Pokaż pełną wersje : Poszukuję...
Krótko i na temat.
Poszukuję dynamicznego hack 'n slash online w stylu Diablo II (nie chodzi o grafikę). Najlepiej aby był darmowy i miał ładną grafikę. Nie piszcie mi tu pierdół w stylu Tibia lub HB...
Grałeś w Diablo II ?? Mu to zupeeeełnie inna gra. Dynamiki w niej za grosz...
Maple Story - www.mapleglobal.com
Ciekawe Nadrill, ciekawe... Może ściągne jak mi się będzie chciało. Proszę o dalsze propozycje.
Odświeżam temat i czekam na dalsze wasze propozycje. Tylko powtarzam : HACK 'N SLASH !
Dark Eden International(musisz mieć speedhack bo nie pograsz bez)
Może jakieś Knight / Kal Online.
Dark Eden International(musisz mieć speedhack bo nie pograsz bez)
ja nie mam sh i jakos gram chociasz bardzo ciezko jest (jezeli wiesz z kąd zassac sh to daj pw do mnie)
Apticer's
24-08-2006, 11:09
@Up
Na bank ktoś Ci poda linka do SH... Ja w sumie jeszcze mam na dysku... huhu :P
@Topic
Może Ragnarok? W sumie mała dynamika ale fajne :P albo Conquer Online
ok juz nie trzeba sam znalazlem jak ktos chce to moge mu na pw wyslac linka
Devil MayCry
12-09-2006, 18:05
Mam pytanie
Czy MapleStory jest płatne ?
Apticer's
12-09-2006, 18:35
Chyba nie... Nie jestem pewny ale kiedyś grałem (dawno troche) to nie było... a z resztą co to za problem looknąć na oficjalną strone?
Devil MayCry
12-09-2006, 19:59
Taaa looknelem i juz wiem ;)
Polecam Knight Online, grafika jest w miarę, i ogólnie gra prezentuje się dobrze.
Tylko jest taki mały problem z rejestracją, ponieważ admini są chyba bardzo wyczerpani bo nie odsyłają e-maila aktywującego konto. Najwidocznej adminom nie zależy na nowych graczach. Będziesz musiał liczyć na cud, albo ... sobie poczekasz.
Drugą grą którą polecam jest KalOnline, gra super się prezentuje. Osobiście gram w nią teraz i jestem z niej bardzo zadowolony. Mnóstwo questów, jest quest z głównej fabuły. Grafika jest oszałamiająca na maksymalnych detalach, muzyka również. Najrózniejsze combo attack, czary i wiele więcej. Jest do wyboru mag-kobieta, łucznik-kobieta i rycerz-mężczyzna.
Szczególnie polecam Kalonline. ;)
Maple jest za darmo mozna dokupic dodatki :p za rl kase...polecam dragon gem w stylu maple stroy ale wiecej skilli ;d
www.dragongemwordl.com
lepie sie wczytuje przez FF
Zylkolak
15-09-2006, 14:11
Ej kurde przestancie pisac o kal i knight online tam wogule nie ma dynamiki chodzi mu cos w stylu dialbo 1-3hit kills. Polecam conquera najbardzie podobna gra tez masz rzut asymetryczny i sie szybko mobki zabija dzieki skakaniu sam zobacz i przetestuj;p
Zylkolak dzięki właśnie mi o to chodziło :]. Ale nie ma czegoś z lepszą grafą ??
Zylkolak
15-09-2006, 23:20
Zylkolak dzięki właśnie mi o to chodziło :]. Ale nie ma czegoś z lepszą grafą ??
Grafika wcale tam nie jest zla jest calkiem przyjemna a nieznam zadnej innej gry podobnej do diablo z lepsza grafika mozesz tez sprubowac zagrac w Eudemons wypuszczone przez ta sama firme co Conquer ale mi jakos ta gra nie przypadla do gustu;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.