Pokaż pełną wersje : dsy
Kaziu'Conqueror
21-07-2006, 19:25
niech ktos mi poiwe gdzie sa duze respy DSów zeby wybijacj je na niewidce i tempest rodzie.Najlepeij by było gdyby niebyło tam żadnych innych potworów
Opcja szukaj !! !! !! A jeśli chodzi o Ds i ich duży resp to znam jeden na Ghostland . Pierwsza dzióra od wejscia na ghostland , chyba -3 poziom .
(są tam jeszcze Scorpiony i Ghole)
Scyzoryk27
21-07-2006, 19:33
ghostland, hellgate
Zarkadius
21-07-2006, 20:30
jak dostac sie do dsa na femor hills przy cycach?
Teravista
21-07-2006, 21:02
jak dostac sie do dsa na femor hills przy cycach?
Musisz wejśc na ten pagórek , ściąc trawe i odkopać dziure.
Tukan pogromca sebka
21-07-2006, 21:37
niech ktos mi poiwe gdzie sa duze respy DSów zeby wybijacj je na niewidce i tempest rodzie.Najlepeij by było gdyby niebyło tam żadnych innych potworów
Triangle tower - kolo thais - 1 pietro ghule, 2 pietro 3 dsy, 3 pietro dsy,stalkery i ghule, 4 pietro witch dwarf geomancer i monk. to ja bym proponowal wybic 1 pietro i wybic 3 dsy na 2 pietrze potem zejsc na 1 pietro i czekac na resp dsow :P
Wszystkie znaczniejsze miejsca zostały już tu wymienione, dodam tylko od siebie, że zbyt oplacalna metoda expienia to to nie jest.
@up
I bardzo mecząca.
Zanim zabijesz go z rózgi to minie troche czasu i niewidka bedzie SUPER nieopłacalna. A z visów to ciezko je na niewidce trafic ;p
Ogólnie DSy uwazam za jedne z najbardziej upierdliwych potworów.
Zarkadius
22-07-2006, 08:30
czy jezeli jestem drutem na 19 lvl to dam sobie rade solo z tym dsem (powiedzmy z sd-jesli z sd to ile mam ich wziac) na femor hills?:baby:
Oczywiscie dasz sobie rade z SD DS nie ma wkoncu duzo zycia mysle (moge sie mylic) ze ok 4-5 SD powinno starczyc na jednego w zaleznosci jaki masz mlvl ale jest to nie oplacalne .... malo powiedziane prowadzi do bankructwa ... jedyna prof. dla ktorej jest oplacalny to PAl bo sporo expa szybko ubija ale loot'u wogole ;/
BlackIce
22-07-2006, 09:39
czy jezeli jestem drutem na 19 lvl to dam sobie rade solo z tym dsem (powiedzmy z sd-jesli z sd to ile mam ich wziac) na femor hills?:baby:
Chyba jednak nie dasz rady tam jest malo miejsca i ds moze zrobic ci kuku jak chcesz solo ds to idz na Ghostland i tam niech ktos ci ropnie (jakos to tak dziwnie wyglada :( )
Hunter Of Mystery
22-07-2006, 13:19
Musisz wejśc na ten pagórek , ściąc trawe i odkopać dziure.
Zadnej trawy nie scinac(chyba ze chcesz ropnac),zadnej dziury nie odkopywac(o czym sie bolesnie przekonalem)Droga jak odkrylem wejscie do dsa to ide po skosie miedzy trawa,nagle wpadam na dol,bec combo 160~ ,okrazam trumne i rope do gory...
Tukan pogromca sebka
22-07-2006, 13:25
Oczywiscie dasz sobie rade z SD DS nie ma wkoncu duzo zycia mysle (moge sie mylic) ze ok 4-5 SD powinno starczyc na jednego w zaleznosci jaki masz mlvl ale jest to nie oplacalne .... malo powiedziane prowadzi do bankructwa ... jedyna prof. dla ktorej jest oplacalny to PAl bo sporo expa szybko ubija ale loot'u wogole ;/
No ja tu sie zgodze z Reego bo dla innych profesji oprocz palladynka to nie jest oplacalne...loot slaby z ds'ow, ja moim knightem ze skilami 75/75 dostalem hita za 139 a eq takiego slabego to znowu niemam...
Scyzoryk27
22-07-2006, 13:29
Jesli chcesz solo ds'a to polecam fibule(jest tam resp 3 ds'ów, mozna lurnac pojedynczo) i walisz z moonlight roda
Tukan pogromca sebka
22-07-2006, 18:32
Jesli chcesz solo ds'a to polecam fibule(jest tam resp 3 ds'ów, mozna lurnac pojedynczo) i walisz z moonlight roda
Możesz mi wytłumaczyc dokladniej gdzie sa te 3 dsy ?? to ja sie wybiore :] tak mniej wiecej nakresl mi droge jak mozesz oke?? plzzz :)
No ja tu sie zgodze z Reego bo dla innych profesji oprocz palladynka to nie jest oplacalne...loot slaby z ds'ow, ja moim knightem ze skilami 75/75 dostalem hita za 139 a eq takiego slabego to znowu niemam...
