Pokaż pełną wersje : Cyklopy.
Bror Kryn
21-07-2006, 21:13
Gdzie jest dużo cyklopów?? Oczywiście oprócz terenów na południe Thais i Mount Sternum. A cyce bez akompaniamentu innych potworow (mam 13 lvl sorc). Najlepiej by to było miejsce dla Facc bo dla PACC to Cyclopolis (tyle, że tam inne potwory też są :/).
hmm jaesli masz pacc to nieidz na cyce tylko na scraby lepsze sa a na facc na ten lvl to roty ewentualnie z uhami guardy na kopalniach
Na południe od Thais
jest tam tez troche mino ale myśle ze se poradzisz8o
Scyzoryk27
24-07-2006, 12:45
Poczatek PoH, moga nieraz wyskoczyc mino guardy
adrianeczeqq
24-07-2006, 12:57
mam nadzieje ze wiesz gdzie mini obóz orków z 1 zerkiem koło thais idz od niego w prawo dojdziesz do dziury schodzisz na dół kilka razy i tam masz w ciul cycków ale jak to cyce zazwyczaj ktoś tam jest
tam kolo thais gdie kolega powiedial w tej dziurze to nie ma za wiele i duzo osob tam chodzi o exp taki se jest ale jak koniecnie chcesz to idz twojwybor
na pohu jest dobrze ale zazwyczaj tez ktos tam jest mozesz sie na poh przejsc i nie boj sie mino guardow chyba ze ktos zluruje ja na 8 lvl je bilem bez zadnej straty
Einstein15
24-07-2006, 18:58
Polecam POH
Czarny Mustang
24-07-2006, 21:24
Na tym lvlu bicie cyklopów to może nie jest strata, ale po co jak mozna szybciej expić gdzie indziej :p Ale jak tak bardzo mocno chcesz to idz na POH :] Nie lepiej pójśc na jakieś larvy, scaraby, tomby lub soldki, ewentualnie pojedyncze guardy i ciągać niezłego loota ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.