zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Patryk Moonblade - Oszust Matrymonialny

Jojunifu
22-07-2006, 21:44
Witam
Chcialem ustrzec wszystkich mieszkańców serwera Harmonia :D
iż gracz "Patryk Moonblade" Jest oszustem
zaczeło sie tak :
Patrze na Trade :
Koleś jakiś sie ogłasza ze sprzeda PACC :P 90k za 90 dni 180k za 180dni
Nagle widze na trade :
Patryk Moonblade : Nick tego kolesia : Sprzedam pacc 90 dni 90k ... Theft !!
napisalem na priv :
A co oszukał cie na 90k ?
a on na to ze koleś niema pacca a sprzedaje !! i by mu nie zaufal
powiedzial mi ze on sprzedaje pacc :P a ja jak jakiś noob zaufałem mu :/
chodz wcale tego nie żałuje bo teraz moge mu wyrobić opinie na forum ze jest złodziejem i noobem a tak mówił ze niema po co okradać postaci jak ma 60+ lvl i ma kasy w brud ... czy coś takiego
wiec mówił tak przekonujaco ze mu zaufałem a on wykiwał mnie na 60k :/ chcial bym ustrzec wszystkich przed tym oszustem :P
Pozdrawiam dożucam Screena : http://www.mortalkombat2.republika.pl/oszust.JPG

Keel
22-07-2006, 22:47
Cytowanie zdjęć powoduje wielokrotne wczytywanie tego samego obrazka, co w rezultacie niekorzystnie wpływa na szybkość ładowania się strony. Zatem: nie cytujemy zdjęć!

Ojejku... Napisz skarge do CipSoftu...

Kasztaniaczek
23-07-2006, 14:08
Ludzie nauczcie sie ze kupowanie (pacca szczegolnie do pl) od kolesai co pisze na trade z pol roku sell pacc 50k czy wiecej -.-'

Pawlosz
23-07-2006, 14:16
:p GZ NAUKOWEGO ODKRYCIA !!
POLAK POLAKOWI WILKIEM :(
A ZE NA HARMONI SA NOOBY WSZEDZIE THIEFY WSZEDZIE GRAC SIE TAM POPROSTU NIEDA :p
Z TAKIM EQ CO WIDZE TO JESTES NIEZLY...
...
...

Dregar
23-07-2006, 14:42
@keel
nie cytujemy zdjec!

@Jojunifu
nice eq

@topic
bo kupowanie pacc za kase w tibi jest zabronione i surowo karane banami ... i dla kupujacego i dla sprzedajacego topic do zamkniecia

Deqz Ven'dark
23-07-2006, 17:52
Ojejku... Napisz skarge do CipSoftu...

Omg.... czlowieku.... skarge do Cipsoftu za to ze chcial kupic nielegalnie pacca.... AHAHAHAHahahhaaHaHAha...... gz pomyslu...
PS. I jeszcze dal sie owalic..... omg...... naprawde GZ....

Hail Spektrum!!!!

Frapper
23-07-2006, 18:09
Czemu nielegalnego? Ktoś ci zakłada pacc'a a ty mu w nagrode dajesz to 120k prawda?Nie ma w tym nic złego jeśli ktoś nie spamuje na trade jak głupi i można mu zaufać :).
Cuż kase straciłeś ale teraz masz nauczke.

Lasooch
23-07-2006, 19:10
Czemu nielegalnego? Ktoś ci zakłada pacc'a a ty mu w nagrode dajesz to 120k prawda?Nie ma w tym nic złego jeśli ktoś nie spamuje na trade jak głupi i można mu zaufać :).
Cuż kase straciłeś ale teraz masz nauczke.

To jest nielegalne. Kupno/sprzedaż PACCa za kasę w Tibii łamie zasady, bo to tak jak kupno itemów na allegro, tylko płacisz PACCem a nie kasą...

ripper
23-07-2006, 19:33
@up
A mi się wydaję, że tylko REKLAMOWANIE sprzedaży pacc'a za gp jest nielegalne. Bo tak na logikę, co za różnica dla CipSoftu, czy ktoś komuś daje gp za tego pacca? 19~ EURO do kasy wpada...

Lasooch
23-07-2006, 19:48
@up
A mi się wydaję, że tylko REKLAMOWANIE sprzedaży pacc'a za gp jest nielegalne. Bo tak na logikę, co za różnica dla CipSoftu, czy ktoś komuś daje gp za tego pacca? 19~ EURO do kasy wpada...

Jest różnica. Bo kupowanie rzeczy w grze za prawdziwą kasę łamie zasady (bo umożliwia graczom bogatszym w prawdziwym świecie zdobycie przewagi nad biedniejszymi poprzez kupno drogich przedmiotów za rl hajs, podczas gdy biedniejsi gracze muszą na niego w grze miesiącami harować). A kto sprzedaje PACC za kasę w grze ten kupuje sobie kasę w grze za prawdziwe pieniądze.

