zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Keylogger!!

odes
21-07-2006, 16:20
Ten "kolega" co tu zamiescil ssy i link do "nowej tibi 7,8" jest zwyklym hackerem, a ja dalem sie nabrac jak dziecko. sciagnelem to skanowalem na sronce i jak zobaczylem co mi wyskakuje odrazu skasowalem ale za pozno...
STRZESZCIE SIE TAKICH...

P.S. Mam pytanie gdzie najczesciej keyloggery sie wbiajja do folderu z tibia czy gdzies indziej? I czy to tylko do tibi bierze passy czy np. jak sie loguje na forum to tez?

MAM ANTYVIRA

UnitedStatesOfLove
21-07-2006, 16:23
Jak twoj antywirus nic nie wykrył o ile owego masz :) to zrób se format kompa już :D Często do C:\Windows\System albo do System32 ale to nie każdy zależy od rodzaju keya ;P

Skasuj ten temat.. bo cie admin warnie :)

Glacial
21-07-2006, 16:27
Skasuj ten temat.. bo cie admin warnie :)

Jak go ma niby skasować ? -.-
Jeśli nie tylko ściągnołeś i nie uruchomiłeś to nic się nie stało.

Szaryy
21-07-2006, 16:29
1.Nie masz zadnego antivira ?:O
2.Nie keylogger tylko trojan.

Mulsus
21-07-2006, 16:35
ten keyloger tworzyl nowy folder w katalogu windowsa o nazwie kernel
i tam umieszczał swoje pliki :)

Thor,hil,haw
21-07-2006, 16:35
hahahaha dales sie na to nabrac ??? lol nie no nie mam pytan wogle 8o

Bimbrownik
21-07-2006, 16:36
Jedynym pewnym sposobem jest format dysku na którym masz zainstalowany system operacyjny. Niby są programy które usuwają, ale teraz coraz więcej gówien pojawia i coraz to bardziej rozbudowanych.

Mui
21-07-2006, 16:37
Mam pytanie gdzie najczesciej keyloggery sie wbiajja do folderu z tibia czy gdzies indziej?Ehm.. w zależności gdzie zazyczy sobie tego osoba, ktora go stworzyla/'wygenerowala'.

Tak czy siak są załadowane w pamięci... bez dobrej zanjomosci w temacie pozostaje ci chyba tylko format, chociaz moze i skanowanie wszystko usunie bo wątpie żeby osoby, które się w takie coś bawią potrafiły coś więcej niż wygenerować serverek dla trojana :)

Fazzy123
22-07-2006, 00:12
Antywirus czesto nie znajduje takich syfow jak keylogger. Ja skanowalem kompa Kasperskym i nic nie wykrylo, pozniej sciagnelem Ad-Aware i wykryl 32 keyloggery :p hehe. Teraz skanuje kompa tym programikiem co jakis czas. Radze ci zrobic tak jak ja ;)