Pokaż pełną wersje : Candia - First who ..
Golden'Fanatyk
21-07-2006, 22:00
*1st druid in main of Candia.
*1st elder druid.
*1st which looted Dragon Shield, Wand of Inferno.
*Member of first vocation quest.
*Member of first hydra hunt.
pewnie bylo by tego wiecej, gdyby nie ban ;s
Banished: until Jul 25 2006, 13:07:57 CET because of offensive statement
//Xeemoz
Chwalisz się czy żalisz? rotfl.
to gra czy wyscig szczurow?
Sir Azazel
22-07-2006, 00:05
Jeśli nie potrafisz sensownie złożyć zdania po angielsku, to może pisz po polsku?
Jeśli nie potrafisz sensownie złożyć zdania po angielsku, to może pisz po polsku?
Piekne slowa.
to gra czy wyscig szczurow?
chyba to 2 ;f najz ingles men
Ładnie odjebałeś x.X Co ty powiedziales? ;d
Ja nawet nie wiem oco mu biega ;/
eee chlopak myslal, ze zrobi tu furore na forum i wszyscy beda mu gratulowac/uzalac sie nad nim... cos ci stary nie wyszlo...
Kogo to w ogole obchodzi?
Kubalolz
22-07-2006, 11:26
brawo za bana x.X :p
*1st elder druid.
//Xeemoz
omg skromny typ z ciebie.I co z tego masz teraz bana po drugie non pvp.
zal mi cie po chuj ten temat zakladales noobie
@UP: Ty coś do ludzi masz, którzy na n pvp grają, hm ?
@topic: aff. Daremne. Ty jesteś raczej 'ferst hu nje umje mufić po angjelsku, ale ódaje rze tak nie jezd'.
*1st elder druid.
//Xeemoz
Dziekujemy za twoja wypowiedz a Teraz mozesz isc i wziasc swoje lekarstwa
Moje pytanie nie dotyczy do końca tego "tematu", ale świata Candi. Tak więc czy wie ktoś kiedy bedzie można grać tam na koncie facc?
[...]@topic: aff. Daremne. Ty jesteś raczej 'ferst hu nje umje mufić po angjelsku, ale ódaje rze tak nie jezd'.
Czy Wy sie w koncu ludzie nauczycie, ze 'daremne' i 'marne' nie sa wymiennie?!...
Yankovic
22-07-2006, 20:36
1st Who looted boots of haste.(22.07.2006)
19:15 You see boots of haste.
It weighs 7.50 oz.
eee chlopak myslal, ze zrobi tu furore na forum i wszyscy beda mu gratulowac/uzalac sie nad nim... cos ci stary nie wyszlo...
Kogo to w ogole obchodzi?
Mnie to obchodzi bo mnie ciakawi co sie dzieje na new servie. Jak sie nie podoba to wyjdz nikt cie tu nie trzyma. Szafa gratz i przykro mi bana i temu drugiemu panowi tez gratz Boszkow;D
wszysycy umiecie tylko krytykowac
@UP: Ty coś do ludzi masz, którzy na n pvp grają, hm ?
@topic: aff. Daremne. Ty jesteś raczej 'ferst hu nje umje mufić po angjelsku, ale ódaje rze tak nie jezd'.
A co wszysycy musza umiec mowic po angielsku???? wiec nie pier....... bo ja tez nie znam perfekt ale dogadac sie umiem
Zazwyczaj nie szpanuje się rzeczami, na których się nie znasz :> Skoro ktoś nie potrafi angielskiego, to zwyczajnie niech go nie używa, ewentualnie używa jakiegoś tłumacza.
Boozy'woozy
23-07-2006, 01:40
po jakiego wała oni uzywaja angielskiego na polskim forum
A co wszysycy musza umiec mowic po angielsku???? wiec nie pier....... bo ja tez nie znam perfekt ale dogadac sie umiem
Zacznijmy może od tego, że do gry w Tibie język angielski przydałby się na poziomie przynajmniej komunikatywnym.
Pozatym, po chvj on pisze cokolwiek po Angielsku, jeśli nie umie tego napisać poprawnie?...
Pit Bull
23-07-2006, 12:57
Skonczmy klutnie na temat Angielskiego, Czy ktos moze mi powiedziec kiedy odpala wreszcie Candie dla FACC bo cos mi sie zdaje ze w h....a leca juz 9 dzien =s
Sir Azazel
23-07-2006, 13:31
wszysycy umiecie tylko krytykowac
Wolisz słodkie pochwały, czy obiektywną krytykę?
No oczywiście, że nie muszą, ale skoro nie potrafią mówić/pisać to niech nie piszą, prawda?
po jakiego wała oni uzywaja angielskiego na polskim forum
Bo myślą, że wtedy będą joł, trendy ziomy _/
Skonczmy klutnie na temat Angielskiego, Czy ktos moze mi powiedziec kiedy odpala wreszcie Candie dla FACC bo cos mi sie zdaje ze w h....a leca juz 9 dzien =s
:*
Zacznijmy może od tego, że do gry w Tibie język angielski przydałby się na poziomie przynajmniej komunikatywnym.
Pozatym, po po chvj on pisze cokolwiek po Angielsku, jeśli nie umie tego napisać poprawnie?...
Respect ; )
Dark Sven
23-07-2006, 13:54
*1st elder druid.
//Xeemoz
Podnieciłeś się? I tak pewnie to pic :)
Offtopic
First user który szczał do basenu z trampoliny*:cup:
*przemieszanie języków specjalne.
@Boozy'woozy
Moze uzyl angielskiego na polskim forum bo skopiowal swoj "opis"(komentaz) na tibi.com?
Satan666
23-07-2006, 15:09
Dobra, niech się chwali, ale człowieku po co piszesz po angielsku jeśli nie umiesz?
@Boozy'woozy
Moze uzyl angielskiego na polskim forum bo skopiowal swoj "opis"(komentaz) na tibi.com?
[offtopic]A niektórzy, to i po polskajemu pisać nie umieją..
Angielski Azazel'a też nie jest perfekcyjny >.>
Sir Azazel
23-07-2006, 18:59
Angielski Azazel'a też nie jest perfekcyjny >.>
A czy gdzieś napisałem, że jest perfekcyjny? :)
Najśmieszniejsze, że wypomina to ktoś, kto nie ma pojęcia jak odmieniać nicki z użyciem ' ; )) W żadnym wypadku nie powinno być Azazel'a, tylko Azazela jeśli już.
W sumie dobrze, że masz tego bana, może przez te dni pouczysz się trochę angielskiego.
Zamykam bo temat jest doprawdy pozbawiony sensu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.