Pokaż pełn± wersje : Vampiry
X( Czy kto¶ mógł by mi powiedzieć gdzie spotkam jaki¶ duże resp vampirów, nie wiem jakies vamp hell. mam 41 lvl ed.8o
X( Czy kto¶ mógł by mi powiedzieć gdzie spotkam jaki¶ duże resp vampirów, nie wiem jakies vamp hell. mam 41 lvl ed.8o
Wiem tylko że dla facc jest resp 1:( wampira pod dark cathedral
ha jestem pierwszy:cup:
Impalable
22-07-2006, 17:32
Derfia. Vamp Hell.
@2up
ale masz podjare..
@topic
skoro ED to może tomby?
expisz sobie ładnie i przy tym tłuczesz vapirki?
Piotrek Marycha
22-07-2006, 17:45
ej a vamp paralizuje na odleglosc czy jak sie ze mna zetknie?
Impalable
22-07-2006, 17:49
@up Na odleglosc.
Tukan pogromca sebka
22-07-2006, 17:53
@2up
Vampir paraliżuje i na odległosć i jak sie z toba zetknie. Żeby sie "odparaliżowac" musisz wpisac dowolny czar leczacy :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
btw do topic'ku: vamp hell moze byc??
Bialy_Aniol
22-07-2006, 19:06
To prawda nad DC ale to nie wszytko :]
Podobno jest dobry respawn na w tunelach desert B)
ale czy to prawda to niewiem kolega z paccem tak mowil mi ;)
Jak ktos sie odwazy wejsc na desert i sie nie zgubic ;D
cichorek
22-07-2006, 20:34
To prawda nad DC ale to nie wszytko :]
POD:D
sorry, nie mogłem się powstrzymać :>
@toppic:
nie wiem :p
Bialy_Aniol
23-07-2006, 12:58
NAD ! Przeciesz jak sie idzie to jest Vamp jak idzesz dalej w dol to DC umnie jest NAD ! A uciebie jest POD i niech tak bedzie :]
Palladyn von hellgate
23-07-2006, 13:11
drefnia vamp hell (wolny resp ale pelno wampow)
tomby za tp w szczegulnisci tomb nad ocenam za tp pelno stalkerow i vampow
TehRegent
23-07-2006, 13:17
A czy ubijanie vampow metoda 2 summony i WoI da rade? =p
Od którego levela i jakich skilli moge sobie próbować expić na vamp hell ???
P.S. Ile mf i uhow wzi±¶ć na 700 boltów ??
noobowaty mistrz
23-07-2006, 18:10
NAD ! Przeciesz jak sie idzie to jest Vamp jak idzesz dalej w dol to DC umnie jest NAD ! A uciebie jest POD i niech tak bedzie :]
http://i18.photobucket.com/albums/b128/Maqumba_lol/Zdjecia%20na%20forum/Dark_cathedral_poh.jpg
Nr 1 to resp vampa dla facc. Przestan wiec spamowac skoro nie wiesz i nie masz racji.
Podobno jest dobry respawn na w tunelach desert
Podobno grasz na OTS'ie.
Sorry za off topic ale od którego lvla da rade i¶ć na vampy do tombów 2 monki + temptest rod? :>
noobowaty mistrz
23-07-2006, 18:31
Sorry za off topic ale od którego lvla da rade i¶ć na vampy do tombów 2 monki + temptest rod? :>
Od 33 levela.
Chodzi mi o to żeby tam expić i prze4żyć a nie po to żeby zej¶ć, zsummonować monki waln±ć raz z roda i deadnonć ;p . 33lvl 100%?
Od którego levela i jakich skilli moge sobie próbować expić na vamp hell ???
P.S. Ile mf i uhow wzi±¶ć na 700 boltów ??
Prosze o odpowiedĽ :baby:
noobowaty mistrz
23-07-2006, 18:49
Chodzi mi o to żeby tam expić i prze4żyć a nie po to żeby zejść, zsummonować monki walnąć raz z roda i deadnonć ;p . 33lvl 100%?
Da rade na 33 lvlu. Stawiasz 2 monki i je popychasz zeby bloczyly vampy+bijesz z tempesta+exori vis lub gfb na grupy potworow.
Dzięki za odpowiedĽ. Jak co¶ to przez ciebie dedne xd (joke) .
Boski Rzeznik
23-07-2006, 19:23
Podobno jest dobry respawn na w tunelach desert Może chodziło koledze o tomby? :\
A czy ubijanie vampow metoda 2 summony i WoI da rade? =pS±dze, że raczej dasz rade ; ) Je¶li będ± jakie¶ problemy to może Exori Vis lub HMM : )
Stawiasz 2 monki i je popychasz zeby bloczyly vampyNa ¶wiecie PvP to se masz popychane :PP Musisz sobie albo lurn±ć tego vampa albo czasem z nim pomęczyć żeby go zaatakował vamp : PP
noobowaty mistrz
23-07-2006, 19:31
S±dze, że raczej dasz rade ; ) Je¶li będ± jakie¶ problemy to może Exori Vis lub HMM : )
Nie "jesli beda problemy" tylko exori vis to podstawa. Z samej rozdzki bedziesz dlugo bic vampy i albo sie beda przerzucaly na ciebie albo monki padna.
Na ¶wiecie PvP to se masz popychane P Musisz sobie albo lurn±ć tego vampa albo czasem z nim pomęczyć żeby go zaatakował vamp : PP
??????
