zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 49lvl solo hydra z vis ;)

Ormuzz
23-07-2006, 11:06
Nie bede sie rozpisywal macie tu cos odemnie ....
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10174
Tibia 7,72. Nastepnym razem bede solo demon ^.^

Layde Meni
23-07-2006, 11:22
Tak w ogóle to 47 lvl solo nie 49 -.- Co to za solo skoro bloker wszystko blokował?Lol?:baby:

Vrael
23-07-2006, 11:31
Cos jak "Czesc, idziesz ze mna solowac draga plx?" ... Solo to solo da sie solowac tylko w jednego -.-

Thor,hil,haw
23-07-2006, 12:29
solo z blockerem i 2 ds'ami hahahahahahahahahaahah no solo w pi*zdu
tego nie mozna nazwac solo to mozna nazwac[jedynie]hydra hunt trwajcy minute...

hahahahhahahahahahaahahhahaahahhaah pierwszy raz widze taki excytujacy
hudra hunt :baby: ;( nie mam pytan

Borowik
23-07-2006, 13:31
Dokładnie N/C film do bani !

TSmaster
23-07-2006, 22:30

omfg ale naab, jak bys raczyl zauwazyc panie "h-lvl wannabe" to nie jest "hydra hunt trwajacy minute" tylko druid relognal sie zeby nagrac filmik z adv. w ktorym cisnie hydre z vis, ale nie mam pojecia dlaczego nazwal to solo ;S

Ormuzz
23-07-2006, 22:39

Ale ty naaab mailem to nazwac Ala~Solo.I to nie jest hunt trwajacy 1min , tylko nagralem moj adv! Btw. Mailes kiedys 20lvl????...... <chyba nie > Twoje gra opiera sie tylko na thiefowaniu w Carlin city (bez obrazy doswiadczonycg graczy ktory miaszkaja w carliN) Pewnie juz sie nie możesz uptade doczekaj , bedziesz mógł se wreśćie pozabijać skullli jakich pełno w tym mieści. Bo sadza twoje pvp jest do DUPY. Jeste na 100% pewny, ze jakbys mial pkowac (bez bota) to 15lvl knght BR uciklby ci z kopali kazzo i twojego City(Carlin). Daj mi najś tój filmik!

Mylo~
23-07-2006, 23:38
Ale ty naaab mailem to nazwac Ala~Solo.I to nie jest hunt trwajacy 1min , tylko nagralem moj adv! Btw. Mailes kiedys 20lvl????...... <chyba nie > Twoje gra opiera sie tylko na thiefowaniu w Carlin city (bez obrazy doswiadczonycg graczy ktory miaszkaja w carliN) Pewnie juz sie nie możesz uptade doczekaj , bedziesz mógł se wreśćie pozabijać skullli jakich pełno w tym mieści. Bo sadza twoje pvp jest do DUPY. Jeste na 100% pewny, ze jakbys mial pkowac (bez bota) to 15lvl knght BR uciklby ci z kopali kazzo i twojego City(Carlin). Daj mi najś tój filmik!

1. Nie miałes tego nazywac ala solo tylko Hydry hunt na 1 shootera ( chodz najlepiej byś postąpił nie robiąc tego filmu...)
2. Odwracasz kota ogonem: nie znasz go, nie znasz jego pvp, zeby obronic sie przed ostra krytyka Twojego filmu, próbujesz atakować innych twoimy źałosnymi jak ten film docinkami.