochodzilem do rope place mial red to go walilem on mi tesh (raz 264 dostalem) ale ten red mi poszedl na 3 (exury)vity :)

P.S. z 5 Gs'a mi k-arm wypadł :D

Panoramix
25-07-2006, 15:52
Pojedynczy resp gs'a jest tez na ghost landzie ale tam trzeba uwazac bo jak zejdziesz ze schodów to wyjsc ta sama droga sie nie da ;p no ale po drugiej stronie jest dziura którą ds sie wyjsc. Ogólnie nie jest to najlepsze miejsce do solwania :)

Eru
26-07-2006, 02:34
Pojedynczy GS z doza iloscia miejsca na uciekanie jest po drodze do Hells Gate (zaraz jakos z poczatku kawalek korytazem w lewo sie idzie kolo jeziorka z rybami i elfami) Miejsca duzo bo to jest kolko o dosc duzym promieniu ze skalmi na srodku :)

Cepeq
26-07-2006, 17:07
dobra, no to żeby nie zaczynać nowego tematu..

Strasznie mnie nosi ostanio, zeby sobie zsolować gs'a..
Problem w tym, że nie wiem czy podołam..
A jestem Pallem, co też nie wróży najlepiej ;p
Mam 41 lv, 80 dista.. Mgc lv ch****y (13)..
Jak sądzicie, uda mi się zabić gs'a?

Tukan pogromca sebka
26-07-2006, 23:08
dobra, no to żeby nie zaczynać nowego tematu..

Strasznie mnie nosi ostanio, zeby sobie zsolować gs'a..
Problem w tym, że nie wiem czy podołam..
A jestem Pallem, co też nie wróży najlepiej ;p
Mam 41 lv, 80 dista.. Mgc lv ch****y (13)..
Jak sądzicie, uda mi się zabić gs'a?

To zalezy od tego jakie masz eq, czy masz bohy i czy masz pacc..

cichorek
27-07-2006, 00:49
jesli chcesz miec gs'a na przestrzeni to idz na PoH, mozna sobie zlurowac pojedynczo
W Tibi lurowanie nie jest zbyt mile widzianeX(
Potem jakieś n00by/newbie to przeczytają i biegną na kamikadze przez PoH. Naprawde nigdy nie padłeś na zlurowanych potworach?

X( X( X( X( X(

@toppic:
bezpieczniej będzie wypróbować swoje siły z blokerem, czas na rozwalenie itp.

Trencz
27-07-2006, 02:13
W Tibi lurowanie nie jest zbyt mile widzianeX(
Potem jakieś n00by/newbie to przeczytają i biegną na kamikadze przez PoH. Naprawde nigdy nie padłeś na zlurowanych potworach?

X( X( X( X( X(

@toppic:
bezpieczniej będzie wypróbować swoje siły z blokerem, czas na rozwalenie itp.

Owszem, lurowanie nie jest mile widziane, tematu calego nie widzialem, pozna pora nie chce sie czytac, mozna tez na kopalni guardow, sa 4 gs, lajtowo palkiem na wyzszym lv lata sie, a co do lurowania na pohu chodzilo mu, zeby nie pakowac sie w caly spawn tylko lurnac sobie gs i biegac miedzy krzakami. ;)

Cepeq
27-07-2006, 11:21
To zalezy od tego jakie masz eq, czy masz bohy i czy masz pacc..

eq: BOH, B-robe, Crusader helmet, Crown legi, P-ammy..

Pacca (jeszcze) nie mam (może już dziś będę kupował)..
ew. Do dyspozycji jakis time ring się znajdzie..

No to przy tym sprecyzowaniu ponowie pytanie:
Gram Palkiem, mam 41 lv, 80 dista, (ch***wy) 13 mgc lv.
Eq. j.w.
Pacca nie mam ale prosze o wypowiedź odnośnie obu przypadków.

I tutaj pojawia się pytanie: Czy dam radę zsolować sobie gs'a?

wizu
27-07-2006, 11:33
lol tu nie chodzi o lurowanie, żeby gs kogoś zabił, tylko lurownie w tym sensie żeby było gdzie przed nim uciekać i po drodze go zabić, postarajcie się przeczytać chociaż kilka początkowych postów, a dopiero wtedy się wypowiadajcie...

Tukan pogromca sebka
27-07-2006, 14:24
eq: BOH, B-robe, Crusader helmet, Crown legi, P-ammy..

Pacca (jeszcze) nie mam (może już dziś będę kupował)..
ew. Do dyspozycji jakis time ring się znajdzie..

No to przy tym sprecyzowaniu ponowie pytanie:
Gram Palkiem, mam 41 lv, 80 dista, (ch***wy) 13 mgc lv.
Eq. j.w.
Pacca nie mam ale prosze o wypowiedź odnośnie obu przypadków.