Na swiecie pvp tak samo sie obsluguje summony jak na non-pvp! A mowiac o popychaniu mialem na mysli takie ustawianie sie zeby summon sam szedl do przodu (chodzenie za plecami summona i blokowanie mu drogi do tylu).
to na vampy z monkami sie chodzi ? nie lepiej dsa? i go czasem uhnac ? i mozna se odrazu na necro wpasc x D (jak na tombie sie je bije) chyba dam rade 34ms ?
BlackWolf
29-07-2006, 05:27
Wiem tylko że dla facc jest resp 1:( wampira pod dark cathedral
ha jestem pierwszy:cup:
Po 1 to giersz , resp 1 vampa nie jest pod dk tylko obok niej X(
Po 2 to jak juz wspomnial wczesniej kolega : Ale masz podjarke :D .
Po 3 , wracajac do tematu to na takim lvlu sie dziwie ze jeszcze na vamp hell nie chodzisz , a jezeli nie masz pacca ....... no trudno , takie sa uroki kupowania pacca :D , przemysl to :evul: !
Totalizator the Wizzard
29-07-2006, 12:41
2x resp na ghost shipie, schodisz z invisem (bo dsy), vampy i ghosty ubij z gfb a potem DSy dobijasz czym chcesz (wand/hmm najlepiej ;) ). Może nie jest to jaki¶ cudowny resp ani exp, ale jest to sposób na vamp shield dla bardzo cierpliwych :D .
UP: Yhy i majatek na statki.
Wy nOOby vamp dla facc jest w dupie nie pod, nad czy obok DC. Was w szkole nie uczyli kierunkow? Vamp dla FACC jest na południowy wschód od DC
Po 1 to giersz , resp 1 vampa nie jest pod dk tylko obok niej
Sam że¶ frajer bo Vamp dla Facc nie jest obok DC tylko wyżej napisałem gdzie jest nOObie (jeszcze mapka wczesniej była pokazana a Wy dalej swoje - no ale w sumie posty trzeba ponabijac)
Gra'velo
29-07-2006, 20:53
Hrh moim skromnym zdaniem najlepszy resp vampów jest w vamp hell albo jak kto¶ chce co¶ jeszcze to radze tomby dzi¶ siedziałem tam 1 godzinke (na tombach) w hu*** ich tam zarabali¶my (boczyłem dla kumpla). Ale ja jestem pechowy i żadnego v shielda nie lootnełem ;(
Hrh moim skromnym zdaniem najlepszy resp vampów jest w vamp hell albo jak kto¶ chce co¶ jeszcze to radze tomby dzi¶ siedziałem tam 1 godzinke (na tombach) w hu*** ich tam zarabali¶my (boczyłem dla kumpla). Ale ja jestem pechowy i żadnego v shielda nie lootnełem ;(
Tomby best ;) Polecam ta na foto bo mozna na necro wpasc.
http://i87.photobucket.com/albums/k145/GrebolMaciek/Hunts/vampy.jpg
Najlepiej jak masz blokera, wtedy mała strata run a jak jestes ed to tylko sio blokera:]
Sorcer'erka
29-07-2006, 22:01
Sory ale nie wytrzymam ;) na jakim lvl moge isc na vampa Sorc nowy serv Candia.Facc i nie wiem jaki lvl i mlvl musze miec zeby na solo leciec PLZ odpowiedzcie:) Wielki Thx
Diego'Odin
29-07-2006, 22:12
chcem isc na vampy it akie pytanie (stone tomb -1 za tp)
wziasc lepiej 2 ds czy 2 leadery?
Sorcer'erka
29-07-2006, 22:37
Sory ale nie wytrzymam ;) na jakim lvl moge isc na vampa Sorc nowy serv Candia.Facc i nie wiem jaki lvl i mlvl musze miec zeby na solo leciec PLZ odpowiedzcie:) Wielki Thx
Jeszcze raz pytam czy zdolam na solo czy nie albo co mi potrzebne ?
chcem isc na vampy it akie pytanie (stone tomb -1 za tp)
chyba lepiej 2 ds'y, sam chciałbym wiedzieć ale moim zdaniem dsy + vis + rod
chyba lepiej 2 ds'y, sam chciałbym wiedzieć ale moim zdaniem dsy + vis + rod
Ja jestem za 2 lieadery bo widziałem jak kolega to robił ;)
Dla ciekawskich. Ja moim sorkiem <32 mlvl> Usolowałem vampa na 23 lvl ze strata 2 ihów.
Diego'Odin
30-07-2006, 11:23
bo chodzi o to ze nie mam zamiaru pchac ds ale nie wiem czy one dogonia vampa jak on bede mnie gonil
Krzys Nemptor
30-07-2006, 12:05
Te summony sa mniej wiecej tak samo dobre z tym ze orc leader ma minimalnie lepszy atak a demon skeleton ma minimalnie lepszy def. Wiec to kogo wybierzesz bedzie zalezec w duzej mierze od tego jak chcesz bic te vampy.
Vysal sath
30-07-2006, 12:40
Te summony sa mniej wiecej tak samo dobre z tym ze orc leader ma minimalnie lepszy atak a demon skeleton ma minimalnie lepszy def. Wiec to kogo wybierzesz bedzie zalezec w duzej mierze od tego jak chcesz bic te vampy.
Gdzie ty się urodziłeś... ds jest lepszy w ataku obronie tylko jest wolniejszy od lidera. Ds lepszy do dragów i tombów a lidera po hu.. dawali :\
offtopic: dzisiaj hit w b robe bohy crown helmet g-shield rod platinium amulet z lapy od desa 271~8o
dzisiaj kolega dostał za 300+ knajtem od vamp :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.