Ja wiem czemu tyle oberwałes
Bo DS'y nie bija jak np zerek siłą,one wysysają życje
wtedy nie ma róznicy czy masz Leather Armor czy Magic Plate Armor:baby:
Poborca_Podatkowy
23-07-2006, 13:35
Na tej Fibuli to w ogóle cool jest. Rotów dla sorca/druta chmary, przed dsami można spokojnie uciekać. Niedoświadczeni często sami od nich padają wyrzucając eq i kase z rotów... Lecą z 1 na plecach i włażą na drugiego ięc można sobie przywłaszczyć :p Mój kolega bawił się z nimi sorcem 8 lvl z wand of vortex i jakoś mu to szło, ale ryzykowne bo wolno się wtedy chodzi. Exp całkiem niezły, ale loot nie za dobry. Torch, parę gp, czasem battle hammer lub iron helmet i throwing star. Na nic innego nie liczyłbym, iron helmet i tak rzadko wypada. Zabiłem ich ze 200 licząc na guardian shield, a tu nic ;(
noobowaty mistrz
23-07-2006, 17:45
W drodze do jednego z seali banshee questa jest duzy respawn dsow, jest ich tam bodajze z 50.
Triangle tower - kolo thais - 1 pietro ghule, 2 pietro 3 dsy, 3 pietro dsy,stalkery i ghule, 4 pietro witch dwarf geomancer i monk. to ja bym proponowal wybic 1 pietro i wybic 3 dsy na 2 pietrze potem zejsc na 1 pietro i czekac na resp dsow
WOW! Az 3 DSy! Nie no koles wymiatasz, powinienes modem zostac. :p
@up
I bardzo mecząca.
Zanim zabijesz go z rózgi to minie troche czasu i niewidka bedzie SUPER nieopłacalna. A z visów to ciezko je na niewidce trafic ;p
Ogólnie DSy uwazam za jedne z najbardziej upierdliwych potworów.
Mozna bic z hmm zamiast visa. Nie zeby to bylo oplacalne, ale exp szybszy i niewidka sie tak nie marnuje.
czy jezeli jestem drutem na 19 lvl to dam sobie rade solo z tym dsem (powiedzmy z sd-jesli z sd to ile mam ich wziac) na femor hills?
Jesli masz 19 lvl i 19 mlvl tak jak pisze w profilu, to:
Srednio z sd uderzasz za 112 hp
Ds ma 400 hp
400 : 112 = 3,57 = 4 sd pojda ci na dsa
4 sd = 4 x 325 = 1300
Czyli na zabicie jednego dsa stracisz 1,3k.
Fun, anyone?
wtedy nie ma róznicy czy masz Leather Armor czy Magic Plate Armor
Serio? Musiales napisac posta zeby sie pochwalic wiedzą?
Tukan pogromca sebka
23-07-2006, 19:15
wtedy nie ma róznicy czy masz Leather Armor czy Magic Plate Armor:baby:
o.O dzieki Mati nie wiedzialem.....ej czemu ja tego nie wiedzialem ?? :D (mówie serio)
Tukan pogromca sebka
23-07-2006, 19:17
@Noobowaty mistrz
wiesz co...Ty faktycznie jestes noobowatym mistrzem -.-'
noobowaty mistrz
23-07-2006, 19:35
@Noobowaty mistrz
wiesz co...Ty faktycznie jestes noobowatym mistrzem -.-'
Dziekuje za komplement.
Ty za to jestes spamerem. (double post+offtopic+pisanie glupot).
Autor tematu poprosil o 'duzy' spawn dsow, a nie 3 na krzyż. Warto byloby naucz sie czytac.
Alien Wight
30-07-2006, 02:51
Drefia, tam spotkach ich baardzo duzo
Michal 1992
19-08-2006, 15:58
Wydaje mi sie, ze hg jest naj lepszym miejscym lub gostland ale na hg2 arena a jest to nie bezpiczny elder beholder:o :o
Harry Xin
19-08-2006, 16:23
Tam na północnym zachodzie jest dziura. Wejdź od razu z niewidką bo kiedyś natknąłem się na piętrze -1 z 6 ropniętymi dsami. Normalnie znajdują się już na poziomie -3 (masz tam kilka zejść lecz zaraz przy miejscu ropania biegają sobie od razu 2-3 dsy). Idąc w stronę tch dsów bezpośrednio z Carlin napotkasz raty, cave raty, poison spidery, skeletony i ghoule.
OMG ludzie smieszni jestescie.
solowanie dsa z sd:D :D :D . na pojedynczego dsa wystarczy 9 sorc i wand of vortex w wypadku druida 13+. wali sie dlugo ale za to na niskim lvlu niezly exp. aby przyspieszyc mozesz sobie pomoc z hmm. Jeśli chodzi o fibule... po updacie nie ma tam DSow!! a szkoda lurowalo sie 1 i biegalo wkolo kamienia. :D
Pozdrawiam
Może ktoś podsumjuje? Ja też jestem 35 ed, i chcialbym niewidka+vis+tempest? Ktoś może więc podsumować?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.