Shadows
24-07-2006, 01:49
Grats.12345678910

Keel
24-07-2006, 02:35
Omg.... czlowieku.... skarge do Cipsoftu za to ze chcial kupic nielegalnie pacca.... AHAHAHAHahahhaaHaHAha...... gz pomyslu...
PS. I jeszcze dal sie owalic..... omg...... naprawde GZ....

Hail Spektrum!!!!

Nie o to mi chodzilo, tylko o ten, ze on pisal, iz tamten typ wykiwal go na 60 K...

Ko$moZ
24-07-2006, 17:22
Skąd Patryk Moonblade ma mpa na 50 lvl. Z kradzionej kasy. Mnie oszukał na ponad 100 k (na mainie). Nie wierzcie mu w nic i ja go NIE LUBIE GO !!

Golbud
27-07-2006, 19:58
Nienadajesz sie do gry w Tibie !!!
KAZDY WIE ZE NIEMA PACCA ZA DARMO I ZA PIENIADZE W TIBI > chyba <
A ty oczywiscie takiemu noobkowi zaufales i masz za swoje :D :p :p :evul:

Łolek
27-07-2006, 20:25
Kupowanie pacca za tibia money jest nielegalne w swietle praw Tibi z tego co wiem. ^^'

Nienadajesz sie do gry w Tibie !!!
KAZDY WIE ZE NIEMA PACCA ZA DARMO I ZA PIENIADZE W TIBI > chyba <
A ty oczywiscie takiemu noobkowi zaufales i masz za swoje :D :p :p :evul:

Odezwal sie spec D: .

jastr
27-07-2006, 22:36
Ehh tak na prawdę karają tylko za spamowanie na trade (sell pac 90k) jest o tym kilka topiców zarówno tu jak i na tibia.com. Kupowanie pacca za gp od nieznajomych osób jest poprostu oznaką bezdennej głupoty i tyle. No bo jaką masz gwarancję że ci qpi pacca?? co dajesz pół ceny reszte jak będziesz miał pacca??~~50k też nie jest złe za free. Chcesz mieć pacca to sobie kup nie dasz rady uzbierać~~80 zł na 3 miechy ?? jeśli nie to graj na faccu. Wogóle kupno pacca za gp jest trochę niebezpieczne gościu może w każdej chwili wycofać gotówkę (zareklamować tranzakcję kartą płatniczą).

Thomasi
27-07-2006, 22:39
Jest różnica. Bo kupowanie rzeczy w grze za prawdziwą kasę łamie zasady (bo umożliwia graczom bogatszym w prawdziwym świecie zdobycie przewagi nad biedniejszymi poprzez kupno drogich przedmiotów za rl hajs, podczas gdy biedniejsi gracze muszą na niego w grze miesiącami harować). A kto sprzedaje PACC za kasę w grze ten kupuje sobie kasę w grze za prawdziwe pieniądze.

gowno wiesz i jeszcze wieksze gowno piszesz...juz nie moge patrzec na te twoje posty wiec je zripostuje;]

sama sprzedaz pacca za gp nie lamie regulaminu...nie wierzycie poczytajcie...lamiesz regulamin jedynie reklamujac to ze chcesz sprzedac pacca

a co do tego twojego bogatsi biedniejsi to tez juz wymysliles...nie mozna sprzedawac itemow z gry na allegro poniewaz jest to

czerpanie korzysci materialnych z gry bez zgody jej autora i to w swietle prawa jest zabronione...a nie to ze ktos biedny musi grac a ktos bogaty sobie moze kupic;]

Jojunifu
30-07-2006, 17:15
...Z TAKIM EQ CO WIDZE TO JESTES NIEZLY...

...@Jojunifu
nice eq...

Chcialem podziekowac za komplementy :) :baby:
po oszustwie tego nooba trafilem na kolesia co chcial zrobic world trade :D
i tak oto dorobilem sie nowego EQ :P
http://www.mortalkombat2.republika.pl/ss/33.JPG:cup: :cup: :cup:
po czym dostalem bana za acc trading :P i teraz czekam na update i az ban zejdzie :P
A propo update to doszły mnie sluchy ze po nim : Cena AOL'a ma byc równa 10k a blessy maną kosztować 1k czy to tak na serious ??

Łolek
30-07-2006, 20:47
@up

hahahahahahhahaha
jakich botow jeszcze uzywasz? auto runy, auto exp?
muahuauhauhauhuhaauh
co za noob

Jojunifu
31-07-2006, 09:33
@UP

,,l,,

Kasztaniaczek
31-07-2006, 10:02
@up

hahahahahahhahaha
jakich botow jeszcze uzywasz? auto runy, auto exp?
muahuauhauhauhuhaauh
co za noob

A co ty tez uzywasz?

Jojunifu
31-07-2006, 17:28
A co ty tez uzywasz?

Respekt ziomus :D