Pokaż pełną wersje : Ban IP?
Mam problem. Kiedy próbuję wejść na niektóre fora pojawia mi się informacja: Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here.
Nigdy nie byłam wcześniej na tych forach, więc to niemożliwe żebym dostała bana na IP. W takim razie o co chodzi? Można jakoś temu zaradzić?
Byłabym bardzo wdzięczna za każdą pomoc.
PS. Mam internet w Netii (Net24)
W jaki sposób otrzymujesz IP?
Masz je wewnętrzne czy zewnętrzne?
Duke Dran
21-07-2006, 20:47
Sądząc po tym co pisze zapewne ma wewnętrzne.
W jaki sposób otrzymujesz IP?
Masz je wewnętrzne czy zewnętrzne?
A jak można to sprawdzić? Netie mam dobiero od kilkunastu dni więc nie umiem się tym zbytnio posługiwać :/
@down
Dzieckiem neo nie jestem, poprostu mam problem i nie wiem jak go rozwiązać, gdyż poprostu się nie znam. Wszelkie podpowiedzi mile widziane.
Squaess'me
21-07-2006, 21:28
skojarzylem z dzieckiem neostrady, wybacz mi, musialem xD
A jak można to sprawdzić? Netie mam dobiero od kilkunastu dni więc nie umiem się tym zbytnio posługiwać :/(...)
Dryndnąć do admina/przejrzeć umowę o internet. Jeśli masz wewnętrzne IP to masz 2 wyjścia: zdobyć zewnętrzne IP dopłacając do neta/zmienić neta; skontaktować się z adminami tych for i uzasadniając sytuację prosić o odbanowanie IP.
Duke Dran
21-07-2006, 21:56
zdobyć zewnętrzne IP dopłacając do neta
Można dodać, że są to groszowe sprawy. U mnie np. 5 zł
@To chyba najbardziej celna odp.
Dr. Omader
22-07-2006, 02:03
To wyslij maila do admina dane forum, podaj swoj adres IP i spytaj sie o co chodzi... My wrozki nie jestesmy zeby wiedziec.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.