I tutaj pojawia się pytanie: Czy dam radę zsolować sobie gs'a?

Jak masz bohy to mozesz uciekac przed GS'em i lac go z power boltow/boltow, do tego dodatkowo hmm.

@edit:
Jak bedziesz mial Pacc to jeszcze kup sobie haste i luzikiem uciekasz i lejesz Gsa :]

Noobek123
27-07-2006, 15:08
Jak jest taki temat to z niego skorzystam ;)
czy dam rade wybloczyc Gs-a na 25 lvl-u ? ze skillami 65/62??
PzDr

Cepeq
27-07-2006, 19:36
@up..
nie polecam.. spore ryzyko.. zrób lepszy level / lepsze skille albo najlepiej jedno i drugie...

dbedzard
27-07-2006, 21:31
hi
na ktororym lvl mozna zaczac bloczyc gs'y i ile srednio schodzi uhh na jedna sztuke?
pozdro

Mimo-vader
27-07-2006, 22:18
Nie no ten co inteligent się odezwał walić gsa z p-bolt 8o . Ty no może ja jakiś dziwny jestem, ale i tak z samych boltów jest waste. A eq palka przy gsie to raczej nie ma wielkiej różnicy (no chyba że ktoś chce się sprzeczać czy dostanie 250 czy 240 :p ). A gsa na spokojnie blokować można od 30 lv skille nawet 70 shelda; eq jakiś k-set i c-shield i jedziesz ;) . Tylko weż sobie ze 2x ~40 pall, ale i tak waste będzie ;) . A 53 ms bez gran hura nie ucieknie gsowi. Wiem, bo miałem nieprzyjemne przeżycia za czasów gry ;) . Ale się rozpisałem 8o .

adura
27-07-2006, 23:26
powah bolt oglada wlasnie ten temat
zaraz znowu mu cos odbije :)

Cepeq
27-07-2006, 23:26
No to ja opisze dzisiejsze przezycia..

Wbiłem na POH 75 k expa (z 41 na 42 lv).
Biłem wszystko oprócz gs'ów..
Pare gs'ów ubiłem z blokerem, jednak bloker się zagalopował i przypadkiem lurnął 2 gs'y.. 1 przerzucił się na mnie.. Uciekłem mu po założeniu Time ringa..

Drugi gs - szedłem spokojnie do swiątyni a tu lured.. UCiekłem ledwo ledwo ale z time ringiem mu prawie uciekałem..

trzeci gs - drag mi uciekł do gs'a.. Jednak tego gs po założeniu time ringa zgubiłem za ekranem..

Wniosek: gs to loteria.. raz uciekniejsz jako powiedzmy 50 lv z bohach, raz nawet jako 70 nie uciekniejsz..

adura
27-07-2006, 23:28
jedno jest pewne - trzeba miec przy sobie powah bolty

Mroku
28-07-2006, 11:21
JA mam pytanie...na POHu jest taka skalka z gs'em i zastanawiam sie czy moge isc...
Pallek 21lvl skille slabe bo mi kumpel monka postawi dopiero: 59/43
z boltami,1bp manasow,exura vita mam i inne czary...

Cepeq
28-07-2006, 16:03
hmm z tym 21 palkiem to prawie samobójstwo ;p
będzie waste jak cholera, będziesz go bił pół dnia i w ogóle głupi pomysł..

Gra'velo
29-07-2006, 21:21
OMG ja ze skilami troche lepszymi (Gratz skili BDB jak na twój lvl) omało co nie padłem (lvl 39 wtedy miałem) bo się przeżucił z blokera nia mnie na crus helmet queście (pomagaliśmy dla kumpla) więc solo wątpie, z gsem nie ma żartów będziesz dostawał hity po 200 a nawet 500 hp nie masz wiec albo sie szybko uhasz (kompletna strata uh) albo nie wiem co :p ja tam bym nawet nie próbował kompletna strata kasy (przy deadzie i expa i tych ciężko wbitych skili)

Ojczul1
29-07-2006, 21:42
Co ty pierdo**** 500hp od gsa?!?!! ja na 20lvlu blokowalem z 60 skill i jakos nie padłem a solo mozna na jego skillach tylko waste będzie.

Vorden
29-07-2006, 21:45
Pallek 21lvl skille slabe bo mi kumpel monka postawi dopiero: 59/43
z boltami,1bp manasow,exura vita mam i inne czary...

jest to 100% samobojstwo masz bardzo malo hp i pojdziesz na 2-3hity i to bardzo szybko. nie zauwazysz kiedy juz jestes red i dead. strata exp i zawartosci bp jesli jest cos wartosciowego.