PDA

Pokaż pełną wersje : 125 dead oraz mój film

Cleni
23-07-2006, 14:50
oto link do filmu mojego tibian bro nie znam powodu zabicja tego kolesia poprostu dostalem linka

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10102

oraz mój pierwszy zabity dl :)

Ps Gram na tej postaci okolo 4 tygodni wczesniej miala 8 lvl przez troche czasu :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10180

Cleni
23-07-2006, 18:47
Comment please :)
wiem ze mój film jest do ~..~ ale ten z killem jest calkiem niezły

DRoN
25-07-2006, 15:20
Nom, Twój film jest słaby. Poszedłeś na DL'a i nawet nie padłeś. Taki boss jak ja to by odrazu to zrobił, a Tobie się nie udało.
A ten z pk h-lvli, to zajeżdża jakimś botem. Byli aż za dobrze zgrani do tego comba. 3-4 razy identyczna akcja była (atakowali SD pokolei, a na koniec exori, a wszystko w 1,5 sekundy).

down:
Jest właśnie. Pewnie jak sie stanie popularny, to będzie w kolejnym upie, więc żadna strata xd

Upierz
25-07-2006, 20:01
Up: Może 100+ lvle są na tyle doświadczeni żeby się tak zgrać ? Poza tym chyba nie ma czegoś takiego jak combo bot... chyba.

Crafty Pall
25-07-2006, 20:53
Up: Może 100+ lvle są na tyle doświadczeni żeby się tak zgrać ? Poza tym chyba nie ma czegoś takiego jak combo bot... chyba.

Jest taki bot. Pozdro

Cleni
25-07-2006, 23:10
Sorry ze się zapytam ale skąd wiecie tyle na temat i rodzajach botów? Bo ja szczerze nie mam o tym zielonego pojęcia

Cleni
25-07-2006, 23:13
Nom, Twój film jest słaby. Poszedłeś na DL'a i nawet nie padłeś. Taki boss jak ja to by odrazu to zrobił, a Tobie się nie udało.
A ten z pk h-lvli, to zajeżdża jakimś botem. Byli aż za dobrze zgrani do tego comba. 3-4 razy identyczna akcja była (atakowali SD pokolei, a na koniec exori, a wszystko w 1,5 sekundy).

Sorry ale jeszcze nie jestem takim bossem jak ty :P

Pozdro

Ps
sorry jeżeli popełniam błedy ale w Polsce sie tylko urodziłem więc jak cos olejcie moją ortografie

Poof
25-07-2006, 23:55
Sorry ze się zapytam ale skąd wiecie tyle na temat i rodzajach botów? Bo ja szczerze nie mam o tym zielonego pojęcia

Wiemy, dlatego że niektórzy z nas używają haxów ( np. ja )

Ps; edytuj posty

Elmer
26-07-2006, 00:00

Widzisz stary combo w 1.5 sekundy to jest słabe combo.
Party boty działają w takim czasie, że kółeczka z sd się na siebie nakładają.

Frapper
26-07-2006, 00:43
Np, tibiabot ng. Wpisujesz party lidera, wybierasz atak i jest : ).
Ale to i tak jeden ze słabszych party botów(HAIL SWE's Bots).

Topic@ Fajny filmik ale widywałem lepsze : ).